משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כשאני לוחץ על הסמל של ההתקנה מייד מופיעה לי השגיאה הבאה: כל פעם שאני לוחץ שוב על ההתקנה מופיעה השגיאה של הקובץ IS ואיזה מספר אחריו נקודה tmp כמו שרואים בתמונה למעלה. ניסיתי לאחר מכן להתקין בSAFE MODE ושם השגיאה הזאת לא הופיעה וזה נכנס להתקנה אבל פתאום הופיעה השגיאה הבאה: בבקשה צריך עזרה דחוף תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה ....כל פעם שאני נכנס לקאונטר ואחר כך יוצא אז המחשב נהיה איטי כמו אני לא יודע מה ... מישהו יכול לעזור לי ...בבקשה ???
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לחברי יש את המשחק Diablo II (מקורי !!!) לאחר ההתקנה ,הוא נכנס למשחק והכל עובד, אך כשהוא מכבה את המחשב, ומדליקו מחדש, ומנסה לשחק במשחק, המשחק אומר שהוא לא מוצא את הדיסק. וצריך להתקין את המשחק מחדש כל פעם שהוא רוצה לשחק. בגלל הבעיה החבר שלי פירמט, אך זה לא עזר, ועכשיו הוא כל יום מסיר את המשחק ומתקינו מחדש על מנת לשחק. מבאס אה..... מפרט המחשב : P4 1600 128 sdram לוח אם Mainboard לא ידוע כרטיס מסך ATI Rage 128pro 32mb כונןCDrom x54 HD 20gb לא ידוע. בקיצור מחשב מסתורי שרוב חלקיו בלתי מזוהים..... כיצד חברי יוכל לפתור את הבעיה ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המשחקים RAVEN SHIELD ו אנריל 2003 לא פועלים אצלי... באנריל המשחק נכנס כזה בטיל ולא רואים כלום ופתאום המשחק קורס ויש הודעה על ERROR ורואים תפרטים של המחשב ברייבן שילד שזה במקרה אותו מנוע גרפי בדיוק הבעיה דומה רק שהמשחק לא זז טוב אני מנסה להתקדם ולא רואים כלום ושאני יורה זה יורה בטיל ולא רואים כלום ניסיתי לעשות ב DXDIAG את ה OVERIDE ל60 אבל זה לא עזר בכלום ד''א הבעיות התחילו רק ממתי שקניתי תמחשב החדש (מפרט בצד) אני ממש ממש חייב עזרה כי רייבן שילד זה משחק שאני ממש אוהב וחייב שהוא יעבוד אצלי ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כבר היו לי בעיות עם התוכנה הזאת....אבל זאת כבר מוגזמת!יותר משבוע שאני לא מצליח להיכנס לתוכנה...כשאני בא להיכנס הוא רושם לי שהוא מעדכן את הסטים וזה נשאר על 0 אחוז במשך שעות(לא שעתיים שלוש אלא באזור ה20 ומשהו שעות...)ולפעמים סתם יוצא מזה אחרי כמה שניות בלי לעשות כלום!זה ככה כבר יותר משבוע! מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600
-
שלום רכשתי את המשחק MAX PAYNE 3 רק עכשיו ,מאיזה מוכר בהודו ( עלה לי 94 ש"ח ) בצעתי התקנה + אימות הקוד הסודי שעבר בהצלחה. כאשר אני מתחיל לשחק ויש את סרטון הפתיחה ממש בהתחלה- שמראים את מקס פיין נכנס לחדר - התמונה קופאת ואני חייב לבצע RESTART זה נראה כמו בעיה בכרטיס המסך , אבל יש לי משהו טוב יחסית HD5850 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיימים אצלי במשחק שתי בעיות: הראשונה היא כול פעם שאני לוחץ על כפתור{g} לשחרור הנשק מהיד המשחק ניתקע ויוצא. הבעיה השניה היא שהחלק השמאלי של המסך כול כמה דקות מהבהב. האם תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, המשחק עצמו פועל טוב מאד, אבל כשניסיתי להפעיל אותו על 1600x1200, הוא יצא, ומאז, לא נכנס, ומציג את אותה השגיאה כל פעם, אני רוצה שזה יהיה על 1024x768, אבל לפני שאני עוד יכול להכנס ל-Options, הוא יוצא לי. מישהו אולי יכול לעזור לי? :s05: תודה!
