משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם כאן כמה פראגים שצילמתי בקאנאלס אם אהבתם פרגנו בלייק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת Greatest Hits של סוני חוזרת בגלגול חדש ומשתלם לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי את המשחק מסטים, לא מצליח להבין אך אני מתחיל לשחק במצב CO עם חבר... מישהו ניסה ? הצליח...?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c-assassins-creed-unity-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%94%d7%90/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש סימס 2 ויש לו קצת בעיות כשהוא משחק יש לו כל מיני קוים כאלה ואפקטי צבא שקופצים לו ככה מוזר ואי אפשר כל כך לשחק ככה... מישהוא שמע אל זה משהוא??? מישהוא יכול לעזור??? תודה מראש לעוזרים.!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכנתי סרטון סקירה על הגליל ואיזה אביזרים לשים עליו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המשחק half-life 2 הרגיל ו Episode 1 קיבלתי אותם היום אז אני ממש לא מבין בזה כלום לאחר ההתקנה של half-life 2 יש לי 3 דברים: HALF-LIFE 2 , Counter-Strike Source , Steam 1. קודם כל מה זה ה Steam המציק הזה? 2. המשחק Counter-Strike לא מעניין אותי, אני לא רוצה לשחק ברשת אני רוצה לשחק בHALF-LIFE 2 - יעני במשחק הרגיל מול המחשב עם העלילה אבל איך פותחים אותו?? אני לוחץ עליו פעמיים ואז מופיע לי ה Steam המעצבן הזה ואין לי מושג מה עושים שם כדי לשחק במשחק הרגיל (ב HALF-LIFE ) לעומת זאת כשאני לוחץ פעמיים על Episode 1 אז המשחק נפתח בלי בעיות (אפילו לא הייתי צריך להתקין אותו) צריך עזרה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לדווח על hacker ב call of duty
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם כל ההסברים תלחץ פה תלחץ שם הדדו נופחל לים אחרי 20 שניות גג יש אזה ציט לזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט אחרי פירמוט של סי המשחק נשאר לי בדי והוא עובד אז בטח השמירות של ניד פפור ספיד היו בסי שמרתי אותם אבל עכשיו אני לא יודע איפה לשים אותם שהמשחק יפעל עם השמירות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק המדובר אמור להגיע לחנויות בשבועות הקרובים בגרסאותיו השונות(נראה לי ל360 הגיע כבר), IGN פרסמו עליו כבר ביקורת ובה מרעיפים עליו שבחים מכל עבר, כנראה שבהחלט המשחק עומד בציפיות שלו, קיבל 9.0 אצלם. http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.html בכל מקרה אולי לאיזה אחד מבעלי ה-360 יצא להניח את ידיו עליו והוא יכול לספר לנו ממקור ראשון איך הוא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אנשים מה שלומכם? היום בשעה 12 שעון ישראל תשחק נבחרת ישראל מול נבחרת פורטוגל בשלב שמינית הגמר של משחקי ClanBase NantionCup! המשחק ישוחק בבסגנון הטוב משלוש מפות כך שישראל יכולה להפסיד מפה אחת בלבד. כמו כן יהיו שידורים ישירים ב: http://www.twitch.tv/IGAIsrael בואו לעודד אנשים זה חשוב! עקבו אחרינו גם בפייסבוק: www.facebook.com/igaorgil
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחלק מבית C בגביע האומות באתר Clanbase, נבחרת ישראל תפגש נגד נבחרת שוויץ ביום ראשון הקרוב (5/2) בשעה תשע בערב. המפגש כרגיל יתקיים בפורמט של ארבעה סדרות 1על1 וסדרת 2על2, כל הסדרות הטוב משלוש. לבקשתם של השוויצרים סדרה אחת שוחקה ביום חמישי, ו Blight פגש את המקצוען השוויצרי biGs. סרטונים מהסדרה הזאת: חלק 1 חלק 2 השחקנים שישחקו וכתובת השידור תפורסם לקראת תחילת המפגש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c. זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה. בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע. השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון? בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp? אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לזכות במשחק אחד מתוך כל המשחקים שלהם גם אם זה PREORDER תירשמו http://splur.gy/r/fjSjV/r/2GyspCqtZXH
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
neversoft (המפתחת של Tony Hawk ו Guitar Hero) מצטרפת ל IW, Treyarch, SLADGEHAMMER ו RAVEN ותעבוד על משחקי COD RAVEN ו neversoft היו בין המפתחות הראשונות שנרכשו על ידי ACTIVISION (יותר נכון RAVEN הייתה הראשונה ו neversoft השלישית), בשנים האחרונות ACTIVISION צמצמה את כוח העבודה של שתי המפתחות ונראה כאילו גורלה של neversoft יהיה כגורלה של RAVEN. במקום לפתח משחקים מצויינים כמו שהם עשו בעבר הם יעזרו בפיתוח COD http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/06/14/call-of-duty-revealed-as-neversofts-new-fps-project/#comments_top
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה. סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה חדשה של mw2 לא ממש הלך לי טוב עם האיכות אבל הייתי חייב להעלות עריכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד שנים ש ID עובדים עם ACTIVISION המשחק החדש של החברה יופץ על ידי EA GAMES http://www.shacknews.com/onearticle.x/53626 אכן חדשות מוזרות, מישהו יודע למה, איך, מתי :-\ לפי מה שהבנתי החוזה דומה לחוזה עם VALVE (רק הפצה בלי להפריע לפיתוח). לא יגרום בעיות לשיתופי פעולה בין ID לחברות כמו RAVEN שבבעלות ACTIVISION?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-