עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום יש לי דיסק מקורי של המשחק ולאחר ההתקנה הוא מראה לי כול פעם הודעה על קבצי סאונד חסרים כול פעם מס' אחר פעם 23 פעם רק 3 ופעם 2 אני לא מבין על איזה קבצים מדובר בכלל מישהו יכול לעזור [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי הודעה שהמשחק לא עובד בצורה תקינה ויוצא. ב XP MODE המשחק עובד אבל זה לא נוח כל פעם לעבור לשם בשביל לשחק. ראיתי באינטרנט שהמשחק אמור לעבוד ב WIN 7, ניסיתי גם להשתמש בדרייברים שונים (10.10,10.10C,10.9 ו 10.8), ראיתי שב 10.8 הוסיפו דברים שקשורים ל OPENGL ובגלל זה חשבתי לחזור ל 10.7/10.6, בחי]פוש בגוגל ראיתי אנשים שהצליחו לשחק איתם ב SOF2. הבנתי שיש בעיה עם הדרייבר של NVIDIA וששינוי של אחת ההגדרות ב OPENGL סדרה את זה אבל צריך בשביל זה את אחת מהתוספות שיש לדרייבר שלהם, לא מצאתי אפשרות לעשות שינוי כזה ב CCC או ATT. למישהו יש רעיון? לא כל כך רוצה לחזור לדרייבר ישן, היו הרבה שינויים בחדשים והם גם עבדו לי טוב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by EzX1,

יש לי כרטיס מסוג 8800 gts לפניו היה x1800xt על הכרטיס הקודם המשחק היה רץ יופי ועל הכרטיס החדש מציג לי שגיאה ביכלל לא ניכנס למשחק והוא מעודכן לפאץ החדש מישהו ניתקל בבעיה הזאתי חוסר תמיכה בדריברים או באג רציני במשחק תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי delay מאוד מעצבן בעכבר כשאני משחק במשחק הזה מישהו יודע אולי איך מסדרים את זה כי זה ממש הורס את כל הכיף במשחק תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nizan,

http://server1.crysis-online.com/video/SD/(Crysis-Online)%20Theatrical%20Crysis%20Trailer%201.mp4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני בכעוד מס ימים מקבל את ה8800GTS שלי...ואני כבר הורד....אאא... השגתי את המשחקים: Made Man, BF2,splinter cell ,prey, BF2142, war on teror, ועוד כמה חמודים...אז בקיצר אני רוצה להוסיף אסטרתגיה לרשימה...ואם יש עוד משחקים שאתם ממליצים פשוט תרשמו!! וכמה שיותר יותר טוב!! **אה ובלי שום משחקי תפקידים או בסגנון עתיק כמו DARK MESIH או might an magic וכל מה שיש אני פשוט לא אוהד של משחקים כאלה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by manbot,

הרגע שיחקתי להנאתי בNFSU ברשת במרוץ דראג כשלפתע מגיחה משמאלי מכונית ועוקפת אותי בטיל (והייתי על 350~) הייתי בטוח שזו היתה תוצאה של לאג (קרה לי כבר כמה פעמים) אבל כשבדקתי בסטטיסטיקה ראיתי שהוא טס ב700 ומשהו קמ"ש. האמת שלדעתי זה הדבר הכי עלוב שקיים, לעשות צ'יטים במשחק.......

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by snaek212,

האם יש דרך לצפות בשחקן אחר תוך כדי המשחק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום , שמעתי שניתן להוסיף למשחק Need For Speed Undergroung 2 תוספת של 2 מכוניות.. פיג'ו 106 ואופל קורסה רציתי לדעת כיצד עושים זאת?? תודה אמיגוס

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by מגדל,

אהבתי מאד את המשחק....אני מחפש משהו באותו סגנון בערך עם המאפיה, פשע וזה.. יש רעיונות...? תודה...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ^Z^,

רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Borat,

שלום התקנתי את המשחק Batman Arkham Asylum אבל כשה אני מנסה להפעיל את המשחק יש הודעת שגיאה 9000 תודה מראש לפותרי התעלומה.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by R0ck,

8)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Moty_p,

שלום אנשים איזה משחקים ישנים יש שכייף לשחק איתם בLAN? בנוסף אני מחפש בנרות את המשחק virtua cop 3 אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא אותו אני ידאג להחזיר לו טובה (כמובן בפרטי כי בפורום זה כנראה לי חוקי) תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by myDGB blws,

http://www.esl.eu/eu/codghosts/5on5/aseries/ יאללה להרשם אני רוצה לראות 8+ קבוצות ישראליות שם!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני נכנס למשחק הכל פועל כמו שצריך אני מתחיל ליסוע ופיתאום ניתקע התמונה ואי אפשר לעשות כלום וחייב להדליק את המחשב מחדש וזה איך שאני מתחיל לשחק לא איזה כמה שעות תם שתבינו שהבעייה היא לא המחשב אז ככה יש לי מעבד E8500 זכרון ראם 2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB DDR3 הבעייה היחידה ניראה לי זה או בגלל שהמסך שלי ישן ואולי צריך לשנות משהו ברזולוציה של המשחק או שהגרסה של המשחק לא טובה וזה לא ניראה לי כי הורדתי את הגרסה של razor 1911 אם זה בגלל הרזולוציה מישהו יכול להגיד לי באיזה רזולציה להשתמה יש לי מסך 17 של מאג ישן ושמן יענו לא LCD תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מסתכל על ה-Screenshots של חבילת הרחבה החדשה wrath of the lich king ואני מוכן להישבע שהגרפיקה נראת הרבה יותר טוב. האם מתוכנן עדכון גרפיקה או שמדובר בתעתועי הדמיון? תסתכלו ותשפטו. http://www.wow-europe.com/wrath/screenshots.xml

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by __MIKO__,

האם אפשר ואיפה להשיג manual ל DFBHD? כמו כן אתר עם מפות למשיחק. חיים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nitrous90,

http://dlx.gamespot.com/pc/serioussam2/moreinfo_6133948.html שיהיה לכם ערב מואץ עמוס במפלצות חסרי ראש

25. Started by SamurAchzar,

מתקן את כל הבעיות הרציניות (כלומר, הserver browser). בבקשה: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_101.exe

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.