משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המשחק מקורי ברור אני עושה חיפוש הוא לא מוצא לי שרתים מהמזרח התיכון ומכל מקום אחר כן מה יכולה להיות הבעיה?? אין לי ראוטר או משהו אני משתמש בבזק בןלאומי וHot לא אלחוטי לא כלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, הורדתי את המשחק מטרו 2033 בגירסאת razor אני מתקין אותה איך שאומרים לי.... במחשב הנייד הוא פועל לי כמו שצריך (כרטיס מסך gforce8700 gt sli) בווינדוס vista 32 bit. אך כשאני מנסה להתקין אותו בנייח בבית(כרטיס מסך ati sappire 5850) בווינדוס 7 64 bit הוא לא עובד. יש למישהו מושג למה? יכול להיות שהמשחק עובד רק עם כרטיסי מסך של nvidia? אני אשמח לתגובה מהירה! נ.ב hwzone אתם תותחים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים את Borderlands: The Pre-Sequel ועוד שבעה כותרים נוספים במחיר זעום? המבצע הזה מחכה רק לכם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
דייי פדידה משחק כל הזמן בבאן שלי בקהילה פעם 4 שעות פעם יום פעם 2 ימים אני כבר לא יכול איתו מנהלים בבקשה לטפל בזה ולא פדידה אני רוצה מנהלים אחרים לא אתה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התחלתי לשחק בו היום ונתקעתי בשלב השני בספרייה, צריך להחזיר את הספר אז אני בא לספרייה ולא יודע איפה לשים את הספר מה אני עושה, אין שם ספרנים ביכלל! ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהרים טובים אני מחפש משחק קרבות טנקים יש לכם להציע לי משחקים? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנשה להפעיל את המשחק והוא רושם לי plase insert the cd rom select ok and restart aplicatio"n" אבל הדיסק בפנים מה אני אמור לעשות תעזרו לי בבקשה..!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתגע כבר.. בעיר השלישית אני מקבל משימה לקחת מטוס מהאנגר ולטוב לכיוון הים שם אני מחכה קצת ואז מגיע מטוס שאני אמור לעקוב אחרי לתוך העיגול האדום.. בחיים עדיין לא יצא לי באמת למצוא את העיגול האדום הזה השמים כולם עננים ואין לי מושג איזה גובה לטוס בכלל זה מטריף אותי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאני קצת עתיק אבל.. מישהו פה מכיר טוב את המשחק: America's Army ויכול לעזור בכמה דברים...?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בסגנון:Knights of the Old Republic 2,Elder Scrolls 3,Gothic 2?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים כדוגמת "ONI", "MDK 2", WORMS" וכדו...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע לרובכם מי שעשה הזמנה מוקדמת לאורנג' בוקס(אני!)יכול לשחק מהיום בבוקר בבטא של tf2...ואני חייב להגיד לכם שהמשחק מדהים!גראפיקה קטלנית(יש אפשרות חדשה של montion blur) דיבוב וסאונד מוקפדים ומצחיקים...והכל תואם לאווירה שהמשחק מנסה ליצור,כולל עיצוב השלבים.....כל מקצוע(ויש תשע כאלו...)שונה לגמרי מהאחר ולכל דמות יש אנימציות(אפשר למשל להתגרות ביריב ע"י לחיצה על g...ואז יש אנימציה מצחיקה כזאת בגוף שלישי....)וקול שונים.... בקיצור בזמן המועט ששיחקתי התרשמתי מאוד מהמשחק....מומלץ בחום.... נ.ב....אולי אח"כ אני אביא תמונות...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/project-cars-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעה שמהמשחק לא מעודכן אבל הוא עבד וגם כשאני עושה עידכון הוא רושם שאין, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי , בדקתי לא מזמן את הדמו וממש נדהמתי לראות איזה שיפורים ושינויים חברת Atari עשתה למשחק RollerCoaster Tycoon. כמו שאתם בטח יודעים , שני הכותרים הראשונים בסדרה היו דומים מאוד ונבנו גם ע"י בן אדם אחד , הפעם ניתנה זכות הבנייה לחברה מה שנתן את האמצעים לבנות משחק מוצלח יותר ומושקע יותר. השינויים העיקריים שנראו בדמו , היו: שיפור עצום בגרפיקה(גרפיקה שעוד לא נראתה במשחקי הטייקון השונים) , החברה בנתה מנוע שלם שמשנה את האנשים השיער , פנים , גוף , בגדים ונותן הרגשה יותר ריאליסטית מהכותרים הקודמים שבהם כל האנשים נראו אותו דבר. השיפור העיקרי שאהבתי הוא שאפשר לבדוק את המתקנים מנקודת מבט של הנוסע במתקן , דבר שממש יפה. השליטה על המשחק מבחינת תזוזה יותר קלה יותר גמישה וחלקה. אפשר להרי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטעות אחד בבית מחק את השמירה במשחק, מי יודע איפה המשחק שומר את הקבצים ואז אוכל לעשות שיחזור?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו כאן עדיין משחק ת'משחק? ראיתי שיש עוד כמה שרתים ישראלים אבל אין לי מושג אם מישהו בכלל מתחבר אליהם.... חיפשתי גם שרתים של spearhead באירופה בqtracker לא מצאתי אפילו 1 איפה הימים של 2003 כשהמשחק היה בשיאו בזמנו עוד לא הייתה חווייה כזאתי בשום FPS.... מה אומרים? יש מישהו? (רוצה לראות אם יש טעם לחזור)
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שכיום בערך בן 20+, זוכר בוודאי את המשחק NEED FOR SPEED II SE. הוא יצא אחרי NFSII הרגיל והיה SPECIAL EDITION שבו נוסף מסלול חדש והכל עבר לתמיכה ב 3DFX ! מצאתי את הדמו (6 מגה מצחיקים חח) אבל אני לא מוצא בשום רשת שיתוף את המשחק(מוצא אבל אין מקורות) ולא יכול לקנות אותו מן הסתם . . . 1997, דאא. מישהו יעזור לסבא למצוא את המשחק האבוד שלו ? מצאתי VODOO 5 5500 משומש ואני רוצה לשחק איתו את ה NFSII SE. מישהו יודע איפה אפשר להשיג או יש לו? תודה מראש וככה זה נראה ב 1997 על פנטיום 166, 32 RAM ו כרטיס ה VOODOO הראשון שנכנס לעולם התלת מימד של המשחקים. זו תחילת האבולוציה. תראו את האבק, הטיפות של הגשם, הגרפיקה הכללית שהייתה בגדר הגרפיקה של UNREAL 3 דאז ב1997 על כרטיס VOODOO 3DFX
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-