עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זו פעם שלישית שאני שואל את זה ועוד לא ענו לי הסנסטיבטי של העכבר שונה ... המהירות של מלעלה למטה שונה מהמהירות של ימינה ושמאלה וזה פשוט נורא מעצבן בקושי אפשר לכוון ככה ! מישהו יודע איך לסדר את זה ? בטוח נתקלתם בזה...

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by XDude,

שלום כולם! יש לי בעיה קטנה בsan andras ואני חושב היא קשורה לבאג במשחק... כשמשחקים העכבר אמור להראות את העולם שמזיזים אותו ואצלי הוא פשוט נתקע יענו לא זז ואי אפשר לראות את העולם וקשה לשחק ככה... לפעמים הוא חוזר לעצמו...( אז לא נראה לי שזה דרייבר) יש לי MX500 ולא התקנתי דרייבר אני עם זה של הווינדוס... מה אתם אומרים? באג במשחק או דרייברים? (אני ממש לא רוצה להתקין דרייברים כי איך שהעכבר מוגדר לי הוא טוב בדיוק לCS אז אולי יש פתרון אחר? מישהו נתקל בזה?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladhor7,

במשחק nba 07 הגדרתי את ההגדרות של הגרפיקה במשחק, לרזולוציה של 1024 על 768, וגם הגדרתי שהכל יהיה על הכי גבוהה והרזולוציה לא משתנה לי ל - 1024 על 768. הרזולוציה שנכנסתי למשחק בפעם הראשונה הייתה על 800 על 600, ועכשיו שיניתי לרזולוציה של 1024 על 768, ועדיין אחרי סגירת המשחק והפעלתו שוב הרזולוציה היא 800 על 600. מה צריך לעשות כדי לשמור את השינויים?

• 4 תגובות
    • 424 צפיות
  5. Started by eladh7,

לילה טוב! התקנתי לאחרונה את המשחק NFS-Most Wanted, וכאשר אני בוחר בהגדרות של הכפתורים, אז אני מגדיר את ההגה, ובהגדרה, כל הכפתורים בהגה עובדים. אבל רק כאשר שאני בוחר איפה לשים את הכפתור "ברקס" או "אחורה" ואני לוחץ בדוושות על ה"ברקס" אז המשחק לא קולט את הכפתור הזא. למישהו גם קרה את הבעיה הזא? חשוב לציין שההגה והדוושות בסדר גמור ובמשחקים אחרים יש לי ברקס והכל תקין.

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

אחרי שדיברתי עם הבן ההוא של המלך בקווצ' אני הולך לשומר ליד השער מדבר איתו גם... ואז אני נכנס לשער ומוצא את ההוא בכלוב מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. היי , היום התקנתי את WOW , יצרתי חשבון באתר אבל עוד לא הכנסתי פרטים של אשראי כדי לשלם.. לפני זה , בחרתי ב 10 ימים נסיון ל Burning Crusade ... לא יודע למה , פשוט לחצתי וזה כתב לי שהחשבון שלי עכשיו מותאם לשחק 10 ימים ב BC . בכל מקרה אין לי את זה על המחשב ואין לי כוונה להוריד את זה... הכנסתי פרטים של האשראי שלי , הכל עבר בהצלחה , הם מצידם כמובן חייבו אותי... עכשיו שאני בא להכנס במשחק , אני מכניס את ה user\pass וזה כותב לי שהחשבון שלי מותאים לשחק BC ושאין לי את זה על המחשב אז אני לא יכול לשחק. אני לא מבין את זה... החשבון שלי מותאם לשחק גם ב WOW הרגיל ללא ההרחבה.. אז למה זה לא נותן לי? איך אני מבטל את "ההטבה" הזאת של ה 10 ימים חינם? לא רוצה את זה :-\ תודה! עריכה : עכשיו שאנ…

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by gmppaz,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי ממישהו חשבון Steam ובו CSS והאלף לייף 2, שיניתי את כל הפרטים (סיסמא, אימייל, שאלה סודית) פרט לשם משתמש שלא ניתן לשנותו. הכול עבד טוב והייתי מבסוט (ושיחקתי כמה חודשים). אתמול, לאחר כמה חודשים שלא שיחקתי, החלטתי להתקין את המשחק והתוכנה כדי לשחק. עשיתי הכול כמו שצריך, אך בעת הכניסה לחשבון, התוכנה אומרת לי שהשם משתמש לא נכון או הסיסמא שגויה ואני ניסיתי מספר וריאציות עם אותיות גדולות, קטנות וכל מה שניתן לעשות (השם משתמש והסיסמא נכונים ב-100% מכיוון שרשמתי את זה על דף וכמובן החבאתי אותו שלא יגלו אותו ) ובכל זאת הוא ממשיך לכתוב לי זאת... ניסיתי כמובן שיחזור סיסמא ומשתמש אך משום מה, הם עוד לא שלחו לי אפילו אימייל אחד! מה אני צריך לעשות? אנ…

