עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ארליך חני,

היי בילדותי היו לנו משחקי מחשב בשם "אלפי-יש לי סוד, אני קורא", "קומפי", "צרה צרורה" ו"אצטרובל". מחפשת איפה יש אופציה למצוא אותם לשימוש במחשב חדש יחסית. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. עם כל ההסברים תלחץ פה תלחץ שם הדדו נופחל לים אחרי 20 שניות גג יש אזה ציט לזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by AtR,

לא יודע אם לכולכם יצא לראות את הטריילר למשחק שאמור לצאת באוגוסט: לדעתי זוהי פשוט יצירת אומנות!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ~BaRaK~,

באתר Gametrailers מדרגים את 100 הטריילרים הכי טובים בכל הזמנים http://www.gametrailers.com/top-100-trailers/ מקומות 100-81: http://www.gametrailers.com/top-100-trailers/countdown/trailers-100-top-100/718581? מקומות 80-61: http://www.gametrailers.com/top-100-trailers/countdown/trailers-80-top-100/718579?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי pIII 866 עם radeon 9000 pro 128 mb 256 זיכרון sdram386 דיירקט איקס 9(למרות שאני יודע שהוא לא תומך) וזהו כל המידע. למישהו עם מחשב פחות טוב משלי עובד חלק ואני מתכוון לזיכרון מעבד וכרטיס מסך. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שמעתי שיצא ואני רוצה להוריד אבל אני שואל אם כדאי לי להוריד בגירסת הדיוידי?מה יש בכלל בדיוידי?שמעתי שבאמצע המשחק יהיה כל מיני סרטונים זה יפריע לי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SamurAchzar,

מתקן את כל הבעיות הרציניות (כלומר, הserver browser). בבקשה: http://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_101.exe

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Looking4aLCD,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ^Z^,

רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KingYes,

לא מצאתי איזה אשכול רישמי על המשחק.. אז פתחתי את האשכול הזה. בגדול.. יש קובץ של הגדרות שלפני שמפעילים את המשחק.. שמה אתה מגדיר את המקשים + רזולוציה. האם יש דרך יותר טובה לערוך את ההגדרות (אפקטים, AA, שאנדואו)? האם המשחק הזה בכלל תומך ב-GAMEPAD? כי זה לא נראה לי. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mb7,

לפני כמה ימים התקנתי DIRECTX 8.1 במטרה להפעיל את GTA3 אחר כך שבאתי לשחק ב מקס פיין הוא לא פעל וכתב שהוא צריך DIRECTX 8 ומעלה ! אם מישהו יכול לעזור שיכתוב ! ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Mayan_S,

יש עוד מישהו ששם לב שמאז העידכון האחרון המשחק נהיה בלתי שחיק, לאגים שתוקעים את המשחק לכמה שניות? וMATCHMAKING זוועתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. למי שיש Ventrilo ורוצה לשחק Battlefield 2 עם שחקנים ישראלים מוזמן לשרת ה Ventrilo שלנו. NewYork5.NationVoice.com 3803

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני יודע שלפני הפאטצים אמרו שבwin8 הביצועים הרבה יותר טובים, זה נכון גם היום? או ששיפרו את ביצועי המשחק בwin7?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FreePwR,

שלום לכולם ! כפי שהבטחתי , אני גאה לפרסם את הספונסר הראשון של הקבוצה , מדובר בחברת GIGABYTE שתתמוך מהיום באופן מלא בקבוצה , אנחנו שמחים על הצטרפותם ומבטיחים לעדכן על עוד התפתחויות בקרוב מאוד! יובל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mbs,

היי, האם בהנתן מפרט מחשב חזק למדי יהיו הבדלים בביצועי משחקים תחת מערכות ההפעלה הנ"ל? שמעתי טענות שלפיהן XP PRO מבצע הרבה בדיקות ברקע שעלולות להפריע לביצועים. האם זה נכון? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by WarMachine,

המשחק המדובר אמור להגיע לחנויות בשבועות הקרובים בגרסאותיו השונות(נראה לי ל360 הגיע כבר), IGN פרסמו עליו כבר ביקורת ובה מרעיפים עליו שבחים מכל עבר, כנראה שבהחלט המשחק עומד בציפיות שלו, קיבל 9.0 אצלם. http://xbox360.ign.com/articles/739/739175p1.html בכל מקרה אולי לאיזה אחד מבעלי ה-360 יצא להניח את ידיו עליו והוא יכול לספר לנו ממקור ראשון איך הוא?

20. Started by odpel,

שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להיכנס למינקראפט כרגע התקנתי ולא ניתן להתחבר לשרת משום מה מתקבלת הודעה לא ברורה לגמרי (מצרף הודעת שגיאה ) אודה אם תוכלו לסייע לי תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gameplan,

הסושיאל קלאב לא עולה ובגלל זה הג'י טי איי לא עולה.... ניסיתי לכניס את הדיסק ולעשות repair להתקנה וזה גם לא עזר גם להפעיל את הסושיאל קלאב מהדיסק לא עוזר... מה לעשות רק להתקין מחדש?... איך שומרים את השמירות זה שמור בקליינט שלי ווינדוס לייב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לי תדגם wirless laser desktp 6000 של microsoft ושאני משחק בפיפ או ראינבוי סיקס ויגאס יש בעיה עם המקשים: בפיפא שאני לוחץ על w פלוס d או a הוא לא יכול לרוץ קדימה וברינבוי סיקס ויגאס 2 שאני לוחץ על w רוצוף הוא נתקע כל הזמן מה לעשות?איפה הבעיה במשחק או במקלדת?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dan4,

מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט

25. באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09 וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'.. מה התאריך האמיתי? עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים