עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by moses_23,

אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SilentBob,

סרטון משחקיות קצר עבור לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים-פעולה משדרג משמעותית את הציפייה שלנו לבואו גם המפיצה הגדולה EA Games חשפה קו מותגים מרשים במסגרת תערוכת E3 לשנת 2016, אם כי יש סיכוי לא קטן שהמוצר המעניין ביותר שלה הוא לא Titanfall 2 ואפילו לאBattlefield 1 שמגיעים השנה – אלא דווקא Mass Effect: Andromeda, שהוצג בסרטון קצר יחסית אך מבטיח מאוד, לקראת ההשקה המיועדת במהלך המחצית הראשונה של השנה הבאה. Andromeda יציע גישה ועלילה שונות לחלוטין מאלו שקיבלנו מכותרי Mass Effect הקודמים – עם צוות גיבורים חדש שנמצא רק בתחילת דרכו ויובל על ידי דמות ראשית שתענה לכינוי Ryder, במשימה לחיפוש כוכב בית חדש עבור בני האנוש בגלקסיית אנדרומדה שאותה טרם הזדמן לנו לחזוק בעולם המשח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בטעות אחד בבית מחק את השמירה במשחק, מי יודע איפה המשחק שומר את הקבצים ואז אוכל לעשות שיחזור?

4. Started by FatherBoard,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nore0,

מה ההגדרות האלה אומרות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yoavke,

קניתי humble bundle ויש שם absolver שזה משחק שאני בטוח לעולם לא אשחק בו . מי שרוצה את הקוד שלו ( להפעלה בsteam ) שיפנה אלי בפרטי. הראשון זוכה .

7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%a4%d7%a1%d7%a4%d7%a1%d7%95-%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-square-enix-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%99%d7%a7%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aGGy,

להפתעתי שמחתי לראות שיש בארץ שחקן GM חדש, שני במספר, אחרי אושו. אמנם מדובר בשרת האמריקאי, שנחשב לקל יותר ועם שחקנים פחות רציניים, אבל עדיין, GM זה GM. מדובר בשחקן Omer הישראלי, והוא כרגע מדורג בתחתית רשימת ה GM האמריקאית. אני מנסה לתפוס את עומר לשאול אותו קצת שאלות, מקווה שאצליח! פרופיל השחקן: http://sc2ranks.com/us/298847/Omer מזל טוב לעומר! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, בזמן האחרון המשחק TDו נתקע לי אחרי כמה דק' ורואים את התמונה לא זזה והרעש גם תקוע.. ואי אפשר לעשות כלום.. או לעשות ריסטרט או להיכנס למנהל המשימות ולסיים את הפעולה. זה לא בגלל הטמפ' של הכ.מסך כי הטמפ' יחסית נמוכה... וזה מריץ את המשחק עם 65-70FPS... מה אפשר לעשות??? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Gamer3D,

ב 25 לאוגוסט תערך תחרות במשחק COUNTER STRIKE. בכל קבוצה יהיו עד 5 שחקנים, למידע נוסף תכנסו לאתר WWW.DGAMES.CO.IL

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Lion,

אהלן, אני פשוט לא מוצא שירות שמציע דבר כזה, חוץ מESERV ...וגם זה לא כ'כ עובד משהו פשוט 32/64 סלוטים, תלוי במחיר. מכירים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by WRX,

אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yonatan.mendelson,

מה שעשה טוב לסדרת Battlefield יעשה טוב גם למתחרה המרה שלה? בקרוב נגלה לכתבה

14. Started by HuGeMouTh,

EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אהלן, אשמח מאוד אם תמליצו לי על משחקים למחשב הבא: AMD 3800X2 939 1 GB RAM X800GTO2 @ X850XTPE

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2. אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי: AMD AXP 2500 ABIT NF7 512MB KINGTONE RADEON 9200 128MB WD 80GB 7200RPM JB XP PRO התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by amirx19,

אמור לצאת היום לא?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by UnwiZ,

אתר שנפתח לפני כמה חודשים (וזמין אגב גם בשפה העברית), ומאוד דומה לפוטסטאר או להאטריק בז'אנר - רק שמדובר בכדורסל ובשליטה על שחקן אחד בלבד (ניתן גם לקבל קבוצה, אבל זה טיפה יותר מסובך...) http://www.cyberdunk.com/?ref=80572 (הלינק מציין שאני הפנתי אותכם, אז אני אשמח אם כאשר תרשמו, אז תרשמו דרך הלינק הזה ספציפית מכיוון שאני מאוד ארוויח מזה, תודה :>) כשנרשמתי למשחק הסתייגתי ממנו בגלל אותן 2 סיבות שציינתי למעלה בקשר לייחוד שלו, אבל למעשה זהו משחק מאוד מהנה וש-קל להתמכר אליו. לאחר שאתם מקבלים שחקן, אתם יכולים לאמן אותו וכך לשפר את היכולת שלו, לנסות ולהתקדם במעלה רמות הליגות והקבוצות עד לקבוצת עילית אמיתית, לנסות ולהגיע לHALL OF FAME (המשחק עדיין בליגה השניה שלו, ככה שזה דווקא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yossi21,

האם ומתי הכותר הנ"ל יצא למחשב האישי יש למישהו מושג בערך? ( כי אני יודע שיש על זה שמועות אבל אני לא ממש בטוח )

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kingpin,

מישהו משחק במיקרה במישחק flatout זה המישחק הכי פצצה ששיחקתי בזמן האחרון זה מכוניות מיתנגשות אם שיפורים קלים מרוצים ותחריות בונוס הכי הורגות שיש תיראו בתמונות אתם תיבנו ממולץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SendaRider,

אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by theone123,

שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oorlevi,

כותרת. אתם יכולים לראות את המפרט בצד. אני מאמין שאם ה 256 זיכרון הוא לא יזוז, יום ראשון אני קונה עוד 512 זה יפעל טוב איתם? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא מוצא את ההגדרות במשחק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by asdasdasd,

הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים