עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Born2Kill,

יש במקרה איזו תוכנה שמזהה את כל המשחקים שמותקנים על המחשב ולפי הגירסא היא אומרת לך איזה פאטצ' להוריד והיא מורידה? אם אין, זה יכול להיות פיתרון ממש טוב למשחקים שהם מפוצצים בפאטצ'ים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעוניינים להעשיר את מאגר הגיימינג שלכם לרגל החג? תוכלו לעשות זאת עכשיו עם מחירים קורצים מאוד לכתבה

3. אני מכיר את האתר הבא:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Oblivion אבל יש לי כאב ראש מלקרוא שם את הכל....... בקיצור אני אשמח למידע על העניין....... (ראיתי פה ושם לינקים אבל הם כבר לא פעילים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nirkatan2,

Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a9-%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%92%d7%9d-batman-arkham-knight-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Iron Man,

אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק להורדה של CS תודה מראש

7. Started by overload,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=1178 אני חושב שזה יחזיר אותי למשחק שוב (בפעם השלישית).

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by IdaN15,

נפתח טורניר ישראלי למשחק הענק medal of honor לפרטים והרשמה!!! http://www.mohaa-il.up.co.il

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by nore0,

מה ההגדרות האלה אומרות ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by -=DEVIL MAY CRY=-,

קניתי מחשב חדש....פצצתי,,,,יש לי 80 ג'יגה הרדדיסק במחשב ואני לא יודע למה לנצל אותו,,,ניסית להוריד את המשחק- SONIC ADVENTURE DX ואני לא מוצא,,,אני לא מוצא שום משחק,,,כל האתרים המסריחים,,,מבקשים ממך להצביע בשבילהם 80 פעם ובסוף זה לא מורי,,,,מישהוא אולי יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים,,,והלוואי ותמצאו לי את- SONIC ADVENTURE DX תודה לכל העוזרים

12. Started by ozkalo,

[h=1]שמעתי שכל הקהילה התחילה לאט לאט לחזור[/h]אז אמרתי שגם אני אחזור , החלטתי להעלות לערוץ שלי כמה עריכות שמחקתי ממזמן , לתת לכם טעימה ממני הנה תנו לייקים תגיבו חופשי באנגלית אבל ותפרסמו את זה איפה שאתם רוצים אני הולך להיות בנוסף העורך של הטופ 10 פראס אם שמעתם על זה ... אז תרשמו לערוץ ותהנו xfire-ozkalo800

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנה הוא ככל הנראה Watch Dogs, המשחק שפיתחה חברת Ubisoft קיבלדחייה עד לסתיו 2014 וקטף הרבה “עצבים” של גיימרים בעולם Watch Dogs הוא המשחק החדש והמצופה של Ubisoft אשר פותח בהשקעה גדולה, המשחק מספר את סיפורו של איידן פירס, הגר בשיקגו, אילינוי, שנשלטת על ידי חברה הנקראת COS ומנהלת את כל העיר דרך המחשב שלהם. איידן פירס הוא פורע חוק בשביל הצדק, והוא מעוניין להתנקש באיש מדיה ששמו ג’וסף דמארקו, שהצליח להתחמק מעונש רצח שביצע. איבאס גוילמוט אומר שהצוות מאוד שמח שיש להם יותר זמן בשביל ליצור משחק איכותי - ” אנחנו בטוחים במשחק הזה וביכולת שלו להפוך לרב מכר ענקי שנה הבא ” Watch Dogs היה מתוכנן להיות זמין עם הקונסולות , לפני שהוא נדחה באוקטובר עד לאביב של…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. ל PC בלבד שירוצו על P3 800 עם R9100 לא לינקים לא הורדות אלא רק המלצות שלא יהפוך לת'רד ווארז! תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eNtro,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. משחק התפקידים הפופולרי והמוצלח ינחת ב-Steam בתחילת השנה הבאה, ועתיד לאתגר גם את המערכות העדכניות והעוצמתיות ביותר לכתבה

17. Started by The Dom,

שיחקתי באובליביון אתמול. עד אתמול שיחקתי במשחק בערך חודש והוא עבד מצויין.. אתמול באמצע ששיחקתי פשוט אובליביון נכבה, הופיע מסך כחול המחשב עשה ריסטרט ומאז הוא לא עובד יותר (כשמנסים לעשות LOAD זה פשוט יוצא מהמשחק)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Gotze,

שלום ההיתי ב TS ופיתאום אני מקבל קיק מפדידה ואז באן שהוא רושם hod: You are banned temporarily.: "עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות" Try again in 04:24:29 ואז הוא מחזיר אותי מתנצל וגם אני ואז הוא עושה לי עוד באן בשם Götze" was banned for 4 hours 25 minutes from the server by "Fadida" (עד תחילת הלימודים, לא עבר את מבחן הבגרות) אין לי כוח לזה בבקשה מנהלים לטפל בזה Götze

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by kfirbep,

אני שולח את המחשב שלי לתיקון ושם הם יחליפו לי את ההארדיסק מה שני צריך לגבות כל הקבצים שעל המחשב. הדבר היחידי שאני לא יודע איך לגבות אותו זה השמירות של המשחקים שלי,אז אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך לגבות את השמירות של המשחקים כי זה מבאס להתחיל כל משחק מהתחלה..במיוחד במשחקים כמו סקיירים שהם גם ככה ארוכים.. תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. איזה מקשים ואיך מעבירים ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by waizman,

זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלושת הימים הקרובים בחנות של הפלטפורמה המקוונת יציעו לכם הנחות לא רעות לרגל ההשקה המתקרבת ל-Fallout 4, ובנוסף על המשחקים של Codemasters ו-Adult Swim לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-השבוע-של-סטים-fallout-מירוצים-ומשחקי-אינ/

23. intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מי שמכיר, בעבר היה לWIN XP את Gearhead Garage האגדי: http://www.gearheadgarage.com/ ואחריו הגיע משהו שמתקרב יותר לדבר האמיתי, המבוסס על תכנית טלויזיה בדיסקברי, Monster Garage: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_mgSetfeLcw#t=168s ויש עוד שלל משחקים ששמים דגש על חווית הנסיעה ופחות על הבניה והתיקון במוסך... בכל אופן, אם למשהו יש הצעה טובה - אני אשמח לשמוע כי גוגל הפנה לי את גבו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לא מזמן קיבלתי משהו שחיפשתי המון אבל המון זמן!! מחשב pentium 1 חחחה ;D ומצאתי!!! ניקיתי סידרתי ונשארה לי רק בעיה אחת.. האם להתקין DOS וWIN3.11 או WIN95 ואת שניהם יש לי חוקים חחחה (את WIN 3.11 קיבלתי עם המחשב). אשמם אם תתנו לי לינק לאתר שמציאה משחקים ישנים לדור הזה שכבר אינו קיים.. או לפחות אנדיקציה לאותו דור של אז..! ותודה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.