משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
חשוב שמערכת הקרבות שם תהיה בתורות, כמו ב Fallout tactics ולא בזמן אמת! ועדיף שהעלילה תהיה בזמנים מודרניים או בעתיד. רק לא עלילת טולקין עם פיות וגמדים...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יומר HALO 2 למחשב ? אם כן, יש תאריך/שמועות ? תודה לעוזרים ;D
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני גם שיחקתי בדמו אבל בדמו זה לא היה כזה נורא, לא היו דרופים בתחילת המפה וגם לא היו תקיעות בתוך המשחק. ואני משחק על אותם הגדרות כמו ששיחקתי דמו - 1280X960 AntiAliasing 2X והכל על High. יש לכם מושג מזה יכול להיות, והאם יצא פאטץ בקרוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הידיעה נלקחה מ GAMER.CO.IL רובנו מכירים משחקי תפקידים המוניים. רק מעטים הם משחקי הפעולה ההמוניים, ומעטים עוד יותר הם המשחקים שמבטיחים לנו קרבות בני אלפי שחקנים בו זמנית, על מנוע 'אנריל 3'. באמצע חודש פברואר השנה, הודיעה חברת Webzen הקוריאנית כי בכוונתה לנסות את כוחה בהפצת משחקים המוניים בשוק האמריקאי. לכאורה, צעד שנדון מראש לכישלון. אחרי הכל, השוק מוצף במשחקים גבוהי פרופיל, של החברות הגדולות. אלא ש-Huxley, משחק הדגל של החברה, יהיה שונה. הוא מנופף במילת הקסם 'מנוע Unreal 3. משחק פעולה המוני עם אלפי שחקנים מרבית המשחקים ההמוניים מייעדים עצמם לחובבי משחקי התפקידים, בטח ובטח אם מדובר במשחקים מבית חברת Webzen. פה מספק Huxley הפתעה שניה - מדובר יהיה במשחק פעולה מגוף ראשון, …
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אקס בוקס מגרסה ישנה יחסית עם צ'יפ. הבוקס לא מזהה cd-r רגילים שצרבתי בעזרת המחשב שלי. הכוונה הייתה לרטות סרטים בעזאת הx box media player -הבוקס מזהז דיסקי אודיו רגילים -צרבתי את הדיסקים במהירות הכי נמוכה -ניסיתי גם teac וגם silverline מישהו יודע אם יש דרך כלשהי שהוא יזהה cd-r? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את 2 המשחקים בגרסת הדמו החינמית שלהם: HALF LIFE 2 SAN ANDREAS אני מחפש את הדמו שלהם למטרת בדיקת FPS... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך אני מכניס קבצי MP3 למשחק GTA... ושם איך אני שומע אותם?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי,אז ככה רציתי לדעת אם המחשב שלי יחזיק את המשחקים הבאים שאני כותב : BF2 HL2 DOOM3 ירצו לפחות על low-medium .. מפרט בחתימה תודה!
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
vpu recover קופץ לי מוציא אותי לדסקטופ מה יכולה להיות הבעיה הכרטיס הוא חדש בלי אוברקלוק ....radeon 9800 זה מזיק לכרטיס הדבר הזה שקופץ? 5.6 הדריבר....
-
מישהו יכול בבקשה לספר מה קרה בהאלף לייף 1? ומה קורה בהאלף לייף 2? ומי אלו כל הדמויות? אם אפשר תכתבו הרבה כי לא אכפת לי לקרוא אפילו ספר(יצא אפילו ספר...) על הסיפור של האלף לייף תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
למה נעלתם לבחור את התראד מיסכן ? גם אני הורדתי את הפרוץ גירסת הדיוידי שיחקתי ראיתי שהמשחק פצצה וקניתי את המקורי...ויש עוד המון שעושים את זה כי המישחקים יקרים ורוצים להיתנסות לפני שקונים במה שהדמואים לא נותנים את כל האפשרויות...
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני מתקין את הג'טיאיי בגרסאת דיוידי אני עושה התקנה מלאה, בסוף ההתקנה שזה מגיע לקובצי אודיו זה רושם לי ככה: מה עליי לעשות 1?!? אני נואש אני מת לשחק כבר במשחק תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם לפני כמה שנים שיחקתי במשחק שמאוד אהבתי שנקרא סים טים הוספיטל שבמשחק בונים בית חולים וכאלה ממש נחמד הבאתי את המשחק הזה מחבר ניסיתי לפתוח אותו עם הדיימון טול ומתקבלת השגיאה הבאה מערכת משנה של 16 סיביות קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת היישומים של CףWINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT של MS DOS M ושל MICROSOFT WINDOWS לחץ סגור כדי לסים את פעולץ היישום ויש שתי אופציות התעלם וסיים שתיהם סוגרות את התיבת דו שיח ולא עושות כלום מעבר לזה יש למישהו פיתרון נ.ב אני יודע שההודעה מסובכת אבל העתקתי בדיוק את מה שכתוב שם קצת שינויים במקומות של האנגלית כי זה התבלגן תודה עידן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה רבה רבה למי שיעזור לי!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות לגבי BATTLEFIELD 2 לפני שאני קונה: 1)רציתי לדעת איך המשחק ? הוא יפה ? מהנה ? 2) איך הגרפיקה שלו ? 