עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך אני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדש וזה איך שאני מתחיל לשחק לא איזה כמה שעות תם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככה יש לי מעבד E8500 זכרון ראם 2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3 הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחק או שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911 אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מסתכל על ה-Screenshots של חבילת הרחבה החדשה wrath of the lich king ואני מוכן להישבע שהגרפיקה נראת הרבה יותר טוב. האם מתוכנן עדכון גרפיקה או שמדובר בתעתועי הדמיון? תסתכלו ותשפטו. http://www.wow-europe.com/wrath/screenshots.xml

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yoda_1168,

I just bought the orange box and I'm having problems with steam. The first issue I had was that there wasn't an English installation on the CD (only Finnish, Dutch etc, what the fuck?) but I got around that by downloading steam online. Now it won't let me install the games off the CDs, It wants to download them. How do I make it install off the CDs? The CDs don't autorun by the way.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם כאן כמה פראגים שצילמתי בקאנאלס אם אהבתם פרגנו בלייק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hardgore1,

הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by HuGeMouTh,

neversoft (המפתחת של Tony Hawk ו Guitar Hero) מצטרפת ל IW, Treyarch, SLADGEHAMMER ו RAVEN ותעבוד על משחקי COD RAVEN ו neversoft היו בין המפתחות הראשונות שנרכשו על ידי ACTIVISION (יותר נכון RAVEN הייתה הראשונה ו neversoft השלישית), בשנים האחרונות ACTIVISION צמצמה את כוח העבודה של שתי המפתחות ונראה כאילו גורלה של neversoft יהיה כגורלה של RAVEN. במקום לפתח משחקים מצויינים כמו שהם עשו בעבר הם יעזרו בפיתוח COD http://www.gametrailers.com/side-mission/2012/06/14/call-of-duty-revealed-as-neversofts-new-fps-project/#comments_top

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הרפתקאת חלל מבוססת על איזשהו גיבור אסטרונאוט שנוצר מתוך נובלות מדע בידיוני גרמני ישן, בגרפיקה לא רעה בכלל ודיבוב מעולה, בהתחלה נתנו שם חידה של ניחושים קשה ברמות מייאשות, אבל אח"כ המשחק ממש נהיה סביר מבחינת קושי, לפחות לכל מי שהתנסה במשחקי הרפתקה. סה"כ סגנון ייחודי שלא רואים בכלל בזמן האחרון, בהחלט עשו עבודה יפה ושווה ביותר לכל חובבי משחקי ההרפתקאות. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by le cat,

אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%9c-assassins-creed-unity-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94-%d7%91%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%94%d7%90/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bono_71,

קיבלתי את המשחק במתנה ובתוך הקופסה יש חמישה דיסקים ודף עם הוראות התקנה. לאחר ההתקנה הוא מכניס אותי לתוכנת steam ושם רשום שזה גירסת demo . האם צריך להגיע עם המשחק מספר סיריאלי או שאני צריך להרשם דרך האינטרנט. יצרתי כבר חשבון ב steam . תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Googleness,

אוסף הD&D האולטימטיבי במחיר של מנה פלאפל... http://www.impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W3220 Bundle Includes:Baldur’s Gate 1 & 2 + Expansions [Average Metacritic: 91%] “…reigns supreme over every RPG currently available, and sets new standards for those to come“ – PC GamerIcewind Dale 1 & 2 + Expansions [Average Metacritic 85%] “Once in a while, a game comes along that completely takes over your life. “ – IGNPlanescape: Torment [Metacritic 91%] “Is it possible for a computer game to have the intellectual heft and emotional impact of a good book while remaining as captivating as a well-paced film? If so, the first candidate may well be Planescape: Tormen…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. וגם לינק כמובן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DivineS,

אפשר לזכות במשחק אחד מתוך כל המשחקים שלהם גם אם זה PREORDER תירשמו http://splur.gy/r/fjSjV/r/2GyspCqtZXH

15. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חברים, אשמח לשמוע ממכם מהו המשחק (או המשחקים) הכי מדוברים ומעניינים מבחינתכם שעתידים להגיע אלינו בחודשים שנותרו לשנת 2016. אני אתחיל, ואציין את Deus Ex: Mankind Divided שבדיוק קיבל סרטון משחקיות חדש וארוך: הקודם שלו היה פשוט מעולה, וגם חדש נראה פנטסטי - נקווה שלא נתאכזב. ואם כבר מדברים על סיכוי להתאכזב: No Man's Sky הסופר שאפתני הזדהב ויושק בחודש הבא, ועכשיו נשאר רק להחזיק אצבעות שיצליח לקיים אפילו חצי מהרעיונות המהפכניים שלו. מה איתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by guyshsh,

עברתי כבר על הת'רד של ההמלצות ולא מצאתי שום דבר מעניין.. אני צריך עוד המלצות למשחקים טובים, סגנון FPS, אני אכוון אותכם לכיון שלי.. את Call of Duty 2 לא אהבתי, את Medal of Honor Airborn גם אני שונא, את S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl אהבתי מאוד, את Rainbow six Vegas אני אהבתי מאוד, את Battlefield אני שונא, שיחקתי בכולם, משו לא כבד מידי שכל שניה יש קרב יריות מטורף, משו עם משחקיות טובה ויותר עלילה, כמו STALKER, שאותו הכי אהבתי.. גם את ביושוק סיימתי ואהבתי מאוד למרות שזה סגנון קצת שונה, יש לי מחשב חדש דיי טוב (אתם יכולים לראות את המפרט בצד ימין) כך שמשחקים חדשים יתקבלו בברכה.. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Barak Kozia,

קניתי את המשחק מסטים, לא מצליח להבין אך אני מתחיל לשחק במצב CO עם חבר... מישהו ניסה ? הצליח...?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היכונו לבואו של Stadia: ענקית הטכנולוגיה מספקת לנו פרטים נוספים אודות השירות שמבטיח גיימינג בהזרמה ישירה (כמעט) בכל מכשיר בבעלותכם לכתבה

21. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9631 למי שלא מבין יש חנות ביפן שמוכרת כמה מישחקי 360 אמריקאים ב4 דולאר :lol: וזה מיצתרף לידיעה שהיתה לא מיזמן ש360 משומשים ביפן נימכרים בפחות מ200 דולאר :lol: ואני יצרף את זה רק כדי להרגיעה תקריז פאנבויסים של נינטנדו לשבוע הזה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=9629 יחי מיאמוטו :yelclap:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלושת הימים הקרובים בחנות של הפלטפורמה המקוונת יציעו לכם הנחות לא רעות לרגל ההשקה המתקרבת ל-Fallout 4, ובנוסף על המשחקים של Codemasters ו-Adult Swim לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-השבוע-של-סטים-fallout-מירוצים-ומשחקי-אינ/

23. Started by g@s,

איך אפשר לדווח על hacker ב call of duty

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המערבון החדש של חברת Rockstar הופך כמה עכשיו לכותר המצליח ביותר של השנה ולסיפור הצלחה כלכלי לכתבה

25. Started by falcor,

עזרה ברמות 30 סולו אני נמצא בנורת' דאונס, והיה כתוב שהחבילה מכילה משימות עד רמה 40, כרגע אני ברמה 29 ואני נאלץ לעשות משימות של רמה 34, ונתקעתי. ברמה 28 עשיתי של 30, ואז 32,.. פשוט אין מספיק משימות כדי לעלות רמות. מה עושים? יש דרכים אחרות לעשות אקספריינס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.