עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DAIVIS,

שלום לכולם. אני הורדתי את UT2004 ובהתקנה הוא רושם לי שהוא לא מצליח לקרוא את המפה DM-Leviathan.ut2.uz2. וההתקנה מתבטלת מישהו יכול להעלות רק את המפה הספציפית הזאת ולשלוח לי לינק אני אודה לו מאוד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by avivasban,

אני מנסה כבר הרבה זמן ואני לא מצליח התקנתי הכל טוב תמשחק גנרלס אחר כך תזירו אוור ואז את הפאץ של 1.04 ונישאר לי הקראק שאני מתקין וזה תמיד לא עובד רושם שאין דיסק או שזה עולה ואחרי כמה דקות נעלם מה לעשות? יש לי ויסטה 64 ביט אני בטוח שהבעיה בקראק אם יש למישהוא קראק טוב שיביא

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Alex89,

מערכת הפעלה: XP כ.מסך: מובנה של אינטל GMA3100 מופיעה הודעה עם השגיעה הזאת Unable to get video memory size from directdraw ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך ובדקשתי שמותקן directX 9.0c כל שאר הדרישות מתאימות מישהו יודע מה הבעיה כאן?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. יש לי בעיה במולטיפלייר של Flight Simulator X. חברים רואים אותי רק בחיבור הכי נמוך (1-) (אדום) במקום שיהיה בירוק כמו שהיה פעם. הפיירוול שלי מאפשר למשחק לעבור דרכו, וגם כשאני מבטל לגמרי את הפיירוול זה לא עוזר. פעם היינו משחקים ואף פעם לא הייתה בעיית חיבור! מוזר מאוד. החיבור שלי לאינטרנט הוא 5 מגה וגם של החברים כך שלא יכול להיות שזאת הבעיה. הפורטים שאמורים להיות פתוחים בראוטר (ע''יפ אתר מייקרוסופט), פתוחים כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by avner_100,

שלום יש לי bf2 ומזמן לא שיחתי בו . עכשיו שניסיתי לשחק בפעם הראשונה שיחקתי איזה חצי שעה ואז המשחק נסגר לי סתם ככה... נכנסתי עוד הפעם וזה יצא לי באמצע הטעינה של הסרבר... עכשיו התקנתי את הפאטץ החדש שלהם 1.41 משהוא והורדתי את הקראק והתיקון ל סרברים מ מגה-גיימס ועכשיו יש כמה סרברים יחידים שזה יכול להתחבר אליהם כי אני יכול להכנס רק לסרברים הפרוצים.. שכאני נכנס לסרברים האלה כשזה גומר תתעינה אני לא עושה כלום ואז זה מביא לי הודעה כזאת : תעזרו לי בקשההה אני חייב לשחק אין לי מושג מה לעשותתת ////// תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. שלום חברים,כל הזמן שאני נכנס למשחק הוא יוצא ,מצ"ב שגיאה . [תמונה]יש לציין שהכל היה בסדר זה קרה לאחרונה!בבקשה חברים תעזרו לי ..נתונים:WIN 7 32BIT עברית geforce gtx 745intel core quad q8300 2.5ghzניתן לשימוש4GB RAM 3GB

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. היי, יש לי בעיה מאוד מעצבנת במשחק Assassins Creed, כשאני בא עם סכין להרוג מישהו, או מבצע פעולה שיש בה יותר מאלמנט אחד המשחק נתקע לי לשתי שניות, ואז חוזר למצב הרגיל. בדקתי בהגדרות של הגרפיקה, וניסיתי אפילו להוריד להגדרות יותר נמוכות כי חשבתי שאולי יש עומס על המערכת, אבל כלום לא עזר. חוץ מזה, בהגדרות של Quality ו- Detail משהו.. הסמן היה לי על אחד לפני אחרון, ואני חושב שיש לי כרטיס שיכול לסחוב את המשחק הזה על מקסימום. גם המקשים במשחק הזה מאוד מבולבלים ונאלצתי לשנות אותם, זה נראה כאילו אני מפעיל את המשחק מאימולטור של PS3, בגלל התמיכה העלובה. ד"א, אם זה משנה יש לי את גרסת המשחק של RELOADED. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי גם כיצד אפשר לצאת מהמשחק? זאת המערכת שלי: E7200 4G…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by kakibakis,

