משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי את MW2 כדי להסיר טיפה חלודה לקראת BO .. בים הראשון הכל עבד פיקס אבל יום אחרי הופיע לי שהNAT STRICT למרות שהUPNP מאושר.. ולמרות שפתחתי פורטים. חשוב לי לציין שכשאני מבטל לגמרי את הFIREWALL המשחק עובד רגיל. (לא שינתי הגדרות כלל). מישהו עוד נתקל בבעיה? פתרונות? (תציעו הכל מעבר להמתין לBO). תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום מה, כשאני מפעיל את הבנץ' אז במקום להריץ את הטסט כמו ב3DMARK הוא מפעיל לי את המשחק מהשלב הראשון כשבצד ימין כתוב לי כל מיני נתונים של המשחק(ביניהם גם כמה FPS בשידור חי). אני רוצה את הטסט האוטומטי
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדמו של HL2 - לא היו שום בעיות לשחק בו, הכל היה סבבה! אחרי ששיניתי מ - 1024x768 ל - 1600x1200 רק כדי לבדוק משהו, הופיעה הודעת שגיאה - תמונה מצורפת! כל פעם שאני מנסה להפעיל מחדש את המשחק, אותה בעיה צצה! הבנתי שזה נובע מהרזולוציה, אולי אתם יודעים איך ניתן, ללא כניסה למשחק, לשנות את הרזולוציה (לפני שהוא עוד נכנס לתפריט הראשי, זה קורה) ? תודה רבה! הנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקנתי את הדמו וכאשר אני מריץ... המחשב חושב כמה שניות ואז הוא רושם לי את ההודעת שגיאה הזאת של ווינדוס (ההודעה שרשום בה האם לשלוח או לא למיקרוסופט את הבאג..) מישהו יודע מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני יכול להשתגע מזה, ההיגוי מאחר ואגרסיבי מידי! כלומר לוקח קצת זמן בין הלחיצה ולבין התגובה של ההגה, וגם כשההגה מגיב זה ב"רבע" סיבוב ולא משהו יותר עדין. בקולין מקרי 2005 זה לא היה ככה, וההיגוי שם היה מעולה. זה משהו אצלי? זה ככה אצל כולם? חייבים הגה? המשיחק נראה מעולה ועובד מעולה והכל טוב, חוץ מההיגוי הגרוע הזה.
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק העתקתי את הקראק וכשאני מטעין את המשחק מופיעה לי שגיאה : SecuLauncher: failed to start application [9000] Error למישהו יש את הפיתרון אולי ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי readon9800np כל פעם שאני מתחיל לשחק נ bf1942 אני רואה את ההרים ברקע אבל הרובה והאנשים בצבע לבן בקיצור בלאגן אחד גדול לא רואים כלום למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מאמין שכבר חרשתם את הנושא אבל יש לי בעיה עם המשחק התקנתי אותו כמו שצריך אבל כשאני מנסה לעלות אותו המסך הופך לשחור ופשוט נתקע מה אני יכול לעשות?!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להפעיל את המוד זה כותב לי שחסרים לי הקבצים הבאים במחשב: -d3dx9_43 -d3dx9_43.dll והם לא חסרים.... מה עושים? להתקין מחדש או משהו בסגנון (זה מה שמומלץ בהודעה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי בקונטרולס והמקש למיקרופון הוא מה שאני לוחץ - בדקתי את המיקרופון בכמה תוכנות והוא עובד - עד לפניי איזה חודש הוא עבד ולפניי חודש הוא הפסיק לעבוד - יש שלכם מושג מה זה???? :smilyDJ:
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היתקנתי את המישחק pop3 ועדין לא עובד ורושם לי את ההודעה הזאת מישהו יכול לעזור לי ?!? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, לאחר שסיימתי את הסיפור הראשי, אין לי מכוון כיוונים בסיפורים הנוספים כך שאין לי מושג לאן לגשת. האם זה באג או שזה תוכנן כך?
