עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AKA Psyco,

אני רואה תסרטים טוב עד שהדמויות מתחילות לדבר ואז הסרט מתחיל לקרטעה(עם אפסקות של כמה שניות בין כל אוורה) מה אני יכול לעשות כדי לפטור את בעיה זו? אל תגידו לי לדלג על הסרטים כי אז אני לא הבין מה קורה במשחק

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  3. בהסבר שיש ב LIONETWORK אומרים לי לשנות בקובץ steamemu.ini את השורות : SteamOnline=0 SteamUser=*** SteamPassword=*** אין לי את השורות האלו בקובץ הזה. צירפתי אותו שתראו. יש פתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by KiDi,

אני מנסה להתקין את החבילת הרחבה של FEAR ותוך ההתקנה הוא אומר שאני צריך לעדכן את המשחק לגרסא 1.07, כשהוא מפעיל את האפדייט אז הוא אומר שהגרסא לא נכונה ושאני צריך את הגרסא האנגלית - מה שיש לי... ניסיתי למחוק ולהתקין את המשחק ולנקות את הרג'יסטרי באמצעות REGVAC וזה עדיין לא עובד... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by קובי 1980,

הורדתי את הפאט' מאתר הבית של המשחק (הורדתי את הקובץ המתאים כמובן) זה קובץ ענקי של יותר מ400 מגה. לאחר שאני "מחלץ" את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה "wrong cd key " מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by daniel89,

אני לא מצליח לשחק במולטיפלייר של TDU בגלל שהוא לא מעדכן לי תפאטץ'.. שאני לוחץ על עדכן כעת אז הוא מעביר אותי לאתר מוזר בשם none.com (שהוא בכלל לא קשור למשחק..) אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  8. אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  9. אני מדבר על משחק האסטרטגיה... המשחק מותקן והכל וגם מעודכן,אבל כל פעם שאני מכניס את הדיסק ולוחץ "PLAY" אז מופיע מסך הטעינה ואז הוא פשוט נעלם וזהו...=\ יש לי גם את חבילת ההרחבה אבל גם היא לא עולה בטענה שלא נמצאה חבילת הבסיס....מה אני עושה?? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. כאשר מפעיל את המשחק Lego Star Wars,מופיעה לי השגיאה הבאה:

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by josi,

שלום יש לי את המשחק יוריס רבנג' ומה שקורה זה שלאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את המשחק והוא נכנס עושה מסך שחור ויוצא. אותו דבר קורה לי גם ברד אלרט 2. בדקתי את כל האפשרויות מדרייבר חדש לכרטיס מסך ועד התקנת דירקט איקס -הגרסה החדשה ביותר. המערכת שלי היא: intel p4 3.0 fx5200 512RAm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

ערב טוב (: ברשותי ווינדוס 7 , עם דרייברים מעודכנים , אבל המשחק לצערי מסרב לעבוד. ניסיתי לעשות תאימות גם לXP וגם לויסטה . אך ללא הועיל. אשמח אם תעזרו לי בנידון , אסף (: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mironm,

בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Crash5,

לאחרונה קורה לי דבר מוזר. במהלך התקנת משחקים (קרה לי כבר ב2 משחקים) ההתקנה נעצרת וקופצת הודעת שגיאה. האם מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע כיצד לתקן את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by galh,

מה קורה חברס? יש לי בעיה בשלב האחרון כאשר אתה מגיע לכזה עמק עם המון יצורים שמפגיזים אותי... הצלחתי פעם אחת להגיע לסוף אך אז הרגו אותי... למישהו שעבר יש טיפים?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by thegodx,

הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by asaf_azar,

כל פורט שאני בא לשחק קורס לי אחרי 2 דקות משחק.קרה עם לי GOW,עכשיו עם קיין ולינץ' ובלקסייט. איך אני מסדר את זה?יש איזה תיקונים למשחקים האלו? אני משתגע כבר

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by TheGame,

שלום אני חייב עזרה ... אני הורדתי פיפ"א 2009 והתקנתי .. עכשיו אני משחק הכל טוב ויפה אני התחלתי עונה במנג'ר mode ... עכשיו אחרי שנגמר עונה אחת אני מתחיל עונה שניה ... אני בא ללחוץ על הnext match והוא כותב לי את ההודעה הבאה : משהוא יודע למה זה ? ואיך פותרים את זה ? בבקשה מי שיודע שיעזור לי.. ** זה לא עושה את זה רק שם .. שאני רוצה גם לעשות משחק ידידות זה עושה לי את זה.. בבקשה עזרה ממי שיודע ... תודה שבת שלום !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gal_6,

שאני משחק ברשת עם חברים המשחק ממש איטי.. וראיתי איפשהו שאם אני גר במושב אז אי אפשר לשחק..זאת הבעיה? בבקשה עזרהה!!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by yirmi_opp,

אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן כבר התקנתי פיפא 2004 מזמן ושיחקתי משחקים שלמים הייתה לי בעיה והייתי חייב לפרמט את המחשב ועכשיו שאני משחק אחרי 5 דקות זה קופץ לי ל-DESKTOP לשולחן עבודה וזהו התקנתי דיירקט איקס + דרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס 98 SE עם מעבד אטלון 2000 XP וכרטיס מסך גיפורס 2 MX 440 (אני יודע שזה חרא אבל זה עובד אצל כל החברים שלי בלי בעיה ) אם למישהו היתה בעיה דומה ומצא פתרון אז אודה לו מאוד אם יעזור לי פה בתודה מראש TOCHKEL

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by DS,

אז ככה התקנתי את המשחק ולאחר מכן כשאני מפעיל הוא מראה FIFA 06 והוא כותב בעיה ב"קריאה" של זכרון. יש לי אפשרויות של OK וCANCEL והוא מודיע שאי אפשר לשחק. גם לחבר שלי יש את זה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by kabesar,

יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור המשחק עולה והכל בסדר עד שאני מגיע לחלק של המשחק עצמו כלומר ברגע שהמשחק אמור לטעון משחק כלשהו אחרי ההרכבים ובחירת צדדים וכל זה המשחק עף עם בעיית השלח\אל תשלח על קובץ ה-EXE של המשחק ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך ובדקתי את הדיירקטאקס הכל בסדר אני לא מצליח להבין מה הבעיה... מישהו נתקל בבעיה דומה ופתר? צירפתי קובץ תמונה של מה שקורה... תודה מראש לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by BIR,

אני בקרירה עם הקבוצה אינטר מילאנו יש לי משחק של גביע מול ריאל מדריד.. ואני בא לעשות play זה רושם לי http://img477.imageshack.us/my.php?image=fifa9tc.jpg תודה רבה לכול מי שיעזור.. אני מקווה שה הפורום הנכון אני מכיר גם את גיימר יש שם פורום מיוחד בשביל זה אבל משום מה זה לא ניכנס לי לאתר זה רושם לי שגיאה של LINE משו..7

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. Started by tomerzhr,

עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.