עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by adis50,

שלום... התחלתי לשחק במשחק הכל עבד טוב עד שהגעתי לשלב הזה של המשחק כשאני מתבקש ללחוץ על מקש CTRL בכדי לצאת מהרכב (כמו שעשיתי מספר פעמיים לפני כן במשחק) אני לא מצליח לצאת ניסתי גם לשנות תמקש הזה למקש אחר אבל גם זה לא עזר אשמח אם משיהו יכול לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by kub,

שלום לכולם לצערי יש לי בעיה בתפעול של המשחק ??? התקנתי אותו, והכנסתי את הסיריאל המקורי, אבל משום מה המשחק רק פועל בהתחלה, זאת אומרת שאני רואה את הסרט שמקדים את המשחק אבל כבר לתפריט אני לא מצליח להגיע, יש מסך שחור ואני רואה רק את העכבר(והוא זז) כשאני לוחץ SYSTEM EXAMINATION אני רואה סימני שאלה בשדות : DISPLAY DEVICE DISPLAY DRIVER SOUND DRIVER אבל את הSOUND DEVICE הוא כן מזהה. ואני חושב שפה הבעיה :s05: הדרייברים כמובן מותקנים(כרטיס מסך וכרטיס קול) אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה זה מאוד מעצבן *יש לציין שבמחשב שלי הכל עבד פיקס(המחשב שבמפרט) תודה קובי.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by Xardas,

כשאני נכנס למשחק... רק התקנתי אותו ואת העידכון החדש 1.12 אני נכנס למשחק וישר זה ככה ניסיתי לשנות הגדרות... וזה לא עוזר.. ד"א.. יש לי 1950PRO sapphire core2 e6400 1gb זיכרון למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.. =] הסתדרתי... לא חשוב

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by masterb,

התקנתי מחדש המשחק המקורי ופתאום העצים, פרצופים של האנשים נראים בצבעים משונים ? עדכנתי הכל כולל הפאצ' האחרון של המשחק ולא עוזר :-[ יש למשהו פתרון לבעיה בבקשה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by RS4,

שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by arikez,

יש לי XP חוקי עם עדכונים, אני מוריד משחקים באימיול בקובץ WINRAR אחרי שאני פותח את הקובץ נפתחים לי כל הקבצים של המשחק, אני מנסה להתקין ע"י לחיצה על אייקון SETUP או AUTORUN אבל הם לא נפתחים, יש הודעת שגיאה, לפעמים הוא כותב שלא ניתן לפתוח את WINDOWS INSTALLER ולדעת אם הוא חוקי(משהו בסגנון הזה), איך אני מתגבר על הבעיה הזאת ומצליח להתקין משחקים (מדובר במחשב חדש וחזק) בבקשה תעזרו לי.

7. זה ככל הנראה הנגרם כתוצאה מהעדכון האחרון שהשתחרר לבטא... האם מישו נתקל בתופעה זהה (במקום סמלים, מוצגות אותיות)? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by redti,

שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by shauli,

שלום כולם. יש לי אייאמדי 3000, ג'יפורס 6800 ג'יטי, וג'יגה ראם. כבר שבועיים בערך שאני משחק בבאטלפילד והכל בסדר, היום התחלתי משחק מולטיפלייר, הכל היה בסדר, ובאמצע פתאום המשחק התחיל להיות נורא איטי, זחל, אבל חשבתי שזה רק איזו נפילת fps או משהו, אבל אחרי כמה שניות פתאום כל התמונה נראתה כאילו הוצפה במים, ככה: http://img97.imageshack.us/my.php?image=untitled1112nd.png ניסיתי להתנתק, לצאת מהמשחק, ונכנסתי שוב לכמה שרתים וגם לסינגלפלייר אבל זה עדיין נראה ככה והמשחק זז מ מ ש לאט....עברו כמה ימים וזה עדיין ככה...אני מתחיל משחק, הכל רגיל בערך, למרות שהfps שלי עדיין פחות מהרגיל, ואז פתאום אחרי כמה זמן יש נפילת fps ואז נראה שהכל מלא במים והמשחק זוחל ממש. עדכנתי דרייבירים, וזה לא …

