משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הי, מישהו הצליח להתחבר ב Pro Evolution 2018 לשחק ברשת (אונליין)? קניתי את המשחק וממש אכזבה, זמן עלייה ארוך מאד בPC (במחשב מאד חזק) והאונליין שונה מהגרסאות הקודמות ולא עובד.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו שיחק פעם Counter-Strike 1.6 ויש לו סטים והוא לא משחק יותר אז אני מבקש תנו לי אותו כי אני מת לשחק במישחק ואני לא יכול כי אין לי :'( :'( :'( דברו איתי בICQ:310966276
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק זומבי קטן ונחמד. המשחק די קצר, לא לגמרי מהונדס טוב מבחינת איזון, ועדיין משום מה מאוד כיף. השליטה בדמות טובה(גם עם שלט XBOX וגם עם מקלדת עכבר), הריגת זומבים עם הנשקים היא פעולה מהנה. שווה את הזמן, ואולי גם את הכמה גרושים שהוא עולה. IGN נתנו לו 5.4, אבל הקהל נתן לו 8.2 כי הוא מהנה. http://www.youtube.com/watch?v=L2yR7LlIa4c
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי ברור אני עושה חיפוש הוא לא מוצא לי שרתים מהמזרח התיכון ומכל מקום אחר כן מה יכולה להיות הבעיה?? אין לי ראוטר או משהו אני משתמש בבזק בןלאומי וHot לא אלחוטי לא כלום
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סרטון קצר שהכנתי על מקרה של אחד למליון שקרה לי במהלך מרדף משטרתי. תראו בHD אחרת לא רואים בברור את השוטר יורה. תהנו תגיבו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תעשו לי סדר בסדרת ה half-life י.... מהראשון שיצא לאחרון שיצא (תביאו את השמות) האלף לייף 2: חוף-ים אבוד / Half Life 2: Lost Coast Half Life 2 Episode One המשמרת הכחולה Half Life: Blue Shift ועוד... תעשו רשימה מהמשחק הראשון עד לאחרון (אל תגידו לי half-life1 ו 2 כי לכל אחד יצא עוד כמה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש בביתי XBOX ONE ומחשב שמחוברים באמצעות כאבל לתשתית הוט וספק הוט נט - מהירות עד 500 מגה. כאשר מנסים לשחק יחד Squads במשחק, יש לאגים שלא מאפשרים משחק בכלל ובסוף המשחק מתנתק (חשוב לציין שלפי מד הפינגים - הם נראים דיי יציבים). כשמשחקים לחוד אין את אותם לאגים . NAT הוא OPEN גם במחשב וגם ב-XBOX. פורטים קודמו. STATIC IP קיים גם במחשב וגם ב-XBOX. איך אפשר לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פני מספר ימים רכשתי את חבילת הפרימיום לבאטלפילד שהבטיחה, בין השאר - גישה מוקדמת לנשקים ולמפות של CQ ושל כל החבילות החדשות כאש יוכרזו. ביום ההכרזה, לא היו סרברים ל-PC של CQ אבל היום ראיתי שנפתחו כמה. הזדמנות לראות את המפות והמצבים החדשים! אבל מה, בכניסה לסרבר מבקשים ממני להוריד את החבילה (שברשותי!) ולהיכנס לאוריג'ין דבר שלא מועיל... בבקשה עזרו לי, שילמתי על הפרימיום והובטחו לי החביולת. נ.ב. האם יש קשר לכך שאת באטלפילד קניתי מאוריג'ין "התוכנה" אבל את הפרימיום דרך האתר (50 דולר במקום 50 יורו, שווה לא?) למרות שגם את B2K רכשתי דרך הבאטלוג ואין איתה בעיות (היא לא מופיעה באוריג'ין..)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה הוותיקה נכנס אל שלב הבטא הפתוחה שלו, ומעניק לכולנו הזדמנות להתרשם ממצבי המשחק המקוונים שלו שנת 2016 הייתה עד כה מרשימה לחיוב בכל הנוגע למשחקים ולגיימינג, והמגמה הזאת אמורה להמשיך ולהתפתח בתקופה הקרובה. ב-13 במאי, למשל, אנחנו אמורים לקבל אלינו את Doom החדש והמאותחל, שינסה להחזיר את העטרה של לאחר הפסקה של יותר מעשור. כל מה שראינו אודות המשחק עד עכשיו נראה מעניין וגם מבטיח למדי – ועכשיו מגיעה ההזדמנות שלנו לבחון את התוצר במו עינינו וידינו, מעט לפני ההשקה הסופית, במסגרת מבדקי בטא פתוחה אשר יחלו ביום שישי הקרוב, ה-15 באפריל. במסגרת הבטא הפתוחה, שתהיה זמינה באופן חופשי לכל מי שמעוניין בפלטפורמת ה-Steam ובקונסולות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה כשמנסים להמיר כותר PC לקונסולות הסלוניות במינימום השקעה ומאמץ? התשובה לפניכם כולנו כבר יודעים כי מלאכת ההמרה של משחקים מעולם הקונסולות אל עולם ה-PC היא מאתגרת ולא פשוטה כלל, כאשר ביצוע לא מספיק איכותי ומקיף שלה יוביל ברוב המקרים למוצר שנראה רע או פועל רע (ולפעמים גם שניהם במקביל) – זאת על אף שהחומרה עליה יפעל תהיה בדרך כלל עוצמתית פי כמה וכמה מזו שזמינה במכונה אליה הוא פותח במקור. ובכן, כעת מסתבר שגם ההמרה ההפוכה, מעולם ה-PC אל עולם ה-PlayStation 4 וה-Xbox One, יכולה להיות אתגר משמעותי מוד – כפי שמדגים עתה כותר האינדי משנת 2014 Lichdom: Battlemage. Lichdom הושק במקום לפלטפורמת ה-Steam כמשחק בגישה מרעננת שמהווה מעין שילוב בין מנגנון הטלת הקסמי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתור חובב משחקי מחשב ותיק ונאמן בזמן האחרון זה כבר באמת התחיל להימאס עלי כל הבעיות במשחקי המחשב ... הבאגים הרבים למינהם , עדכונים , הגדרות [שיעול\] פריצות,קראקים,סריאלים,כוננים וירטואלים וכו' [שיעול] ובעיקר דרישות החומרה ההולכות וגדלות מידי חודש ללא גבול , דברים שהם נחלתם הבלעדית כמעט של המחשב ואשר קונסולות לא סובלות מכך ונהנות מפשטות וחוסר טרחה שגורמים לי לקנאה רבה הבעיה היא שהג'נרים האהובים עלי הם משחקי יריות FPS ואסטרטגיה שלהם אין תחליף לשליטה במחשב ... אז למה עדיין לא ראיתי אף קונסולה רצינית עם מקלדת ועכבר ? שבאמת חדרה לשוק. כמה פשוט ככה טוב , נראה לי שזה יהיה קלף מנצח ויסיר כמעט את כל החסרונות מעל הקונסולות בקרב מול המחשב מה גם שזה יפתח אין ספור של ישומים חדשים מלב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש כאן שחקנים רציניים לשחק בLFS? אין לי בעיה גם בדמו וגם במלא(רכשתי). אני משחק עם הגה DFP 900 מעלות!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי פחות או יותר 8 חודשים מאז שהתקנתי את המשחק ב-Steam שלי, גם שיחקתי בו. במילה אחת: פשוט אחלה. אחרי IW שהיה ממש טוב אבל אותי איכזב, HR הוא בהחלט משחק לפנתיאון האישי שלי. היה כל כך כיף לראות שהם משלבים מלא רמזים על DX המקורי, וזה שהעלילה מתרחשת הרבה קודם נתן להם אחלה במה לזה. עכשיו רק נשאר לחכות ל-Thief 4 ולשובו של גארט... בכל מקרה, כמה שאלות. (-=מפה יהיו ספויילרים אני מניח - אז מי שלא רוצה לקרוא - שלא יקרא=-) (לא שיניתי צבע כי זה ברור מהכותרת שיש פה ספויילרים - וזה סתם מעצבן אם כל הדיון יהיה צהוב) יש כמה נקודות בחירה במשחק, שמעניין אותי מה קורה אם אני בוחר אחרת. מה קורה אם... מה קורה אם אני בוחר להתקין את התיקון של השבב במרפאה אני מבין. סבבה. אחלה. …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי לא מזמן את המשחק הנ"ל והקטע שאצלי, administrator, המשחק עולה אבל ב- limited user ,מיד עם הפעלת ה-EXE, קופצת הודעה של UNSPECIFIED ERROR. יכול להיות שזו בעיה של הרשאות? זה מוזר כי כל שאר המשחקים עבדו רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי Red alert 2 (קנוי) וקיבלתי מחשב חדש וינדוס 7 והמשחק עובד לאט רציתי לשאול אם זה קשור למערכת הפעלה או אם אפשר לתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כמה מפתיע http://games.ign.com/articles/121/1218375p1.html השמועות הולכות חזק לBlack Ops 2. בינתיים באמזון כבר הספיקו להעלות מכירה למשחק:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-