שלום חברים! יש לי בעיה ממש רצינית קניתי מחשב Dell חדש (שמיועד למשחקים) שבוע שעבר ואתמול התקנתי עליו Call of Duty MW3 פרוץ של RELOADED. התקנתי את המשחק בתיקיה (Program Files (86x בכונן 103SSD ואז העברתי אותו לתיקיית Activision שיצרתי ב-(Program Files (86x. ניסיתי ע"י מדריכים להפעיל את ה-MP של המשחק וכשראיתי שזה לא הולך כ"כ טוב (בין השאר גם ה- SP לא עבד בגלל זה) החלטתי למחוק את המשחק ולהתקין אותו שוב. אחרי שמחקתי את התיקייה ידנית אני מתקין שוב את המשחק ואני מחפש את התיקייה ופשוט אין תיקייה כזאת(?!). עושה חיפוש- לא מוצא. מחפש במנהל התקנים- לא מוצא. מסתכל על כונן C ורואה שאכן המשחק תפס נפח- אבל אין משחק! החלטתי להתקין שוב ולראות אולי התקנתי בתיקייה אחרת ואני לא מוצא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני מקווה דבר ראשון שזה הפורום המתאים (התלבטתי בין זה לבין פורום תוכנה חח..) אז ככה, היום ניסיתי להיכנס למשחק חדש בפעם הראשונה, אני לוחץ דאבל קליק על האייקון של המשחק ואז נפתח לי מסך שחור ל-3 שניות בערך ואז המשחק יוצא... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? זה קורה לי רק במשחק הזה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עוזר.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. החלפתי כרטיס מסך לATI HD5770 והGENERALS ZH לא רוצה להיכנס ורושם לי שאני צריך DIRECTX 8.1 או יותר גבוהה ויש לי מותקן 11 ואני לא מצליח להתקין DIRECTX 9 או גירסא אחרת..רק 11 מצליח.. http://eliad.org/viewer.php?id=1289659090.jpg

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, היה לי את המשחק קרייסיס במחשב הקודם ובפילטר בלשונית "Grafichs" היה לי את כל ה: 2X - 4X - 8X -8XQ - 16X - 16XQ קניתי מחשב חדש מעולה, והתקנתי את כל הפאצ'ים אבל הוא מראה לי רק את : 2X - 4X - 8X מישו יכול לעזור?... ???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. את המפרט את יכולים לראות, הבעיה שפעם היה לי 130 FPS בcall of duty 4 ועכשיו יש לי 80. השאלה האם זה בגלל שהורדתי את הOC במעבד, מ3 ל2.2 ? כי זה השינוי היחידי שעשיתי מאז. וגם במשחק crysis החדש יש לי מלא פעמים drop fps . (ד"א מה כותבים כדי לראות את הFPS במשחק?) מה הבעיה במחשב? לעשות עוד פעם OC למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yadinS,

טוב אני מת מישעמום ואני מת לשחק Command & Conquer Generals Zero Hour אני עושה אותי ישראל(סין) וכאילו ה''טרוריסיטים'' זה הערבים והחייזבלה וכל זה זה מה זה משחרר מוצאי עצבים טוב המשחק היה לי במחשב הזה והאיתי חיב לגבות תמשחק אז גיביתי ועכשיו שאני מנסה ליכנס יש שגיאה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש(כרטיס מסך HD4870 ומעבד Q6600) עכשיו במהלך המשחק אני מריץ את כריסיס חלק לגמרי (על ההגדרות הכי גבוהות). אבל מידי פעם כשאני מת ולוחץ על העכבר כדי לחזור לצק פוינט הוא נטקע ולא מגיב. עכשיו ממה זה יכל להיגרם? מזה שיש לי ויסטה 32 ביט (שמנצלת רק 3.15 גיגה במקום 4) או בגלל שהקראק לא טוב? בבקשה תעזרו לי :'( תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ לוח asus p5ql-e התקנתי את המשחק sonic dx הפעלתי אותו על רזולוציה הכי נמוכה 640X480 (יש שם רק רזולוציה) ובדקתי ב fraps והיה לי בין 32-35 ונדיר שהיה מגיע ל 37 והתקנתי על מחשב מעפןן רצחח עם כרטיס geforce 440mx ומעבד pentum 4 ושם היה בין 32-45 וליפעמים גם טיפה יותר אבל במשחקים אחרים כמו cod 5 אני מקבל עם 4x aa רזולוציה 1280X1024 16X AF קיבלתי בין 60-91 ליפעמים היה מגיע ל 91 ולמה רק במשחק הזה שהוא ישן זה קורה? ובמחשב יותר מעפן זה יותר גבוהה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by shai_123,

בעיה בהתקנה ב-NBA 08 כותב לי את זה http://img183.imageshack.us/my.php?image=96308901ka9.png

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. Started by tomer_m19,

שלום חבר שלי הביא לי את המשחק התקנתי... עכשיו יש לי בעיה -כשאני מסיים רבע במשחק,אז יש כזה קטע שמראים את המאמן מדבר עם השחקנים והמעודדות רוקדות ויש מוזיקה ואז כאילו שאני רוצה להמשיך את המשחק אי אפשר זה פשוט נשאר ככה-המאמן מדבר עם השחקנים המעודדות רוקדות והשיר ברקע חוזר על עצמו... ואז אני עושה QUIT ואז שאני לוחץ על זה המשחק נתקע לגמרי ואז אני נכנס למנהל המשימות ויוצא מהמשחק... אני לא מבין מה צריך לעשות!!! אם יש פאטצים בבקשה תביאו לינקים כל דבר יכול לעזור לי... תודה אה ועוד משהו יש לי ויסטה 64 ביט חשבתי שכדאי לציין כי תמיד זה מסתכם ב-"בגלל שיש לך ויסטה" למשהו פה יש ויסטה 64 ביט ופועל לו המשחק כמו שצריך?? [br]פורסם בתאריך: 5.11.2008 בשעה 20:19:31 הקפצה בבקשה אני חיב שתענו א…

18. Started by yadin,

יש לי בעיה שאני שאני נוסע באוטו אז האוטו נמצא באויר וכל הכביש אפור שלא רואים כלום אולי צריך להחליף קראק?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by henson,

קניתי את המשחק Pro Evolution Soccer 2009 ואני עושה קרירה של שחקן אחד ועברתי עונה שלמה ואני רוצה להכנס לשמירה שלי וזה עושה לי דוח שגיאות (אל תשלח ) מי שיכול לעזור לי בבקשה דחוףףף :{

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Ron321321,

אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ron321321,

שלום יש לי Red alert 2 (קנוי) וקיבלתי מחשב חדש וינדוס 7 והמשחק עובד לאט רציתי לשאול אם זה קשור למערכת הפעלה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by rotems18,

שלום לכולם ... לכל המנהלים למינהם אני יודע שצריך לפרסם את זה בדיון הראשי אבל הוא לא ניראה לעין לאחרים אז אני מעדיף לפרסם פה מיתנצל מראש( בבקשה לא לנעול לי ) טוב אז ככה יש לי בעיה מעצבנת במשחק אני הגעתי כבר לשלב האחרון במשחק שזה צריך להיכנס למקדש עצמו (למי שסיים את המשחק אמור להבין ) אז אני ניכנס לבפנים ויש לי את המקום שכולו כחול ואז אני קופץ על פלטות האלה שיש להם צבעים (כחול . אדום ירוק וצהוב) אז רק בשלב הזה איך שאני מגיע לפלטה הצהובה אז המשחק יוצא לי אוטומתית ומראה לי את הודעת השגיאה של הוינדוס ....(בקשר למשחק כאילו שיש לו בעיה) מה אני עושה ומה יכולה להיות הבעייה!? תודה רבה מראש לעוזר .....

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by shai_123,

אני התקנתי את המשחק וזה מה שכתוב לי http://img357.imageshack.us/my.php?image=20526556lo2.png

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. יש לי את שנייהם שאני מנסה להיכנס ל FIFAM זה מראה לי או FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swat file space. Please free the required space and re-run the game או שמראה לי מסך שחור לשניה ואז מראה לי שליחת דו"ח שגיאות או אל תישלח ב Championship Manager 08 Direct3D failed to initialise - please ensure you have a Direct3D compatable card and driver יש לי כרטיס מסך:NVidia GeForce FX 5200 זיכרון פנימי: 512 (אני יודע מחשב שלא ממש טוב למשחקים אבל זה מה שיש לי לבנתיים) עזרה בבקשה :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Fat_Fred,

הבעיה שלי כזו: התקנתי DEAD SPACE, מבחינת וידאו המשחק פועל חלק ללא קירטועים כלל, אבל הסאונד נתקע כל הזמן וחוזר על עצמו ולפעמים גם לא מסונכרן עם הוידאו ומדלג על קטעים... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.