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Zipi-2,

כשאני נכנס למשחק (לא מיין מניו אלה כבר המשחק עצמו) ברגע שאני זז עם המסך (לכול כיוון לא משנה לאן) התמונות נראות כאילו עולות אחת על השניה זאת אומרת שאין חידוש פיקסלים לפי איך שזה נראה הנה תמונה אם אתם רואים את התמונה אז בצד ימין למטה אפשר לראות מן ערבוב מוזר של כול מיני דברים שונים ומשונים למישהו יש מושג מה לעשות? אני לא יודע אם זה משהו בהגדרות של הכרטיס מסך או אולי חוסר התאמה של חומרה אין לי מושג הכרטיס מסך שלי זה gefore fx 5200 זכרון 256 ראם ומעבד 1.6 גיגה הרטז

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by elad76,

המשחק איטי בFPS ברמות ואני בטוח ב100 אחוז שזאת בעיה בממשחק. בהתחלה שמתי תהגדרות על MAX ללא AA כי אי אפשר..המשחק ירד ל25 20 כל הזמן. הורדתי לHIGH נשאר אותו דבר..גם בBALANCED שמתי על ההגדרות הנמוכות ביותר..נששאר אותו הדבר... טוב אז מה לעשות??זה קורה לכם?ויש לי את כל הדרייברים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

התמונה נתקעת, ומתעוותת במסך, ותוך כמה שניות נשמע רעש מוזר של תקיעת המשחק, והמחשב מרסט את עצמו. הבעיה מופיעה במשחקים Crysis ו GTA San Andreas. ב Crysis זה קורה עוד לפני שאני מתחיל לשחק, וב GTA לוקח כמה דקות של משחק בדר"כ. מה יכול לגרום לבעיה הזו ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  13. אחרי שאני משחק איזה 5 דקות אז זה יוצא מהמשחק ואמר שיש תקלה - שלזיכרון לא הייתה אפשרות להיות READ . ועוד משהו - הפינגים שלי בשמיים (500 בשרתים ישראלים) המחשב זה פנטיום 3 866 FX5200 256 זיכרון

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. שלום את המחשב שלי תוכלו ליראות בצד אם זה כל כך משנה.. בכל מקרה...יש לי בעיה דיי מרגיזה אני יודע שיש את זה בכל מחשב אבל אצלי זה ממש רגיש יותר מדיי קיצר אני אוהב לשחק במשחקים שדורשים בדרך כלל הרבה לחיצות (בדר"כ משקחקי ספורט למינהם) ברגע שאני לוחץ על כמה כפתורים , זה ניתקע ולא מגיב...אני יודע שבכל מחשב יש את זה אבל אצלי זה ממש מרגיז וליפעמים גם שתי לחיצות בו זמנית תוקים את המקלדת. בכל אופןןןןןןןןןןן אפשר לבטל את החרא הזה??? זה בא מהמקלדת מהלוח? דברו איתי לפתרונות

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by dani3333,

התקנתי את המשחק והוא פועל והכל אבל יש לו באגים ענקיים לפעמים האקדח נעלם ולא רואים טוב את האוייבים שלך אני לא יודע למה זה קורה כי יש לי מחשב טוב מאוד דווקא אם מישהו יודע את הבעיה ויכול לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by 1nstall,

היי שנכנסים למשחק וצריך לבחור שפה...אב זה מחליף שפות לבד.. שאני צריך לבחור קבוצה זה מחליף קבוצות לבד.. שאני בתפריט\במשחק זה מחיף לי לבד.. בקיצור בכל מקום שזה מחליף לבד... איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש install

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by chap123,

אלה נתוני החומרה במחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 3000+ 64bit כרטיס מסך: Nvidia GeForce FX5500 זיכרון: 1 Gb לוח אם: Abit KV8-MAX3 - 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394 הארד דיסק:32EVA0 WD 120 Gb מתאם אודיו: Realtek ALC658 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller windows xp home service pack 2 האם לפי נתוני החומרה האלה אוכל להריץ את המשחק?.. כי מה שקורה כרגע זה שהמשחק כאילו בא לעלות ואז הוא יוצא בחזרה לשולחן העבודה. חשבתי שמדובר בקראק אז הורדתי קראק והוא בכלל מעלה לי דוח שגיאות בעניין הפעלת המשחק.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  18. Started by kage,

קודם כל מדובר במשחק פרוץ, אף על פי שהוא פרוץ זו היא לא הסיבה לבעיה, מפני ששני חברים שהורידו בדיוק מאותו מקור, משחקים בלי שום בעיה. אחרי שהורדתי ממקור אחר - הבעיה לא פסקה. תמונות: בזמן המשחק, יש הרבה הרבה פסים שחורים שיורדים. מה כבר ניסיתי לעשות: * להתקין מחדש דרייברים לכרטיס מסך. * לאפס תדרים למעבד, זכרונות, כרטיס מסך (להוריד OC). * חיפשתי בהרבה מאוד מקומות ואף אחד לא נתקל בבעיה הזאת. זה המשחקהיחיד שזה קורה לי בו, כל משחק אחר עובד מעולה. עריכה, המחשב עבר פרמוט מלא לפני פחות מחודש, גם לפני הפרמוט היה אותו דבר. (לידע כללי, הפרמוט נעשה מסיבות אחרות) מפרט: hd5770 e8400 @ 4ghz ocz titanium 800mhz 2gb x2 p35 ds3l win 7 x64 צריך עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by levimadman,

כשאני משחק במשחק הFPS "תקוע" על 60. למה זה קורה?(אפילו בתפריט)

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. יש לי בעיה עם כמה משחקים שאני מנסה להפעיל וזה לא עובד.... בכל פעם שאני מפעיל משחקים מסויימים המחשב פשוט מתחיל מחדש מעצמו. עשיתי חיפוש לוירוסים, תוכנות ריגול ויש לי פיירוול טוב, אבל גם אחרי כל זה זה נמשך. בנתיים זה קרה לי במשחקים הבאים: Need For Speed Underground2, Beyond Good&Evil, Flatout Demo. המשחק flatout demo לפני כמה ימים אבל פתאום זה התחיל להפעיל מחדש את המחשב... שאר המשחקים עובדים. לעתים רחוקות המחשב מתחיל מחדש מעצמו גם באמצע משחק כלשהוא. מה לעשות? בתודה מראש, לידור

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  21. התקנתי תמשחק והוא עובד בסדר... הגעתי לקטע שמישהו מכבה תאור בבניין ונותנים לי משימה להחזיר את אספקת החשמל (ממש 5-10 דקות מתחילת המשחק) קיצור אז אומרים לי ברדיו\טלפון כזה להיזהר כי יש מישהו על סם חדש או משהו כזה בלה בלה ואני רואה אותו רץ מולי בדלת עכשיו אני יוצא מהחדר והורג אותו ואז 10 שניות אחרי זה או משהו כזה המחשב מתחיל לי מחדש... הבעיה הזאת מוכרת לי ממלא משחקים בעבר וזה ממש תחת!!! זה קרה לי פעמיים פעם אחת אחרי שהרגתי אותו והתקשרו אלי....זה עשה RESTART באמצע השיחת טלפון הזאתי פעם שניה זה קרה משהו כמו דקה אחרי...אולי פחות בדרך כלל אם אני זוכר נכון הפיתרון הוא להוריד פאטץ'...חיפשתי באתר MEGAGAMES ואין פאטצקים למשחק הזה...אני לא ממש מכיר אתרים אחרים מישהו יודע מאיפה? אפשר ל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by alexrta,

אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elad76,

אני נכנס לחבילה האחרונה של האנגלים ואני בוחר בשלב האחרון 4.. זה השלב עם הגשם והברקים.. זה מה שקורה לאחר ס"מ של טעינה:

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  24. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי lock on חוקי !!!!!!! ובאמצע המשחק יוצא לי ההודעה הבאה חשוב לי לומר שבעבר לא היתה הבעיה הזו רק לאחר התקנת windows home sp2 !!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  25. התקנתי את המשחק פתחתי אותו והתחלתי משחק חדש...היה את הסירטון המקדים והכל....ואז שהוא נגמר ואני צריך להתחיל לזוז ולשחק אני לא יכול לזוז!!! ניסיתי עם כל הלחצנים במקלדת ובעכבר והמשחק לא מגיב... מישהו יודע מה לעשות ? אולי זה משהו באפשרויות?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.