עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nirkatan2,

Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש אפשרות להפעלת SM1.1 או 2.0 וכשאני שם 2.0 יש אפשרות להפעיל עוד אפשרויות אבל הanti aliasing נהיה DISABLE וכשאני שם 1.1 אז הanti aliasing פועל ואפשר לשים אותו על הכי גבוה. למה זה לא נותן גם SM2 וגם ANTI ALIASING? ואם כבר מדברים אז מה כדאי לי לשים: SM1.1 עם anti aliasing או SM2 בלי?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by TimoTy,

יש איזושהי דרך לשחק במשחקי פלייסטיישן במחשב??

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by Pease Brother,

ילד שהכרתי במשחק אמר לי שחבר שלו רוצה להביא לו שרת ואנחנו ביחד בקלן אז שמחתי מאוד והוא אמר ש אני צריך להבי לו את הסיסמה ואת המשתמש של steam והוא הביא לי את של חבר שלו ניסיתי את הפרטים של חבר שלו וזה עבד עז הבתי לו את הסיסמה ואת המשתמש ניסיתי להתחבר וזה לו עובד !!!! :'( :'( :'( צריך עזרה :'( :'( :-\

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Shmoolik,

זה משחק מירוצים \ שטח כזה , כל המסלולים הם מסלולים פתוחים , אפשר לבחור כל מיני ג'יפים , באגים , טרקטורון , ואני זוכר שגם היה אפשר לבחור אווירון קל וגם מן טרקטור כזה. עכשיו היו שם כל מיני סוגי משחק כמו , לעבור בכל מיני GATE WAY , "הדגל" - זאת אומרת שיש דגל אחד ולמי שיש את הדגל צריך לברוח איתו עד שמישהו מיתנגש בו ואז הדגל אצלו וכו'.. , סתם מירוץ רגיל.. ועוד. שחכתי איך קוראים לו , אז אם מישהו מכיר או יודע על מה אני מדבר וזוכר את שמו , שיגיד בבקשה. תודה.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by liav12,

גיביתי את המשחק כי רציתי לעשות פרמוט, הוא גיבה לי אותו ל 4 דיסקים וגיליתי שזה אמור להיות 5 דיסקים. זה נכון או שאני יכול לעשות את הפרמוט בשקט?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by vipersh,

ניסיתי לקנות מהם את COD4 אבל כשאני עושה צ'קאאוט הוא מעיף לי אותו מהסלסלה ורושם לי שהמשחק מוגן איזור. רציתי לדעת האם יש לי אפשרות לעקוף את החסימה?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by eNtro,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום!!! בצפטר השני כשאני הולך לכיוון EAST למקום שקוראים לו בניסוח לעיברית מחנה הדרואידים אני נתקל בבעיה שהייתי רוצה לדעת אם היא איזה שהוא באג או שזה אמור להיות ככה הבעיה היא שכאשר אני נכנס למחנה הזה ומדבר אם כמה אנשים אז כולם אומרים לי לדבר אם המנהיג שם ששמו (תאמת שחכתי איך קוראים לו) אבל הוא כאילו הממונה שם זה אחד שיכול להפוך לחיות וכל הבולשיט הזה קיצר לאחר שכולם אומרים לי לדבר איתו ושהוא יעזור לי אני מתקרב אליו והוא תוקף אותי עכשיו אני מנסה לפגוע בו אבל הוא כאילו דמות שאי אפשר להרוג כל הזמן אני מוריד לו 0 מה אני עושה או יותר נכון מה אתם עשיתם? השם שלו הוא Archdruid Aawill תודה!

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  10. NFSMW לא זז חלק שאני שם את הפילטרים על מקסימום, אבל F.E.A.R כן זז חלק על מקסימום אז אתם רוצים לומר לי שNFS יותר כבד מפיר?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  11. היי חבר'ה, מה המצב, יש לי קאנטר סטרייק גרסה 1.5 ונגיד שהתקנתי אותו לאנשהו ואחרי זה אני לוחץ על קובץ ההפעלה שהוא שם על שולחן העבודה אבל הוא לא מוצא לי את המשחק ??? ??? :'( :'( אולי זה רק עדכון למשחק המלא? ??? הוא מחפש קובץ HL.EXE והוא לא מוצא מישהו יודע מה הבעיה?? וגם את הפתרון שלה. אם אתם באמת יודעים אז בבקשה תעזרו לי. ומנהלים אל תנעלו ותגידו את משפט המתח שלכם: "תקנה את המשחק וזה יסתדר" :saint: :saint: מקווה לטוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה אני לא יכול להשתמש בדמות שלי בסינגל פלייר בבטל.נט? פעם היה אפשר... לא? מידע בבקשה... תודה מראש, תומר אורן.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  13. היו כאלה שאמרו ש ACTIVISION יורידו חלק מה- GORE אבל כניראה ש SOF לא יהיה המשחק היחיד שלהם שיציג דם מרשים ביותר http://www.gametrailers.com/player/44140.html http://www.gametrailers.com/player/44142.html יש גם HD. ניראה מדהים והרבה יותר מהנה מ GTA4.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by DrStyle,

נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות אף פעם לא ראיתי X16 בAA וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  15. משחק האינדי החדש Return of the Obra Dinn כולל מראה "עתיק" במיוחד - אבל זה לא מונע ממנו לזכות באהדת המבקרים והגיימרים כאחד לכתבה

16. אני מנסה הכל.. אבל העכבר לא עובד ואני לא יכו ללהסתכל לצדדים לכוון עם הרובה ודברים כאלה בעזרת העכבר רק פעם ב.. ז הפתץאום מסתדר ואז שוב לא עובד.. אני משנה כל הזמ ןדברים שמה בOPTIONS מנס הלשנות מגויסטיק לעכבר + מקלדת וכל מינ ידבירם שזה יעבוד אבל כלום לא עוזר.. מה אפשר לעשות..?

• 5 תגובות
    • 14.4k צפיות
  17. Started by kfirlion,

שלום, יש לי את העכבר G5 ורציתי לכוון את הלחצן של המיקרופון כאשר אני אלחץ בדיבור, אני אלחץ בגלגלת כאשר אני מטע את הגלגלת שמאלה או ימינה, ניסיתי ב-CSS ולא הצלחתי, חבר שלי אמר שאפשר לעשות את זה אבל לא הספקתי לשאול אותו- כרגע אני רק יכול ללחוץ על הגלגלת ולדבר אך להטעות ולדבר אי אפשר, אז איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by yotam360,

איזה משחקי דפדפן אתם מכירים??? אני מכיר מפקד צבאות, ogame, הגורל (שזה משחק דפוק) ועוד כמה ששחכתי. אז אם אתם מכירים תנו את הלינק לאתר בבקשה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by eddy,

יש לי gigabyte ati 8500 דריברים מעודכנים המשחק קורס כל 10 דקות זה בטוח קשור לכ. מסך מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

http://www.gamershell.com/news/18521.html לי המשחק לא ירוץ :\ (riva tnt2) אז תנו תמונות וספרו איך המשחק.

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by artyom,

יש לי קירטועים בPROSTREET ולא משנה על איזה גרפיקה אני שם יש קרטועים (תקיעות קטנות) וזה ממש מעצבן. זה קורה רק בגריפ כשיש הרבה מתחרים... אז מה הבעיה? חשבתי שזה המעבד אבל אני לא בטוח (הוא דיי חלש, ואני הולך להחליף אותו כנראה).

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by HyperBlasT,

שלום לכולם. אני משחק בקאונטר סטרייק 1.6 ולאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת, בכל פעם שאני נכנס לסרבר כלשהוא (פרוץ כמובן) יש לי זמן מוגבל ובלתי ידוע שבו המשחק מוציא אותי, ללא אזהרה, ללא הודעת שגיאה, פשוט מוציא אותי למסך הראשי של המשחק.. זה יכול לקרות אחרי חצי דקה שאני נכנס למשחק, אחרי 5 דקות, ואפילו בכמה שניות הראשונות. יש לציין שניסיתי למחוק את המשחק דרך הוספה\הסרה ולאחר מכן התקנתי מחדש ובכל זאת הבעיה נמשכת. האם יש דרך לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by עידןאופיר,

אני יודע שיש נושא כזה אבל אני צריך רק לדעת 2 דברים מתי התאריך של היציאה של המשחק וכמה הוא יעלה דרך קנייה באינטרנט?ועכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים על המשחק האם יהיה סרברים קבועים שיהיה אפשר לשחק בהם קבוע?תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by sagi82,

הסבר- AA3 (America's Army 3) הוא משחק אשר פותח ע"י צבא ארה"ב כדי לגרום לאנשים להצטרף אל הצבא האמריקאי. המשחק משוחק בגוף ראשון. המשחק מבוסס על המציאות. כל כלי הנשק: הרובים, הנשקים, הרימונים, רימוני עשן, רימוני הלם ועוד, מובאים מתוך המציאות עד לרמת הכיתוב על הנשק וכל זה כמובן, מלווה בגראפיקה עוצרת נשימה. המשחק, בניגוד למשחקים אחרים, מציאותי מאוד ולכן אתה לא יכול ללכת רוב הזמן באזורים חשופים כי האויב הקצת מנוסה יהרוג אותך מייד. כל המשחק מבוסס על עבודת צוות. במשחק יש צ'אט כתוב. בו תוכל לדבר עם כל השחקנים בשרת או רק אם הקבוצה שלך. יש גם צ'אט של דיבור. לכל מי שיש מיקרופון יכל לדבר עם חבריו לקבוצה וכך לדווח על אוייבים ולפתח תוכניות משחק. ללא עבודת צוות, קשה מא…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by יוסי111,

מה נשמע אנשים??? תגידו איך המשחק המגן ראיתי שהוא יצא כבר אתמול... מישהו שיחק כבר כי הגרפיקה נראת פשוט גרוע ממש מגעיל אז מה אתם אומרים ששוה שיחוק The Shield תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.