עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי את המחשב גיביתי את המשחקים השמורים שלי במקס פיין 2 התקנתי את מקס פיין 2 בכונן e עכשיו לאיפה להכניס את המשחקים השמורים !?! איפה שמקס פיין 2 מותקן יש תיקיה בשם save game אבל עם אני שם את זה שם זה לא מכניס את זה למשחק

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by roadrunner,

http://www.theinquirer.net/?article=13573

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האיראנים האלה, אין סוף איתם אההה?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DivineS,

13-5 GG 1st half 2nd half

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kokoki,

כרגע יש לי מנוי ל- origin access, אם אני מבטל את המנוי המשחקים נשארים לי בספרייה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Liran -,

תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עולם הגיימינג מציע אינספור הזדמנויות לרעיונות מקוריים ובלתי רגילים - ואלה הם הכותרים שלקחו את החופש הזה אל הקצה של הקצה לכתבה

9. Started by dans41,

בזמנו קניתי Humble Bundle Origin שם קיבלתי לא מעט משחקים של EA ביניהם medal of honnor בימים האחרונים הורדתי אותו וניסיתי לשחק בsingle player אך אני מגיע למסך שחור והמשחק יוצא. אני שמתי את המשחק בסטים וניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך אותה בעיה חוזרת על עצמה, ניסיתי את המולטי והוא עובד מצויין אבל הסינגל לא אני לא יודע מה לעשות ולמי לפנות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כחלק מבית C בגביע האומות באתר Clanbase, נבחרת ישראל תפגש נגד נבחרת שוויץ ביום ראשון הקרוב (5/2) בשעה תשע בערב. המפגש כרגיל יתקיים בפורמט של ארבעה סדרות 1על1 וסדרת 2על2, כל הסדרות הטוב משלוש. לבקשתם של השוויצרים סדרה אחת שוחקה ביום חמישי, ו Blight פגש את המקצוען השוויצרי biGs. סרטונים מהסדרה הזאת: חלק 1 חלק 2 השחקנים שישחקו וכתובת השידור תפורסם לקראת תחילת המפגש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Moty_p,

שלום אנשים איזה משחקים ישנים יש שכייף לשחק איתם בLAN? בנוסף אני מחפש בנרות את המשחק virtua cop 3 אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא אותו אני ידאג להחזיר לו טובה (כמובן בפרטי כי בפורום זה כנראה לי חוקי) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by manbot,

הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הורדתי את שתיי הדמואים החדשים Starship Troopers ו-BOS או בשמו השני Bet On Soldier שמתי על HIGE ב-Starship Troopers פשוט יצא לווינדוס (לשולחן עבודה) ו-BOS עבד איטי וקירטע רצח שמתי על LOW ועבד חלק אבל בגרפיקה חרא שווה להשקיע באיזה גוף קירור ב-200 שקל ולעשות OC רצחני ?? כי אין לי כסף ל-7800 או ל-6800GT אה והכרטיס שלי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

אני משחק במשחק הזה ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים הקשים שישחקתי. וזה באמת משחק טוב. ראיתי באיזה WALKTHROUGH אחד. שרשום בסוף שיש רק מעטים שגמרו את המשחק הזה. אז מישהו פה גמר את המשחק הזה? זה באמת משחק קשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EzX1,

יש לי כרטיס מסוג 8800 gts לפניו היה x1800xt על הכרטיס הקודם המשחק היה רץ יופי ועל הכרטיס החדש מציג לי שגיאה ביכלל לא ניכנס למשחק והוא מעודכן לפאץ החדש מישהו ניתקל בבעיה הזאתי חוסר תמיכה בדריברים או באג רציני במשחק תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Nitrous90,

http://dlx.gamespot.com/pc/serioussam2/moreinfo_6133948.html שיהיה לכם ערב מואץ עמוס במפלצות חסרי ראש

20. Started by GameGems,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dragon772,

בהתחלה אחרי הפאב הזה שמתחילים בשלבים אז בשלב הראשון זה נתקע תמונה: http://img368.imageshack.us/img368/671/8636fz8.jpg אין בעיה חומרתית ניסיתי להוריד מהגרפיקה ניסיתי להתקין מחדש לא פעל מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by hardgore1,

הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Decktor,

קצת באיחור שמתי לב שיצא בהתחלת החודש גרסה חדשה ל UQM שזה כמובן פורט לווינדוס של המשחק הכי טוב אי פעם Star Control 2 ניתן להוריד ב http://sc2.sourceforge.net זה עדיין גרסת אלפא אבל אפשר לסיים את המשחק בלי יותר מדי באגים 56K warning: המשחק שוקל 140 מגה בערך נ.ב. זה חוקי לגמרי היוצרים של המשחק הוציאו את הקוד מקור של גרסת ה 3DO לציבור הרחב וזה בעצם פורט של זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לילה טוב! רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד למה יש לי פינגים גבוהים בFEAR COMBAT ??? מזה יכול להיות? אני מחובר בראוטר ,אבל גם כשהיתי מחובר דרך מודם ישיר זה היה ככה . למה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by POPSTAR,

המשחק אמור לצאת ב2007 לקונסולות הדור הבא ולמחשב האישי http://media.ps3.ign.com/media/812/812841/vids_1.html עוד משחק דומה לו: Eight Days בלעדי לסוני פליסטיישן3 http://media.ps3.ign.com/media/748/748494/vids_1.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים