משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אם זה עוזר יש לציין כי הייתה לי את הבעיה של הOpenGL אז עשיתי דרך RivaTuner שיכריח שימוש בגרסה 1.5 בחרתי את ההגדרות שאני רוצה והכל טוב ויפה וכשאני עושה New Game ובוחר דרגת קושי Normal יש קוביה כזו וכתוב Loading הכיתוב מהבהב.. אז ככה שהמשחק לא קופא או משהו כזה. ולצורך העניין ניסיתי גם הכרח ל OpenGL 1.3 והתוצר זהה. תודה מראש לעוזרים:]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי שאני נכנס למשחק הצבעים עובדים לי כאילו יש לי תמיכה רק ב16 צבעים.. ורואים את המשחק מגעיל כזה. אני לא יודע למה זה, וגם חיפשתי patchים למשחק ולא מצאתי בשום מקום איך לתקן את זה אם אפשר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
זו ההודעת שגיאה: 2788 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & HTT 512 MB System Memory 128 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: tomi-i4am26gip3 IP: 169.254.32.151 IP: 192.168.0.1 IP: 80.230.15.157 doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.pk4 (8972 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak000.pk4 (2698 fi…
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
תראו....התקנתי עכשיו את הנסיך הפרסי 3 על המחשב אבל אחרי הריסטרט שדרוש כדי להפעיל את המשחק הוינדווס אומר לי שאין אפשרות להפעיל דרייבר סטארפורס(אני חושב שזאת ההגנה של המשחק,שאגב הוא מקורי בהחלט...)והמשחק לא נותן לי להיכנס(הוא אפילו לא נותן לי לרשום את הסידיקי)וכותב שיש שגיאה כאשר הוא מנסה להיכנס לאחת מספריות התוכנית או משהו כזה.... מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
(יש לי HL2 מקורי) עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ושכחתי לעשות לוג אאוט בסטים לפני שהתקנתי מחדש ועכשיו כשאני מכניס את הסידיקי בסטים הוא אומר שהקוד כבר בשימוש ע"י מישהו אחר(שזה אני למעשה) .. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את The Godfather אבל יש לי בעיה עם הסמן של העכבר. אני פשוט לא רואה אותו, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא רואים את הסמן של העכבר, כאילו הוא מוסתר. אני זוכר שהייתה לי בעיה דומה בGTA 3 בזמנו, אבל מאז עבר הרבה זמן וכבר החלפתי כרטיס מסך. למישהו יש מושג? תודה.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק מתחיל לעלות ואז אני מקבל את הERROR הבא - GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem יש לי GF2MX עם דרייברים עדכניים יחסית (אחת מגירסאות ה43). מה הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה,התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 10 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
התקנתי את הפאטצ' לפיפא 2005 שמוסיף את הליגה הישראלית והנבחרת במקום הליגה הדנית (מי צריך אותה..) , אבל דבר מוזר קרה, והמדים של הקבוצות לא השתנו. ז"א ,למרות שאני רואה בתפריט בבחירת התלבושת את התלבושת שאמורה להיות, במשחק עצמו מופיעות תלבושות של הקבוצות מדנמרק במקום...והשוער נראה כמו ליצן עם התלבושת שלו שם.... מה הבעיה של זה? אם אני יתקין מחדש זה יעזור? (מחקתי לפני זה את התקיה של FIFA 2005 מהמסמכים שלי, כי שמעתי שזה דופק הכל אם לא עושים את זה). עריכה: עכשיו זה עובד טוב.....התקנתי מחדש (הייתי צריך למחוק את השמירות לפני, וגם לתת לחלון שחור שנפתח אחרי ההתקנה להמשיך להתקין ולא לסגור אותו.....)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
התקנתי אותו אבל אין לי את האופציה של Snipr מישהו יודע למה ???
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אהלן. אני לא משחק הרבה, אבל לאחרונה החלטתי לשחק בכמה משחקים, ביניהם בקרייסיס 2 ובבולטסטורם. בשני המשחקים אני נתקל בבעיה מוזרה שאני מתקשה להבין את המקור ושפוגעת בהנאת המשחק. בכל אחד מהמשחקים תוך כדי הריצה של המשחק המסך משחיר ואז חוזר (כאילו מנסה לשנות רזולוציה) בבולטסטורם זה קורה פחות, בקרייסיס 2 זה קורה כל כמה שניות. זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לאתר את מקור הבעיה. אני מניח שהכרטיס מסך אולי פגום? זכרונות דולפים? הדרייבר מעודכן להכי אחרון. וינדוס 7 אשמח לעזרה המפרט בחתימה.