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  9. למי שיש את המשחק DEAD TO RIGHTS: יש לי את בעית ה-CANISTER הידועה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הכרטיס RADEON 9600XT שלי, אבל לעומתי חבר שלי עם הRADEON 9600PRO שלו מפעיל את המשחק ללא כל תקלה. אני לא מעוניין בפאטץ' אבל יש איזשהי שיטה לפתור את זה אולי בהגדרות של הכרטיס או משהו?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by zachbachar,

יש לי בעיה שלא מצאתי לה שום פתרון אז החלטתי לשאול פה... כשאני מריץ את המשחק כל החלקים העליונים של העצים (יענו החלקים הירוקים הופכים לריבועים), והדרך היחדיה לסדר את זה היא ללכת להגדרות לעשות defult ואז להגדיר הכל מחדש... הבעיה השניה שלי היא שהמפה אחרי כמה דקות הופכות ליהיות מטושטשת בטירוף(אין סיכוי שככה זה אמור ליהיות...כי זה בהתחלה בסדר...), והדרך היחדיה לסדר את זה היא לצאת מהמשחק ולהתחיל הכל מההתחלה.... יש לי כ.מסך 3870x2,הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ואת הHOT FIX שATI הוציאו,ושום דבר לא עזר... [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 23:06:14 תמונה...: סורי על הדאבל...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  11. בעיה קשה בגנרלס! אחרי 20 שניות של משחק כל הבסיס של מתפוצצ סתם!! מה עושים? ניסיתי את כל הצבאות בכל המפות ניסיתי לשנות באופשיינס דברים אבל שום דבר לא עוזר.. למשהו זה מוכר אולי?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by H.I.V,

המשחק מתחיל אני הולך לפתוח דלת וכשאני פותח אותה המשחק נתקע ותוך כמה שניות יש ריסט זה התחיל מאז שקניתי את הרדאון 9800 וזה גם קרה לחבר שלי שיש לו 9600 פרו משהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by timac,

באמצע המשחק פתאום נמרחים לי צבעים על המסך לא בזמן מרוץ רק כשאני בתפריט צבעים נמרחים על המסך ואז אחרי דקה הם חוזרים ושאני ממשיך לשחק הוא עושה מסך כחול וריסט דרייברים הכי חדשים מה עושים

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by lg,

יש לי רידאון 9700 פרו של ג'יגהבייט עם קאטליסט 3.8 ודירקט איקס 9 ואני מפעיל את פיפא 2004 והוא מתחיל לכבות ולהדליק תמסך בלי הפסקה מישהו נתקל בזה או שזה רק במחשב הדפוק שלי?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by mDs,

טוב.. היום קיבלתי מחשב חדש ואני מתקין את הסטים והכל.. התקנתי דריברים חדשים של הכרטיס מסך ושל הסאונד אבל כאשר אני נכנס לתוך המשחק משחק אני משחק 10 שניות ואז יש קפיצה של 200 פינג , וככה זה נמשך. אני חייב להגיד שאני משתמש בקונפיג שהשתמשתי בוא לפני קנית המחשב והפינגים שלי היו בסדר גמור.. מישהו יודע מה לעשות..? אה.. ואני בבזק בן לאומי אם זה עוזר. תראו נתנו לי פקודות והם עזרו בקצט אבל עדין יש לי את אותה בעיה מעצבנת! אני ממש לא יודע מה לעשות..אמרו לי לעשות: The normal rates: rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 if you still have it, try these: rate 25000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 60 אבל זה לא עזר לי.. מה יכול להיות הבעיה??? :'( :'(

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  16. כל פעם אחר שאני בוחר את השפה של הפיזיקס שהוא צריך להתקין אז הוא יוצא מההתקנה בטענה שיש לי כבר את זה! וזה ממש מציק ! איך אני מבטל את ההתקנה הזאת וממשיך?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  17. Started by EXTREAM,

היי הורדתי את גרסת ה DVD והבנתי שלא צריך לעדכן אותה יש רגעים בהם המשחק קופצ וניתקע ליפעמים יש לי הודעה שיש בעיה ב C+++ משהו כזה וזה מוציא אותי מהמשחק! למי שיש פיתרונות להזרים!! אני מת כבר לסיים את יצירת המופת הזו... xp3000 5700U 512mb