3)איך המשחק יעבוד לי ? (המפרט בחתימה) כרגע אני בOC למעבד 3227 מגה הרץ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , אוקי השגתי את המשחק - FLAT OUT זה לא משנה עכשיו איך השגתי מה מו ומי .. אני רוצה לשחק ולהנות ... קיצור ...אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל אותו , כיוונתי אותו על 1024/768*16 ועם 2 AF ועם 85 מגהרץ לקצב רענון מסך וזהו..קיצר אני מפעיל ת'משחק הכל עולה יפה ..ובדיוק שאני בא לשחק לא עוברות 2 שניות ובום עושה המחשב עושה ריסט..נסיתי הכללל...אם זה האוורקלוק ואם זה ההגדרות במשחק עצמו ואם זה לא יודע מה אני עומד עכשיו על 2400 מגהרץ OC אני משתגע ממנו לא יודע מה לעשות ... קיצור למי שיש רעיון \ עצה ..תתקבל בברכה ..תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התחלתי להתעניין בסימולטורים ואחרי שחטפתי שוק מהריאליזם של Lock On (המטוס התפוצץ על מסלול ההמראה בגלל שלא הזרמתי מספיק CO2 למנועים או משהו כזה) החלטתי לעבור למגזר האזרחי של סימולטורי הטיסה, ולכותר הדגל: MS Flight Simulator 2004. אך לפני שאני מתחיל לשחק, מעניינים אותי כמה דברים: 1. הבנתי שאפשר לשחק גם עם מקלדת, אבל האם עדיף ג'ויסטיק? האם השליטה איתו יותר נוחה והאם זו יותר עניין של תוספת לריאליזם של המשחק? 2. אם נגיד אני מתכנן להטיס איזה בואינג חביב מנתב"ג לניו יורק למשל, האם הטיסה תארך 14 ומשהו שעות כמו טיסה אמיתית? 3. משיטוט בפורום סימולטורים בגיימר, שמתי לב שהם עורכים מטסים של חברי הפורום, אבל בשביל להיות שותף במטס צריך להכיר נתיבי אוויר, לדעת להשתמש במפות GPS, להכיר …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מזיז את העכבר אז רואים את התפריט בקירטוע אולי דריברים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני חושב לקנות MADDEN NFL לא יודע זה נראה די מגניב, אבל שמעתי זה מסובך מאוד, אבל גם אנשים אומרים ש NFL הוא אחד המשחקים היותר מושקעים של EA, אז מה דעתכם ? וכמה זמן שיחקתם במשחק שבחרתם בלי שהוא ימאס לכם ומחקתם אותו?
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני משחק לי ככה בכיף בשרת שהוא רנקד כעבור 5 שעות משחק ניכנסתי לתפריט של הדרגות שלי ליראות לאן היתקדמתי וזה התוצאה מישו יודע מה בדיוק ניסגר איתם איפה התוצאה האמיתית שלי??? עבדתי עליהה כל כך קשה :'( לא פייר!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מי שהוא יודע מיאפה אני מוצא איזה שהוא רשימת סרברים של סופר הירו אבל רק של סופר הירו בבקשה!!:i ;) :-*
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
לפני כמה שעות ניסיתי לשחק ב FAR CRY דמו והייתה לי בעיה של שגיאה כלשהי CRITICAL EXPECTION משהו כזה, עכשיו התקנתי HALO דמו וזה נכנס למשחק, יוצא ורושם a problem occured initalizing direct 3d maybe direct 3d is disabled please run dxed משהו כזה, ואני הדלקתי את האשף של DIRECT X ובדקתי שם את DIRECT 3D והדיירקט 3D זמין ופועל , אני לא מבין אף פעם לא הייתה לי בעיה במשחקים ופתאום היום FAR CRY דפק לי ושגיאה ועכשיו HALO
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה Logitech Rumblepad 2 Cordless ותהיתי אם יש המלצות למשחקים מסויימים שיותר מהנים לשחק עם הגיימפד (מתוך נסיון כזה או אחר) Gta:sa ו Juiced בינתים מעולים, עוד המלצות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
תשמעו, סיימתי את החלק הראשון של המשחק(או לפחות נדמה לי שאני בסוף) כי אני כבר הצלתי את החברה שלי מהאש ויוצא איתה למסעדות או רוקד איתה ומנשק בסוף והכל טוב, אה..גם עושה ראן ביי כל פעם והיא יורה בכל מה שזז. בסוף הפגישה אני מגיע לבית היא רוצה לשתות קפה וכל הזמן שתיתיאיתה,והבית רעד ופלעמים לא שתיתי(לא נראה שזה משנה לה).אני מנסה לסיים כבר את החיזור הזה ולהיות בקשר קבוע (או מה שזה נקרא במשחק) והקו של היציאות מגיע כמעט לסוף, אבל בכל יום זה לא מסיים את כל הסיפור, מה אני יוצא איתה לנצח? כמו כן כבר השתלטתי על כל הריבועים של ה גאנגסטרים הסגולים והצהובים, למעט שני ריבועים קטנים של כל אחד מהם. פשוט אין שם אנשים שלהם להרוג ואני לא יודע מה לעשות... עזרה?!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התחלתי הלתקין את הסן אנדרס בשלבים הראשונים של התהתקנה קופת הודעה שום כתובL הקובץ לא נמצא או משו כזה ושמו CUTS.IMG אני עושה נסה שנית ואז עולה ההודעה :"קשל כטסטרופלי". אחרי זה אני מתקין מחדש ונמצאת עוד מעיה של הקובת GTA3.IMG אני עוד הפעם לוחץ נסה שנית והוא כותב קשר קטסטרפלי אם מישהוא יודע מה הבעיה או שיש איזשהיא תוכנה שמטםלת בקבצים ועוזרת אז שמישו יגיד לי כאן תודה מראש, איליה :
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-