עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by EG,

אי רוצה לבחור מכונית ואומרים לי שצריך להוריד אותה מהאינטרנט מה זאת אומרת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kokoki,

כרגע יש לי מנוי ל- origin access, אם אני מבטל את המנוי המשחקים נשארים לי בספרייה?

3. אני על ההתחלה יצאתי מהספינה וניכנסתי לחדר שם אני מדבר עם זקן וזהוא מה השלב הבא שעלי לעשות? איך פותחים תדלת? תודה למגיבים !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Zeev86,

אני מחפש משחקי RPG ל2 שחקנים (מבט מלמעלה), נהנתי מאוד מTitan Quest ומהתוספת. ניסיתי את Diablo2 אבל עד כמה שאני לא זונת גראפיקה, הוא לא ממש עובד בWIN7 וגם נורא מפוקסל לימינו. יש עוד הצעות למשחקי RPG ל2 שחקנים? (אפשר גם ז'אנרים אחרים)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by falcor,

עזרה ברמות 30 סולו אני נמצא בנורת' דאונס, והיה כתוב שהחבילה מכילה משימות עד רמה 40, כרגע אני ברמה 29 ואני נאלץ לעשות משימות של רמה 34, ונתקעתי. ברמה 28 עשיתי של 30, ואז 32,.. פשוט אין מספיק משימות כדי לעלות רמות. מה עושים? יש דרכים אחרות לעשות אקספריינס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jj516,

התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה! זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כמה כסף מוציאים בארץ הקודש על משחקים בשנה, וכיצד סכום זה משתווה אל המדינות הגדולות? רשימה חדשה מגלה לנו את התשובות לכתבה

8. הפרק הראשון בסדרה המצליחה מבית מיקרוסופט זמין כעת במחשבים האישיים בגרסת ה-Anniversary המעודכנת שלו - עם לא מעט תלונות מצד מעריצים וותיקים לכתבה

9. חדשות מאכזבות לחובבי משחקי התפקידים - צמד המשחקים הגדולים שמפתחת Bethesda Game Studios לא יככבו בתערוכת הגיימינג המרכזית של השנה לכתבה

10. Started by huber,

שלום אנשים. אני מעוניין לשחק ב DLC של המשחק אבל לצערי מחקתי את השמירות שלי ולא בא לי להתחיל את המשחק מחדש או לשחק עם דמות חלשה מידיי. יש סיכוי שמשיהו שמר על ה SAVES של המשחק לקראת הסוף?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by odpel,

שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להיכנס למינקראפט כרגע התקנתי ולא ניתן להתחבר לשרת משום מה מתקבלת הודעה לא ברורה לגמרי (מצרף הודעת שגיאה ) אודה אם תוכלו לסייע לי תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן חברים, אשמח לשמוע ממכם מהו המשחק (או המשחקים) הכי מדוברים ומעניינים מבחינתכם שעתידים להגיע אלינו בחודשים שנותרו לשנת 2016. אני אתחיל, ואציין את Deus Ex: Mankind Divided שבדיוק קיבל סרטון משחקיות חדש וארוך: הקודם שלו היה פשוט מעולה, וגם חדש נראה פנטסטי - נקווה שלא נתאכזב. ואם כבר מדברים על סיכוי להתאכזב: No Man's Sky הסופר שאפתני הזדהב ויושק בחודש הבא, ועכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות שיצליח לקיים אפילו חצי מהרעיונות המהפכניים שלו. מה איתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by demonshlomo,

לפני שבוע או משהו כזה נכנסתי לאתר EBAY וחיפשתי כל מיני מוצרים... לא עבר הרבה זמן עד שמצאתי את הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3038728307#ebayphotohosting ונחשו מה?! זכיתי בGAMECUBE עם שלוש שלטים מקוריים של נינטנדו שאחד מהם הוא אלחוטי.... 5 משחקים מעולים שלכל אחד מהם יש ממוצע ביקורות של יותר מ 90!!!(חוץ ממריו שעומד על 85) שתי כרטיסי זיכרון מקוריים.... וכדי להוסיף זיגוג לעוגה ( ;D ) גם כבל S-VIDEO! החבילה כבר נשלחה אליי ותגיע תוך 10 ימי עבודה! אני יודע זהכל משומש אבל יש לי עבר עם EBAY ולכל מוכר יש מוניטין שהוא צובר ממכירות קודמות ולמוכר שאני קניתי ממנו יש מוניטין של 100% מעולה! מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by TermiNal,

תגידו, far cry יעבוד על המחשב הבא - AXp 1800 Epox 8K5A2+ DDR Sdram 256 R9600XT יש מצב ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קראתי הרגע על משחק חדש שיוצא, בשם ALAN WAKE, משחק שווה אמור להיות, תראו את הסרטון שלו ב-YOUTUBE, אני אישית חטפתי התקף קור וצמרמורות, לא כי אני פחדן, פשוט כי זה היה מפחיד... בקיצור, הפיזיקה במשחק מדהימה, ויש עוד...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by DivineS,

13-5 GG 1st half 2nd half

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Barak Kozia,

קניתי את המשחק מסטים, לא מצליח להבין אך אני מתחיל לשחק במצב CO עם חבר... מישהו ניסה ? הצליח...?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dj_horse,

לכול אלה שיודעים כיצד לעבור במשחק את הרי הרוקי שיעזור לי בבקשה. כול מי שעבר את המסך או הגיע אליו בוודאי יודע שצריך להרוג שני אנשים. את האיש הראשון הרגתי אבל השני נימצא בקומה שאני לא יודע איך להגיע אליה. אפשר עזרה בלעבור את המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המשחק הבא של הסטודיו הפולני המפורסם ביותר יהיה כותר עתידני בעולם פתוח ובגוף ראשון - והטריילר הטרי שלו יצליח להלהיב כמעט כל חובב גיימינג לכתבה

22. היכונו לבואו של Stadia: ענקית הטכנולוגיה מספקת לנו פרטים נוספים אודות השירות שמבטיח גיימינג בהזרמה ישירה (כמעט) בכל מכשיר בבעלותכם לכתבה

23. Started by mega1234,

http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by tomer84,

שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עולם הגיימינג מציע אינספור הזדמנויות לרעיונות מקוריים ובלתי רגילים - ואלה הם הכותרים שלקחו את החופש הזה אל הקצה של הקצה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.