עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ניסיתי לשאול בפורום אודיו אבל לא עונים. אתם בטח תדעו לתת תשובה ברורה. רמקולים אלחוטיים כגון http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 יהיו טובים למשחקים? האם יהיה לי דיליי שאפשר לשים לב אליו כשאני משחק לדוגמא rainbow six: siege?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by WarMachine,

i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ItachiSan,

היי, רכשתי את המשחק וכרגע אני ממתין למעבד+לוח אם+זיכרון חדשים לפני שאני אתקין אותו (יקח בסביבות החודש בערך לארגן הכל לדעתי). בינתיים אני מתחיל קצת לקרוא כדי להכיר את המשחק. באיזה שרת כולם משחקים? איזה class נחשב הכי חזק ב pvp וב pve? ולמה אין דיון רשמי לשאול בו את כל השאלות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by EcSm,

משתלם הכוונה אם יוצא זול יותר מהארץ בהפרש שמצדיק זאת (נאמר, במקום 200 תקבל משחק ב150). מעוניין לשמוע על אתרים או חנויות ששולחות לארץ במחיר סביר (לשקלל את המחיר יחד עם עלות המשלוח).

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם ודבר ראשון אני מודה לכם על העזרה. יש לי משחק סימולציה ישן שנקרא "כוכב כחול", במקור המשחק היה מיועד לווינדוס 95 ו98, אך גם על מילניום הוא עלה. כשניסיתי להתקין את המשחק על אקס פי, המשחק עשה לי בעיות כשהעלתי אותו וחלק מהמסכים נעלמו. חבר אמר לי שיש אפשרות לעשות התאמת משחק לסביבת העבודה של אקס פי, או משהו כזה. אם זה אפשרי ואם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות את זה אני אודה לכם מאד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EzX1,

יש לי כרטיס מסוג 8800 gts לפניו היה x1800xt על הכרטיס הקודם המשחק היה רץ יופי ועל הכרטיס החדש מציג לי שגיאה ביכלל לא ניכנס למשחק והוא מעודכן לפאץ החדש מישהו ניתקל בבעיה הזאתי חוסר תמיכה בדריברים או באג רציני במשחק תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הרשת כולה עצרה מלכת לכמה רגעים, על מנת לחלוק כבוד אחרון לנשיאה הנודע של חברת המשחקים היפנית שהלך לעולמו בגיל 55 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-המחוות-המרגשות-לנשיא-נינטנדו-שהלך/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nizan,

http://server1.crysis-online.com/video/SD/(Crysis-Online)%20Theatrical%20Crysis%20Trailer%201.mp4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avi.hagit,

איפה אני יכול להוריד את הדמו של הניד פור ספיד הישן או החדש אים זה אפשרי בכלל?? אם כן תנו לי את הקישור עד להורדה כי אני לא יודע מה עושים שם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. כל מה שצריך לעשות זה להירשם https://www.g2a.com/gr/davidd9@gmail.com דרך הלינק הזה כל אחד יביא את הלינק שלו נעשה מערך חברים גדול ביותר וככה כולנו נהנה מהנחות לדעתי מנהל הפורום יעשה אנשי קשר בנעוץ נוסיף אחד את השני ושכל אחד קונה זה נותן לאחר אם אנחנו נהפוך לקבוצה גדולה כולם יכולים להרוויח ראיתי בפורום בחול שעשו את זה מה אתם אומרים? בסוף מקבלים לינק דומה לזה שאפשר לשלוח https://www.g2a.com/r/gamesells

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

ידענו ש BLIZZARD עובדים על משחק DOTA אבל אני חייב להודות שלא ציפיתי ליראות את זה: אחרי ש VALVE "גנבו" להם את DOTA 2 הם היו צריכים למצוא רעיון מקורי, שימוש בדמויות ש BLIZZARD יצרו אולי לא הרעיון הכי מקורי בעולם אבל זה בכל זאת רעיון טוב הפיתוח של המשחק אופס לפני כמה זמן אבל ניראה כאילו הוא בכל זאת בדרך, המשחק ישאר מוד של STARCRAFT 2 ולא יצא כ STANDALONE

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pc4u,

שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by uzana2004,

שלום לכולם... טוב אז זה הולך ככה...אחרי שסיימתי להתקין את המשחק ולעדכן אותו הפעלתי את המשחק(ע"פ הAUTODETECT) והמשחק לא נראה טוב... ז"א יש ארטיפקים על המסך.... הדרייברים שלי מעודכנים ואין לי את הבעיה הזו במשחקים אחרים... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bennnn,

היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. תודה לכל מי שניכנס יש לי בעיה ב POSTAL 2 לא יודע עם כתבתי טוב תמישחק בקיצור כל פעם שאני ניכנס למישחק זה מראה לי ברשת ולא עם אשתו שנותנת לו משימות ניסתי לעשות עם אישתו מישחק רגיל ולא ברשת ולא מצליח יש לי רק אפשרויות של ברשת למה זה ככה אני רוצה מישחק רגיל לא ברשת נ.ב ברשת זה multiplayer אני חדש סליחה עם עברתי על איזה חוק על תינעלו לי תנושא בבקשה ועם אתם נועלים לפחות תעזרו לי תודה רבה שבוע טוב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by game kILLer,

מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לאיזו חומרה תזדקקו בכדי ליהנות מהפרק החדש והמבטיח בסדרת משחקי הפעולה הנודעת אשר יושק רשמית בעוד פחות משלושה ימים? התשובה בפנים לכתבה

20. מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי בעייה שנבדקה בימתיים בשני משחקים. האחד הוא וגאס 2 והשני הוא AC. הבעייה היא שהFPS שלי לא עולה מעל 20 בוגאס (המשחק חלק מרגיש הרבה מעלה 20) ובAC קרוב לזה. עכשיו החכמים יגידו לי "תוריד הגדרות ותראה איך הFPS יעלה פלאים" אז זהו שזה לא קרה. שיחקתי על הגדרות בינוניות בוגאס, חשבתי שזה המקסימום של הכרטיס שלי. ואז רציתי לנסות את ההגדרות הכי גבוהות. וראיתי שהFPS לא ירד בכלל! הוא אפילו עלה ב1-2 FPS. מה יכול לגרום לזה? (בAC אותו סיפור) תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by א אוהל,

תמליצו לי בבקשה ושלא יהיו ישנים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by נפשי clt,

מי יכול לשלוח לי למייל gta.nds תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המשחק יוצא לקראת סוף חודש הבא. מישהו יודע מתי יצא הדמו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים