עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by composite,

שלום. אז ככה, הנה תיאור הבעיה בשלבים: 1. קניתי את המשחק 24 ל- PS2. שיחקתי ושיחקתי, עד שהגעתי לשלב 22. סיימתי את שלב 22, הופיע אייקון השמירה לקראת שלב 23, המסך הבהב בצורה מוזרה, והמשחק קרס. לאחר מכן, כל השמירות נמחקו. 2. חשבתי שזו אולי בעיה בדיסק, אז שיכפלתי אותו. שיחקתי שוב עד לשם, ושוב זה קרה. 3. החלפתי עותק בחנות - זה קרה שוב! 4. שכרתי עותק מספריה וידאו (!!!) ושיחקתי עד לשם שוב - אך הפעם המסך נהיה כחול ואז קרס. כמובן שגם עכשיו כל השמירות נמחקו. מה זה לעזאזל יכול להיות?! תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by CASIOMAN,

יש לי בעיה שלא רואים טוב אנשים ואופנועים המפרט שלי: amd athlon xp 3000+ ddr 1024 333mhz ati radeon 8500 בלי OC מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי רק 6-10 fps !!! איך אני אמור לשפר את זה ?? ולחבר שלי יש g force 200 ויש לו 30 fps !!! אהה ודרך אגב יש לי כרטיס מסך intel express chipset 82915g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by KF,

שלום לכם... אני משחק איזה 7 דקות במשחק... ולאחר מכן אני מקבל את ההודעה הזו ואז המשחק חוזר לתפריט של הסרברים... ובעצם אני לא יכול לשחק יותר מ-7 דקות ! למה ? נ.ב היום בא אליי טכנאי של האינטרנט והוא החליף לי את המודם (שהיה מקולקל) ואפילו הבעיה נמשכת ! למה זה ? איך אני פותר את הבעיה ?! :'( [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ilaysk,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ניכנסתי לאימונים ואז יש קטע כזה שאחרי שאתה יוצר לוחמים אומרים לך להרוג תאריות ואז לחזור לעיר כדי להגן עליה... ואני חוזר להגן אליה אני עומד עם הלוחמים אל העיר אבל כלום לא קורה ??? צריך עזרה

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by supermario,

קנו לי האף לייף 2 מקורי יש לציין שהדיסק נקי משריטות! ואחרי כמה דקות של משחק המשחק פשוט קופא ונתקע ורק ריסט של המחשב פותר את הבעיה מפרט המחשב: AMD 3500+ NEWCASTLE GIGABYTE RADEON X800XL 1GB RAM GEIL DUAL CHANNEL ASUS A8N-SLI DELUXE Windows XP pro SP2 WD 160GB HD אלו ניראים לי הפרטים החשובים... בנוסף התקנתי את הדריברים הכי חדשים CATALYST 5.8 והבעיה עדיין לא נפתרה אין לי שום וירוסים ושום תוכנות ריגול במחשב, הוא די חדש קניתי אותו לפני חצי שנה בנוסף יש בעיה עם הסאונד יש לי מערכת רמקולים CREATIVE 5.1 ומשום מה במשחק שומעים רק מהרמקול האמצעי, ונגיד אני מסתובב מאחורי דמות שמדברת אז אמורים לשמוע את זה מהרמקולים האחוריים ולא שומעים בכלל. מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by stingeR-,

מקווה שזה הפורום הנכון לדבר על זה , כשהתקנתי GTA VICE CITY במחשב החדש שלי (תוכלו לראות במפרט) אז אחרי כמה שניות שאני משחק יש עיוותים רציניים מאוד בגרפיקה. רציתי לדעת אם יש למשחק תיקון של זה או משהו כי אני פשוט חולה על המשחק והייתי רוצה לשחק אותו עם FPS גבוה.. הנה תמונה שמסבירה למה אני מתכוון (זה הגיע לי גם למצבים הרבה יותר קשים) :

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by yosda-boy,

שלום רב, הבעיה במשחק היא שכאשר אני עושה Play ואז בוחר סגנון משחק נגיד DeathMatch אז אין לי אפשרות לבחור סרבר, הוא כותב שהוא מחפש סרברים ואין לי אפשרות לבחור סרבר. הוא נכנס ל - DeathMatch אבל אין לי אפשרות לבחור את השרת. איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש Mystery.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by eladhor7,

אם מישהו יכול לעזור לי... הורדתי את הפיפ"א 2000 הנוסטלגית ובמשחק עצמו המקלדת לא עובדת. תודה(:

10. קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by Kenny,

כן , החלטתי לחזור אחורה קצת , ולגמור את המשחק הזה כמו שצריך פעם שעברה (לפני שנה אולי) הפסקתי באמצע :\ בכל מקרה , הסנסטיביטי של העכבר לצדדים מצו יינת אבל שאני מוזיז אותו למעלה ולמטה (בצורה אנכית) הוא זז כמו מטורף , ממש לא מאוזן עם האופקי. שאני מוריד את הסטנסטיביטי , אז שוב פעם , אופקי זז לאט מידי , ואנכי עדיין מהר מידי. אין תיאום וקשר בינהם. למישהו יש מושג? איזה פא'ץ שמתקן את זה ? thankkkkkk you :-*

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  12. שלום קניתי כרטיס מסך חדש AMD Radeon R7 360 + 2GB מותקן לי חלונות 7 - 64 ביט + זיכרון 8GB + מעבד I5 קניתי משחק פיפא 2017 מקורי. היתקנתי 5 תקליטורים התקנה משחק פיפא 2017 מותקן תוכנה Origin ויש לי חשבון קיים. Origin מחובר והכל תקין. Origin מותקן פיפא 2017. בסיום התקנה פיפא 2017 בדיסק אחרון מספר 5. אני לוחץ PLAY לא עולה משחק. למה לא עולה משחק פיפא 2017, מה חסר? איך מפעילים משחק פיפא 17? אגב: שאני לוחץ PLAY ולא ניפתח משחק. אין הודעה שגיאה. פשוט לא עולה משחק. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. קניתי מחשב נייח חדש. בשנת 2016 שקניתי דרך תוכנה steam משחק Call of Duty : modem Warfare משהו מוזר אני רוצה לשחק מולטיפלייר שרתים בעולם. ניפתח חלון הודעה שגיאה. מה זה אומר הודעה שגיאה הזה ? האם יכול להיות המשחק שלי הוא ישן ואולי הפסיקו תמיכה במולטיפלייר שרתים . זה נכון ? מצורף תמונה שגיאה ? איך פותרים הבעיה שגיאה ? בתודה מראש!

14. קניתי את המשחק לפני שבוע, המפרט של המחשב בצד. הייתה לי בעיה שהמשחק בכלל לא היה נכנס לרשימת השרתים, אבל אחרי שעידכנתי את המשחק לגרסה האחרונה הבעיה נפתרה. אני רואה את רשימת השרתים, והיא מצליחה להתעדכן. בעיה ראשונה טיפה זניחה, אני לא יכול לסמל V בתוך הפילטר של השרתים! אם למשל אני לא רוצה שיהיה שרתים מוגני סיסמה ברשימה, אני לא מצליח לסמן ב-V בתוך הריבוע של PASSWORD! הבעיה היותר רצינית היא שברגע שאני מתחבר לשרת, אני רואה שהחיבור הצליח, ויכול לשמוע את הקולות של השחקנים ברקע, רק שכל מה שאני רואה הוא מסך כחול או אפור! אני לוחץ ESC וזה פשוט מחזיר אותי לרשימת השרתים במשחק! הדרייברים של הכרטיס מסך הם הכי אחרונים מאתר הבית של NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

מידי פעם שאני משחק ברשת לפתע בעיצומו של משחק מותח יוצאת הודעת שגיאה והמשחק נסגר. תמונה מצורפת למטה. מישהו נתקל בבעיה הזו ופתר אותה ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  16. יש לי בעיה בקאוונטר סטרייק ואני לא יכול לשחק... מה שקורה הוא שאני כל כמה שניות נתקע ( אבל רואה אנשים אחרים זזים ) הפינג שלי עולה לשמיים, וכתוב לי: WARNING: CL_FlushEntityPacket מה זה?? בבקשה תעזרו! תודה נ.ב ----> בזמן האחרון האינטרנט פועל לי ממשד לאט (כבלים ספק : 012 ) :AR15:

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

יש לי בעית סאונד במשחק מאקס פיין 2 שהסאונד פשוט מפסיק אני לא שמוע מה שמקס פיין אומר רק את הסאונד של היריות במעברונים גם אין סאונד של אנשים שמדברים . יש לי כרטיס אודגי 2

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להכנס למשחק.. אני מחפש סרברים אבל כל סרבר שאני רוצה להכנס אליו הוא אומר לי שאני צריך "פאנק באסטר" מותקן.. הקטע הדפוק הוא, שיש לי פאנק באסטר.. הורדתי גרסה חדשה של פאנק באסטר, הורדתי את העדכון האחרון למשחק, אפילו ניסיתי למחוק את הגרסה החדשה של התוכנה ולהתקין אותה מהדיסק המקורי של המשחק.. קיצר לא הולך לי :-\ יש למישהו הסבר? תודה CoinWalk

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. Started by navk2,

בעקבות הנושא הקודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247152.0 התקנתי את 1.41 . התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  20. Started by Or ei,

אני לא יכול לשחק על פול סקריין ! אם אני לוחץ על להגדיל זה עושה מסך שחור עושה קפיצה כזאת לעוד מסך שחור וחוזר למצב של חלון מישהו יודע איך מסדרים את זה?? יש לי gf 2 ti דריברים 30.82 עריכה: לא משנה הצלחתי לסדר את זה ;D

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by LeftRight,

התקנתי את המוד סבבה אבל הוא לא עובד לי בתוך המשחק.. (שרת ביתי) ואיך אני עושה את עצמי אדמין? ועוד שאלה... אני לא מליח לדבר במיקרופון..הוא לא פועל לי..וגם שלפעמים הא פועל אז שומעים ממש חלש.. יש פתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by Hellcat,

או קיי מישהו נתקל בבעיה שלאחר התקנת Special forces המחשק לא עולה יותר? Battlefield 2 לא עולה יותר לאחר שתקנתי את הפאטצ' החדש לגירסה 1.12 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by dfa132,

שלום לכולם. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי...כשאני נכנס לתור בשרת כלשהו..אחרי ההמתנה כשמגיע התור שלי, החלון הקטן של ההמתנה נשאר..למרות שלא מראה כבר את המספר שלי בתור (כייון שהתור כביכול הגיע) אבל המשחק לא נטען ולא זורק אותי פנימה.. למרות זאת לשרת שיש בו מקומות פנויים אין שום בעיה להתחבר.. מישהו מכיר ? שמע? נתקל?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by idofr,

אני מנסה להכנס למשחק הוא שם שניה דף שחור ויוצא ממנו... =\ (על מחשב של חבר לא על שלי....) אם למישו יש רעיונות בבקשה....

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by The Dom,

נכנסתי לשרת מסוים והכול רץ חלק פינג סביר והכול. כשאני מסתכל על המפה או מטייל בה ללא רכב אני רואה שהכול בסדר, אך כשאני יורה/רואה ארטילריה(עשן של ארטילריה ואבק)/טס במטוס ורואה את הסילון שלו/טס במסוק ויורה על מים או כול דבר אחר - אני פשוט רואה את האפקט מטושטש + כול מיני ריבועים כחולים צהובים ואדומים. :-\ ז"א למשל אני טס במסוק ויורה עם הרובה שלו על המים, והמים אמורים טיפה לעלות או לקפוץ, וכשהמים עושים את זה אני רואה חצי מהאפקט של המים ומלא נקודות אדומות כחולות וצהבות עם השפריץ הזה. או למשל כשאני רואה את האבק של הארטילריה פשוט במקום שאני יראה את זה במראה אחיד- אני רואה את העשן בתור קוביות+ נקודות בצבעים אדום צהוב וכחול. יש לי עד עכשיו המשחק רץ על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה וב…

• 8 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.