עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sheff2k1,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Bug2000,

לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 : יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים. מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה .... השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר. או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?! אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו .... מקווה שתעזרו . תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הכותר החדש בסדרת המפוארת שהיה אמור להגיע אלינו בפברואר הקרוב מתוכנן להיות מושק כעת רק בחודש אוגוסט, במטרה לספק תוצר מלוטש ואיכותי עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מקצה-שיפורים-נוסף-deus-ex-mankind-divided-נדחה-בחצי-שנה/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אתמול התחלתי לשחק שוב במשחק המהולל Mafia שעברתי בעבר! כאשר התחלתי לשחק, היו בעיות עם הצליל - לא בעיה ברמקולים, אותה בעיה היתה ברמקולים הקודמים. המשחק פעל חלק לגמרי על כל הרזולוציות, וכל הפירוטים הגרפיים. אך כאשר נכנסתי ל-Setup ובאזור ה-Sound לחצתי על Software Mixing Only, הבעיות עם הצליל נפתרו, אך המשחק עבד באיטיות נוראה - אפילו ברזולוציה של 640x480 עם 16 ביט - קיצר הכל על הכי נמוך, אך בלי Software Mixing Only יכולתי בקלות לשחק על הפירוט והרזולוציה הכי גבוהים - רק הסאונד היה מרשרש חזק! כל הדרייברים שלי מעודכנים - כרטיס מסך, כרטיס קול (מובנה על לוח האם), לוח אם קיצר הכל! חשוב לציין כי כשהיה לי MSI GeForce FX5200 T-128, לא היו לי רישרושים כאלו - למה יש אותם עכשיו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לא הייתי בטוח אם לפרסם בפורום משחקים או לא, כי אם אני לא טועה שאני מפרסם בפורום Windows לגבי בעיות במשחקים מעבירים את זה לכאן (אני פשוט לא בטוח שזה ככה אם אני טועה אני מבקש סליחה חשבתי שזה מתאים לפה אם לא לפורום Windows). הבעיה היא כזאת, התקנתי את המשחק The Suffering, ניסתי להריץ אותו הכול עולה כמו שצריך חוץ מבעיה אחת, גם בתפריט של המשחק וגם במשחק עצמו העכבר זז עם "תקיעות" מהכוונה של הוא זז אבל לא בתנועה חלקה אלא עם תקיעות, מהכוונה של בתפריט פשוט העכבר זז עם תקיעות קטנות, ובמשחק עצמו שאני מנסה להזיז את הדמות הראשית היא פשוט זזה בתקיעות בגלל הסיבה של העכבר (אם אני מזיז אם המקלדת היא זזה כמו שצריך) העכבר לא עושה שום בעיות בWindows, הוא זז חלק כמו שצריך, וכמו כן בכול משחק אח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

כשאני מנסה להתחבר לסטים, התוכנה נתקעת (ולא חוזרת לעצמה, גם אחרי זמן מסוים) הבעיה נמשכת כבר כמה ימים, וניסיתי לרסט את המחשב ואת הראוטר, אך זה לא עזר לבעיה. למישהו יש פתרון? צירפתי תמונה של המצב שבו התוכנה נתקעת תמיד. [attachment deleted by admin]

7. Started by GameGems,

אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם הסיפור מאחורי סדרת משחקי Elder Scrolls מבית בת'סדה, שהצליחה בו זמנית לקטוף לא מעט פרסי "משחק השנה", ובו זמנית כמעט גרמה לחברה שיצרה אותה לפשוט רגל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ido.G,

היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה הרבה זמן שלא שיחקתי במחשב.. למען האמת מאז Soldier of Furtune הראשון ושאר המשחקים הישנים מאוד שיכלו לרוץ בפנטיום 3 שהיה לי. עכשיו שדרגתי את המערכת שלי והייתי רוצה המלצות למשחקים בז'אנר פעולה ואסטרטגיה. אסטרטגיה- שלא יהיה מסובך יותר מידי כמו Rome: Total War.. בנוגע לפעולה, גמרתי עכשיו את COD2 (מה זה קצר מידי..לא? בטח זה מיועד יותר למולטיפלייר) והייתי רוצה המלצות בסגנון משחקי המלחמה כמו COD, המשחקים המאוד ריאליסטיים.. אבל תנסו להמנע ממשחקי מלחמת העולם השניה אלא אם כן זה משחק ממש טוב. לגבי גראפיקה, יש לי פנטיום D 805 כפול ליבה 2.66, ג'יגה זיכרון DDR2 וכרטיס מסך GeForce3 Ti200 64MB.. אני יודע שהכרטיס מסך לא פותח הרבה אפשריות של הרבה משחקים, אבל אם הוא הריץ את COD2 חלק …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ABL,

