משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני אחרי ההספקה של יותר מ - 15 שנה והעדכון האחרון שלי זה 6600GT ו-5 דיסקים להתקנה של FAR CRY ... אז ככה 1. אם קונים משחק בסטים חייב ישר להוריד אותו ? והאם ניתן לקבוע לאיזה כונן להוריד אותו? 2. ממה שהבנתי ב -Humble Bundle אני מקבל קודים לסטים או לחנויות אחרות וגם שם השאלה האם אני יכול לבחור את מועד ההורדה ? 3. האם החנויות שמופיעות ב IsThereAnyDeal.com הם אמינות בדרך כלל? 4. ב -GAMEPASS של מיקרוסופט איך אפשר לדעת מתי משחק אמור לצאת מהקטלוג כדי שלא אתקין אותו סתם ? 5. ממה שהבנתי משחקים עם DRM אפשר לשחק רק דרך האפליקציה של החנות בניגוד למשחקים ללא שמותקנים ישירות במחשב - תקנו אותי אם אני טועה. תודה רבה למי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע לרובכם מי שעשה הזמנה מוקדמת לאורנג' בוקס(אני!)יכול לשחק מהיום בבוקר בבטא של tf2...ואני חייב להגיד לכם שהמשחק מדהים!גראפיקה קטלנית(יש אפשרות חדשה של montion blur) דיבוב וסאונד מוקפדים ומצחיקים...והכל תואם לאווירה שהמשחק מנסה ליצור,כולל עיצוב השלבים.....כל מקצוע(ויש תשע כאלו...)שונה לגמרי מהאחר ולכל דמות יש אנימציות(אפשר למשל להתגרות ביריב ע"י לחיצה על g...ואז יש אנימציה מצחיקה כזאת בגוף שלישי....)וקול שונים.... בקיצור בזמן המועט ששיחקתי התרשמתי מאוד מהמשחק....מומלץ בחום.... נ.ב....אולי אח"כ אני אביא תמונות...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אין לי תמונה של המשחק(משום מה, מצלם תמונה שחורה בשימוש כפתור פרינט סקרין) הבעייה שזה נראה כמו משחק פעולה משנת 97 (קשה לי לתאר) אני אציין רק שבבלק אופס לא היו בעיות, וגם בשאר המשחקים בסדרה. המפרט : i5 SB Z68 8 GB זיכרון 570 gtx dell 2312hm רזולוצייה:1920/1080 (שאלה כללית לידע, איך אני מגדיר רזולוצייה גבוהה מזו?, בהגדרות משחקים זה הכי גבוה) דרייבר: 285.62(האחרון) ויש 2 תמונות של ההגדרות דרך אנווידיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה שלכם למשחק אקשן לשני שחקנים, כאשר אחד במקלדת והשני בגיימפד (כמו משחק האקשן של שר הטבעות- The return of the king, לעיונכם: LotR ואם אפשר לספר בשורה-שתיים מה העלילה של המשחק... עריכה: נזכרתי בעוד משחק כזה שאהבתי ותומך בעד 4 שחקנים: Get Medival Get Medival
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את witcher 2 ל Xbox האם מדובר בגרסה המורחבת כמו בכותר הקודם ? אני משער שהיא תגיע אחרי תקופה ל pc
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה
-
משהו יודע יודע כמה שחקים אפשר לשחק עם חיבור 0.5 ADSL יש לציין שלכולם יש את אותו חיבור ( 4 מחשבים כולל שרת עם 1.5 ) - יש בעיה של פיהג גבוהה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני בקושי משתמש במשחק, והוא עדיין משחק מעולה, אז אני מאמין שיש קונים עבור המשחק הזה. האם אפשר למכור את ה key ומשתמש יכול להוריד איתו את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קניתי את BF2 ומישחק באינטרנט פועל אבל ה SP לא,אני לוחץ START והוא יוצא לווינדוס מה הבעיה? [זה גירסת DVD]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9070 צעד כזה יכול מאוד לחזק תמכירות של הPSP ואני מקווה שאם סוני יעשו את זה גם נינטנדו יורידו מחירים לנינטנדו DS LITE ותיהיה פריחה ענקית בתחום הקונסולות הנידות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גר בירושלים, אני קונה עכשיו אינטרנט 20-30mb ורציתי לדעת מי מהספקים והתשתיות נחשבים הכי טוב למשחקים כמו starcraft2 battlefield3 .ובכללי עם מי אנשים הכי מבסוטים תודה! חג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכבוד הסקר החדש באתר, אני חושב שצריך לשאול שאלה מתאימה. מתי אמורים לצאת משחקים בגרסאות של 64ביט? מתי כבר נוכל להינות גם ממשחקים מפורטים יותר? ואילו כותרים ראשוניים אמורים לצאת בגרסאות הללו? ועוד משהו טיפה שונה... אם אני עובד עם מע' הפעלה שהיא לא 64ביט, אבל המעבד כן, האם אני יכול להשתמש בתוכנות/משחקים שיהיו ב64ביט?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמנם המשחק היה גרוע (לפחות בפעם האחרונה שניסיתי לשחק אותו) אבל עדיין מעציב אותי לראות 8 שנים של עבודה נמחקות בצורה כזו. אולי אפשר רק לקוות שזה מרמז על כוונה שלהם להחיות את המותג לאור ההצלחה(?) של החידוש של אי הקופים. http://kotaku.com/5482221/activision-terminates-fan+made-kings-quest-extension
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואני יכול לפתוח שרת טוב אם אתם רוצים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה: אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף המשחק הכלי והחייתי הזה מגיע אלינו סוף סוף : http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2002-07-13&platform=1#10698
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון משחקיות קצר עבור לידתה מחדש של סדרת משחקי התפקידים-פעולה משדרג משמעותית את הציפייה שלנו לבואו גם המפיצה הגדולה EA Games חשפה קו מותגים מרשים במסגרת תערוכת E3 לשנת 2016, אם כי יש סיכוי לא קטן שהמוצר המעניין ביותר שלה הוא לא Titanfall 2 ואפילו לאBattlefield 1 שמגיעים השנה – אלא דווקא Mass Effect: Andromeda, שהוצג בסרטון קצר יחסית אך מבטיח מאוד, לקראת ההשקה המיועדת במהלך המחצית הראשונה של השנה הבאה. Andromeda יציע גישה ועלילה שונות לחלוטין מאלו שקיבלנו מכותרי Mass Effect הקודמים – עם צוות גיבורים חדש שנמצא רק בתחילת דרכו ויובל על ידי דמות ראשית שתענה לכינוי Ryder, במשימה לחיפוש כוכב בית חדש עבור בני האנוש בגלקסיית אנדרומדה שאותה טרם הזדמן לנו לחזוק בעולם המשח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק באטלפילד 2 וכשהוא מפעיל את זה יש לו מסך שחור ישר חוזר לוינדווז יש לו פרסקוט 3 גיגה 6600 הרגיל הוא חושב שהבעיה נמצאת פה: אבל ממש אין לי מושג מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מחפש משחק ישן RPG שבו עשית קווסטים וגייסת אנשים לחבורה שלך אני לא זוכר עוד אבל אשמח לקבל כמה שמות (עם תמונה זה יהייה מצויין) ואולי יתמזל מזלי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-