משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני לא מאמין שהצלחתי עכשיו לסיים מקום 2 !אני סתם מתלהב או שזה באמת הישג ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את המשחק ZOD שקניתי לפני איזה 10 שנים אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק כל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק אני רואה רק מסך שחור למישהו יש עצות?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
על כמה FPS הCSS צריך לעבוד לי על המחשב ? המפרט בצד ימין...
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=13244 לא משהו...
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם! שחקתי בכל משחקי call of duty עד עכשיו רק בסינגל ואני מת לקנות סוף סוף ולשחק באינטרנט. השאלאה שלי איזה לקנות? באיזה יש קהילה גדולה ואיזה הכי כיף לשחק באינטרנט? תודה רבה! ושבת שלום לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לנסות את המשחק הזה שמצאתי בשוק. הו, איזה טעות!
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בכל נסיון התחברות ל Steam, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה : למישו זה עוד קורה?
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היה משחק צמוד ומהנה, אני לא יספר מי ניצח כדי שמי שעוד לא יודע יראה את הסרטון עד לסוף אני ועומר אחלה צוות וכנראה נמשיך לעשות סטרימים לגמרים במידה ואנחנו לא משתתפים בגמר בעצמנו ד"א הסטרים של הגמר של BO2 בדרך, פשוט ביקשתי ממישהו שיעזור לי לסדר את הסרטון, הוא הסכים לעזור ובורח ממני כבר כמה ימים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מלא סרטים קצרים עם מידע על משחקים חדשים כמו X-MAN 2, ספידר מן2, הולו 2... 2 סרטים מומלצים: --שימו לב לסרט של הולו 2 איזה יופי של משחק! לא רק הגרפיקה מעולה גם הסביבה והמשחקיות, ממש מדהים. -- מידטאון מדנאס 3, סרט ממש ממש מצחיק, סרט קומי על האנשים של שמאחורי האנימציה של הדמויות, מומלץ ביותר. http://www.ifilm.com/?sctn=main&pg=videogames צריך להוריד את REAL ONE החדש .
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש משחק עם עלילה מוקשעת כמו the witcher או mass effect 2 ושיהיה לו גרפיקה יפה (מאוד חשוב). הבנתי שיוצא מתישהוא the witcher 2 שמאוד אהבתי את הראשון, הוא וoblivion היו ממש נהדרים בשבילי. למישהו יש משהו עלילתי (אפשר גם יריות), גרפיקה טובה ומושקעת אבל לא אימה?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן, תמליצו לי בבקשה על משחקי מירוץ להגה הנ"ל. אגב, משחקים ישנים..לפני כמה שנים לא יעבדו עם ההגה הזה כבר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוהב את הטריקים השיווקיים של EA =] http://blogs.battlefield.com/2012/11/download-bf1942-for-free/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , המשחק תקוע לי על directx 9 ואני לא מצליח לשנות את זה ל directx 10, למרות שהכרטיס שלי תומך . איך אפשר לסדר את הבעיה , תודה הכרטיס שלי HD4870 , מערכת הפעלה וינדוס 7 . תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק, התקנתי אפילו את הפאצ' מהאתר של TEAM17, אבל זה לא עובד. אני נכנס למשחק, רואים בסדר, התפריטים קצת איטיים. לאחר מכן שאני נכנס למשחק עצמו הכל הופך שחור ורואים רק את השחקנים ואת המוקשים. ניסיתי להפעיל את זה בתאימות לווינדאוס 95/98 וזה לא עובד, ניסיתי גם להפעיל את זה ב256 צבעים וזה לא עובד. גם שינוי רזולוציה לא עובד, למרות שהצלחתי פעם אחת במקרה לשחק כמו שצריך על 1024*786 (הרזולוציה המקסימלית שם) ככה זה נראה, משום שצילמתי את זה כשהמסך היה על 600*800 במקום 1600*1200 זה מכווץ, אבל ככה זה בכל אופן. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
FreeTrack היא תוכנה חינאמית, אשר באמצעות מצלמת רשת רגילה ולדים שנמצאים לכם על הראש מזהה את התנועות ראש שלכם, ולפי זה מזיזה את ה-View בסימולאטורים שונים. הגעתי אל האתר שלה אתמול, ראיתי כמה סירטונים והייתי דיי סקפטי. בערך ב-2 בלילה התחלתי לעבוד על חיבור LED אחד לאוזניות שלי (ניתן לחבר לד 1, 3 או 4. לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות). סיימתי את ההלחמות והחיבורים והכל היה טוב ויפה. עכשיו לקחתי מאחי הקטן את מצלמת האינטרנט שלו וחיברתי למחשב. אחרי כמה דקות של לנסות להבין את התוכנה (מאוד פשוטה, אגב) התוכנה הצליחה לזהות את תנועות הראש שלי - ימינה, שמאלה, למעלה ולמטה. המבחן האמיתי היה במשחק Liveforspeed, שלפי האתר הוא נתמך ע"י התוכנה. נכנסתי למשחק ופשוט נדהמתי! התוכנה עובדת כ"כ טוב שז…
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המשחק הזה פשוט מסרב לעבוד חלק ולא משנה מה! ניסיתי להפעיל אותו ב800*600 ב16BIT והוא בכלל לא זז..... 1FPS :'( יש לי ראדון 9500 עם אוברקלוק CATALYST 3.7 דרייברים הכי מעודכנים של הלוח אם וכו'... 4300 ב3DMARK03.... מה יכול לגרום לזה?? נ.ב. חשבתי שאולי הדיסקים שלי דפוקים אז לקחתי דיסקים מחבר (הכל מקורי) וגם עם הדיסקים שלו זה דפוק
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
בעעע בטעות מחקתי את המשחק והשמירות מישהו יכול להביא לי שמירה של המשחק..לא משנה מאיפה אפילו שזה סוף המשחק אני יוכל עדיין לבחור את השלב שהייתי בו בבקשה תעזרו לי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בASE מופיע לי שאפשר להוריד אותו, הורדתי ולהפתעתי הוא מותקן לי עכשיו על המחשב, מישהו יודע מה הולך פה ? למה אין איזכור לזה באתר של BF2 ? http://www.fileshack.com/file.x?fid=8867 ================================================================================ Patch v1.3 ================================================================================ NEW FEATURES - Air dropped vehicles: Squad members can now send a request up the chain of command for a vehicle to be dropped at their location. - Co-op: Co-op Mode allows you to play Single Player levels on the Internet and LAN with both AI controlled bots and human players. Several new options have been created …
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
קודם כל, קניתי את המשחק אתמול ותאמינו לי אומנם לא הספקתי לשחק הרבה אבל הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כזה...אין לי מילים לגביו..ואני לא יושב הרבה בד"כ לשחק...אבל המשחק ממש אבל ממש יפה ומהנה...גרפיקה נחמדה, סאונד מדהים, אווירת משחק מותחת וכיפית ביותר!) בקיצור יש איזה משהו שעוד לא הבנתי...הגעתי לקטע שהוא הלך לעבודה (הרוצח כביכול, ברח לי השם שלו...) עכשיו רודפים אחרי מפלצות ומופיע לי על המסך "GET READY" ואז מופיע לי כל מיני סימנים כאלה שם (צהוב, כחול, אדום ועוד איזה צבע..כמו המשחק הזה..) עכשיו מתי שנדלק לי הצבע אני פשוט לוחץ על הצבע (נגיד צהוב משמאל, אני לוחץ על שמאל..וכן הלאה..) וזה לא עושה כלום אני עושה את זה בדיוק וזה ממשיך לתת לי הודעה של "Failed"... מה בדיוק אני צריך לעשות בש…
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעתיקים תכנים מפורום FXP. זה סיקור מקדים שאני כתבתי בפורום FXP ואחד פה העתיק אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402830.0 אני זה FabriGas כמו שאתם יודעים,ועכשיו רק ראיתי שהפורום הזה מעתיק תכנים מפורומים אחרים. בושה
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-