עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guyshsh,

עברתי כבר על הת'רד של ההמלצות ולא מצאתי שום דבר מעניין.. אני צריך עוד המלצות למשחקים טובים, סגנון FPS, אני אכוון אותכם לכיון שלי.. את Call of Duty 2 לא אהבתי, את Medal of Honor Airborn גם אני שונא, את S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl אהבתי מאוד, את Rainbow six Vegas אני אהבתי מאוד, את Battlefield אני שונא, שיחקתי בכולם, משו לא כבד מידי שכל שניה יש קרב יריות מטורף, משו עם משחקיות טובה ויותר עלילה, כמו STALKER, שאותו הכי אהבתי.. גם את ביושוק סיימתי ואהבתי מאוד למרות שזה סגנון קצת שונה, יש לי מחשב חדש דיי טוב (אתם יכולים לראות את המפרט בצד ימין) כך שמשחקים חדשים יתקבלו בברכה.. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by -=DEVIL MAY CRY=-,

קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש בביתי XBOX ONE ומחשב שמחוברים באמצעות כאבל לתשתית הוט וספק הוט נט - מהירות עד 500 מגה. כאשר מנסים לשחק יחד Squads במשחק, יש לאגים שלא מאפשרים משחק בכלל ובסוף המשחק מתנתק (חשוב לציין שלפי מד הפינגים - הם נראים דיי יציבים). כשמשחקים לחוד אין את אותם לאגים . NAT הוא OPEN גם במחשב וגם ב-XBOX. פורטים קודמו. STATIC IP קיים גם במחשב וגם ב-XBOX. איך אפשר לפתור זאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by SilentBob,

המשחק החדש בכיכובה של הארכיאולוגית הוירטואלית המפורסמת ביותר נראה נהדר וגם מרגיש טוב מאוד, אך האם הוא באמת מצליח להתעלות על קודמו? התשובות בפנים לארה קרופט שבה להרפתקאה נוספת, במשחק אקשן הרפתקאות מגוף שלישי שמהווה המשך לאיתחול מ-2013, חידוש שמחזיר אותנו לתקופה בה היא רק החלה את דרכה בתור ארכאולוגית. שנה לאחר מאורעות המשחק הראשון, בהן לארה נזרקה להרפתקאה בעל כורחה, הפעם היא מתכננת מסע משלה. המחקר של אביה שהתאבד, שעסק בחפץ ארכאולוגי מסתורי בשם ה-"Divine source" מטריד את מנוחתה. לארה מחליטה לצאת בעקבותיו ולמצוא את אותו ממצא שנאמר שיש לו את הכוח להעניק חיי נצח, כל זאת כדי להוכיח לעולם שהוא אמיתי ושאביה לא היה מטורף. רק שמתברר שלא רק לארה מאמינה בקיומו של …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zombie,

אני סובל מקריעת מסך גם כאשר הוי-סינק דלוק ומוצג לי בFRAPS כי המשחק לא עובר את ה59 פריימים, ניסיתי להדליק רק דרך המשחק או רק דרך לוח הבקרה של נוידיה או שניהם יחד אבל שום דבר לא פותר את הבעיה, לא הצלחתי למצוא כל כך מידע על הבעיה באינטרנט, אשמח לעזרה! בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Aurora Borealis,

לכבוד הסקר החדש באתר, אני חושב שצריך לשאול שאלה מתאימה. מתי אמורים לצאת משחקים בגרסאות של 64ביט? מתי כבר נוכל להינות גם ממשחקים מפורטים יותר? ואילו כותרים ראשוניים אמורים לצאת בגרסאות הללו? ועוד משהו טיפה שונה... אם אני עובד עם מע' הפעלה שהיא לא 64ביט, אבל המעבד כן, האם אני יכול להשתמש בתוכנות/משחקים שיהיו ב64ביט?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם זה הגיוני? קרה למישהו גם דבר כזה? לא יכולתי לעמוד בסכום ולקחו לי את הכסף..זה פעם שניה שזה קורה לי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה קצת נמאס אחרי כמה זמן, יש כמה מפות נחמדות אחרות שאפשר לגוון בהן. או שאני היחיד שמרגיש ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. סקר שמאוד מעניין אותי שבתכלס בא לענות לי באופן אישי על סוג הגיימרים בפורום של HW. אבל מה דעתכם להעלות סקר כזה רישמי (ומעט משופר,ויותר מקיף...) ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Greens0cks,

שמי טימור,בן 26 מראשל"צ. רציתי לספר לכם על סטרים חדש שהתחלתי לעשות בפלטפורמת Twitch, הכל עדיין בתחתונים אבל מתחילים מאיפשהו. השידור בדרך כלל מתחיל בשעות אחר הצהריים-לקראת הערב בגלל העבודה היום יומית, סופי שבוע משחקים מהבוקר עד הערב. משחק עם חברים או ידידה לפעמים לבד.. אני משחק בין היתר ב-PUBG,Fortnite,League of Legendsולפעמים זורם לעוד שמשעמם. מחפש אנשים מצחקים וזורמים לדבר,להנות לשחק ביחד ולשתף פעולה בסטריים והכי חשוב שיהיה כיף! תכנסו,תתרשמו תהנו ותעקבו. פעם בשבוע בימי שישי\שבת אני מחלק סקינים במשחקים שונים בהגרלות ואתם רק תרוויחו מזה! מחכה לכם.. Greens0cks!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. אתם יכולים בבקשה להגיד לי האם המשחקים האלו יעבדו אצלי על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? יש לי : athlon 64 3000 geforce 6800 gt 256 (1024) 512+212 זיכרון פנימי 160 ג'יגה 8mb דיסק קשיח כל שאר הרכיבים מעולים, אבל נראה לי שזה מה שחשוב למשחקים. המשחקים הם: אנריל 3 באטלפילד 2 דום שלוש פאר קרי וכ'ו..., בקיצור, משחקים כבדים- כבדים מאוד. (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית >_<) אז הם יעבדו בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? ואגב) ההודעה נראית מוזר כי יש לי איזשהי בעיה שאני לא יכול לכתוב באינטרנט בעברית, אז אני כתבתי בוורד ומעתיק) בתודה, שאולי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני ממש שובר את הראש בזמן האחרון בניסיון להוריד משחקים וכאלה.... הבנתי שאני חייב להשיג הזמנה כלשהי או למצוא דרך מסויימת להירשם לאתרים כמו torrentbites torrent leench וכל אלה בקיצור אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shtrodel,

*** בכותרת...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by B@By-KiLLeR,

אז כמו שהבנתם מהכותרת אני בוחן את הבטא של Age Of Mythologist עדיין לא התקנתי, כשאני ייתקין וישחק קצת אני ידווח קצת פרטים, אבל כמובן לא הכל כי בתור בטא טסטר אני צריך לשמור על סודיות מסויימת ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בוקר טוב ושבת שלום! אני יודע שקודם בודקים ואז קונים אבל מאוד רציתי לקנות את המשחק CRYSIS אז מישהו מכיר את האתר הזה לקניית משחקים? http://www.mediagame.co.il/default.asp תודה רבה ושבת שלום ליאור

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב נייח שמחוברים אליו 3 מסכים... איך אני יכול לבחור באיזה מסך יוצג המשחק? (כל משחק...פיפא, 2K...) תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Looking4aLCD,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אחד ממקימי חברת הפיתוח אשר הפכה למובילה בתעשייה יסיים את תפקידו לאחר יותר מ-21 שנים לכתבה

23. אז ככה, תערוכת BRING IT HOME מגיעה לסיומה ובסופה תיהיה מסיבת עיתונאים מאוד מרשימה שבא יוכרזו הרבה דברים, רשימת הדברים המלאים נמצאת בכתבה הראשונה ב: http://www.360-scene.org/ אבל מה שיותר פוגע בעיניין של כולם (כולל אלו שהם לא בעלי הקונסולה) היא רשימת הדמואים המאוד מצופים: אלו המובחרים: Splinter Cell Double Agent multiplayer Crackdown Forza Motorsport 2 Sonic the Hedghog Viva Pinata Need for Speed Carbon Call of Duty 3 Pro Evolution Soccer 6 Mass Effect + MORE מי שרוצה להתענג על תמונות: SPLINTER CELL http://www.gamespot.com/xbox360/action/splintercell4/screenindex.html MASS EFFECT http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/masseffect/index.html?q=ma…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by le cat,

אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים