משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
חבילת never settle reloaded שלא נעשה בה שימוש. 200 ש"ח. שי 0508680988
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי ,אנחנו כמה חברה עם ממש הרבה זמן פנוי . אשמח אם תצפו ותרשמו לערוץ ! תהנו !!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את ה GTA IV למחשב ואני לא מצליח לשמור. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה השגתי תמשחק המלא! יש לו 3 tutorials לא משחק כבד בכלל ועוד מעט אני ישים גם ss's לפי שעתי הוא קצת מסובך אבל פחות מהראשון!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על זה שלקחתי לך חלק מהשיר של הפראג שלך זה פשוט היה ממש מתאים kalabokk
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנשה להפעיל את המשחק והוא רושם לי plase insert the cd rom select ok and restart aplicatio"n" אבל הדיסק בפנים מה אני אמור לעשות תעזרו לי בבקשה..!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאתי מהכלא והכל ויש לי את הAMULET OF KINGS או משו כזה עכשיו אני אמור לסגור איכשהו את השער של OBLIVION ולהציל את MARTI איך לעזזל אני עושה את זה ?? כי המפלצות יותר מדי חזקות בשבילי (יש לי חרב אם 5ATK ואת הבגדים של השומר שיש השער של הOBLIVION {שומר מת}) מישו מוכן לכוון אותי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון המשחק TDו נתקע לי אחרי כמה דק' ורואים את התמונה לא זזה והרעש גם תקוע.. ואי אפשר לעשות כלום.. או לעשות ריסטרט או להיכנס למנהל המשימות ולסיים את הפעולה. זה לא בגלל הטמפ' של הכ.מסך כי הטמפ' יחסית נמוכה... וזה מריץ את המשחק עם 65-70FPS... מה אפשר לעשות??? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מכיר את האתר הבא:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion אבל יש לי כאב ראש מלקרוא שם את הכל....... בקיצור אני אשמח למידע על העניין....... (ראיתי פה ושם לינקים אבל הם כבר לא פעילים)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות סרט של קנטר שאני משחק שם? לצלם משחק ואז לערוך אותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לתקן מכונית בGTA3 אני יודע שאפשר לתקן במוסך הזה ושזה עולה 1000$ אבל הבעיה זה שמאוד קשה למצוא את זה במהלך משימה (במיוחד כשיש משימה על זמן) האם יש איזה שיטה למצוא מוסכים שמתקנים את האוטו? או אפילו יותר טוב אם משהו מכיר צ'יטים או טריינר שיכול לתקן את המכונית??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, התקנתי אתמול את המשחק SBK 2010, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי לשחק ושמתי לב שאין את הרעש מנוע שלי... כל הרוכבים האחרים כאילו על המסלול שומעים את המנוע רק את שלי לא שומעים... יש למישהו מושג ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול עליתי לדרגת First Private Class אני יודע שכאשר עולים רמה אז יש אפשרות לפתיחת נשק חדש.. איך עושים זאת? המשחק הוא BF2.. תודה מראש. ודרך אגב, מה זה הETA הזה בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משחק ללא חבילות הרחבה, מה בעצם ההגבלות שלי? LVL? ציוד שלא קיים? יכול להיות שאני מוגבל לרמה 60 בלבד? ובנוסף, מה מוסיפות חבילות ההרחבה? אם אפשר פירוט או הפניה לאתר שמסביר בנוסף, גיליתי שיש בחבילות ההרחבה מפות ש"נהרסות", משתנות או נעלמות מהמשחק זה תקף מהרגע שהתחלתי לשחק או שזה רק אם אני מתקין אותן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
משחק הפעולה של EA שיקח אותנו אל מלחמת העולם הראשונה זוכה לסרטון חדש שמצליח להלהיב את הרשת לא פחות מטריילר החשיפה בחודש שעבר חודש אחרי שחשפה אותו רשמית וזכתה לערימות של פידבק חיובי מהתקשורת ומהשחקנים כאחד, המפתחת DICE (יחד עם המפיצה EA, כמובן) מציגה לנו סרטון רשמי חדש בן שתי דקות, שכולל הצצות קצרות אל המשחקיות הממשית שצפויה לנו – וזה נראה פשוט פנטסטי, עם הרבה הרס סביבתי בקנה מידה מרשים, שלל כלי טיס וכלי רכב וגם אינספור פיצוצים ותמרות עשן. הסרטון זכה ליותר מ-2 מיליון צפיות בתוך כתשע שעות בלבד מאז שנחשף, ונראה כי כמו בסרטון ההשקה המקוריגם כאן התגובות הן חיוביות מאוד באופן גורף. מה דעתכם בעניין? להמשך: https://hwzone.co.il/צפו-טריילר-המשחקיות-המהמם-ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בכל האתרים שבדקתי (Gamespot,Gametrailers...) כתוב שהוא אמור לצאת ב- 17.2 ל-PC, המשחק נדחה? הוא אמור לצאת למחשב בכלל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק יחסית Dell Studio XPS 1640 Intel Core 2 Duo P8600- 2.40GHz, 3MB Cache, 1066MHz 4GB DDR3 1GB ATI Radeon HD 3670 והתקנתי את המשחק Sniper: Ghost Warrior ואחרי 15 דק' של משחק הוא מתחיל לזוז בדיליי.. צריך לחכות בערך 5 דק' עד שזה יסתדר, ושוב זה זז בדיליי וחוזר חלילה.. מישהו יכול לעזור לי בפיתרון הבעיה? יש לי כרטיס מסך חזק יחסית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול האם שווה לי עכשיו לקנות את המשחק ב 100 שקל,בזמן אחרון אין במה לשחק,ויש לי L4D1,לא שיצא לי לשחק במשחק השני,אבל נורא נהנתי מהמשחק הראשון. חוץ מזה אני שואל בגלל שאמור לצאת עדכון למשחק הראשון בעוד כמה חודשים,אז אולי לא כדאי לשים כסף על המשחק השני? ועוד שאלה,האם אנשים עדיין משחקים במשחק הראשון?כלומר האם יש לו קהילה?לא שחקתי במשחק כבר הרבה זמן... תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-