עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. ברצוננו(מספר חברים..) לפתוח סרבר גדול(מינימום 18 שחקנים-24 שחקנים) ולכן אנחנו צריכים עוד שותפים שיעזרו לקנות,אנו 5. מי שמשחק בקאונטר סטרייק שיצור קשר בבקשה, אייסי:58825562 מסן:admin@firstgtaworld.biz אימייל:moshikoalis@gmail.com תודה רבה לכולם,ויום טוב.

2. Started by roeiw,

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג doom 3 מלא?? (מאיפה הכי מהר להוריד)

3. Started by JAMOOS GADOL,

רציתי לדעת איך אפשר לתקן מכונית בGTA3 אני יודע שאפשר לתקן במוסך הזה ושזה עולה 1000$ אבל הבעיה זה שמאוד קשה למצוא את זה במהלך משימה (במיוחד כשיש משימה על זמן) האם יש איזה שיטה למצוא מוסכים שמתקנים את האוטו? או אפילו יותר טוב אם משהו מכיר צ'יטים או טריינר שיכול לתקן את המכונית??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב יש לי BF2 לא מקורי וממש ממש ההבתי אותו! עכשיו אני רוצה לקנות את השמחק ולשחק ברשת האם אני יכל לקנות רק את הCD-KEY ? ואם כן מה אני עושה אם הCD-KEY?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: לאחר שבועיים של רישומים הטורניר הגדול ביותר שהיה אי פעם בישראל יוצא לדרך. רשומים 97 שחקנים, צריך לראות בכדי להאמין תשעים ושבע שחקני sc2 בטורניר הכי גדול שהיה אי פעם בישראל. היום בשמונה בערב תעבור ההגרלה של שלב הבתים, שידור וידאו של ההגרלה יעלה לרשת....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by theone123,

שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?s=003dafc116a09d8f9c824938d65ba9d4&threadid=356408&perpage=30&highlight=Israel&pagenumber=1 אטארי שיחררו את אנריל בבכורה עולמית בישראל לפני כל העולם ביומיים שלמים!! *להזכיר לכם אטארי היא חברה צרפתית.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MishaK,

מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by B0necrack3R,

---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …

11. Started by benams,

היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות?? זה מעצבן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by pxst17,

אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by coorva,

שלום רב בחנות steam מצויין בדרישות המערכת המנימליות למשחק, שהמעבד יהיה I5 4400. המעבד אצלי הוא I5 2500 3.3 GHz . שאר המיפרט אצלי הוא מעל המנימום - 16G RAM + כרטיס מסך geforce 970 על חלונות 10 מישהו יודע אולי \ יש לו ניסיון, אם המשחק יעבוד אצלי על המחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. גם הדור החדש של סוני עומד להתבסס על חומרה ייעודית מבית חברת AMD - בגלגול מודרני ומתקדם הרבה יותר לכתבה

16. Started by UnwiZ,

אתר שנפתח לפני כמה חודשים (וזמין אגב גם בשפה העברית), ומאוד דומה לפוטסטאר או להאטריק בז'אנר - רק שמדובר בכדורסל ובשליטה על שחקן אחד בלבד (ניתן גם לקבל קבוצה, אבל זה טיפה יותר מסובך...) http://www.cyberdunk.com/?ref=80572 (הלינק מציין שאני הפנתי אותכם, אז אני אשמח אם כאשר תרשמו, אז תרשמו דרך הלינק הזה ספציפית מכיוון שאני מאוד ארוויח מזה, תודה :>) כשנרשמתי למשחק הסתייגתי ממנו בגלל אותן 2 סיבות שציינתי למעלה בקשר לייחוד שלו, אבל למעשה זהו משחק מאוד מהנה וש-קל להתמכר אליו. לאחר שאתם מקבלים שחקן, אתם יכולים לאמן אותו וכך לשפר את היכולת שלו, לנסות ולהתקדם במעלה רמות הליגות והקבוצות עד לקבוצת עילית אמיתית, לנסות ולהגיע לHALL OF FAME (המשחק עדיין בליגה השניה שלו, ככה שזה דווקא…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Decktor,

קצת באיחור שמתי לב שיצא בהתחלת החודש גרסה חדשה ל UQM שזה כמובן פורט לווינדוס של המשחק הכי טוב אי פעם Star Control 2 ניתן להוריד ב http://sc2.sourceforge.net זה עדיין גרסת אלפא אבל אפשר לסיים את המשחק בלי יותר מדי באגים 56K warning: המשחק שוקל 140 מגה בערך נ.ב. זה חוקי לגמרי היוצרים של המשחק הוציאו את הקוד מקור של גרסת ה 3DO לציבור הרחב וזה בעצם פורט של זה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lynch,

זה הסירטון BO2 הכי טוב לדעתי שיצא עד עכשיו שהכין Alpino שמציג את שחקני הטופ באירופה. http://www.youtube.com/watch?v=85l6iRjn19Q ועל הדרך נמליץ לכם על עוד סירטון שהוא עשה הכי יפה בעייני ב MW3 שהוא הכין גם : מקווה שתאהבו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by simonsix,

שלוש שנים אחר המשחק הראשון, מגיע הטריילר למשחק ההמשך http://www.gametrailers.com/video/e3-09-just-cause-2/49806

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. משחק הפעולה של EA שיקח אותנו אל מלחמת העולם הראשונה זוכה לסרטון חדש שמצליח להלהיב את הרשת לא פחות מטריילר החשיפה בחודש שעבר חודש אחרי שחשפה אותו רשמית וזכתה לערימות של פידבק חיובי מהתקשורת ומהשחקנים כאחד, המפתחת DICE (יחד עם המפיצה EA, כמובן) מציגה לנו סרטון רשמי חדש בן שתי דקות, שכולל הצצות קצרות אל המשחקיות הממשית שצפויה לנו – וזה נראה פשוט פנטסטי, עם הרבה הרס סביבתי בקנה מידה מרשים, שלל כלי טיס וכלי רכב וגם אינספור פיצוצים ותמרות עשן. הסרטון זכה ליותר מ-2 מיליון צפיות בתוך כתשע שעות בלבד מאז שנחשף, ונראה כי כמו בסרטון ההשקה המקוריגם כאן התגובות הן חיוביות מאוד באופן גורף. מה דעתכם בעניין? להמשך: https://hwzone.co.il/צפו-טריילר-המשחקיות-המהמם-ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Harry Rhain,

הקישור לקליפ המשחק שלדעתי הוא מדהים. מצאתי אצל אותו בחור מחונן שמשתף בו הרבה ציורי מנגה יפניים מקוריים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה המלצה למשחק RPG טוב, לא ברשת. הנה המשחקים מהז'אנר ששיחקתי בהם ואהבתי: The witcher 2 Gothic 3 Risen 1+2 Fallout 3 + New Vegas Oblivion + Skyrim Fable 3 Two worlds (פחות אהבתי) אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. חבילה שכוללת משחקים כמו MDK, Earthworm Jim ו-Kingpin זמינה כבר אטרקטיבי במיוחד עבור חובבי הנוסטלגיה גם היום יש לרשת מבצע גיימינג מעניין להציע לנו – כזה שידבר ככל הנראה בעיקר אל אלו שעברו את שנות הילדות וההתבגרות שלהם אי שם בסוף המילניום הקודם. חנות ה-GOG בה כל המשחקים הם נטולי מנגנוני הגנת קבצים מציעה חבילה של 34 כותרים שונים (38 למעשה, אם לספור צמדים שנמכרים יחד כמוצר בודד) של חברת Interplay Entertainment האמריקאית הגדולה (לשעבר) – כולם במחיר כולל של 23.26 דולר בלבד, או כ-92 ש"ח, שהם פחות משלושה שקלים לכל משחק. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A2%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94-gog-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by moshee13,

שלום הורדתי מקס פיין שלוש גרסת הr.g . הכל עובד טוב עד שהגעתי לשלב של האנשים בחנייה אני יורה על כולם ועל אחד מהם במצב של bullet time והמשחק פשוט נתקע ככה ,כלומר המצלמה לא חוזרת אליי ונשארת באותו מצבב בבקשההה עזרה אשמח ל save game של chapter 2 אולי זה יעזור תודהה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DannyBoy1904,

אני צריך NETWORK ACCESS DISC ל PS2 איך אני משיג את זה בדיוק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.