משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש לי את שני המשחקים ברגע שאני נכנס לבאטלוג ומתחיל משחק הוא נטען מאחור ואז כשאני אמור להכנס למשחק הוא נפתח לי על חלון מלא ואחרי זה מתכווץ לחלון קטן ובשביל להיכנס למשחק אני רב איתו כמה דקות עד שהוא מסכים לעלות על מסך מלא כל פעם אני מצליח להגדיל אותו אחרי איזה דקה שאני לוחץ עליו הוא גדל ואז קטן שנייה אחרי זה קורה גם בMP וגם בSP בווינדוס 8 לא הייתה לי בעיה עם BF3 רק מאז שעברתי ל8.1 זה קורה לי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סטים עושה לו לאנצ' ואחרי שמסך הלאנצ' נגמר זה הופך להיות לאסט פלייד טודאיי בלי להכנס למשחק בכלל.(אני כבר באמצע הסינגל כלומר הוא עבד סבבה כמה פעמים) מישהו נתקל בזה? יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק הנ"ל , כל פעם שאני משחק איתו, אחרי 5-10 דקות אני מקבל כאילו קפיצה במסך הכל הופך לשחור, והמסך נמצא כאילו במצב המתנה (מהבהב כתום - במקום ירוק) יש לציין כי זה קרה לי גם בעוד משחק, אבל חשבתי שזה קורה רק בו, ומכיוון שהיה חרא של משחק מחקתי אותו. עכשיו שזה קורה לי גם פה אני מתחיל להלחץ. משחקים אחרים שאני משחק (RTW, Max Payne 1+2, Warcraft 3 ....) זה לא קורה. (הכל במערכת השנייה שלי - לא הראשונה)
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לא מזמן חבר הביא לי את המשחק ,אני מנסה לשחק ברשת אבל הוא אומר לי שאי אפשר בגלל שהגרסה שלי לא מעודכנת וצריך את 3.41 אני נכנס לאתר להוריד ואז אני רואה שצריך שם משתמש, יש דרך אחרת להוריד את העידכון ? וזה לא ווארז כי חבר שלי קנה את זה (משעמם לו בחיים) ! אולי אני יכול להוכיח להם ברדך אחרת שזה מקורי ? ד"א אחד המשחק החזקים ! להורדת הדמו: http://www.interactionstudios.com/files/ChickenInvadersROTYXmasdemoInstaller341.exe
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי 2 תיקיות - CD1 ו CD2 - יעני CLONE CD כיצד אני צורב אותם בכדי להפעיל את התוכנה אלכוהול ודיימון לא מזהים שום קובץ !?!?!?! תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
תאמת זה בכל משחק שעובד על גרפיקה גבוה המחשב עובד כמו ש8600gt עובד אבל לאחר זמן הוא נכבה אם אני מוריד את הגרפיקה הוא לא נכבה המחשב לא מתחמם עובד על vista c2d 2.0 3gb ram 8600gt
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם המשחק, או שהוא נתקע וסוגר את עצמו או שהמסך נכבה ואני ממשיך לשמוע את המשחק, וזה פשוט כבר הפך להיות בלתי נסבל אני באמצע משחק ופתאום זה נתקע ונסגר. בכל מקרה מה יכול להיות המקור לבעיה ? חשבתי שחום אז שמתי את היד על הכרטיס והוא לא חם ומתחתיו גם יש מאורר 8 ס"מ ככה שהוא לא אמור להתחמם יותר מידי והוא גם לא בOC. המערכת יחסית חמה אבל אמורה לעבוד עם טמפ' כאלו המעבד במאמץ מגיע לסביבות ה55 והמערכת לסביבות ה40 ובמנוחה המעבד בסביבות ה40. בכל מקרה יכול להיות שגם הדרייברים עושים את הבעיה אבל ניסיתי להחליף כבר להרבה מאוד סטים ולא ממש עזר. אני עם הOC של המעבד כבר למעלה משנה זאת אומרת עובד איתו על 3200+ כבר הרבה זמן עם מתחים סטוק יכול להיות שפתאום הוא הפך להיות בל…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה עריכה : http://img211.imageshack.us/my.php?image=011120060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון בעיה עם המשחק CS:CZ לאחר כמה דקות של משחק אני מקבל שגיאה כזו חפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון שהצליח לעזור לי , תודה מראש לעוזרים. מצטער עם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
פתחתי כבר ת'ראד אבל לא ממש עזרו לי בו. מפני שאחד מהגאונים כאן אמר לי להוריד סטים חדש ולהיכנס לחשבון שלי דרכו אז זה מה שעשיתי. עכשיו הבעיה- באמצע ההתקנה של CSS יש לי הודעת שגיאה וכתוב לי שאי אפשר לסיים את ההתקנה אבל הCSS עובד נורמאלי לגמרי, אבל מה שכן- חסרות לי מלא תיקיות. ז"א, אם אני רוצה להתקין סקין של רובה- אני לא יכול מפני שחסרות לי המון תיקיות שאני צריך לשים שם קבצים של הסקין. אם אני פותח תיקיות חדשות בשם התיקיות שצריכות להיות זה גם כן לא עובד. החשבון שלי מקורי. איך לעזאזל אני משחזר תיקיות ? (לא מצאתי בתמיכה שלהם כלום לגבי זה)
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קיבלתי את css מתנה ואני מקבל fps נמוך???? מפרט בצד אני חושב שזה ביגלל שזה מנצל ליבה אחת יש דרך ליפתור את זה וגם עוד שאלה אני חולה על משחקי פעולה ברשת אתם יכולים להמליץ לי על משחק טוב שיש בו גם ישראלים
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני משתמש ב win2000 כשאני מנסה להפעיל את דום , הוא נותן לי הודעת שגיאה , שהתוכנה ביצעה טעות והוא צריך לסגור אותה . או שהוא פשוט נתקע , עוד מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המשחק לא זז לי הוא בקושי זז זה בעיה במשחק או בחומרה (מפרט בצד) המחשב מריץ AC Brotherhood Crysis COD....
