עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק וסאב יתקה\בלו בברכה http://www.youtube.com/watch?v=dHO8UAIf0xc

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The Dom,

יש משחק די ישן שקוראים לו BEED OF POWER למחשב.... מישהו יכול לתת לי את השם המדוייק? ואיך אני אגרום לו לעבוד על ויסטה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. איזה מחשב אמור להריץ משחקים יותר טוב? הנייח - INTEL QUAD 2.66GHZ 4GB RAM GTS 250 הנייד - INTEL I7 2.0GHZ 8GB RAM RAEDON 6770 תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן חבר'ה אימרו לי נא האם יש תוכנה נוספת חוץ מ NVIDIA RERESHRATE FIX לתיקון הריצוד במשחקים תחת ווינדוס אקס פי ? תוכנה שתואמת גם לדטונייטורס החדשים ? או בכלל תוכנה יותר טובה מזאת של אנוידיה לתיקון בעיית הריצוד ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

בטח יעניין פה כמה אנשים לשמוע שעוד משחק DX10 נדחה לקיץ. (CRYSYS) פשוט אין שום סיבה לקנות היום כרטיס DX10.. http://www.gamespot.com/news/6166593.html?tag=latestnews;title;3 עריכה: רגע, משהו מוזר פה. קודם CRYSYS, עכשיו BioShock. את Hellgate: London גם דחו לרבעון השלישי, אם אני זוכר נכון אז תמיד דיברו על השקה של Alan Wake בקיץ 2007... WTF קורה עם DX10?!? נראה לי חשוד מאוד הסיפור הזה - בטוח יש משהו שלא מספרים לנו. אולי בעיות עם הSDK, אולי המתנה לכרטיסים תומכים בDX10.1 - לא יודע מה אבל זה מוזר מאוד. עריכה 2: אוקי, גם R600 נדחה לקיץ. עכשיו רשמית משהו פה מסריח. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228771.msg2132665#msg2132665

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. http://www.gametrailers.com/player/25063.html תחשבו במולטיפלייר, אתה מרגיש ממש במציאות עם מגוון אפשרויות מגניבות!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Rise<3,

מקווה שנהנתם ! אם כן.. פרגנו בלייק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בתור חובב משחקי מחשב ותיק ונאמן בזמן האחרון זה כבר באמת התחיל להימאס עלי כל הבעיות במשחקי המחשב ... הבאגים הרבים למינהם , עדכונים , הגדרות [שיעול\] פריצות,קראקים,סריאלים,כוננים וירטואלים וכו' [שיעול] ובעיקר דרישות החומרה ההולכות וגדלות מידי חודש ללא גבול , דברים שהם נחלתם הבלעדית כמעט של המחשב ואשר קונסולות לא סובלות מכך ונהנות מפשטות וחוסר טרחה שגורמים לי לקנאה רבה הבעיה היא שהג'נרים האהובים עלי הם משחקי יריות FPS ואסטרטגיה שלהם אין תחליף לשליטה במחשב ... אז למה עדיין לא ראיתי אף קונסולה רצינית עם מקלדת ועכבר ? שבאמת חדרה לשוק. כמה פשוט ככה טוב , נראה לי שזה יהיה קלף מנצח ויסיר כמעט את כל החסרונות מעל הקונסולות בקרב מול המחשב מה גם שזה יפתח אין ספור של ישומים חדשים מלב…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טוב, אז אחרי פחות או יותר 8 חודשים מאז שהתקנתי את המשחק ב-Steam שלי, גם שיחקתי בו. במילה אחת: פשוט אחלה. אחרי IW שהיה ממש טוב אבל אותי איכזב, HR הוא בהחלט משחק לפנתיאון האישי שלי. היה כל כך כיף לראות שהם משלבים מלא רמזים על DX המקורי, וזה שהעלילה מתרחשת הרבה קודם נתן להם אחלה במה לזה. עכשיו רק נשאר לחכות ל-Thief 4 ולשובו של גארט... בכל מקרה, כמה שאלות. (-=מפה יהיו ספויילרים אני מניח - אז מי שלא רוצה לקרוא - שלא יקרא=-) (לא שיניתי צבע כי זה ברור מהכותרת שיש פה ספויילרים - וזה סתם מעצבן אם כל הדיון יהיה צהוב) יש כמה נקודות בחירה במשחק, שמעניין אותי מה קורה אם אני בוחר אחרת. מה קורה אם... מה קורה אם אני בוחר להתקין את התיקון של השבב במרפאה אני מבין. סבבה. אחלה. …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by roes,