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, נתקלתי בבעיה עם הפעלת שרת במשחק אמריק'ס ארמי. זאת בעיה קשה מאוד שלא הצלחתי למצוא שום דרך לפתור אותה. במקום שאני אתחיל לפרט על כל הבעיה הארוכה הזאת כאן, פתחתי נושא חדש בפורומי התמיכה הרשמיים של המשחק. הנה קישור לדיון: http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=204050&sid=9fe146cf814ec5f245d75e1593927f00 אם בכל זאת תרצו הסבר כללי על כל הבעיה, אני אפרט.. אך כל התמונות, ההצעות והבעיות נמצאות בדיון שם. תודה רבה לכולם. עריכה: אני רק אציין שאני פשוט מיואש כבר מהבעיה הזאת, ונסיתי המון(!) דרכים, ללא הועיל. אז אם מישהו יצליח לפתור לי את הבעיה, אני אודה לו מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי את המשחק כבר שנה ולאחרונה התחילו לי בעיות עם הצבעים במשחק ,אחרי איזה שעה של משחק הצבעים נדפקים ,ואי אפשר להבין כלום במשחק . לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה בדקתי את המעלות של הכרטיס מסך בזמן המשחק והוא מגיע למקסימום של 78 (במנוחה 40-45) . אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה יכול לגרום לבעיה זו .. כי זה ממש מתסכל אגב הכרטיס מסך זה gtx 560 ti
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי רדיאון 5850 על ההגדרות המקימליות של המשחק הכל עובד מושלם וחלק.. הבעיה היחדיה היא הצל.. הצל נראה באיכות ירודה ומקפץ ולא יציב.. יש ממש לפעמים הבהובים של הצל על הדמויות.. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני די מתחיל להתבאס על זה שרכשתי את הכרטיס הזה כי לחבר שלי עם גי פורס אין את זה..
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את הGTA IV , המשחק מדהים והגרפיקה מאוד מרשימה. הבעיה היחידה שיש לי היא עם הצללים (של הבניינים , מכוניות וכו'...) עם כל תזוזה קטנה של העכבר ושינוי זווית הצללים מופיעים ונעלמים במהירות , הדבר יכול לשגע גם את האדם השפוי ביותר כרגע אני כותב את הנושא ממחשב אורח לכן לא ניתן לצרף כרגע תמונת מסך , אם יהיה צורך אצרף בהמשך. האם זוהיא בעיה מוכרת? יש פתרון לדבר? שיחקתי עם הרזולוציות וההגדרות מסתבר שזה לא ממש עוזר.. פרטי המחשב : מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 , 2.83Ghz , 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם : Gigabyte EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E קירור : Arcti cooling Freezer 7 pro +מאווררים סטנדרטיים של המארז כמובן. זכרונות : OCZ Reape…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברגע זה יש לי מסך CRT 17" שהרזולוציה המומלצת שלו היא 768*1024 ובמשחק אני ממש יכול לראות את הפיקסלים זה נוראי! לדוגמה: כאשר ישר שנמצא בשיפוע מאוד מתון אני רואה אותו מקווקוו. זה נראה בערך ככה: | | | וניסיתי להעלות את הרזולוציה ולעשות כל מיני, אבל זה לא עזר. אני אשמח לקבל רעיונות - לדוגמא אם למישהו יש רעיון איך אני יכול לשים AA
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק, כאשר לא רואים טוב את הגרפיקה. המכוניות בלי גלגלים והנוף נראה זוועה ??? התקנתי את ה PATCH של MICROSOFT אבל זה לא עזר. יש לי DirectX9 עם כרטיס מסך GF 2MX התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia אבל זה לא עזר. מישהוא יכול בבקשה לעזור ?? תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אחרי הפאצ' יש לי בעיה שיש שדרוגים לנשקים שסגורים לי למרות שהם צריכים להיות פתוחים (והיה לי אותו לפני זה). תמונה לדוגמה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
במהלך ההורדה כמעט בסוף מופיעה הודעה שגיאה: FEATURE TRANSFER ERROR הבעיה היא עם הקובץ DATA.CAB חייב עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק אבל יש לי בעיה שהוא עולה לא רואים במסך טוב.. יש איזה דרך להגדיר לו את האפשרויות של הכרטיס מסך? אי אפשר לראות את המשחק הכל מפוקסל.... תודה על העזרה ???
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מחקתי את המשחק על ידי מחיקת התיקיה ב program files אבל עכשיו שאני מנסה להתקין אותו אני מקבל שגיאה שהוא מותקן כבר מה לעשות :-\
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שמתי לב למשהו לא הגיוני בכלל שממש משגע אותי ! כל משחק של EA (בעיקר כותרי הספורט החדשים וNFS האחרון) לא מוכנים להתקין את עצמם על מחשבי היקר ! למשל היום ניסיתי להתקין NBA 2005 והוא נתקע חצי שעה ב43 אחוז ולא זז, אפילו לא מראה ERROR או משהו.. אותו דבר עם TOTAL CLUB MANAGER (יש לציין שזה רק קורה עם סדרת 2005) ואותו דבר קרה עם אנדרגראונד 2. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ולמה המחשב שלי כל כך לא אוהב את סדרת הספורט לשנת 2005 מבית EA ? ו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להחליף שחקנים ב- FIFA 08. כל פעם שאני נכנס ל- Team Management זה רושם לי שאני צריך לשלוט בקבוצה אבל אני שולט בקבוצה שלי. מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-