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לפני הכול: שני המשחקים חוקיים יש לי דרייברים מעודכנים 2 המשחקים עבדו לי כבר פעם. כשאני מנסה רק לראות את רשימת השרתים בCSS - זה כול הזמן מחפש ולא מוצא ואפילו לא אומר שאי אפשר להתחבר לשרת המרכזי. למה זה? (האינטרנט דולק כמובן ואף משחק אחר לא רץ ברקע) 2)כשהתקנתי את DARK MESSIAH - ההתקנה עברה חלק. עידכנתי את המשחק וכשניסיתי להפעיל אותו אני שמעתי רק את הצלילים (ומסך שחור) כשבאתי ללחוץ CTRL+ALT+ DELETE כבר בכפתור של הCTRL הופיעה לי ההודעה הבאה. (המשחק מקורי+דרייברים מעודכנים וגם ניסיתי להתקין מחדש) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחרונה אני מנסה להפעיל את Devil May Cry 3 אך כשהמשחק עולה לי, אני רואה רק מסך שחור ואני שומע את המשחק, אך לא רואים כלום. כשהסרטים של ההתחלה נגמרים אז זה נכנס לי לתפריט ההתחלתי, אבל שוב, כשאני מתחיל משחק, אז אני רואה רק שחור. מישהו יודע מה הבעיה? למעוניינים, הכרטיס מסך שלי הינו: Albatron Geforce 7600GT
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק מ-STEAM מהקופון שבא עם הכרטיס מסך בסוף ההורדה שאני לוחץ על כניסה למשחק זה עושה איזה עדכון של DIERCT X וזהו פשוט לא קורה כלום.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש ולאחר שהתקנתי את התוכנה אני לא יכל להוריד שום משחק. מצורפת תמונה. האם מישהו נתקל בתופעה הזו ? עד כה EA לא ממש מועילים עם התמיככה שלהם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וזה מה שהוא רושם לי: http://www.2send.us/uploads/807fffb646.jpg אולי זה קשור לויסטה?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את המשחק לאחר פירמוט במערכת ההפעלה ויסטה. וכל פעם שאני נכנס לשרת אז אחרי כמה דקות הוא מעיף אותי ורושם לי את ההודעה הבאה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe וזה למרות שאישרתי בהגדרות את PunkBuster
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המשחק הוא נתקע תקיעות קצרות (לא נתקע לחלוטין אבל יש מעין תקיעות קטנות) ניסיתי להוריד את הרזולוציה אבל זו כנראה לא הסיבה לעומת זאת GRAW 2 עובד אצלי חלק יש לי AMD duaL core 4000+ 2 GB לוח אם GYGABITY M57 כרטיס מסך GEFORCE 8600 GT 256 MB ומערכת הפעלה ויסטה אולטימייט מה יכול לגרום לתקיעות האלה??
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3, 670 256 ראם geforce 2 mx 200 17 FPS בקאונטר סטרייק בממוצע- מי יודע למה???????????? נ.ב. המחשב לא שלי זה עזרה לחבר. התייחסו אליו יפה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כבר הרבה זמן שאני סובל מהבעיה, ולא מוצא פיתרון. הגיימפאד הוא xbox 360 controller for pc, והבעיה בעצם, היא שאני בוחר בצד הקבוצה (לפני משחק\אימון) אז הוא מזהה לי שניי בקרים, שבעצם יש לי בקר אחד. אבל הוא "קורא" את הבקר היחידי שלי כשתיים. נגיד ובחרתי קבוצה, אז במשחק אני אשלוט פעמיים בקבוצה. - אני מקווה שהבנתם את הבעיה, אם לא, תגידו ואני אעלה תמונות. *בבקשה בלי תגובות "תעבור לPES", כי אני משחק גם בו.. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן , היום קניתי את gothic 2 וזה נותן לי שגיעה כאשר אני מנסה להתקין את המשחק הנה השגיעה "Could not load the DLL library C:\gothic2\math64.dll invalid acess to memory location." בדקתי פה ושם בכול מיני פורומים וראיתי שזה בעיה שקרתה לכמה אנשים גם עם גוטיק וגם עם chaser אבל לא ראיתי שום פיתרון , למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק ברשת GTA 2......... יש לי מודם אלקטל שפרצתי והפכתי ל PRO..... אז כדי לשחק ברשת GTA 2 אני צריך לדעת את הפורט שאני צריך לפתוח........ ואת זה אני לא מוצא בשום מקום מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חברה אני יודע שכבר היו כאלה הודעות בפורום אבל בבקשה תעזרו לי... אז ככה הבעיה שלי היא כזאת: כאשר אני מתקין מחדש ווינדוס אקס פי ומתקים gta 3 אני לא מצליח לראות את הכתוביות (start, load...).. ובכלל את כל הטקסט שיש במשחק.. בפעם שעברה שהתקנתי את הווינדוס לא היה את הבעיה מה לעשות? להוריד אולי משהו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-