תעשו לי סדר בסדרת ה half-life י.... מהראשון שיצא לאחרון שיצא (תביאו את השמות) האלף לייף 2: חוף-ים אבוד / Half Life 2: Lost Coast Half Life 2 Episode One המשמרת הכחולה Half Life: Blue Shift ועוד... תעשו רשימה מהמשחק הראשון עד לאחרון (אל תגידו לי half-life1 ו 2 כי לכל אחד יצא עוד כמה)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by x-amin,

אהלן תקשיבו קנו לאחותי מחשב נייד חדש והתקינו לה ויסטה... רציתי למחוק ולהתקין XP אבל אמרתי שבשבילה אין צורך כי זה לא שהיא הולכת להפעיל ישומים אסטרונומיים וכו'.. בקיצר התקנתי לה את הסימס 2 והמשחק לא עולה בעיית תאימות וכו' הוא אפילו לא עולה.. יש למישהו מושג איך אני מפעיל את זה?(שיניתי את התאימות של הקובץ EXE לXP ועשיתי "הפעל כמנהל" וזה גם לא עזר..) התקנתי גם את אססינג קריד כדי לבדוק אולי הוא ירוץ אבל גם הוא לא עולה בכלל... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ofer_mat,

משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מאיפה אפשר להוריד מפות לCommand & Conquer 3 Tiberium Wars חפשתי בגוגל ובאימייול ולא מצאתי תודה ושנה טובה לכולם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by firo_alex,

בבקשה אם מישהו שיחק פעם Counter-Strike 1.6 ויש לו סטים והוא לא משחק יותר אז אני מבקש תנו לי אותו כי אני מת לשחק במישחק ואני לא יכול כי אין לי :'( :'( :'( דברו איתי בICQ:310966276

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nim901,

היי, אני מחפש את המשחק Blip and Blop כן... ישן אבל אין עליו קיצר, אין בשום מקום חוץ מבגיימר שזה עולה כסף וכל השאר מקשרים לאתר הראשי שנותן לינק לBT אבל אין סידרים יש לכם לינק? :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המחשב נתקע לי לאחר יציאה מGTA_SA (שום דבר לא מגיב וגם רואים שהTASK BAR משובש ורק RESTART מציל את המצב) מדובר בP4 2.8 512MB של DDR400 כ.מסך 5700LE מה שרציתי לשאול האם לדעתכם זו בעיה של מיעוט זיכרון RAM והאם תוספת תעזור כי ברקע רצות מלא תוכנות (SNAGIT,BABYLON,GETRIGHT ועוד כל מיני עזרים קטנים שאני לא אוותר עליהם) אגב חוצמזה המחשב רצ באופן יוצא מהכלל ללא שום בעיות

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. רוצים את Borderlands: The Pre-Sequel ועוד שבעה כותרים נוספים במחיר זעום? המבצע הזה מחכה רק לכם לכתבה

21. Started by deso,

מישהו מכיר אתר שרשום בו את כל המשחקים שיצאו לאור משנת 1998 ואילך? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ?? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אחח... supreme commander... חלומו הרטוב של כל חובב RTS

24. יש לי אפשרות לקבל בחינם 2 מתוך שלשת המשחקים הבאים: Tom Clancy’s The Division® 2, Resident Evil™ 2, Devil May Cry™ 5 איזה מהם הייתם ממליצים לקחת?

25. Started by SilentBob,

מיקרוסופט או סוני, מציאות רבודה או מציאות מדומה? אנחנו לא יודעים מי תנצח, אבל נכון לעכשיו שתי האפשרויות נראות פשוט מעולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%9c-%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%9b%d7%aa-e3-2015-%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%a9%d7%a0%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.