-
שלום, אתמול התחלתי לשחק שוב במשחק המהולל Mafia שעברתי בעבר! כאשר התחלתי לשחק, היו בעיות עם הצליל - לא בעיה ברמקולים, אותה בעיה היתה ברמקולים הקודמים. המשחק פעל חלק לגמרי על כל הרזולוציות, וכל הפירוטים הגרפיים. אך כאשר נכנסתי ל-Setup ובאזור ה-Sound לחצתי על Software Mixing Only, הבעיות עם הצליל נפתרו, אך המשחק עבד באיטיות נוראה - אפילו ברזולוציה של 640x480 עם 16 ביט - קיצר הכל על הכי נמוך, אך בלי Software Mixing Only יכולתי בקלות לשחק על הפירוט והרזולוציה הכי גבוהים - רק הסאונד היה מרשרש חזק! כל הדרייברים שלי מעודכנים - כרטיס מסך, כרטיס קול (מובנה על לוח האם), לוח אם קיצר הכל! חשוב לציין כי כשהיה לי MSI GeForce FX5200 T-128, לא היו לי רישרושים כאלו - למה יש אותם עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני בערך שנה הייתי מריץ את MW2 במולטי על האפשרויות הכי גבוהות שיש והמשחק היה עובד לי חלק. חזרתי לשחק לפני כמה ימים, המשחק עובד בסדר ואחרי דקה הוא פשוט מתחילות תקיעות במסך מן קרטועים כאלה וזה מחרפן אותי אני לא מצליח לשחק ככה. יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק. יש עיר מסוימת שאני כובש אוטומטית (בלי קרב, הטלתי מצור כמה תורות) וכשאני לוחץ על כל אחת מאפשרויות הכיבוש המשחק פשוט קורס לדסקטופ. אין לי מושג למה זה כי זה לא קורה באף עיר (כבשתי עיר נפרדת ובחרתי באחת מהאפשרויות וזה היה בסדר. אני לא יכול להמשיך במשחק וחייב לבחור אפשרות). המשחק מקורי, כך שזה לא בעיה. יש למישהו מושג איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עדכנתי דרייברים והתקנתי דיירקט איקס. כרטיס המסך שלי מובנה על הלוח עם 64 מגהבייט: VIA/S3G UniChrome IGP המעבד הוא AMD DURON, יש לי 256 RAM והרבה מקום פנוי בדיסק. אני מניח שזו בעיה ידועה כי זוכר שתמיד היו בעיות עם GTASA... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם the witcher 2 למרות שהורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ואת הרזולוציה לממש ממש נמוכה, המשחק בלתי שחיק ועם קצב פריימים ממש ממש נמוך. וזה קורה רק כשמתחילים לשחק בתפריט עצמו אין בעיה. ניסיתי לעדכן ודיריברים הכי חדשים של הכרטיס מסך אבל זה לא עזר. לפי can you run it אני אמור להריץ את המשחק בצורה די טובה מאוד אבל אפילו על ההגדרות הכי נמוכות אי אפשר לשחק כי הFPS נמוך מדי, ועובר הרבה זמן מאז שאני מזיז את העכבר עד שהמשחק מגיב לתזוזה. המפרט: Intel® Core i3-2100 CPU @ 3.10GHz RAM: 2.1 GB GeForce GT 520 עם 2.7 GB זכרון RAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש! אלון
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
התקנתי את XIII ואחרי הקטע הראשון שרואים כזה מטוטש והוא מתעלף זה יוצא לי מהמשחק וכתוב משהו כמו INT.EROOR.CDCOPIE משהו דומה לזה... אז הבנתי שזה בא להגיד inernal error on cd copie אז מה זה אומר? שצרבו לי את זה לא טוב???? זה צרוב לי על 4 דיסקים ככה זה אמור להיות לא??? תדוה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום. למען האמת אני חדש פה (ראו מונה הודעות) אבל קניתי לפני כשנה משחב מאייבורי, הוא נחשב לחדש והקנייה נעשתה על בסיס הצרכים - שזה בעיקר משחקים (לא כבדים מידי, אבל שיוכל להפעיל די בקלות משחקים) - שיהיה רף גבוה להפעלת משחקים. שום משחק שקניתי במאות שקלים לא עולה לי, אני מתקין - הכל חוקי ובסדר, אבל כשהמשחק עולה הוא תוקע את המחשב, לרוב אין בכלל הודעות שגיאה ועליי לרסט את המחשב (לחיצה על הכפתור - הפעלה מחדש) זה קורה לי בSIMS, THE MOVIES, GTA ארתור והמינימונים וכו'.. אני אובד עצות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. סביר להניח שההודעה לא קשורה לכאן - כי כאן מדברים על תוכן משחקים, ולא על בעיות כאלו - במידה והדבר אכן כך, אשמח אם תפנו אותי לפורום המיועד, ובבקשה שלא תמחקו את …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה מצב חברה !!! טוב תקשיבו היום הלכתי לקנות את המשחק Far Cry הראשון (משחק פשוט יפה) התקנתי אותו והכל טוב ויפה. אבל שאני עושה קמפיין ואיך שהוא נכנס לי למצב שאני כבר יכל לשחק לא רואים את הרצפה לא מים לא טקסטורות לא כלום בקיצור תהיתי אם מישהו יודע מה זה. אני בטוח שזה קרה למישהו (לא מאחל לאף אחד) כמו תמיד תגובות בבקשה (:
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והכל הלך בצורה חלקה... עידכנתי דרייברים של הכרטיס מסך גם כן עכשיו כשאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את הלוגו של יוביסופט והמשחק נתקע כל פעם במקום אחר ואז גם הסאונד נתקע והמחשב לא מגיג יש לי פנטיום 4 מהירות של 3 ג'יגה 512 זיכרון כרטיס מסך geforce fx 5700 256 mega בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת במחשב כול המשחקים שאני מתקין רצים לי מהר כאילו הכול מהר אי אפשר להישתלט על המשחק ואז אם אני מכבה את המחשב זה מיסתדר לאיזה שעתיים ושוב חוזר לעבוד מהר יש למישהו פיתרון
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה המחשב שלי, מעבד: i15 GIGABYTE INTEL P55 GA-P55-US3L DDR3 RAID כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD 5770 1GB GDDR5 D.DVI-I / HDMI / DP מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD מערכת הפעלה :windows 7 כשאני מפעיל את המשחק ,המשחק נזרק ורושם לי את ההודעה הבאה: GPU ATI Radeon HD 5700 Series are no tasyed. You Man Experience odd behavior. מה הבעיה ?מה עליי לעשות? תודה נ.ב לכרטיס מסך זה יש 2 כניסות 1, עם dvi והשניה מתחתיה dvi + hdmi יש חשיבות לאיזו כניסה אני מתחבר?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לאחר עדכון אוטומטי מסטים, מתקבלת הודעת שגיאה כזו: Could not load localization.txt Please make sure Call of Duty:Modern Warfare 3 is run from the correct folder ההודעה קיימת בכל אפשרויות ההרצה של המשחק (סינגל\מולטי). ניסיתי להתחבר לתמיכה של סטים, אבל נתקעתי במסך הרישום (צריך לאשר מייל שלהם שאני זה אני - אבל שום מייל לא הגיע מהם). חיפוש בסטים לא הניב תוצאות. עוד משהו נתקל בתופעה זו, או יודע משהו בנושא ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשנים מה קורה? בכל מקרה חברה שלי החליטה שבא לה לשחק בסימס אז היא הלכה וקנתה סימס, עכשיו המחשב שלה בבית הוא עלוב ככה שהמחשק אפילו לא עולה שם, אבל אצלי הכל אמור לעבוד יופי טופי... בכל מקרה אחרי שהתקנתי את המשחק, הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק הראשון, אני מכניס, ואז הוא מנסה להפעיל ונותן לי שגיעה, לא שגיאה של המחשק אלה שגיאה של הוינדואוס, החלון שגיאה כמו בתמונה למטה: אינני יודע מה לעשות כדי לתקן את השגיאה הזאת, אני ניסיתי להתקין מחדש, אך ללא תעולת... אשמח לתוגובות מועילות בנושא, אם זה לא קשור לפה אז אתם מוזמנים לנעול או להעביר לפורום הקשור, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-