עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by K0sTa,

מיפרט: sapphir ati radeon9550 256 mb 768 ddram 166 mhz intel p4 2.4 Ghz 533 fbs יעבוד חלק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DivineS,

13-5 GG 1st half 2nd half

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני בחרתי לרשום כאן את ההודעה משום שיותר מדי נפתחים תר'דים על בעיות עם GTA3 ב-XP ובכלל אני מציעה שתרשמו בעמוד למעלה בעיות ופתרונות לGTA3 ככה זה יחסוך ממשתמים הודעות וגם חיפושים מיותרים.. וגם זה משגע תאנשים שכל הזמן פותחים על אותו נושא ת'רד...!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Kurt,

סיימתי את ה-SP לפני כמה ימים, והתחלתי עם ה-RIFTS. אני שלב 70 (wizard) אבל החל מ-RIFT מס' 14 כבר נהיה ממש קשה, אני מת שם לפחות 7-8 פעמים. אני מניח שזה עניין הציוד, יש לי קסדה אחת שהיא עם רקע ירוק (לא ראיתי כאלה במהלך ה-SP), איך אני משיג עוד כאלה + נשקים יותר טובים? במהלך ה-RIFTS עצמם לא נופלים לי יותר מדי חפצים שווי ערך. אני משער שאני עושה משהו לא נכון, כי אני רואה אנשים באינטרנט שאיכשהו מגיעים ל-RIFT 100 ויותר איך אני נתקע בשלב כזה מוקדם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. צהרים טובים אני מחפש משחק קרבות טנקים יש לכם להציע לי משחקים? תודה לעוזרים!

6. שלום לכולם. יש לי מחשב די חזק שיושב בסלון ומשמש אותי כמחשב MEDIA CENTER שמחובר לטלוויזיה FULL HD טובה ולמגבר דרך יציאה אופטית ואני צופה בו בסרטים HIGH DEFINITION עם צליל היקפי (יש לי 5 רמקולים) אני צריץ מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ומותקן אצלי המקודד SHARK WIN7CODECS וגם הוא מוגדר להשתמש ביציאת ה- SPDIF לצורך צליל היקפי. הכל עובד טוב מאוד למעט משחקים! בשום משחק לא הצלחתי להגדיר את זה בצורה שידלקו לי 5 מנורות אדומות במגבר וזה באמת יעבוד בסראונד (צליל היקפי). כמובן שניסיתי להגדיר במשחק עצמו ולצורך דוגמא ניסיתי להגדיר זאת במחשק חדש יחסית NEED FOR SPEED HOT PURSUIT על 5.1 וזה עדיין עובד לי בסטריאו. מעצבן מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? האם פספסתי משהו ? כל שאר ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tomerico,

Delta Force Task Force Dagger למישהו יש את המשחק? אם כן אז איך עוברים את השלב הראשון? אחריי שאני לוקח ניירות אני צריך ללכת לנקודץ ציון הבאה אני מגי ולאקורה שום דבר ???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by J.allmighty,

כמה וכמה פעמים נתקלתי בשאלה, בפורום ואישית, אתר מצויין אשר נותן תשובה. ENJOY! http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest[move]Nfo:[/move] What it does System Requirements Lab looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes it is a simple free software download and sometimes it is a link to a product such as the right video card. No …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מיזם הגיימינג ממשיך לנסות לדחוף קדימה את שירות ה-Humble Monthly החודשי הטרי, ומחלק את משחק הפעולה המוצלח חינם לכל מי שיחליטו להירשם אתר ה-Humble Bundle שהחל לפני כחמש שנים בתור שיטה חביבה וצנועה לתרום מעט לצדקה וגם לסייע למפתחי אינדי מתקשים למיניהם, הפך כבר מזמן למנוע בעל משקל בלתי מבוטל בנוף המשחקים של המחשבים האישיים עם חנות מקוונת קבועה, מאות חבילות משחקים (רובן כבר בהתבסס על כותרים של מפיצות בעלות שם ולא בהתבסס על כותרי אינדי) שונות שמתחדשות מדי שבוע או שבועיים – וגם שירות הרשמה מעניין בתשלום חודשי אשר נולד לפני כחצי שנה. שירות ה-Humble Monthly המדובר מציע לחובבי הגיימינג לשלם סכום חודשי של 12 דולר, בתמורה לקבלת חבילת משחקים חדשה בכל פעם – מבלי שהם יודעים מה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-lords-fallen-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

שלום קניתי לפני כיומיים את Age Of Empers 2 HD ואני כבר 15 שעות בקרב של 4X4 כאשר לי ולחבריי נגמרו המשאבים ושניים מהם גם מתו ל4 האויבים גם נגמרו כל המשאבים ובניהם זהב,עץ אבנים הרסתי להם את כל השווקים והם בכל זאת מוציאים אין סוף חיילים האם יש מצב שמתישהו יגמרו להם המשאבים והם לא יוכלו להוציא עוד חיילים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by B.D.B,

13. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tal_p,

אהלן, עברתי על המפות וכולן פשוט עצומות למצב של 2-4 שחקנים בsplit screen.... יש למישהו המלצה על מפה קטנה שלא צריך 10 דקות רק כדי להיתקל במישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by etay93,

שלום לכולם עד עכשיו שיחקתי תמיד רק בסינגל פלייר במשחקי cod אבל אני רוצה להכנס גם למולטיפלייר. אני רוצה לקנות את את mw3 ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עדין כמות רצינית של שחקנים במולטי 2.האם בדרך כלל אחרי שיוצא משחק חדש השרתים בישן מתרוקנים ? 3.איך המשחק עובד בדרך כלל ? חלק ? אני מודע לזה שיוצא black-ops 2 חודש הבא אבל אם יש קהילה אני מעדיף לקנות את mw3 שגם יעלה לי פחות. כדי להתנסות במולטי . ושאלה אחרונה ראיתי שבסטים ניתן להזמין את המשחק ב60 דולר ובאיבי ב20-25 יש לזה הסבר הגיוני ? תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AvielGames,

אז קודם כל אני יודע שיש טיפה לאגים בקטנה בגיימפליי השני אבל אני נשבע שלפני הרינדור הכל היה בסדר אז למי שיש פיתרון לבעיה המטומטמת הזאת אשמח לתשובה http://www.youtube.com/watch?v=ahIuBYNwXDw&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם , יש לי דיסק משחק מקורי עם האריזה עוד והכל (כל מה שמביאים מפות, ספר כזה ) של San Andreas GTA. עכשיו תראו אני חיפשתי אותו מצאתי את הדיסק (כי זה מה שנאבד) והוא מלא שריטות ואי אפשר להפעיל אותו.. קניתי אותו מזמן ואין לי כבר את הקבלה,אפשר לממש עליו אחריות ? ואם כן איפה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by RETMIX,

רכשתי את המשחק FEAR 3 מקורי ב- 200שח מחנות משחקים מתברר שבניגוד למשחקים הקודמים אני צריך להתקין את משחק דרך STEAM. אני מתקין את STEAM עד שהוא ניתקע בשלב:STEAM WORKING- CREATING ACCOUNT ולא עובר לשלב הבא של הרישום,תקוע (המחשב דלוק כול היום) אני מנסה כבר שבועיים לשחק במשחק החדש ולא מצליח וזה מזה מתסכל במיוחד שקניתה אותו בכסף מלא מה אני צריך לעשות כדי להתקין את הSTEAM בהצלחה ? האם יש דרך להתקין ולשחק את F.E.A.R 3 בלי STEAM ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1 איך אני משיג אותו וכמה זה עולה 2 איך הגרפיקה? איך אני מתחבר לשרתים (אף פעם לא שיחקתי ברשת - איך זה אגב??) 3 אם אפשר תמונות אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by fakeman,

למישהו יש מושג מהם המשחקים הכי מומלצים כיום? נגידי 3-4 משחקים מומלצים ולא כבדים מדי נגיד ברמה של call of duty

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by StorM FighteR,

משחק השנה של 2004/2005 הוא: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Far cry Call of duty HL2 NFSU 2 Sims 2 Cs 1.6 The chronicles of Ridic

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by approx,

מצאתי עותק מקורי של המישחק אצלי בבית והשאלה היא האם המישחק הזה שווה משהו ? מישהו יצא לו לשחק בו ? הוא שווה משהו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by bnetzi,

יש לי בבית משחק NBA2K12 שנרכש לפני שנתיים. בהתחלה המשחק עבר רגיל וללא שום בעיה, אך בשלב מסוים נאלצנו להחליף כונן קשיח במחשב. ההחלפה בוצעה בלי בעיות, ולאחר מכן התקנתי שוב את המשחק. אך מהר מאוד נתקלתי בבעיה - לא הייתה אפשרות לשמור שום שמירה במשחק. באינטואיציה נתתי הרשאת מנהל למשחק ואכן המשחק התחיל לעבוד רגיל. הבעיה היא שרק למנהל המחשב יש גישה למשחק ולילדים שגם רוצים לשחק אין גישה למנהל כי יש סיסמה. ניסיתי לבדוק מתי המערכת דורשת הרשאת מנהל אבל זה נמצא ברמה נורמלית, כלומר דרגה אחת מעל אף פעם. האם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Turgeman Shahar,

היי ,אנחנו כמה חברה עם ממש הרבה זמן פנוי . אשמח אם תצפו ותרשמו לערוץ ! תהנו !!

25. Started by amit27,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים