עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by puuma,

שלום יש לי בעיה עם האופציה של השמירה במשחק. אני לוחץ על שמירה וזה לא נותן לי אפשרות לשמור... אולי חסר לי קובץ או שזה יכול היות באג? אם מישהו יכול לעזור תודה :s05:

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. לפני כחודשיים קניתי כ.מסך של SAPHIRE HD3870 512MB כדי שיעלו לי משחקים כבדים כמו crysis וכו'. המשחקים אכן עלו ורואים בהם טוב ברזולוצייה גבוהה והכל סבבה, רק שפתאום שאני מעלה את PRO EVOLUTION 2008 אז יש פתאום פס כזה שעולה ויורד במסך, כאילו מן מריחה כזאת, מה שלא היה קורה בכרטיס מסך הישן (X800XL 256MB). בפעם הראשונה שהעליתי את ה-PRO... לאחר ההתקנה של הכרטיס החדש המשחק עלה במהירות טיל כאילו מעלים משחק של שנות ה-90 על מחשב חדש ולכן שיניתי איזה הגדרות ב-PRO ועכשיו יש לי את הפס המעצבן הזה. אם מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שלא יהיה את הפס הזה והמשחק לא ירוץ במהירות פי 4 אז בכבוד... תודה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  3. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

היי,היום השגתי את המשחק Grand Theft Auto San Andreas ל-PS2 ואחרי כמה זמן שאני משחק מופיע לי מסך שחור וכתוב: Error reading The Grand Theft Auto :San Andreas Disc אני יודע מה זה אומר,אבל מישהו יודע איך לפתור את זה?! יעני שזה לא יהיה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  4. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן , יש לי את המשחק quake 4 בהגדרות הגרפיות שלו אני שם מה שאני רוצה והכל בסדר אבל שאני שם את הanti alaising גבוה יותר מ4 (כלומר או 8 או 16) שאני עושה ריסטרט למשחק הוא נותן לי הודעת שגיאה שהגדרות הווידאו חזרו לברירת מחדל , כבר החלפתי 2 מחשבים לשניהם יש חלקים שונים , התקנתי את העידכון האחרון של המשחק וזה עדיין אותה בעיה. המפרט של המחשב שלי אינטל פנטיום 4 3.4 1 גיגה זכרון 667 כרטיס מסך ati x1900gt (דרייברים מעודכנים) מישהו יכול לעזור לי בבקשה... תודה...

5. Started by oozy,

קניתי את המשחק מפני שבוע ואני לא יכול לשחק ברשת מתי שאני מנסה להתחבר למשתמש שלי זה נותן לי הודעה כזואת

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by yotam360,

התקנתי את המשחק ושניסיתי לשחק בו אני רואה מסך שחור ורק שומע את המוסיקה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by Itzik 007,

כל מי ששיחק במשחק Rainbow Six: Vegas והוא עדיין נמצא אצלו במחשב, משום מה אני לא יכול להיכנס לתפריט האפשרויות [OPTIONS] במשחק ולכן אני לא יכול לדעת את המקשים או איך משחקים יותר טוב... מישהו יכול להעלות לי צילום מסך של כל המקשים? [אני רוצה לדעת איך לוקחים נשקים, משתמשים במפה וכו'] דבר שני, מי שמכיר את המשחק יש את המשימה הזאת: http://guides.gamepressure.com/tomclancysrainbowsixvegas/guide.asp?ID=2093 עכשיו משום מה המשחק יצא לי תוך כדי, ממש בסוף, והשמירה האחרונה נדפקה ואני לא יכול להמשיך לשחק... נתקעתי בחלק שבו אתה עולה בסולם לעבר המסוק ממש בסוף! מישהו יכול לעלות את השמירה שלו במשחק, להגיע עד לשם או משהו קרוב ולתת לי את הקובץ של השמירה כדי שאני אוכל להמשיך??? (עדיף עם נשקים ב…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by dror_gh,

שלום , התקנתי את המשחק real madrid the game יש לי ויסטה 32 ביט כשאני נכנס למשחק יש מסך שחור, כאילו שהוא חושב אבל הוא נתקע לי על המסך שחור ולא קורה כלום משם. מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by Freakstyle,

טוב אז ככה בואו נתחיל מהתחלה בהסבר שבשביל שיהיה סדר ותבינו.. הורדתי את המשחק Roller Coaster Tycoon 3 (מי שלא יודע משחק בניה של פארקים,רכבות הרים וכו'..) עכשיו לכל משחק צריך קראק סבבה הורדתי את הקראק שלו והמשחק עובד עדיין.. עכשיו הורדתי את התוספות של המשחק התוספת הראשונה היא : "Soakked" וזה לא תוספת שהביאו לי סתם להתקין על המשחק לשנות קבצים וכל זה..זה תוספת זה בדיוק אותו משקל כמו של המשחק הרגיל בסביבות ה-700 מגה בייט, בקיצור התקנתי את התוספת הכל היה חלק טוב ויפה ביקש ממני שוב קראק הורדתי לו קראק ועבד יפה עכשיו פה הבעיה! יש עוד תוספת שהיא כאילו אחרונה שנקראת "Wid" בסדר גם אותה התקנתי הכל טוב ויפה, ואחר כך שזה ביקש ממני קראק הורדתי מכל מיני סוגים של קראקים ניסיתי מכל מיני, ו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Galit17,

אני מפעילה את המשחק , יש הקדמה וכל זה אבל כשאני מגיעה לתחלס להתחיל לשחק בשלב הראשון זה מה שאני רואה, למה זה? התקנתי את הפאטצ stk-WW-10001 וזה לא עזר ואז רציתי להתקין את הפאטצ stk-us-0-3 שזה היותר מתקדם והוא אמר שאי אפשר להתקין כי כבר מותקן הפאטצ הקודם,ואני לא בטוחה שהפאטצ הזה הוא מה שייסדר את הבעיה המוזרה. זה המחשב שיש לי: e6600 מעבד 8800 640mb כרטיס מסך 4 GB זכרון [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by the kon,

שלום היום התקנתי שוב את SA ואחרי זה כשלחצתי על האיקון להכנס למשחק זה טוען ואז מפסיק אני חושב שזה עשה לי משהו דומה כשהתקנתי בפעם הראשונה אבל אני לא זוכר מה צריך לעשות והמשחק לא מזויף 100% אמיתי תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by Talool,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בעיה עם המשחק scarface המשחק עולה הכל טוב אבל שאני מתחיל לשחק כל המשחק מתושתש ומרוח וזה פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת עדכנתי תכרטיס מסך לגרסה האחרונה של נוידיה (8800gts 640) הנה תמונה לראות מה קורה במשחק http://www.tinypic.ir/files/y8in72gf60i8a8jxp44r.jpg תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by gshhar,

התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה להתקין את העדכונים של המשחק ואני חייב את הסדר של ההתקנה מהראשון עד האחרון תודה...

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח להיכנס למשחק או שזה נכנס ועושה מסך שחור וגם ניסיתי להחליף קראק וזה לא עבד הגירסה של המשחק היא 1.14.11.007002 עכשיו הורדתי קובץ עם כל מיני קראקים עכשיו רציתי לדעת איזה מהקבצים האלה מתאים לגירסה שלי מבין הקבצים האלה איזה הכי מתאים לגירסה שלי ? בתודה מראש רזיאל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. Started by bigdedi,

שלום התקנתי את המשחק סימס 3 במחשב והבעיה שלי היא שכל פעם שאני מפעיל את המשחק אחרי בערך 2 דקות המחשב שלי מתכבה האם מישהו יודע מה הבעיה ? מישהו יכול לעזור? תודה.

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by Xardas,

במחשב של אחותי... כל פעם שהיא נכנסת למשחק כל המסך מתמלא קוורים ואי אפשר לעשות כלום ומתי שעושים Ctrl+Alt+Delete זה ממזער תמשחק וחוזר לשולחן עבודה ללא הקווים האלה ואז שחוזרים למשחק הקווים חוזרים, רק אחרי ריסט הקווים האלה נעלמים וארי כמה דקות שוב חוזרים פעם הם חזרו אחרי חצי שעה עכשיו הם חוזרים אחרי 2 דקות. המסך זה BenQ FP71G+ (דק 8MS) הכרטיס מסך Albatron geforce 5200 128mb מעבד amd athlon xp 1500 זיכרון 512SDR המשחק זה סימס2+אוניברסיטה+חיי לילה התקנתי את זה גם אצלי וזה עובד מצויין בלי שום בעיה. מותקנים הדרייורים הכי חדשים, אין סיכוי לוירוס כי המחשב לא מחובר לאינטרנט ניסיתי לחבר את המסך לDVI ולחיבור הרגיל אותו דבר בשניהם ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הדרייור, גם לא עזר עם ההגדרו…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. למי שמכיר תמשחק soldiers of fortune יש לי בעיה בו אני התקנתי אותו הכנסתי דיסק ראשון הוא הגיע למצב שהוא ביקש ממני דיסק שלי וללחוץ או קיי כמו בתמונה http://members.lycos.co.uk/maoz15/%e1%f2%e9%e4.JPG הכנסתי לו דיסק שני והוא פשוט לא קורא אותו הוא ממשיך להראות לי תהודעה כאילו לא לחצתי עליו בכלל.. למקרה שצריך להוריד מחדש הורדתי כבר וזה הקבצים שהוא מראה לי http://members.lycos.co.uk/maoz15/%e4%e5%f8%e3%e4.JPG אני צריך תדרוך מלא למה לא עולה לי דיסק שני ?!?! תודה רבה לכל העוזר

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. בשלב שמגיע מייד אחריי הפלת המסוק ביערות קולומביה נעלמים כל תפריטי הנשק, מצב הנשק (כמות כדורים וכו') והכוונת. כל מה שניסיתי על מנת להחזיר את החלקים החסרים לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בתופעה הנ"ל במשחק, אם כן מה הפתרון??? פשוט אי אפשר לשחק ללא המידע הנ"ל וללא הכוונת!!! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RebliNk,

כל פעם שאני מפעיל את המשחק הזה הוא נסגר לי יש לי WINDOWS VISTA 64BIT 8800GT 512MB (דרייבר הכי מעודכן) 2GB זכרון בקיצור יש לי את כל הדרישות שלו ויותר מזה... אבל עדיין הוא נסגר לי כל הזמן האם יש בעיה איתו בויסטה?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  21. אין לי מושג למה זה קורה, יש לי את הדרייברים הכי עדכניים שיש.......... יש לי כרטיס מסך msi geforce 3 ti200 128mb והוא אמור להריץ את המשחק הזה יופי יופי......... ככה אני רואה כשאני משחק ברשת, אבל גם במשחק רגיל כל מה שקשור למים במשחק אני רואה ככה......... מוזר.... מישהו יכול לעזור? זה מבאס לאללה........

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. שלום במשחק סולדט (למי שמכיר) יש לי בעיה שלמרות שמסומן מסך מלא ושיחקתי עם הרזולוציה זה לא מראה מסך מלא אלא ריבוע קטן יותר במרכז המסך... יכול שזה בגלל שיש ללי מסך רחב ואין למשחק הזה אפשרות למסך רחב? תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  23. שלום לכם , הורדתי לפני זמן קצר את המשחק- Soldier of Fortune Payback, עכשיו התקנתי אותו והכל טוב , אני בא להכנס אליו הוא נכנס אבל יש מצב שחור ,והמשחק אינו פועל. אמרו לי לעדכון כרטיס מסך , מה לעשות ? , תודה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Big-B69,

שלום לכולם ! הבעיה היא שאחרי שאני מסיים להתקין הוא מקפיץ הודעה וכותב שמה failed install windwos media format ואז אני מפעיל את המשחק והוא כותב error וזהו... אני לא מצליח להפעיל מצאתי על הדיסק קובץ התקנה של הפורמט של הווינדוס מדיה פלייר וכתוב סרייס 9 ולי יש גירסה 10 מישהו יודע מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  25. Started by mskso86,

אחרי התקנה והכול בכניסה למשחק מסך שחור המסך עובר לvega ברגיל אצלי הוא על WXVGA

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.