מה16 ביולי עד ה30 ביולי יש ארוע משחקי אונליין נושא פרסים מEVGA המשחקים שנכללים בתחרות הם: Team Fortress 2, Left 4 Dead 1, Left 4 Dead 2, Battlefield 3 or Counter Strike: Global Offensive (אגב יש עוד הגרלות בפייסבוק ובטוויטר) יותר פירוט: How to Enter: Enter your Steam ID and/or BF3 Soldier Name below Qualifying game play starts 7/16/2013 Play more than 2 hours to qualify for Prize Level 3 Play between 1 and 2 hours to qualify for Prize Level 2 Play any length of time under 1 hour and qualify for Prize Level 1 Requirements to participate: 1. You are at least seventeen (17) years of age or older (and have your parent/legal guardian's perm…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by t d,

שלום רכשתי עכשיו עותק של unreal tournament 2004 ורציתי לדעת אם יש אילו שהם servers ישראלים שאני יוכל לשחק בהם? כי בהרבה זה איטי מדי... איך אני מתחבר לישראלים אם יש...?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zombie,

אני מחפש משו שירגיש כמה שיותר אמיתי יש לי הגה logitech g25 אז אני מחפש משו שירגיש ממש כמו לינהוג יש לי test drive unlimited האם כשמשחקים על HARDCORE MODE זה מציאותי? ויש לי LFS S2 אבל גראפיקה לא משו יש לי colin mcrea dirt התחושה נחשבת למציאותית? איזה משחקי מכוניות אתם ממליצים?(רק לא nfs)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. משחק האסטרטגיה בזמן אמת שהעניקו לנו אותך אנשים שאחראים לסדרת Age of Empires יהיה זמין סוף סוף לקהל הרחב בשוק ה-PC, באיחור של חצי עשור לכתבה

14. ניסיתי לשאול בפורום אודיו אבל לא עונים. אתם בטח תדעו לתת תשובה ברורה. רמקולים אלחוטיים כגון http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915790 יהיו טובים למשחקים? האם יהיה לי דיליי שאפשר לשים לב אליו כשאני משחק לדוגמא rainbow six: siege?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. http://www.pcgamer.com/2014/06/30/rebellion-revokes-unlicensed-sniper-elite-3-keys-offers-free-target-hitler-dlc-as-compensation/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by needacomp,

http://www.polygon.com/2014/11/6/7170359/assassins-creed-unity-far-cry-4-pc-pulled-from-steam אחרי דרישות מוגזמות למשחקים, עכשיו אי אפשר לרכוש אותם דרך steam. טוב נו, גם ככה הם הכריחו אותנו תמיד להשתמש ב uplay המגעיל שלהם. איפה הימים שהכל היה ב steam.... מה השלב הבא ש actvision תשיק שירות משלה ותעביר את המשחקים החדשים שלה לשם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by blbb,

סרטון קטן שהכנתי לגיא - 1080p

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pc4u,

שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by firo_alex,

בבקשה אם מישהו שיחק פעם Counter-Strike 1.6 ויש לו סטים והוא לא משחק יותר אז אני מבקש תנו לי אותו כי אני מת לשחק במישחק ואני לא יכול כי אין לי :'( :'( :'( דברו איתי בICQ:310966276

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DEMON HUNTER,

תגידו יש מודים למשחק הזה והאם זה אפשרי לעשות אותם כי יש לי רעיון מצוין למוד שאנחנו משחקים בתור שוטר וכל פעם מזמנים אותנו למהומה או לקרב כנופיות כדי להילחם ולפזר את הכנופייה אם מישהו רוצה ויכול לעשות מוד שיקח את הרעיון.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Aviv,

אם לימשהו יש HL Cd keys שהוא הוא לא משתמש או שהוא לא צריך או שהוא פשוט בן אדם נחמד שיביא לי בבקשה ב PM=private msg plz :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

מה זה בדיוק? לפני שנה הייתי יכול להוריד ולשחק (זה חוקי לחלוטין!) ופתאום אני לא יכול?! ??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים