עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by R3gM4n,

באתי לכאן כנציג השרת הישראלי לBF2 (אני אדמין בו, אז אם יש תלונות, או הודעה פרטית כאן, או בפורום בVGAMES או בXFIRE או MSN) כל שחקני משחק הרשת המדהים הזה יכולים להתפקד בדיון הזה, אם אפשר, אנא בהודעה שימו את מספר המתפקד, שם (לא חייב אמיתי, אפשר כינוי), ניק במשחק (בלי PREFIX), ואם יש, XFIRE או MSN. הנה, דוגמא: 1 תמיר tnauman Xfire: tnauman פרטים על הקהילה הישראלית למשחק: bf.vgames.co.il שרת ישראלי מדורג: 213.8.254.138:16567 שרת וייב: 213.8.254.38:16567 שרת TeamSpeak: 84.94.230.165:2525 בלינק הראשון עם הפורום תוכלו לראות FAQ למשחק, מדריכים למינהם, שרת FTP לקהילה עם סרטונים של משתמשים ועוד. דיון ראשי על השרת, כולל חוקים, רשימת אדמינים ועוד כמה דברים נחמדים על השרת: http://forum…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אם למישהו יש את המשחק והוא אינו משתמש בו זמן רב. מישהו מוכן לתרום\להשאיל SERIAL של WARCRAFT 3? במידה ותרצה אותו בחזרה אני מתחייב להסיר את המשחק כדי שתוכל לשחק בו שוב.

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by יוסי111,

שלום לכולם.. סוף סוף אני משחק במשחק מאפיה זה פעם ראשונה... אבל המפה של המשחק פשוט גרועה.. איך אני יודע לאן אני צריך להגיע חוץ מהמפה שיש לי בכפתור TAB זה לא כזה עוזר לי... זה מסובך אני לא יודע מה לעשות הינה תמונה אני ממש ממש בתהחלה: פאק משום מה לא מצליח לצלם... ק'יצר מה אני עושה אנשים בבקשה תעזרו לי? [br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 22:28:33 HILP עזרה לעזור פליז?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by ofeky1,

יש לי CSS שאני משחק דרך הsteam אני לא מצליח להעלות את הCSS מופיע לי השגיאה הבאה: ומשום מה בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311932.0 ברשימה של המשחקים מופיע CSS שזה אומר שהוא צריך לעבוד עם... מה זה StarForce protection ואיך אני יוכל לחזור לשחק עם ויסטה? תודה מראש! ofeky1

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by duk4u,

כיצד אני מפעיל בחליפה שאינה חדירה לכדורים או, שהופכת לבלתי נראה. ב suit mode רשום toggle 4 אבל לא מפעיל לי כלום. אשמח לתגובות.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by matrix_xp,

יש ליכרטיס מסך 8800GT והוא אמור להריץ ת'משחק בלי שום בעיות אבל הוא כזה מקרטע לא שהוא איטי בו נגיד שאם אני זורק את הנשק או מזיז את העכבר זה לא קורה מיידית כמו שהיה לי בכרטיס הישן למה זה אפשר לפתור דרך אגב התקנתי המשחק כמה פעמים ולא עזר

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  8. על כמה FPS הCSS צריך לעבוד לי על המחשב ? המפרט בצד ימין...

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by termister2000,

<----עם המפרט שבצד תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by dj_poo,

שלום לכם יש לי בעיה באנרייל 3 הוא ניתקע לי אחרי כמה זמן של משחק ואז אי אפשר לשחק יותר חייבים לעשות ריסטרט כאילו המחשב קופא יש למישהו מושג למזה ויש לי יחסית מחשב בסדר ולא שאני משחק ברשת משחק סתם את המשחק motherboard : gigabyte GA-965P-DS3 revision 3.3 CPU : CORE 2 DUO E6320 1.86 Ghz memory : 2x512 800Mhz CL5 TWISTER TWINMOS + HEATSINK graphic card : ATI SAPPHIRE PCI-E X1650XT 256M GDDR3 D.DVI 128bit