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. לאחר התקנה של כמה וכמה דברים (לא יודע מי האשם) המשחק (הנסיך הפרסי: הלוחם בפנים) מתחיל לקרטע ולקפוץ. יש לציין שאני הגעתי כבר לחצי המחשק בלי הבעיות האלה (הקבר שבו הוא מחליט להשיג את המסיכה המפוצלחת). האוטוראן של הסידי (המקורי) נותן לי בעיה עם EAX.DLL לאחרונה התקנתי את הדרייברי סאונד של אנווידיה - זה יכול להיות קשור? עריכה - לא האוטוראן אלא הקובץ POP2.EXE על הסידי אם לא תהיה ברירה ואני אצטרך להתקין מחדש אז אני צריך לדעת איפה מאוכסנים קצבי השמירה. נ.ב. יש אפשרות להריץ אותו על רזולוציה גבוהה מ- 1280*960? המסך שלי 1280*1024 ופיקסול זה דבר לא נעים לדעת הכלל. נ.ב 2 משחק אחר של אותה חברה (SC:CT) לא עושה שום בעיה. בתודה, הספרשלהשיגעון. מקווה שיש פתרון, זה בלתי אפשרי לשחק עם הקפיצות…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם... יש לי בעיה שכל פעם שאני ניכנס למשחק או בא לפתוח אותו וישר נסגר אני מסתכל בניהול משימות ואז אני רואה שהוא נפתח לשניה ואז נעלם *הסרתי והתקנתי חדש *מחקתי כל דבר שקשור למשחק אפילו מהרגסטרי *עשיתי אתמול ריפט לווינדוס (לא ביגלל זה) ועדיין לא עובד *והוא תמיד אבל ופיתאום לא עובד *הורדתי את המשחק שוב לא אותו קובץ בדיוק ממקום אחר ועדיין אותו בעיה *אין לי ווירוסים משהו יכול לעזור לי ?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  20. תשמעו אני כבר מיואש ! אתם לא מאמינים.. הורדתי לפני שבוע-שבועיים את המשחק CZ .. עכשיו אני בא לשחק בו ברשת אבל משום מה הפינג שלי גבוהה.. למה? =כובע! מה שהכי מוזר הוא שלפני חצי שנה שיחקתי במשחק והוא פעל מצויין הפינג שלי היה בסדר גמור! ועשיתי הכול כדי שזה יחזור להיות נורמלי! סריקות ספייוואר, אנטיוירוס (למרות שזה לא נראה לי הם), פאטצ'ים , חשוב לי לציין שאין שום תוכנות פתוחות כאשר אני משחק.. בסוף לא ידעתי כבר מה לעשות אז התקשרתי לספק אינטרנת שלי נטוויזן ונציגת שירות אמרה לי שנטוויזן לא הכי טובה במשחקי רשת יענו הפינגים גבוהה כאשר משחקים ברשת.. אבל לפני חצי שנה זה היה בסדר!!! קיצר חברה אני לא יודע מה לעשות .. להחליף ספק אינטרנת למרות שאני לא בטוח שזה זה!!! למי שיש הצעות בבקשה תעז…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  21. יש לי מחשב חדש והתקנתי קאונטר סטרייק...ואין לי שמץ של מושג למה, אבל כל כמה שניות המשחק ניתקע לכמה שניות וממשיך כרגיל זה קורא לי בעיקר שאני פוגש אנשים הנה תמונה:

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by vip133,

יש לי בעיה רצינית שאני משחק במשחקי רשת למשל call of duty רגיל או 4 וגם Counter-Strike Source או Counter-Strike וכ"ו אז בהתחלה המשחקים עובדים חמוד גם לא כמו שהם אמורים לפעול ואחרי אאיזה 5 דקות המשחקים עובדים פשוט גרועעעע אני חייב תעזרה שלכם תודה מראש. דרך הגב המפרט שלי מעבד-DualCore AMD Athlon 64 X2 4400 לוח אם-Asus M2N-E זיכרון- 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך- ati 1950pro חשוב לציין שעשיתי סריקות של וירוסים טרויאנים הכל ניקיתי תמחשב וניסיתי כמה תוכנות כלום לא עזר. בנוסף חשוב לציין שמה שהכי מוזר זה שהfps גבוה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by EagleX2,

בימים האחרונים כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי בפתאומיות של כל החברות(מה קשור?!) המדריך מלמעלה לא עזר.... וזה לא בעיה בדיירקט איקס ולא בדרייברים כי הכל בסדר איתם והום מעודכנים וגם עד לפני כמה ימים זה עבד בעעע עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... וכאמור זה לא עזר....

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dabab,

אני חייב את המשחק COLIN MACRAE RALLY 2 הורדתי אותו מקאזה גרסה של 178 מגה ואחרי שהוא מתקין והכל הבעיה היא שאיך שאני לוחץ על קובץ המשחק עם הקראק הוא מעלה לי חלון קטן שרשום בו: "settings configurtion to defaults" אחרי זה מסמנים אישור הוא מתחיל להעלות את המשחק וישר כותב שצריך להכניס דיסק... אני ניסיתי מגוון קרקים וזה לא יוצא לי... כל עזרה תתקבל בשמחה אם יש לכם מקום שממנו אני יכול להוריד את המשחק או שאתם יכולים לעזור לי בבעייה בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

25. Started by OR007,

זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.