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המצנח במשחק Just Cause 2 שהוא פשוט לא נפתח על ידי לחיצה על המקש רווח גם שינוי הכפתור לא עזר. הדמות פשוט נופלת מגובה רב ולחיצה על הרווח לא גורמת לפתיחה של המצנח כמו מקודם. יתכן ונעלם המצנח וצריך לקנות חדש? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את המשחק הנ"ל והבעיה שיש לי היא שהוא מזהה שיש לי מחשב חזק וכרטיס גרפי חזק והוא נותן לי באופן אוטומטי הגדרות גרפיקה ורזולוציה גבוהות. אבל הבעיה היא שהמסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1366X768 השאלה שלי היא איך אני יכול לשנות את ההגדרות מבלי להכנס למשחק וככה להפעיל אותו כדי שבמשחק עצמו אני יוכל לעבור להגדרות המתאימות לי. תודה מראש! מקווה שתוכלו לעזור..[br]פורסם בתאריך: 2.11.2007 בשעה 11:11:34 הצלחתי לפתור את הבעיה.אפשר לנעול... למי שתהיה בעיה דומה יוכל לפנות אלי בפרטי
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום יש לך כבר כמה 3 חודשים את המשחק Battlefield 2142, עם עידכון גירסה 1.10. המשחק עבד בהתחלה מצויין, המשחק התחיל לעשות לי בעיות כבר מלפני חודש. הבעיות: 1) המשחק קורס לי לשולחן העבודה אחרי טעינת המפה. 2) בעיות עם כרטיס קול Sound Blaster X-Fi המחשב נתקע ונשמע קול של צפיצוף חזק. 3) בעיות עם הגדרות המסך של המשחק ( ATI X850 ). מפורמים שרושמים באתר המשחק ומאתרים אחרים... אני לא היחיד עם הבעיה, אין לי מושג למה זה קורה ואיך לתקן את זה. :s05: אתר שמסביר על בעיות ופותר בעיות: http://bf2142tracker.com/thread-2049.html (ניסתי לעשות מה שכתוב אבל לא הצלחתי שום דבר ) מישהו בבקשה יכול לעזור או לפנות אותי למישהו שמבין בזה...
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חבר'ה היום התקנתי את המשחק c&c generals.. המשחק פשוט לא עולה לי... עולה רק הלוגו של המשחק .. וזהו יוצא.. מישהו יודע מאיפה נובעת הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים..!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני מתקין את המשחק באחד המסכים בהתחלה זה פתאום קופץ בחזרה לשולחן עבודה. אתמול התקנתי את המשחק הזה לחבר שלי ושם הוא עבד עם FX5200 ולי עם ה-9600XT זה עושה בעיות. התקנתי את זה כבר 3 פעמים וכלום לא עוזר,יש לי את הדרייברים החדשים 3.1 יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
זה קורה רק בCRYSIS יש לי 9600GT הכרטיס נמצא על סביבות 70 מעלות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRT המחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישן התקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלו זה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק.. למה זה ככה? מפרט: amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz 7600gt 256mb 1gb ram
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום תשמעו אני כבר כמה ימים משחק וכל פעם שאני מת זה טוען לי את השלב מחדש ולא מעלה כלום זה נשאר במסך הטעינה לאחר מכן אני יוצא מהמשחק דרך סיים משימה וכשאני נכנס שוב הוא לא שומר שום דבר למרות שרשום לי במהלך המשחק שזה שומר מה הפיתרון לדבר הזה ? בנוסף יש פעמים שהמשחק פשוט נשאר על מסך השמירה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ.. יש לי ת'משחק כבר די הרבה זמן.. חצי שנה בערך.. שיחקתי בו אתמול.. והיום כשאני באתי להיכנס למשחק הוא פשוט לא עולה.. כשאני לוחץ להיכנס למשחק, יש אנימציה של העכבר כמה שניות.. שהמחשב חושב.. וזהו, ואז זה פשוט מפסיק "לחשוב" ונשאר בשולחן העבודה.. אני לא מבין למה זה קורה..=/ המפרט של המחשב אם זה משנה: כרטיס מסך - ATI RADEON X600PRO 128MB PCI-E 512MB זיכרון.. 120GB מקום.. 3.0Ghz מהירות.. תודה מראש, אלכס.
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, הורדתי לא מזמן את המשחק mirrors edge, שיחקתי בוא קצת על הגדרות בינוניות ועברתי את שלב האימונים. כשהתחלתי את השלב הראשון לאחר כ-2 דקות הוא נתקע ועשה restart. נכנסיתי שוב למשחק וקרא אותו דבר בפעם השנייה. הנה מפרט המחשב שלי: intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2GB of RAM Radeon X1950 pro 512Mb מישהו יכול לעזור? תודה, jonkerbox
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-