עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן חבר'ה אימרו לי נא האם יש תוכנה נוספת חוץ מ NVIDIA RERESHRATE FIX לתיקון הריצוד במשחקים תחת ווינדוס אקס פי ? תוכנה שתואמת גם לדטונייטורס החדשים ? או בכלל תוכנה יותר טובה מזאת של אנוידיה לתיקון בעיית הריצוד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נו אז למה אתם מחכים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. סרטון הדגמה קצרצר של מפתח חובב מטשטש עוד יותר את הגבול שבין האמיתי לדיגיטלי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%aa-%d7%94-unreal-engine-4-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%94-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%a8/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by approx,

אני צריך ציטים לNeed for Speed Carbon

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. ברצוננו(מספר חברים..) לפתוח סרבר גדול(מינימום 18 שחקנים-24 שחקנים) ולכן אנחנו צריכים עוד שותפים שיעזרו לקנות,אנו 5. מי שמשחק בקאונטר סטרייק שיצור קשר בבקשה, אייסי:58825562 מסן:admin@firstgtaworld.biz אימייל:moshikoalis@gmail.com תודה רבה לכולם,ויום טוב.

6. בטעות אחד בבית מחק את השמירה במשחק, מי יודע איפה המשחק שומר את הקבצים ואז אוכל לעשות שיחזור?

7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חיפשתי כבר במלא אתרים ואני לא מוצא ציטים לשני המשחקים: MOH PACIFIC ASSULT POP 2

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by overload,

זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כל מיני מקומות באפשרויות בלתי נראות יש בעיה הוא מציג את תיבת ההודעה בסיום משימה מאחורי המשחק ואי אפשר לראות מישהו יודע איך לתקן את המשחק שהוא יפעל כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מישהו מכיר פשוט צ'יט שאפשר לעבור שלב קדימה? אין לי כבר כח...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by דודים דודים,

קניתי לפני חצי שעה את Homefront: The Revolution דרך האתר הגיע לי קבלה במייל שגבו את התשלום אבל לא קיבלתי שום סיריאל לסטים נכנסתי לקישור בקבלה הזו וזה רושם לי : " You have not made any previous downloadable orders! "

12. בואו לגלות כיצד נוצרה סדרת משחקי ההרפתקאות המצליחה והנודעת שמלווה אותנו כמעט יותר מ-30 שנה והפעם הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים הותיקות ביותר שקיימות בעולם הגיימינג. סדרה שחידשה ועצבה מחדש את ז'אנר משחקי האקשן הרפתקאות, והגיבור שלה הפך לסמל אייקוני של חברת נינטנדו ושל משחקי וידאו בכלל. סדרה בת עשרות משחקים, שציר הזמן שלה כנראה יותר מסורבל מתורת היחסות, אבל שעדיין כל משחק בה מצליח להרגיש כמו הרפתקאה חדשה: The Legend of Zelda. הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנות השמונים, כשחברת נינטנדו שכרה לעבודה מעצב משחקים צעיר בשם שיגרו מיאמוטו, והחלה לבנות לעצמה שם בתור חברת משחקי וידאו חדשנית. לאחר שבססה את מעמדה בעזרת מספר משחקי ארקייד מוצלחים, המוכרים שבהם הם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadav1379,

יש לי בעיה ב cs מתי שאני ליד הרבה אנשים אז ה fps שלי יורד בסביבות 40-70 וזה משחק בכלל לא חלק אני ניתקה מתי שאני לבד או אם עוד אחד אז אני משחק על 100FPS יש לי כרטיס מסך R9600XT ואני לא יודע למה זה יורד היה לי בעיה לפני כמה זמן שיחקתי על מעל 300 פינג הורדתי חיגן חדש ועכשיו אני משחק על פינג טוב 30 -50 לפני שהיה לי את הבעיה אני שיחקתי טוב מאוד גם אם הלכתי אם כל הקבוצה שיחקתי על 100FPS מתי שיורד לי ה fps אני משחק על פינג טוב 40 בערך אז אני לא יודע מה אני יכול לעשות בשביל לשחק בלי ירידת FPS :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. במפתחת באנגי מחפשים בודקי תאימות עבור מערכת החלונות. האם זה אומר מה שאנחנו מקווים שזה אומר? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-destiny-סוף-סוף-בדרכו-למחשבים-האישיים/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ZomberGaming,

