משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,405 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הרב הלכו לו כל השמירות בפאר קריי 2 והייתי דיי רחוק במשחק. לכן במקום לחזור על הכל חשבתי שיהיה פשוט יותר אולי לקוות שלמישהו יש שמירה של המשחק באזור שבו הייתי או קצת לפניו. משימת העלילה האחרונה שעשיתי היא כבר במפה השנייה של המשחק (act 2) וזה היה בדיוק אחרי המשימה שבה אני עוזר לבחור האסייתי על הbarge שלו (משימה ראשונה היא אני מלווה אותו עם הספינה אל תוך העיר , לאחר מכאן בורח מהעיר ואז הוא מתקשר אלי ומספר לי שיורים עליו והוא צריך עזרה) אז זהו , אם למישהו יש שמירה באזור או מעט לפני אפילו אני מאוד אשמח אם הוא יועיל בטוב ליבו לשתף P:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למורות שהגרפיקה הכללית של דום הרבה יותר יפה, אבל כבר ראינו את כל האפקטים וכל הפוליגונים של הדמויות ב far cry הרי המפלצות והאנשים ב doom ו far cry מבחינה גרפית מאוד מאוד דומים .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקוח במקור מ וי גימס...... אחלה משח, נראה משובח בהחלט... יש למה לצפות http://www.vgames.co.il/website/vgames_download_page.asp?platform=PC&seqDownloadID=23283&seqDownloadTypeID=4 פיזיקה מרשימה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משחק באינטרנט MapleStory , לאחרונה בשעות בין השעות 17:00 עד 24:00 ויותר מאוחר. קורים דברים מוזרים.במשחק בדרך כלל נראה לאגים.למה זה קורה לאגים? מישהו מכיר את המשחק הזה? מישהו ניתקל בתופעה הזאת? בתודה מראש -מיכאל חג שמח לכולם...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי משהו שחיפשתי המון אבל המון זמן!! מחשב pentium 1 חחחה ;D ומצאתי!!! ניקיתי סידרתי ונשארה לי רק בעיה אחת.. האם להתקין DOS וWIN3.11 או WIN95 ואת שניהם יש לי חוקים חחחה (את WIN 3.11 קיבלתי עם המחשב). אשמם אם תתנו לי לינק לאתר שמציאה משחקים ישנים לדור הזה שכבר אינו קיים.. או לפחות אנדיקציה לאותו דור של אז..! ותודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה להתקין את המשחק המקורי אצלי,וכל הזמן מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ.... אני כבר אובד עיצות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקים חדשים לכל תנוחה: ממשחקי לחימה נייחים וניידים, דרך החצי השני של אפוס ההרפתקה של טים שייפר וניסיון ללכת בדרכו של System Shock - זאת ועוד במדור המשחקים השבועי שלנו! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%a2/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו לגלות כיצד נוצרה סדרת משחקי ההרפתקאות המצליחה והנודעת שמלווה אותנו כמעט יותר מ-30 שנה והפעם הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים הותיקות ביותר שקיימות בעולם הגיימינג. סדרה שחידשה ועצבה מחדש את ז'אנר משחקי האקשן הרפתקאות, והגיבור שלה הפך לסמל אייקוני של חברת נינטנדו ושל משחקי וידאו בכלל. סדרה בת עשרות משחקים, שציר הזמן שלה כנראה יותר מסורבל מתורת היחסות, אבל שעדיין כל משחק בה מצליח להרגיש כמו הרפתקאה חדשה: The Legend of Zelda. הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנות השמונים, כשחברת נינטנדו שכרה לעבודה מעצב משחקים צעיר בשם שיגרו מיאמוטו, והחלה לבנות לעצמה שם בתור חברת משחקי וידאו חדשנית. לאחר שבססה את מעמדה בעזרת מספר משחקי ארקייד מוצלחים, המוכרים שבהם הם…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי מישחק נחמד שאפשר להעביר איתו טוב את הזמן מי שמעוניין שיכנס.... http://i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=19258
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למי שלא שמע/מכיר: יש החודש באתר HumbleBundle את הרימייק למחשבים האישיים של טרולוגיית Crash Bandicoot, את הרימייק של טרילוגיית Spyro, את Call Of Duty: World War II ועוד 5 משחקי אינדי שיתגלו בתחילת החודש הבא הכל ביחד תמורת $12 בלבד! https://www.humblebundle.com/monthly?refc=NnhhIT
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלושה משחקים מעניינים מהעבר נוחתים בפעם הראשונה בפלטפורמת ה-PC הגדולה ביותר - שנים אחרי שנוצרו במקור לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בקושי משתמש במשחק, והוא עדיין משחק מעולה, אז אני מאמין שיש קונים עבור המשחק הזה. האם אפשר למכור את ה key ומשתמש יכול להוריד איתו את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אחת מהקונסולות ורוצה לדעת מה עדיף ולמה. נא לפרט על הבדלים בגרפיקה (חדות ואיכות תמונה).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק מקורי ברור אני עושה חיפוש הוא לא מוצא לי שרתים מהמזרח התיכון ומכל מקום אחר כן מה יכולה להיות הבעיה?? אין לי ראוטר או משהו אני משתמש בבזק בןלאומי וHot לא אלחוטי לא כלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-