משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
לאחר התקנת HALO 2 על WIN7 64 BIT - כשמנסה לטעון את המישחק מקבל הודעה.... live gaming on windows failed to initialize..... אם מישהו מכיר את הבעיה והצליח להתגבר עליה אשמח לקבל את עזרתו. בחיפוש ב- google ישנם הצעות שונות לפתרון אך שום דבר לא הועיל.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי בדיוק את המשחק ומאז שהתקנתי אותו יש לי פס כחול בצד שמאל של המסך.. זה נשאר תמיד במשחק, לא במשחק, לא משנה מתי.. ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות ריסט ולא עוזר.. רציתי לצלם לכם תמונה אבל בפרינט סקרין זה לא מופיע (בעיה במסך? איך יכול להיות בדיוק אחרי שהתקנתי באטלפילד?) המסך זה dell u2311h, המעבד 955, כרטיס 5870 ו4GB זיכרון (DDR3) מישהו יודע מה הבעיה? עדכנתי כבר דרביירים ולא עזר =/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי משחק ARMA3 בבואי להפעיל את המשחק הוא כותב לי את השגיאה הבאה : program can't start because physx3_x86.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש וזה עדין לא עובד ברשותי הלפטופ הבא : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38717 חיפשתי ברחבי האינטרנט עזרה, לשווא. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש במחשב company of heroes גירסה 1.3.0 וכשאני מנסה לעדכן את זה זה מראה לי בעיה:
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי שלושה מחשבים בבית שיש בניהם רשת אפשר להעביר וקבצים ולגלוש באינטרנט מכולם אבל שאני רוצה לשחק פיפא ברשת אז אפשר רק בין שניים מהם יש מחשב אחד שאני מנסה לשחק איתו וכל הזמן המשחק מתנתק מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היום התקנתי FAR CRY עם הפאטצ' האחרון ואין לי שליטה על העכבר בתוך המשחק בתפריט הוא פועל אבל בתוך המשחק הוא פשוט לא זז
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
צרבתי לחבר שלי את המשחק ממקורי שקניתי :smoke:. ובזמן ההתקנה אצלו הוא כתב שחסר קובץ pc.rkv אז היסתקלתי בדיסק המקורי וגם שם אין את הקובץ. לא יכול להיות שאין את הקובץ בכלל על הדיסקים של המשחק. אז יש לכם רעיון איפה הקובץ יכול להיות, יכול להיות שהוא מוסתר או שהוא לוקח את הקובץ מה ווינדוס כי הוא לא כותב איפה הוא לא מוצא את הקובץ. אגב אצלי בתיקייה של המשחק יש את הקובץ לGhost Dogg ככה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
קבלתי את המשחק מחבר מקורי התקנתי אותו והתחלתי לשחק, אבל לפעמים המשחק עובד לאט בצורה בלתי נסבלת ואם אני מסובב את המצלמה לכיוון אחר אז הכול חוזר לעבוד רגיל יענו עם FPS גבוהה הבנתי שזה בעיה שהמשחק פועל על הגדרות מקסימליות אז חיפשתי חלון הגדרות לא מצאתי חוץ מהחלון הראשון שבו אני בוחר רזולוציה... משהו יכול לעזור למצוא את החלון ההגדרות או פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים, היום התקנתי Max Payne 2 שהורדתי ב-eMule מבלי לצרוב אותו על דיסק (כלומר עם כונן וירטואלי). הכל הלך טוב, העתקתי גם את קובץ המשחק הפרוץ במקום המקורי והפעלתי. עכשיו, ההגדרות מוגדרות כמו שצריך, יש לי DirectX9 וכרטיס מסך Radeon 9600 Pro, אבל למרות כל זה, כשמתחילים ממש לשחק הכל זז לאט ובצורה בלתי מסונכרנת (אודיו/וידאו) ואין לי שמץ של מושג למה. למרות זאת, לפני שמשחקים אז כל הסרטים של המשחק עובדים חלק ובלי בעיות, וגם במהלך המשחק כשיש סרטים אז רובם פועלים חלק ויפה. מה הבעיה?!!?! זה ממש משגע את השכל ואי אפשר לשחק ככה.... אני ממש מתחנן שתעזרו לי, המון תודה מראש, ניר.