משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני עדיין לא יודע איך זכיתי למזל הנהדר הזה, שאיפשר לי לקבוע עם אספן ממדינה אחרת, לראיין אותו ולצלם סיור וידאו מודרך באוסף שלו. פשוט מדהים, חוויה שלא אשכח, ולמרבה השמחה אני יכול גם לחלוק אותה אתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה מפתיע http://games.ign.com/articles/121/1218375p1.html השמועות הולכות חזק לBlack Ops 2. בינתיים באמזון כבר הספיקו להעלות מכירה למשחק:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי , בדקתי לא מזמן את הדמו וממש נדהמתי לראות איזה שיפורים ושינויים חברת Atari עשתה למשחק RollerCoaster Tycoon. כמו שאתם בטח יודעים , שני הכותרים הראשונים בסדרה היו דומים מאוד ונבנו גם ע"י בן אדם אחד , הפעם ניתנה זכות הבנייה לחברה מה שנתן את האמצעים לבנות משחק מוצלח יותר ומושקע יותר. השינויים העיקריים שנראו בדמו , היו: שיפור עצום בגרפיקה(גרפיקה שעוד לא נראתה במשחקי הטייקון השונים) , החברה בנתה מנוע שלם שמשנה את האנשים השיער , פנים , גוף , בגדים ונותן הרגשה יותר ריאליסטית מהכותרים הקודמים שבהם כל האנשים נראו אותו דבר. השיפור העיקרי שאהבתי הוא שאפשר לבדוק את המתקנים מנקודת מבט של הנוסע במתקן , דבר שממש יפה. השליטה על המשחק מבחינת תזוזה יותר קלה יותר גמישה וחלקה. אפשר להרי…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הבאה: אגב יש לי עותק מקורי. http://img381.imageshack.us/my.php?image=83510000dx9.jpg האם אני יהיה חייב להסיר את התוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2898/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Xbox-360-vs-PC-Water-Comparison/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2905/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Water-and-View-Distance/ מה זה איך הגלים זזים !!! יהיה כזה אפקט או מנוע משחק או מה שזה לא יהיה למחשב ?? או שזה בלעדי לקונסולות הדור הבא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, המטרה של אשכול זה הוא אישי בלבד. אני צריך כמה המלצות שלכם (שכן לא הייתי בענייני הגיימינג די הרבה זמן..) לכמה משחקים מסוגים שונים: יריות מגוף ראשון (משהו שקיים ולא עתידי) מירוצי מכוניות (הNFS החדש?? איך הוא נקרא?) יריות סגנון מקס פיין 3 RPG טוב סגנון C&C משחק בסגנון הירוס (ד"א, מה האחרון שיצא?) משחק בסגנון דיאבלו 3 - ועוד המלצה/שתיים שלכם מאיזה סגנון שאתם אוהבים אישית ודי חדש.. נ.ב מתי יוצא הGTA החדש - והאם יוצא לPC? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://seanism.com/dlarea/pafiledb.php?action=watch&id=103 :lol: די מזכיר לי את עצמי רק שאני ב TO ובעברית...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת.. אני צריך בבקשה שמישהו שמכיר טוב סימולטורי טיסה שימליץ לי על אחד ממש טוב.. תודה.!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת אני מוצא רק את ה WARHEAD וכבר סיימתי אותו. תודה טל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו יש הצעות פתרונות??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, התקנתי לא מזמן את המשחק הנ"ל והקטע שאצלי, administrator, המשחק עולה אבל ב- limited user ,מיד עם הפעלת ה-EXE, קופצת הודעה של UNSPECIFIED ERROR. יכול להיות שזו בעיה של הרשאות? זה מוזר כי כל שאר המשחקים עבדו רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צמד משחקי הכדורגל הבכירים מתכוננים להתנגשות הגדולה הבאה שלהם, כל אחד באמצעות המאפיינים הספציפיים שאותם הוא בוחר לקדם ולהבליט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Thank you for watching if you like the video do like&subscribe Subscribe ►https://www.youtube.com/user/kadurygames •
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב התחלתי לשחק במישחק המרתק הזה לאחר חרישה הגעתי לשלב שקוראים לו DAM שג'ק מיתעורר פיתאום בנהר בלי כלום אולי מישהו מכיר ויכול ללת לי הסבר איך עוברים תדבר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חודש ספטמבר, כפי הנראה, יהיה חודש גדוש במשחקים; בין אם אתם חובבי FPS או אסטרטגיה, RTS או MMORPG- יהיה לכם משחק לשחק בו החודש: חודש זה יהיה גדוש בעיקר במשחקי FPS כגון HALO האגדי, או BREAKTHOURGH-הרחבה למשחק המצליח MOHAA, שמתרחש במלחמת העולם השניה. רשימת משחקי FPS לחודש הקרוב: BF1942-Secret Weapons of WW2: הרחבה שניה למשחק המצליח ברשת, BattleField1942. התוספת הזאת תוסיף למשחק גוון דמיוני, ונוכל להשתמש בכל מיני נשקים שלא היו קיימים במציאות(כנראה ששרמנים כבר משעממים ;D). התוספת תוסיף למשחק(כמובן) מפות חדשות, ומטרת כל צוות תהיה לפוצץ מטרה של האויב. המשחק יוצא ב9\5. FREEDOM FIGHTERS: ברה"מ שלא קרסה החליטה להשתמש בכוחה ע"מ לפלוש את ארה"ב. אנו נשחק שרברב אשר יוצא להילחם מל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, הורדתי BF4 של RELOADED, התקנתי גם את עדכונים 1 ו-2 של RELOADED ושמתי את הקראק המתאים, אבל כשאני נותן דאבל קליק או או עושה "הפעל כמנהל" להתחיל את המשחק, זה מראה שהסמן חושב ל-3 שניות ואז כלום, בעוד שבמנהל משימות רואים שהתהליך של המשחק רץ ברקע. אם מישהו הצליח לפתור את זה אשמח לעזרתו. רק שתדעו שחיפשתי באינטרנט לגבי הבעיה בעברית ובאנגלית ומצאתי כל מיני פתרונות שלא יעילים לי אלא רק למשחקים מקוריים שדורשים הפעלה דרך ORIGIN.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעייה היא שהוא נעלם לי/: ואני לא מצליח להחזיר אותו. חיפשתי בהגדרות של המשחק! לחצתי על כל הכפתורים ושום דבר לא עזר. למי שלא יודע על מה אני מדבר, אז אני מדבר על השעון של המד מהירות. זה מוציא לי את החשק לשחק, עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
סטים פועל ב PROCESS אבל כשאני מנסה לפתוח CSS אז הוא פשוט לא מגיב... http://img172.imageshack.us/img172/8839/cssnotworkmx6.png
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שיש לו את המשחק המלא יכול בבקשה לבדוק אם יש במשחק את הקבוצה פיורנטינה (או פלורנטינה) היא אמורה להיות באיטליה ליגה שנייה או שלישית זה ממש חשוב לי אז בבקשה תבדקו תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-