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by lader,

אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים ובלי בלבולי מח על CS כי לא מעניין אותי המשחק הזה אלא למשחקים בכללי... תודה לעוזרים, לא לנעול!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  13. כאשר אני פותח משחקים בחלון ולא במסך מלא המחשב הופך לאיטי בצורה בלתי נסבלת. יש למישהו מושג מה עושים. תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by davidcohen,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Swed,

כל הזמן אני מקבל שגיאות אל תשלח... למה זה... קרה בפעם האחרונה היום במשחק הזה World in Conflict למה ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by קובי 1980,

אנא בלי להסתלבט . אני מחפש משחק מחשב של סנוקר או פול (עם עדיפות לפול) הכי חדש והכי איכותי שיש. לא אכפת לי הגודל שלו היחידי שמצאתי שנראה ברמה הינו "פול שארק 2" משנת 2004 . יש משהו קצת יותר ...חדיש (למרות שתאחלס כמה כבר אפשר לחדש בנושא הזה). אשמח אם תענו לי תודה מראש !!!!

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Yamabushi,

-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מותחן פסיכולוגי מז'אנר האקשן. הסיקורי קדם משחק והתמונות מראים תוצר מבטיח ביותר. שווה לכם להכנס http://www.alanwake.com/

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  19. הרי כידוע ניתן לכבוש תמונות דרך print scrren.... אבל בשביל סרטים איך?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by thegame998,

אני מנסה לשחק ברשת וזה עושה לי את הודעה הזאת : http://img165.imageshack.us/img165/6278/aoews4.jpg למשהו יש את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי בבקשה ?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by yarden_0,

אוקי... אז כל המשחקים שבמחשב שלי עובדים בגרפקיה טובה אבל הFPS נמוךךךך... למשל Call Of Duty 4 ; CSS ואיפלו CS 1.6 ...... הנה המפרט : 1 גיגה זיכרון ג'י-פורס 7300 מעבד 3 GHz לוח אם חדש של ASUS וספק חדששש.. אין לשתיהם אפילו שבועים .. ומסך 20" של Benq והוא WideScreen בבקשה תעזרי לייייי ~! תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. לילה פיקס לכולם!! סיימתי את קרייסיס ,חיסלתי את המפלצת של ביושוק ,אני עומד לסיים את ג'ריקו (למרות לא מדברים עליו ,הוא מעולה), ההגה של המחשב שלי כבר לא עובד מרוב שחרשתי עליו עם כל סוגי משחקי המירוץ. את cod4 סיימתי 8086666 פעמים וגם המולטי מאוס, וכו' וכו' .עכשיו אני על fear combat ,הרי תמיד חוזרים הביתה בסופו של דבר. בקיצור אחרי החפירה הזאת רציתי לקבל המלצות או מידע על המשחקים החמים שיוצאים או שיצאו עכשיו ואני לא מעודכן,....חבר'ה תעניינו אותי א נ י ר ו צ ה מ ש ה ו ח ד ששששששששששש..... ד"א gow עוד מעט אצלי ..אז חוץ ממנו תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by IlanF,

מתלבט מה לקנות אם יצא שאני יקנה רק משחק אחד... מה אתם מעדיפים? אני יודע שאי אפשר כל כך להשוות בינהם, אבל למי שיצא לשחק בשניהם, מה עדיף? אני מעוניין בעיקר במולטי. אז איך המולטי של COD משתווה לזה של L4D?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by ronaldo-9,

שלום לכולם אני יודע שהמשחק הזה קצת ישן אבל יש לי בעיה מוזרה. המשחק הזה היה מותקן אצלי בעבר ושיחקתי בו שעות לא מבוטלות, היום שוב התקנתי אותו מחדש וניסיתי לשחק אך הוא נותן לי שגיאה לא ברורה עם הפעלת המשחק(צירפתי תמונה) ההבדל היחידי בין אז להיום שהחלפתי לכרטיס מסך Geforce 9800 gt יש למשהו מושג למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by sd1,

שלום מישהו יכול לתת לי הצעה טובה למשחק מטוסי קרב למחשב עם גראפיקה מציאותית וריאליסטית אשמח לקבל תשובות.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.