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז היום החלטתי להעלות מתחים ולעשות OC קצת יותר גדול ל 970 G1 לפני זה הוא גם כן היה ב OC של 140 בוסט וזיכרון 450 בתוכנה של MSI עכשיו הורדתי EVGA כי יותר נוח לי איתה כמובן שלפני זה איפסתי את ההגדרות בMSI ומחקתי אותה גם כן העלתי ב EVGA מתח ל +25 והגעתי ל 200 בוסט ו 600 לזיכרון שמרתי ונכנסתי לשחק ב AC החדש ומשום מה כבר בתפריט עני על 15 FPS גם במשחק עצמו אותו דבר עכשיו לפני זה הוא עבד פיקס על 45-60FPS עם מקסימום הגדרות. אז החזרתי את ההגדרות של ה OC להגדרות יצרן ולאחר מכן נכנסתי והבעיה עדיין קיימת מחקתי את המשחק התקנתי מחדש ועדיין אותה בעיה. בשאר המשחקים כמו COD החדש ו FIFA 15 הכל עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר לשרתים ואני מקבל BAN הוספתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי כמה דקות של משחק כל היחדות שלי פשוט... נהרגות בלי שום סיבה פשוט מתים ויש גים אובר מה לעשות ???
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם... כרגיל הבעיות המוזרות קורות רק לי... אני נכנסתי פעם ראשונה לאונליין והוא אומר לי לעשות כמה משימות: לגנוב סמים ממישהו, לקחת מכונית כל שהיא לאיזה מוסך כדי שהיא תיהיה המכונית הראשית שלי ועשיתי תחרות עם LAMAR. ואז מגיעה הבעיה.. הוא רוצה לבדוק את יכולת הירי שלי כביכול ואני הוא ל LTS או משהו כזה והוא לא מוצא אף שחקן שיכול להצטרף אלי כדי שאני יעבור את הקטע הזה. אני לא רואה אף אחד איתי שמשחק אונליין ואני לא מצליח להזמין את אחי כדי שיחשק ואז אני יוכל לעבור. מישהו יודע מה צריך לעשות בדבר הזה? שילמתי 240 ש"ח לא רק בשביל לשחק בסינגל פלייר אם מי לא הבין ורוצה לנסות לעזור שיסביר מה הוא לא הבין וישאל שאלות ואני אנסה להסביר יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום כולם , לאחרונה מצאתי את העצמי משחק הרבה GTA2 (כן כן , ישן אבל כיף בטירוף ) אחרי העידכון האחרון של הווינדוס המשחק פתאום זז לאט , יכול להיות שזה בעיה ב directX ? בבקשה תעזרו לי , אני לא יכול לצאת מהבית וGTA זה מה שמחזיק אותי שפוי
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם q6600, 2 gb ram, 8800gts 640mb כל זה על מסך של 22 אינטש ברזולוציה המקסימלית של המסך דריברים אחרונים של nvida ווינדוס xp גירסה 32 ביט המשחק משום מה מקרטע לי בימים האחרונים. עד עכשיו עבד בסדר, אבל בימים האחרונים אם אני במירוץ עם יותר מ 4-5 מכוניות אז המשחק עושה בעיות ומקרטע מידי פעם, באופן בלתי שחיק בעליל. בהתחלה הורדתי מעט את הרזולוציה ואת הפילטרים אבל כל זה לא עזר. הגעתי למצב שאני משחק בלי פילטרים ובלי שום תוספות לרזולוציה ועדיין עושה את אותה הבעיה, משחקים אחרים כגון nfs pro street, ghost recon 2, crysis,bioshock עובדים נפלא ורק ג'ויס 2 עושה לי בעיות. חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא אנשים עם אותה תקלה, אם למישהו מכם יש מושג אני ממש אשמח. (ניסיתי להתקין את הד…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שליהביא לי את המשחק GTA San Andreas התקנתי ושיחקתי בו חודש בערך והכל היה טוב ויפה(עבד על רזולוציה הכי High בלי להתיקע - GeForce 7600 GT) לא יצא לי לשחק במשחק שבוע בערך ועכשיו אחרי שאני נכנס הוא מעלה את הכל ושהוא צריך לעלות את התפריט הראשי הוא פותח חלון שגיאות. ניסיתי למחוק את התיקייה של השמירות אבל זה לא עזר אז הסרתי והתקנתי שוב וגם זה לא עזר... בבקשה תעזרו לי, הנה התמונות של הדוח שגיאות: וזה אחרי שאני לוחץ על: To view technical information about the error report, click here מה הבעיה בכלל?! איך אפשר לסדר אותה... אם אתם יודעים מה הבעיה אבל לא איך לסדר תכתבו עדיין מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
התקנתי היום את המשחק והוא עובד בצורה חלקה ביותר (למשעה זה די הפתיע אותי יחסית לכרטיס הישן שלי FX5600XT אבל לא משנה) אבל אחרי איזה 10-15 דקות בצורה פתאומית מופיע לי המסך הכחול הזה (די נבהלתי- פעם ראשונה שזה יוצא לי מאז שעברתי לXP) וכתוב שם משהו על: DUMPING PHISICAL MEMORY TO DISK עושה איזה ספירה כלשהיא ומאתחל את המחשב מה הבעיה מישהו יודע? למישהו עוד זה קרה? בקשה תעזרו לי המשחק הזה נראה לי מזה טוב ואני מת לשחק בו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי לכולם השבוע גמרתי להרכיב את המחשב החדש לי וכמובן הדבר הראשון שעשיתי אחרי עידכון של המערכת זה התקנה של המשחק אמריקן ארמי. כמובן שנכנסתי בשם המשתמש שלי והסיסמא וע כאן הכל תקין לאחר כניסה לאחד השרתים, אני ממתין עש שתורי מגיע, מצחיל לשחק ואחרי שניה השרת זוקר אותי בהודעה של בעיית פאנקבאסטר לא מעודכן, הוא טוען שהגירסא שלי היא C1.101 והוא צריך V1.104 . . . A1340 מי ? מה ? מו ? מה עושים ? עד היום שיחקתי במחשב הישן והכל היה בסדר. מישהו אולי יכול לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , אוקי השגתי את המשחק - FLAT OUT זה לא משנה עכשיו איך השגתי מה מו ומי .. אני רוצה לשחק ולהנות ... קיצור ...אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל אותו , כיוונתי אותו על 1024/768*16 ועם 2 AF ועם 85 מגהרץ לקצב רענון מסך וזהו..קיצר אני מפעיל ת'משחק הכל עולה יפה ..ובדיוק שאני בא לשחק לא עוברות 2 שניות ובום עושה המחשב עושה ריסט..נסיתי הכללל...אם זה האוורקלוק ואם זה ההגדרות במשחק עצמו ואם זה לא יודע מה אני עומד עכשיו על 2400 מגהרץ OC אני משתגע ממנו לא יודע מה לעשות ... קיצור למי שיש רעיון \ עצה ..תתקבל בברכה ..תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, מאז היום בבוקר יש לי בעיה במשחק: כאשר אני מנסה להפעילו, הוא מראה את הסרט של ההתחלה ואז במסך הטעינה, הוא נתקע באותה נקודה אחרי שהגיע לבערך שליש מהבר. אתמול לא היה לי את זה... עשיתי איחוי דיסק, סרקתי וירוס - הכל נקי, ניקיתי ספייוור + אדוור וכל הזבל הזה - המחשב נקי! מותקן הפאטץ' החדש ביותר - 1,04 ומה שהכי מוזר, אתמול הכל פעל! אנא, אם יש לכם רעיון בבקשה עזרו לי! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מאד מוזר קורה פה סיימתי 2 משימות ב-ACT1 (בשניה בסוף עולים על מסוק) ובאופן מאד מוזר לא מופיע לי ACR2 ואין לי עוד אף משימה מה זה הדבר הזה?!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחקתי את המשחק ועכשיו שאני רוצה להתקין את המשחק שוב זה שואל אותי ישר אם אני רוצה למחוק את המשחק ושמתי לב שהתיקייה של המשחק עוד קיימת ולא מחקתי בעצם כלום. אז מחקתי את התיקייה של המשחק וזה לא עזר! מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-