משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,399 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מספר משחקי פלייסטיישן 2 בתוך המחשב שאני מעוניין לצרוב וכולם יחד תופסים נפח של 680 מגה בייט רצתית לדעת אם אפשר איך שהוא לצרוב את כולם על דיסק אחד ואז שיווצר לי תפריט בחירה או משהו אחר שכאשר אני מכניס את המשחקים בדיסק אחד לפלייסיטיישן 2 ואני אוכל לשחק בכולם על פי בחירתי אם צריך תוכנה אשמח לקבל קישור תודה!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
פרטים: שם השרת : אמיו סופר עונה : 6 המלאה ! ניסיון : 150 X סחר ביהלומים , אקסים וכד' ! מאקס סטאט : 32,000 ריסט ברמה 400 * ריסט לא מאפס סטאטים נקודות לרמה : 5\7 (מרלון מוסיף 1 ! ) חנויות - מותאמות לשרת ספורטים נוחים ומותאמים לשרת! איוונטים מותאמים לעונה 6 ! חנות באתר שעובדת על קרדיטים. ל פקודות בסיסיות לשחקן רגיל: addstr addagi addvit addene addcmd post pkclear ועוד! קצת פרטים על המערכות: מערכת גראנד ריסט: כל 60 ריסט שהשחקן יבצע , יפתח לו האופציה ל"גראנד ריסט" באתר ! כל גראנד ריסט מזכה ב 600 קרדיטים שאיתם ניתן לקנות בחנות באתר. *גראנד ריסט לא…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הסונקר cue club על sp2 אני משחק עד לשלב שאני מכניס כדור לחור ואז זה יוצא..... ורושם הודעת שגיאה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מריץ את דום 3 על מחשב חדש AMD 3000 1G DDR X800XL DFI LANPARTY NF4U והמשחק עובד חלק רק על מדיום ומעל זה המשחק מתחיל לקרטע זה הגיוני או שיש בעייה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישו יכול לעזור? לא עובד לי הסימס 2? הורדתי את כל הסרייה.. ניכנסתי זה הראה את המקדמה ואחר כך יצא עם הערה בלי מילים!! מבחינת המחשב- יש לי מחשב שיכול לעמוד בנתוני המשחק
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מישהו קנה מהחנות הזאת באינטרנט pcgames.co.il אשמח לקבל חוות דעת ואם הם אמינים..
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
? מה אתם אומרים עליו? שיחקתי בו כמה דקות די היסתבכתי.....
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בליזארד מצאה דרך מקורית ומרשימה לחגוג יום הולדת 20 להולדתה של סדרת משחקי האקשן-תפקידים האהודה שלה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account כנסו זה אדיר!!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מפתחת: BioWare אתר הבית לאחר שנים שבהם הוציאה חברת BioWare הקנדית משחקי תפקידים למחשב וותיקים ומוכרים כמו STAR WARS ו-dungeons & DRAGONS , היא פורשת כנפיים עם משחק חדש ומקורי. המשחק אמור להיות יורש רוחני של סדרת BG אבל להציע משחק אפל יותר. מה שמעניין במיוחד הוא שכל דמות שבה תבחרו תשפיע על המשחק החל מתחילתו, ולמעשה אתם תתחילו בנקודה אחרת בעולם את המשחק בהתבסס על הדמות שבחרתם. מערכת הקרב תהיה דומה למשחקים אחרים של החברה, ותציע קרבות בזמן אמת, עם אפשרות לעצור, לחלק פקודות לדמויות שלכם ולתכנן את הקרב קדימה. המשחק גם ישלב עורך שלבים ועולמות כמו Neverwinter Nights, לפחות בגרסת הPC שלו. Trailers: Trailer HD His majesty's plan is in motion, but will his judgment be …
-
- 454 תגובות
- 67.4k צפיות
-
-
לא יודע למה אבל company of heroes מקרטע אחושליניג בקטעי מלחמה במחשב השני שלי (שימו לב לא הראשון במפרט ... הוא מקרטע בזה עם 6800gt ו 1gb ram) ואני לא יודע מה .. אני פשוט שמתי את זה על ההגדרות שהמשחק קבע בשבילי , לא נגעתי וזה כזה עובד ב slide show במלא קטעים נגיד עם מלא בניינים וחרוואטה כזה ... ולא יודע הוא לא נראה כזה כבד המשחק , גרפיקה יפה אבל ראיתי יותר .. וסתם דוגמא אני יודע שאי אפשר להשוות אבל f.e.a.r עובד אצלי מצוין על 1024 @ max עם פילטרים ... אז מה הבעיה ? ... יש משהו שאני צריך לעשות , כי אני אוהב את המשחק אבל הקרטועים מפריעים לי רצחחח ולא בא לי להוריד את הגרפיקה כי זה הורס את החוויה של המשחק , והמחשב השני (זה עם ה x1900xt ...) חחח שם זה עובד רצח מהר אבל של…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני נימצא עכשיו בשלב 3 זה שצריך להפוך אוטו חיפושית כדי שיוכל לנסוע על מים ואני לא מצליח לעבור את השלב אני עושה הכול אבל אני לא יודע איך שמים את האגזוז הארוך הזה. מישו אולי יודע ויכול לעזור לי? תודה מראש לכל מי שיעזור
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ראיתי שחלק מהמשחקים דורשים את ה Service Pack האחרון, במידה ואני אנסה להפעיל משחק עם windows 7 כאשר בדרישות שלו רשום windows 7 sp1 תהיה שגיאה או שזאת רק המלצה? - תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אחרי הפסקה של כ - 10 שנים המשחק האחרון בסדרה Shadow Magic (הרחבה עצמאית למשחק השני בסדרה שיצאה ב - 2003) וזוג משחקי Overlord מצויינים חוזרת Triumph לסדרת המשחקים המקורית שלה, המשחק צפוי להיות מושקע מתמיד. הנה - http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-06-overlord-dev-bringing-age-of-wonders-back-this-year אתר המשחק - http://www.ageofwonders.com/aow3live/ 2013 נראית כמו שנה טובה למשחקי ה - Fantasy אסטרטגיה בתורות (סגנון Heroes) כשבנוסף ל - AOW 3 יש גם את Eador: Masters of The Broken World המאד מבטיח ושני משחקי עצמאים קטנים כמו: Expeditions: Conquistador ו - Legens of Eisenwald (למרות שהם יותר בסגנון King's Bounty מאשר Heroes).
