משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע או משהו כזה נכנסתי לאתר EBAY וחיפשתי כל מיני מוצרים... לא עבר הרבה זמן עד שמצאתי את הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3038728307#ebayphotohosting ונחשו מה?! זכיתי בGAMECUBE עם שלוש שלטים מקוריים של נינטנדו שאחד מהם הוא אלחוטי.... 5 משחקים מעולים שלכל אחד מהם יש ממוצע ביקורות של יותר מ 90!!!(חוץ ממריו שעומד על 85) שתי כרטיסי זיכרון מקוריים.... וכדי להוסיף זיגוג לעוגה ( ;D ) גם כבל S-VIDEO! החבילה כבר נשלחה אליי ותגיע תוך 10 ימי עבודה! אני יודע זהכל משומש אבל יש לי עבר עם EBAY ולכל מוכר יש מוניטין שהוא צובר ממכירות קודמות ולמוכר שאני קניתי ממנו יש מוניטין של 100% מעולה! מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אפשר לקנות את watch_dogs מסטים או אוריג'ן במחיר מוזל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רכשתי עכשיו עותק של unreal tournament 2004 ורציתי לדעת אם יש אילו שהם servers ישראלים שאני יוכל לשחק בהם? כי בהרבה זה איטי מדי... איך אני מתחבר לישראלים אם יש...?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה להריץ doom3 במחשב בעל המפרט הבא : p-4 3ghz 768mb-ram nVidia geforce 6600 256mb ומקבל את ההודעה הבאה : 2992 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT 768 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: Roee IP: 10.0.0.2 doom using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.p…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול עליתי לדרגת First Private Class אני יודע שכאשר עולים רמה אז יש אפשרות לפתיחת נשק חדש.. איך עושים זאת? המשחק הוא BF2.. תודה מראש. ודרך אגב, מה זה הETA הזה בחתימה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוביסופט מתכוננת להשקת חבילת הרחבה מרכזית עבור כותר הפעולה הטקטי והמקוון שלה - וחותכת את מחיר חבילת הבסיס לרמה חסרת תקדים, למשך מספר ימים בלבד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אנשים מה שלומכם? היום בשעה 12 שעון ישראל תשחק נבחרת ישראל מול נבחרת פורטוגל בשלב שמינית הגמר של משחקי ClanBase NantionCup! המשחק ישוחק בבסגנון הטוב משלוש מפות כך שישראל יכולה להפסיד מפה אחת בלבד. כמו כן יהיו שידורים ישירים ב: http://www.twitch.tv/IGAIsrael בואו לעודד אנשים זה חשוב! עקבו אחרינו גם בפייסבוק: www.facebook.com/igaorgil
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק זאת אשמח לקבל עזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים איזה משחקים ישנים יש שכייף לשחק איתם בLAN? בנוסף אני מחפש בנרות את המשחק virtua cop 3 אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא אותו אני ידאג להחזיר לו טובה (כמובן בפרטי כי בפורום זה כנראה לי חוקי) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאיזה משחק גרפיקה טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה פירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע! ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד. למישהוא יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטון הדגמה קצרצר של מפתח חובב מטשטש עוד יותר את הגבול שבין האמיתי לדיגיטלי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%92%d7%9e%d7%aa-%d7%94-unreal-engine-4-%d7%a9%d7%aa%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a4%d7%94-%d7%a4%d7%a2%d7%95%d7%a8/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה היפני Valkyria Chronicles קיבל לאחרונה פורט (מוצלח מאוד) למחשב, ולפניכם הביקורת על המשחק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר קרוב לחודש את המשחק סידני 2000 . נכון שחלק מכם יגידו שזה משחק ישן וגרוע אבל בכל זאת אני צריך אותו. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) יש לי פינגים גבוהים מהרגיל 200+ למרות שאני ב012 1.5 מגה זה פעם היה פינג של 90-100 ופתאום זה עלה ואין לי שום אימיול או משו כזה ברקע..... בפעם ה 500000 אני שואל מה יכול לגרום לפינג לעלות ובבקשה אל תתנו לי מדריכים באנגלית כי אני לא מסתדר איתם. 2) אחרי 20 שניות בערך אחרי שאני נכנס ל account שלי הכול פועל ל-א-ט!!! למשל העכבר לא זז כמו שהוא צריך לזוז ושאני עובר על אפשרות0-במקום שזה יאיר את הכפתור של האפשרות - רק אחרי 5 שניות זה מאיר את זה..... המחשב שלי מספיק חזק כדי להריץ כמעט כול משחק היום שיש היום בשוק... 3) עשו לי באן בגלל שהרגתי את האדמין זה קרה גם לכם? היה לי פינג סביר ולא העיפו אותי בגלל הפינג-היה כתוב בצד לפני שזה יצא לגמרי מהשרת : banning-for killing the admin ?!?!…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה הדיון הרישמי של המישחק תביאו תמונות קליפים ביקורות סירטונים וחדשות ומתי המישחק יוצא !! בקיצור הכל על המישחק המצויין הזה שעומד לצאת תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק הפלטפורמה וההרפתקאות המשובח זוכה לאישור רשמי על פיתוחו של המשך, וגם זמין להורדה חינם במסגרת חגיגות יום ההולדת של יוביסופט לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-