עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by hellfire03,

יש איזה מקום מרוכז שאני יכול לחפש בו אם אני רוצה לחפש משחקים יד שניה? (עותק פיזי) נ.ב מה החוק (בארץ/בחול) ביד שניה - עותק דיגיטאלי? תודה אריה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by lidorosh,

חברה מה עושים פה בבקשה תעזרו לי זה החלק השני של המשימה אני לא יודע מה לעשות?!

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by dj_poo,

שלום לכם יש לי בעיה באנרייל 3 הוא ניתקע לי אחרי כמה זמן של משחק ואז אי אפשר לשחק יותר חייבים לעשות ריסטרט כאילו המחשב קופא יש למישהו מושג למזה ויש לי יחסית מחשב בסדר ולא שאני משחק ברשת משחק סתם את המשחק motherboard : gigabyte GA-965P-DS3 revision 3.3 CPU : CORE 2 DUO E6320 1.86 Ghz memory : 2x512 800Mhz CL5 TWISTER TWINMOS + HEATSINK graphic card : ATI SAPPHIRE PCI-E X1650XT 256M GDDR3 D.DVI 128bit

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by 3emi,

שמתי לב בעמוד הראשי בסטים של המקרט שפריטים מסויימים במשחק פתאום זנקו במחיר ב 2 דולר שהם נמכרו במשך חודשים ללא שינוי ועכשיו פתאום נמכרו ב 17 דולר מאות ואלפים וכרגע עומדים על 8 דולר אני לא מעורב במשחק הזה מישהו יכול להסביר מאיפה באה הדרישה הגדולה פתאום http://i5.minus.com/iN9hKZUDYHMMX.jpg

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Israeliko87,

RendeZook מכה שנית. רק הפעם עם סנייפר. שווה לראות!

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  6. Started by psychuil,

כמה שאלות: * אני היחיד שחושב שהAA שיש שם הוא בדיחה? אני על X4 וזה נראה כאילו אין בכלל. * איך זה שיצא פאץ' ביום השחרור? לא היה יותר פשוט לשלב אותו בשחרור? * אין נושא ראשי עדיין? זה אחלה משחק.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  7. Started by yayala@IBezint,

איך אני משחק UT 2003 ברשת?

8. יש לי 3 קבצי RAR שהמשחק "FEAR" מחולק בהם! חלק א': F.E.A.R.Part1-AlcoholClone. חלק ב': F.E.A.R.Part2-AlcoholClone. חלק ג': F.E.A.R.Part3-AlcoholClone. מה עליי לעשות בכדי "לאחד" אותם לתיקייה אחת ולהתקין את המשחק? תדריכו אותי בבקשה.. תודה (: .

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by TeaTime,

מישהו שיחק בדמו? (פעם ריאשונה שאני רואה משחק עם הסמל של ATI ולא ניוודיה) אבל הוא מאוד איטי-לא מקרטע הוא רץ על 30-40 FPS אבל איטי! הקול שהמפלצות עושות(ריצה, יריה וכד') מהיר יותר מהתנועה שלהם! מישהו יודע משהו על זה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by Shto,

הורדתי אתמול את המשחק שחבר המליץ לי, ונראה ממש מעניין... אבל כרגע אני נמצא בדילמה כמו רוב המשתמשים החדשים, איזו דמות לבחור? בתור שחקן לשעבר של UO האגדי, אני מכיר את הבעיה של לבחור דמות מתאימה שתעשה את עבודתה כמו שצריך. בעיקרון, אני אוהב קוסמים וקשתים, הבעיה איתם שהם או חלשים או מורכבים מדי למשחק (לא יודע ממש איך הם עובדים במשחק הזה), אבל לרוב הם מתוסבכים ודורשים המון מיומנות, ידע, שיקויים, סקרולים וכדומה. לעומת לוחמים, שלא ממש דורשים יותר מדי התעמקות או "מצרכים", ורק צריכים מגנים טובים ונשקים, ואז נשאר רק לרוץ לתוך אמבוש ולרסק את כולם בכל מקרה, עברתי על כל מיני כתבות שונות, סרטונים, קראתי המון תגובות בפורום הרשמי של המשחק ועדיין לא הצלחתי לג…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  11. חוקי למהדרין (בערך) בכל אופן, שלום חברים קניתי זה עתה, את המשחק דרך פרוקסי מקסיקני מהאתר של origin. כרגע המשחק במבצע, אך מתומחר שם בגרסת הdigital deluxe ב30 דולר לעומת 46.66 יורו באיזור שלנו! אבל זה לא הכל, בימים הקרובים הם נותנים גם קוד ל25% הנחה נוספת!!!! יצא לי שקניתי את המשחק בגרסת הdigital deluxe עם ההרחבה jaws of hakkon שעולה באיזורינו 15 יורו, בקצת פחות מ30$! המשחק ללא ההרחבה יעלה למעוניין בגרסה שציינתי, 22.5 דולר מחיר מצחיק כדאי לקנות את גרסת הdigital deluxe כי ההבדל בין זה לגרסה הרגילה אצלם הוא משהו כמו 3 דולר אם אני זוכר נכון.. כשאני אסיים להוריד ואראה שהכל עובד כמו שצריך ובאנגלית אני אעדכן, למרות שאני לא צופה בעיות. למי שמעוניין אין מה להתלבט יש מצ…

12. הבנתי שזו מין טרילוגיה של 3 משחקים ו-WARHEAD היה רק הרחבה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. בציר המבצעים היומי בחנות של וואלב: סדרת ביושוק במחירים מצחיקים, Lords of the Fallen בשליש מחיר, משחק אינדי מהולל בדולר וחצי והפתעות נוספות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%91%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/32351.html Release Date: June 03, 2008 לדעתי ניראה נחמד מאוד אבל הרבה מאוד משחקים שיוצאים במקביל לסרטים בסופו של דבר נכשלים :-\

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. אני לא האבתי לישמוע על שלט פשוט יותר שנינטנדו התחילה לדבר על זה (לפני המצגת) וב360 זה ניראה רעיון מטומטם כי הוא כבר מספיק זמן בשוק ולשנות שליטה באופן משמעותי יבלבל תשוק אומנם סוני הצליחה בזה אם הPS1 אבל זה דפק לקוחות ישנים שבחלק מהמישחקים היו חיבים דול שוק אני גם מאוד מקווה שהם לא יחכו תנונצקו מספיק סוני עשו חצי חיכוי עריכה- http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=97906

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by evman007,

אי אפשר לתאר את גודל האכזבה שלי מהמשחק שציפיתי לו הרבה. אני לא יתחיל עכשיו בפירוט מלא להגיד מה לא אהבתי ,כי לא אהבתי כלום!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by HuGeMouTh,

שם המשחק: Battlefield Heroes סוג משחק : online 3rd person shooter מחיר: חינם. מפתחת: DICE מפיצה: EA (אין כל כך הפצה במיקרה הזה). מידע נוסף: Battlefield Heroes הוצג לראשונה לפני כשנתיים לאחרונה הם עברו ל OPEN BETA ואין יותר צורך ב CD KEY. המשחק מבוסס בעלילתו על הסיפור של מלחמת העולם השניה אבל DICE בחרו להציג אותו בצורה הומוריסתית יותרץ במקום מלחמת העולם השניה הנוראית מוצד מצב של 2 גושים שנלחמים על מיקום האולפידה, ה NATIONAL ARMY (שלבושם מזכיר בצורה מחשידה את הנאצים) ו ROYAL ARMY (שמזכירים בלבוש שלהם את צבא ארה"ב למרות שהם לא קשורים כל כך למלחמה באירופה). תמונות: אתר המשחק: http://www.battlefield-heroes.com/

• 204 תגובות
    • 22k צפיות
  18. Started by 888,

התחלתי לחזור לשחק בGTA VC כל הזמן המחשב קופא למשך כמה דקות...ואז חוזר ולפעמים הוא גם לא חוזר למצב הנורמלי אחרי כמה דקות... המשחק עבד ששחקתי בו בזמנו מה יכולה להיות הבעיה..?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. כמו שכתוב בנושא יש לי בעיה עם המחשק: 1) כשאני לוחץ על כפתור (שמאל , ימין) זה בא בDELAY של בערך 1 שניה. 2) ה FPS מאוד נמוך התמונה לא רצה חלק, זה על רזולוציה של 800X600. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by fx-57,

על המחשב שיש במפרט. יוצאת הודעת שגיאה,כנראה בגלל הדיואל קור,מישהו יודע?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by aviv23,

אני מחפש תחרויות לקאונטר סטרייק אם מישהו יכול להביא לי לינקים תחרות לקלאנים בבקשה תעזרו אני מחפש כבר שנים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by sudoko,

שלום חבר'ה קניתי מחשב חדש והתקנתי את המשחק והוא עובד חלק...אבל כנראה חסר משהו שאין קול... מישוה יודע מה יכולה להיות הבעיה אולי? תודה לעוזרים.

23. Started by tal_levi1000,

התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RoD,

יצא פאטצ' לגרסה היפנית אבל לפי כל המקורות זה פועל גם על האנגלית.. מחר אני אולי אתקין מחדש ואז ת'פאטצ'.. http://rapidshare.de/files/28112309/dmc3se.rar.html http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/show_msgs.html?topic_id=m-1-29714573

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by pC gUy,

whats the command in CSCZ for FPS cheking?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.