משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
סוף לשמועות, להדלפות ולרמזים: Rockstar Games מכריזה רשמית על קאמבק של שלושת משחקי העולם הפתוח האגדיים שלה, עם הבטחה לשלל שיפורים מודרניים וזמינות כמעט בכל פלטפורמה שניתן לחשוב עליה - כולל הסמארטפונים שלנולכתבה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
חברה בשם AYANEO מכריזה על דור חדש של פלטפורמת הגיימינג הניידת שלה - אך כזו שמתבססת על מעבדי דור ה-Ryzen 5000 ועולה יותר מהפתרון מבית Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=ELg8tqeJKH8&feature=youtu.be אשמח ללייקים ותגובות! שיהיה לכם סופ"ש מהנה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשהו יש?? שיחקתי בשח-מט שיש בויסטה אפשר להפעיל אותו בXP? אם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
כל כמה דקות זורק אותי מהמשחק וזאת ההודעה שאני מקבל ב Game Manager ... למישהו יש מושג ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרבה לא אוהבים את הפרו החדש אבל אין ישראלים כמעט ברשת יש פה אנשים שמשחקים במקרה?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
או שבנו את כל הגרפיקה מחדש? אני מתכוון בעיקר לגרסת ה 360 אבל כנראה שזה אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
בפלטפורמת Metacritic פרסמו את רשימת מפתחות ומפיצות המשחקים המצטיינות לשנת 2023 - עם שליטה מרשימה של שחקניות קטנות וצנועות בעשירייה המובילהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
היי מחפש שחקנים למשחק Heroes and Generals עם מיקרופון. למי שלא מכיר, מדובר בFPS עם יותר מ2.6 מיליון משתמשים...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את באטפלפילד 3 או ללכת לקנות אותו בחיפה. אני מחפש חנות שיש בה מלאי ושעושה משלוחים. באיזה חנות בארץ אפשר למצוא את המחיר הכי זול?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מאיפו אני קונה\משיג את ה ARMOR הכי טוב שיש ב OBLIVION? אין חיפשתי מלא! בכל החנויות בכל הערים! אני רמה 50
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי תמשחק דאבלו 3 ואני עכשיו נכנס למשחק וכותב לי שאני צריך משמש וסיסמא אני עיתי לחיפוש באיטרנט וזה לא מוצא לי תהרשמה מי שיודע איפה להרשם דיגיד לי בבקשה גם בפרטי או בסקייפ הזה matan6589884 תודה מראש מתן
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי PS2 אני רוצה להוסיף לבד ציפ יש למישהו לינק מדריך משהו הדגם הוא : scph-30004 pal
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הגעתי עד לשם והוא הרג אותי ומרוב טיפשותי לא שמרתי וחזרתי המון אחורה [br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 14:56:39 בבקשה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 16.03.2007 בשעה 16:57:22לא צריך
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אחרי שאני נהיה מבוקש, מה אני יכול לעשות כדי שהשומרים/bounty hunters יפסיקו לרדוף אחרי? אני עדיין יחסית בשלב מוקדם של המשחק אז אני לא יכול לשחד את השומרים, ולא מתחשק לי לשבת בכלא... אגב ניסיתי להיכנס לכלא ואז לברוח אבל הם עדיין מנסים לתפוס אותי גם כשאני יוצא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה ישמע קצת מצחיק אבל יש משחק שאני שנים כבר מנסה להיזכר בשם שלו.. משחק מאוד מאוד ישן! ואני זוכר רק את הקטע הראשון שלו... זה היה סוג של משחק אימה ואני זוכר שמשחקים בנאדם מגוף שלישי ומנסים למנוע מזאב להיכנס לבית ע"י חסימת דלתות, חלונות וכו' אני יודע שזה מעט מאוד אבל אם מישהו יודע משהו בבקשה תשתפו אותי אני מת לדעת איך קוראים למשחק הזה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעייה בלשחק דרך Hamachi יש בנינו 30MS שזה מצויין אבל הוא לא רואה את החדר שאני יוצר ואני רואה את החדר שהוא יוצר אבל כל כמה זמן רשום לי You were kicked from the room אבל הוא בכלל לא עשה את זה. זה התחיל לקרות מלפני שבוע ככה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אין מאושר ממני כאשר אני צריך לכתוב הודעות משמחות שכאלה ! אתם אולי לא יודעים אבל אני מחפש כבר המון זמן שחקן זרג לקבוצת הסטארקראפט 2 שלנו כרגיל כמו כל שחקן שאני מצרף , לא מספיק שיהיה מדובר בשחקן טוב אלה הוא חייב להיות גם בן אדם נחמד שיסתדר עם התמהיל שאנחנו מנסים ליצור בקבוצת PwR. אני שמח לבשר שלא אחר מאשר Snykes מצטרף לקבוצה שלנו ומהיום הוא SnykesPwR ! Snykes או בשמו המלא : אור דניאל , הינו שחקן סטארקראפט מהותיקים ומהטובים שיש למדינתנו הקטנטונת להציע, הוא התחיל בתור שחקן פרוטוס (ושיחק בנבחרת ישראל בגלגול הקודם שלה) עבר לשחק טראן וכיום משחק בגזע השרצים (זרג) אין ספק שאור הוא תוספת משמעותית ומאוד חיובית לקבוצה שלנו והוא יתחיל לקחת חלק פעיל בקבוצה כבר הערב במסגרת…
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפתוח שרת בין המחשבים של UT 2004. הצלחתי לפתוח את השרת והוא עובד אבל אני לא יודע איך לנהל אותו. אפשר פקודות לקונסול שלו? במיוחד פקודות לבוטים שאפשר להעיף או להוסיף וכו'... תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הי אנשים מה שלומכם?! החלטנו לעשות לכם טורניר לרמות הנמוכות לאחר הצלחת הטורניר של קבוצת NOM הקרידיט כולו מגיע להם אין ספק. כמו כן אני רוצה להודות לנועם על השיחה הארוכה שפשוט אמר לי תעשה, תמיד טוב לעזור לרמות הנמוכות אז הנה אנחנו עוזרים! אנשים כל פעם הפרסים ישתנו, אם תהיה הענות גדולה הפרסים יעלו ונכניס גם פרסים ממש רציניים. המטרה לשמור על כמויות גדולות של שחקנים בכל טורניר. ראו כרך הטורניר הכללי של IGA שבזכותכם הבאנו את SteelSeries כדי שתחלק לכם השחקנים פרסים שווים! ההרשמה לטורניר לליגות: ברונז, סילבר, גולד ופלאט בלבד. והוא יערך אי"ה ביום רביעי הקרוב! ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i0b נהנה ביחד! אז ניפגש ברביעי אה?!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%93%d7%9e%d7%95-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%95%d7%94%d7%99%d7%a7%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a1%d7%91%d7%99%d7%91%d7%94-ground-zeroes-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%9c/
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
תיאור המסך (3): מתחיל בזה שסרג'נט OZ נוסע לאיזה מפגש עם מישהו, חוטפים אותו ואני צריך לחלץ אותו...תוקעים אותי באמצע המסך, יש 3 בניינים של כסף שאני צריך להשתלט עליהם, אבל כל אחד מפוצץ אויבים, אין לי מבחר בכלל של נשקים וצבא, בקיצור קשה קשה! מישהו משחק במשחק ויכול להדריך אותי איך לעבור את המסך? שמעתי גם שיש אנשים שמפרסמים מדריכים למשחקים, במדריכים מפורט כל מסך איך לעבור מה לעשות וכו'...מישהו מכיר אחד כזה ל-HIGH TREASON?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-