אז אחרי הרבה עיכובים של צבא עבודה ועוד דברים בדרך וסוף סוף זה יצא וזה העולה אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be אני ישמח לראות תגובות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. למי שלא שמע/מכיר: יש החודש באתר HumbleBundle את הרימייק למחשבים האישיים של טרולוגיית Crash Bandicoot, את הרימייק של טרילוגיית Spyro, את Call Of Duty: World War II ועוד 5 משחקי אינדי שיתגלו בתחילת החודש הבא הכל ביחד תמורת $12 בלבד! https://www.humblebundle.com/monthly?refc=NnhhIT

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. משחקים חדשים לכל תנוחה: ממשחקי לחימה נייחים וניידים, דרך החצי השני של אפוס ההרפתקה של טים שייפר וניסיון ללכת בדרכו של System Shock - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a2/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. במסגרת מסיבת העיתונאים הראשונה שלה אי פעם בתערוכת E3, הציגה המפתחת המצליחה Bethesda קו משחקים מרהיב, שלכל שאר השחקניות יהיה קשה מאוד להתחרות איתו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%a7%d7%93%d7%95%d7%a9-%d7%94%d7%90%d7%9d-bethesda-%d7%a0%d7%99%d7%a6%d7%97%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-%d7%9c%d7%a4%d7%a0/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב, אז אחרי פחות או יותר 8 חודשים מאז שהתקנתי את המשחק ב-Steam שלי, גם שיחקתי בו. במילה אחת: פשוט אחלה. אחרי IW שהיה ממש טוב אבל אותי איכזב, HR הוא בהחלט משחק לפנתיאון האישי שלי. היה כל כך כיף לראות שהם משלבים מלא רמזים על DX המקורי, וזה שהעלילה מתרחשת הרבה קודם נתן להם אחלה במה לזה. עכשיו רק נשאר לחכות ל-Thief 4 ולשובו של גארט... בכל מקרה, כמה שאלות. (-=מפה יהיו ספויילרים אני מניח - אז מי שלא רוצה לקרוא - שלא יקרא=-) (לא שיניתי צבע כי זה ברור מהכותרת שיש פה ספויילרים - וזה סתם מעצבן אם כל הדיון יהיה צהוב) יש כמה נקודות בחירה במשחק, שמעניין אותי מה קורה אם אני בוחר אחרת. מה קורה אם... מה קורה אם אני בוחר להתקין את התיקון של השבב במרפאה אני מבין. סבבה. אחלה. …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/onlive-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בואו לשמוע על המבצעים הבולטים בימים אלו בחנות הגיימינג של וואלב, ובחנות הגיימינג האלטרנטיבית שדוגלת בהעלמת הגנות הקבצים סוף השבוע הנוכחי הוא זמן טוב לא רק לרכישות בתחום החומרה – אלא גם לרכישות של משחקים. בחנות של פלטפורמת ה-Steam, הנחות סוף השבוע המסורתיות כוללות כעת את משחק הפעולה הנהדר Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition שלו שהושקה בתחילת השנה עם חבילת הרחבה מאסיבית ואיכותית ועוד שידרוגים שהפכו משחק טוב למשחק נהדר. הכותר הזה זמין בעבור 40.2 דולר, שמגלמים הנחה של 33 אחוזים לעומת המחיר המלא שעומד על 60 דולר. Dying Light: Enhanced Edition עוד ניתו לרכוש בהנחה את משחק הפעולה האלים Killing Floor 2, שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזמין לר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by The_Byter,

;D 2 דיסקים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי אפשרות לקבל בחינם 2 מתוך שלשת המשחקים הבאים: Tom Clancy’s The Division® 2, Resident Evil™ 2, Devil May Cry™ 5 איזה מהם הייתם ממליצים לקחת?

25. Started by zoloboy,

שוקל 2 giga גרפיקה נחמדה משחק אקשן כיפי ביובש של היום משב רוח מרענן מומלץ

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים