עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yitzik,

משחק ממכר כדי לנסות http://genew.co.il/register.php?id=56.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by approx,

אני צריך ציטים לNeed for Speed Carbon

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני בקושי משתמש במשחק, והוא עדיין משחק מעולה, אז אני מאמין שיש קונים עבור המשחק הזה. האם אפשר למכור את ה key ומשתמש יכול להוריד איתו את המשחק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הוא יצא ?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The_Byter,

;D 2 דיסקים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Turgeman Shahar,

היי ,אנחנו כמה חברה עם ממש הרבה זמן פנוי . אשמח אם תצפו ותרשמו לערוץ ! תהנו !!

7. Started by yonib5,

תמיד רציתי לשחק משחק מרובה משתתפים, תמיד שמעתי חוויות מהשתתפות במשחק כזה אבל אף פעם לא יצא לי ממש לשחק, עכשיו ששידרגתי את המחשב ויש לי משחק מלחמה שנראה לי ממש כיף לשחק ברשת הייתי רוצה לדעת איך אני נכנס לזה. מקווה שתעזרו לי תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pc student,

אם הבנתם תגידו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ati 9800pro 256 והשגתי הילו, משחק ממש כיפי אבל משהו פאקינג לא בסדר ה-fps זז על 30-50 פריימים אפילו מגיע ל15 מה שלא אמור להיות, הלכתי לחבר התקנתי אצלו (שלו יש radeon 9700pro ) ואללה אותו הדבר . טיפה פחות טוב הלכתי לעוד חבר שלו יש gforce4 mx440 התקנתי, והנה המשחק זז משהו בן זונה 60 פריימים דבוק (אולי יורד ל-40 ) אבל לא רציני כן כן.... אני יודע שהמשחק היה של אקסבוקס (gforce) אבל זה הומר למחשב.... לאומת זאת גנרלס טס על 60-100 פריימים על המחשב שלי, ובגי פורס הוא זז חרא, יש לכם עוד דוגמאות למשחקים שפועלים באחד טוב ובשני לא משהו... ומה אפשר לעשות כנגד זה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by blackthought,

איזה דברים אפשר לעשות בקוביה חוץ ממה שקיין סיפר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SilentBob,

סרטון משחקיות קצר עבור לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים-פעולה משדרג משמעותית את הציפייה שלנו לבואו גם המפיצה הגדולה EA Games חשפה קו מותגים מרשים במסגרת תערוכת E3 לשנת 2016, אם כי יש סיכוי לא קטן שהמוצר המעניין ביותר שלה הוא לא Titanfall 2 ואפילו לאBattlefield 1 שמגיעים השנה – אלא דווקא Mass Effect: Andromeda, שהוצג בסרטון קצר יחסית אך מבטיח מאוד, לקראת ההשקה המיועדת במהלך המחצית הראשונה של השנה הבאה. Andromeda יציע גישה ועלילה שונות לחלוטין מאלו שקיבלנו מכותרי Mass Effect הקודמים – עם צוות גיבורים חדש שנמצא רק בתחילת דרכו ויובל על ידי דמות ראשית שתענה לכינוי Ryder, במשימה לחיפוש כוכב בית חדש עבור בני האנוש בגלקסיית אנדרומדה שאותה טרם הזדמן לנו לחזוק בעולם המשח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BURTON,

לחבר שלי יש את המשחק באטלפילד 2 וכשהוא מפעיל את זה יש לו מסך שחור ישר חוזר לוינדווז יש לו פרסקוט 3 גיגה 6600 הרגיל הוא חושב שהבעיה נמצאת פה: אבל ממש אין לי מושג מישהו יודע למה זה לא עובד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by WRX,

אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Zipi-2,

שלום רב, לצערי הרב הלכו לו כל השמירות בפאר קריי 2 והייתי דיי רחוק במשחק. לכן במקום לחזור על הכל חשבתי שיהיה פשוט יותר אולי לקוות שלמישהו יש שמירה של המשחק באזור שבו הייתי או קצת לפניו. משימת העלילה האחרונה שעשיתי היא כבר במפה השנייה של המשחק (act 2) וזה היה בדיוק אחרי המשימה שבה אני עוזר לבחור האסייתי על הbarge שלו (משימה ראשונה היא אני מלווה אותו עם הספינה אל תוך העיר , לאחר מכאן בורח מהעיר ואז הוא מתקשר אלי ומספר לי שיורים עליו והוא צריך עזרה) אז זהו , אם למישהו יש שמירה באזור או מעט לפני אפילו אני מאוד אשמח אם הוא יועיל בטוב ליבו לשתף P:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by MiniMizer,

משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Yookidoo,

העם כרטיס קול טוב יכול לתת boost משמעותי fps? עם כן איזה כ.קול מומלץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2. אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי: AMD AXP 2500 ABIT NF7 512MB KINGTONE RADEON 9200 128MB WD 80GB 7200RPM JB XP PRO התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by woodk1d,

למה לא משחקים Titanfall ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מישהו מכיר פשוט צ'יט שאפשר לעבור שלב קדימה? אין לי כבר כח...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היה פעם OGL אולם מאז לא ראיתי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by benor,

זה לא קשור לוורז!!! כל פעם שאני מנסה לעלות משחק שמור אז המחשב נתקע למה זה?? יש פיקס מיוחד שצריכים להוריד??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MishaK,

מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Thug Love,

יש לי משחק ( Evil Genius) עכשו אני משחק בו שאני לא מחובר לאנטרנט כי הוא עובד לאט ובזמן האחרון אני מפעיל אותו ומשחק כמה דקות והוא יוצא לשולחן עבודה זה קרה לי רק היום ואתמול בדרך כלל הוא עבד רגיל וניסיתי לכבות תמחשב יש לי כרטיס מסך גיפורס 3 TI 500 ועדכנתי אותו יש הצעות פתרונות??

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yonatan.mendelson,

צמד משחקי הכדורגל הבכירים מתכוננים להתנגשות הגדולה הבאה שלהם, כל אחד באמצעות המאפיינים הספציפיים שאותם הוא בוחר לקדם ולהבליט לכתבה

25. בואו לשמוע על המבצעים הבולטים בימים אלו בחנות הגיימינג של וואלב, ובחנות הגיימינג האלטרנטיבית שדוגלת בהעלמת הגנות הקבצים סוף השבוע הנוכחי הוא זמן טוב לא רק לרכישות בתחום החומרה – אלא גם לרכישות של משחקים. בחנות של פלטפורמת ה-Steam, הנחות סוף השבוע המסורתיות כוללות כעת את משחק הפעולה הנהדר Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition שלו שהושקה בתחילת השנה עם חבילת הרחבה מאסיבית ואיכותית ועוד שידרוגים שהפכו משחק טוב למשחק נהדר. הכותר הזה זמין בעבור 40.2 דולר, שמגלמים הנחה של 33 אחוזים לעומת המחיר המלא שעומד על 60 דולר. Dying Light: Enhanced Edition עוד ניתו לרכוש בהנחה את משחק הפעולה האלים Killing Floor 2, שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזמין לר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.