עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המשחק יוצא לקראת סוף חודש הבא. מישהו יודע מתי יצא הדמו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לי תדגם wirless laser desktp 6000 של microsoft ושאני משחק בפיפ או ראינבוי סיקס ויגאס יש בעיה עם המקשים: בפיפא שאני לוחץ על w פלוס d או a הוא לא יכול לרוץ קדימה וברינבוי סיקס ויגאס 2 שאני לוחץ על w רוצוף הוא נתקע כל הזמן מה לעשות?איפה הבעיה במשחק או במקלדת?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by myDGB blws,

http://www.esl.eu/eu/codghosts/5on5/aseries/ יאללה להרשם אני רוצה לראות 8+ קבוצות ישראליות שם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הפרק הראשון בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט זמין כעת במחשבים האישיים בגרסת ה-Anniversary המעודכנת שלו - עם לא מעט תלונות מצד מעריצים וותיקים לכתבה

5. Started by snaek212,

האם יש דרך לצפות בשחקן אחר תוך כדי המשחק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nirr213,

התקנתי Call of Duty 4 + patch 1.4-1.7 וכשאני נכנס למשחק רשום לי 1.0.525 וגם לא מצליח להוסיף שרתים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ronen_z90,

מישו יכול להביא לי לינק להורדה(1 או שניים...) בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Bug2000,

לאחי יש R9800PRO ויש לו בעיית גרפיקה ב Counter Strike 1.6 : יש טשטוש על הקירות מרחוק ומן צללים כאלה על הריצפה במפות מסויימות... הכרטיס שלו תקין ולא עבר OC ... הוא ניסה את כל הסוגים של הדריברים. מה גם שהוא ניסה את המשחק על המחשב שלי (X800GT) וגם על של אחותי (GF6200) ועל כל המחשבים יש את אותה הבעיה .... השאלה שלי היא האם יש איזו הגדרה בדריברים שיכולה לשפר את העיניין ? ניסיתי לשחק עם ההגדרות להפעיל\לכבות את הפילטרים, אבל זה לא עזר. או שאולי יש איזה עדכון למשחק שיכול לפתור את הבעיה הזאת ? או שהמשחק פשוט ככה וזהו ?! אם אתם רוצים עוד פרטים אז תשאלו .... מקווה שתעזרו . תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by jj516,

התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה! זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089 יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Evil RoyBoy,

FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ^Z^,

רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה. שיחקתי לפני כמה שנים בTomb Raider שיצא ב2013 ומאוד אהבתי... אני רוצה לקנות את ההמשכים וראיתי שיש 2 המשכים וגם יצאה גרסה בשם "Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration" היא כוללת בפנים את Shadow of the Tomb Raider ואת Rise of the Tomb Raider שבהם לא שיחקתי? ניסיתי להבין קצת מגוגל אבל לא לגמרי הבנתי במה מדובר. אשמח לעזרה בנוסף, יש לי גם PS4 PRO וגם מחשב שאני מאמין שיריץ די טוב. יש הבדלים בין הגרסאות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by navk2,

למה קוראים לו ככה ? מאיפה אנשים יודעים שזה השם שלו ? אני לא זוכר שום איזכור שלו על איך קוראים לו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomersbar,

חבר שלי רוצה לקנות PS2 בגרסה הקטנה והחדשה. לאחר חיפוש קצר בזאפ, הוא ראה כי אפשר לקנות את הקונסולה בכ- 1000 שקל. החנויות שבהם הוא שוקל לקנות הם Sollan ו- enjoystick. 1. האם אפשר להשיג את הקונסולה במחיר יותר טוב בארץ? 2. מה דעתכם על החנויות הנ"ל,האם הם אמינות? אולי אתם יכולים להמליץ על חנויות אחרות... תודה :s05:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by t d,

שלום רכשתי עכשיו עותק של unreal tournament 2004 ורציתי לדעת אם יש אילו שהם servers ישראלים שאני יוכל לשחק בהם? כי בהרבה זה איטי מדי... איך אני מתחבר לישראלים אם יש...?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kokoki,

כרגע יש לי מנוי ל- origin access, אם אני מבטל את המנוי המשחקים נשארים לי בספרייה?

21. Started by RoyShefy,

סיימתי אותו אחרי בערך 8 שעות של מתח ואנדרנלין שלא נראה לי שעברתי מול העולם האמיתי. הסיבה שפתחתי את הת'ראד הזה במקום פשוט להמליץ עליו היא שלמשחק הזה מגיע יותר. רוב האנשים לא שמעו על המשחק הזה שד"א שונה לו השם ל - Indigo Prophecy. לדעתי זה חבל, ולכן אני פוקד על כל מי שקורא את זה לקנות את המשחק בהקדם האפשרי. הגראפיקה לא מדהימה או חדשנית ברמות אבל כל זה לא משנה, כתשחקו במחשק הגאוני הזה, אתם תבינו. 11 מתוך 10 לטעמי ולטעם כל החברים שלי ששיחקו במשחק. לינק לביקורת של האתר GameSpot - http://www.gamespot.com/pc/adventure/fahrenheit/index.html?q=Indigo%20Prophecy הסיבה שהמשחק קיבל 8.4 היא כנראה בגלל הגראפיקה (סגנון מקס פיין 2).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Idanp,

יש לי בעיה מוזרה במישחק הFPS פשוט תקוע על 30 לא משנה מה אני עושה הוא לא זז מ30 שמתי הכל על LOW 640*480 נישאר על 30 שמתי הכל על HIGH 1280*1024 16AF 6AA עדיין תקוע על 30 מישהו יודע מה הבעיה?(מפרט בחתימה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eli.g,

אני רוצה לדעת מתי המשחק אמור להגיע לPc כי חשבתי שהוא אמור היה להגיע, או שאולי בחודש יוני נראה לי, לא יודע עזרה בבקשה............

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sheff2k1,

מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.