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מוכרים בחנות וידאו-דן ליד הבית שלי ב 1200 שקל וזה ניראה לי זול =] אבל כמה עולה ג'וק? ויש מקמות שמביאים הכול בחבילה אחת וסכום נירמלי( )? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אם יש כאן שחקנים מהמשחק הMMORPG המוכר Guild Wars אשמח אם נעשה לנו פה בפורום פעילות בנושא המשחק הזה.. כל מי שיש לו את המשחק שירשום את הפרטים של הדמות שלו.. דמות:W/mo גירסאות:GuildWars V1 (אולי שאסים את הגירסא הראשונה אני אקנא את השניה) רמה:נכון לעכשיו 14 אבל אני מאמין שאעלה עד מחר ל16\15 שם השחקן: Master Dark Sword משתמש בכלי נשק:חרב (Firey Dragon Sword) ושילד ששכחתי את שמו. (אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו כמו גילד וכו') כל מי שתוהה אם שווה לקנות את המשחק שישאל כאן שאלות בנוגע למשחק ונשמח להסביר לו..
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המסך שלי נכבה כאשר אני נכנס למשחק שמתי על רזולוציה של 1600X1200 והמסך שלי לא יכול להציג אותו ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק המסך נכבה ואני לא רוצה כלום . השאלה שלי איך אני יכול לשנות את הגדרות של המשחק מבלי שאני אצטרך להיכנס למשחק או לפחות להחזיר להגדרות ברירת המחדל של המשחק ניסיתי להתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר בבקשה תעזרו לי ....
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין את העדכונים של המשחק ואני חייב את הסדר של ההתקנה מהראשון עד האחרון תודה...
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
גם לאחר שעבר יותר מחצי עשור מאז ההשקה המקורית, מותחן הבלשים מבית החברה שהביאה לנו את סדרת GTA מצליח להוכיח שהוא לא ממש דומה לשום דבר אחר בעולם המשחקים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני יודע שאני נוב,אבל איך עוברים את השלב הראשון בPOP2? יש כזו אישה כוסית שכל הזמו הורגת אותו,יש איזה שיטה להרוג אותה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הפאץ' של tower wizard, שמתי את הקבצים בתיקיות הנכומות(DLCfrostcrag.bsp וDLCfrostcrag.esa בתיקיה D:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion\Data ואת DLClist.txt נD:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion). כשאני פותח את המשחק אני לא מקבל שום פתק או קווסט ואני לא מוצא את המגדל במקום שהוא אמור להיות. מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שהפאץ' יפעל ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המשחק לא מראה לי משחקים שיצרתי במחשב השני. הנה מה שניסיתי: *Hamachi גרסאות 1.0.1.5, 1.0.2.5, 1.0.3.0. *לכבות את החיבור של Hamachi כדי שהמשחק יזהה את הLAN *Static IP *כיבוי כל ההגנות (Firewall, AV...) *לכבות את האינטרנט, להפעיל את המשחק ואז להפעיל את האינטרנט כדי לבדוק אם ככה הוא יקלוט את Hamachi *כל מדריך שמצאתי בקשר למשחקים בLAN. אני נמצא ברשת עם המחשב השני באותה קבוצת עבודה ואנחנו יכולים להעביר קצבים מאחד לשני ולהדפיס אחד אצל השני - הכל פתוח. Demigod כמובן נמצא במותרים בFirewall בניסיונות עם הFirewall GameRanger עובד לי איכשהו אבל זה ממש לא נוח שצריך תוכנה חיצונית. אודה מאוד למי שיסביר לי למה אני לא יכול לראות את המשחקים שאני יוצר במחשב השני (או להיפך...) חרשתי מדריכים …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-