עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק....וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by Spawn123,

יש לי בעיה במשחק - Midtown Madness 2 (למרות שזה משחק ישן, אבל הוא נחמד) מאז שהתקנתי גרסה חדשה לכרטיס מסך ( - G-Force 2) אז במקום הגלגלים אני רואה עיגולים ריקים כאלו , ועוד בעיות גרפיות דומות... מישהו יודע מה זה יכול להיות? צודה מראש לממי שיעזור - כי פתאום נהיה לי חשק לחזור לשחק במשחק הזה :bigok:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by TripMan,

הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by WimpyKid,

שלום, במשחק "watchmen the end is nigh", כשאני פותח את המשחק מופיעה לי הודעה והמשחק נתקע: XAudio2 problem Audio could not be initialized please check that you have a DirectX compatible soundcard and installed the correct drivers . כמו כן, בדקתי בdxdiag, וכרטיס הקול שלי מתאים לdirectx 9.0 שמותקנת אצלי במחשב. מה עלי לעשות? תודה מראש.

6. Started by SD Project,

התקנתי אותו... הפעלתי אותו... שיחקתי 4 שעות... עברתי יותר מחצי משחק... שמרתי... יצאתי... יום אחרי אני בא להפעיל את המשחק והוא לא עובד... מחיקה של המשחק והתקנתו כמו בפעם הראשונה.. המשחק עולה פעם אחת וזהו !! מה עושיםםםםםםםםםםםםםם ?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by k-o-b-y,

יש לי בעיה במשחק 2 No One Lives Forever. ב Chapter 5, לאחר הקטע "Outer Yard", בעת טעינת הקטע הבא ("Exfiltraction") המשחק מתרסק ומוציא הודעת שגיאה שאומרת Out Of Memory. סה נראה לי לא הגיוני גי יש 512 מגה זיכרון. עידכנתי את המשחק לגירסה הכי חדשה, ועדיין לא עוזר. המפרט שלי הוא: מעבד: AXP 2500+ לוח אם: Epox 8RDA+ (גרסת דרייברים (2.03 זיכרון: CORSAIR 256pt * 2 כרטיס מסך: Hercules Radeon 9700Pro-(Catalyst 3.5.) הארד דיסק של 80GB ( ב C: יש כ 2.5GB פנוי, משום ששם מותקנת רק מערכת ההפעלה, בכונן בו מותקן המשחק יש 41GB פנוי). WINXP Pro Serive Pack 1 מישהו יודע למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by shayhaziza,

שלום אני משחק במשחק age of empires3 וכל פעם שאני משחק אחרי 5 דקות המחשב זורק אותי ממנו ורושים לי בעיה שגיאה ויש לי שתי אפשרויות לשלוח דו"ח או אל תשלח ואני לא יודע איך לפתור את זה יש לי תוכנת אנטי וירוס nod32 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

אחרי איזה 5 דקות שאני משחק המחשב מפעיל את עצמו מחדש,זה קורה לי רק במשחק הזה. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. הורדתי את המשחק, סיימתי את כל הBASIC TRAINING ! עכשיו קיבלתי גישה ל INFATRY TRAINING יש משימה 1 שמסומנת אני עושה NEXT ועוד NEXT ועוד אחד עד לאן שזה בעצם MISSION BRIEF ויש שם איזה HONOR ו LOYALITY בלי שום בחירה, אני לוחץ NEXT וזה חוזר לי לתפריט הראשי!!!! למה זה ככה??

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Guarding angel,

שלום התקנתי את המשחק (מקורי) ובזמן המשחק יש מן מריחות כאלו בתמונה והדמויות מתעוותות,התקנתי את הפאצ' הכי חדש והדרייברים החדשים אבל ללא הועיל... מה עושים?

12. Started by yotam360,

http://img120.imageshack.us/my.php?image=87284884dg1.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  13. Started by ohad_haz,

הורדתי את המשחק ואני רוצה לשחק אבל זה לא פועל הוא מביא לי את ההודעה הבאה: General protection fault! History: FD3DRenderInterface::DrawPrimitive <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop אני לא יודע מה לעשות... עדכנתי עד גרסה 2.0.1 וזה עדיין לא פועל מה לעשות?

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שאני מנסה להתקין את הפאטץ' הכי עדכני (יש קטעים במשחק שדמויות מדברות ואני לא שומע כלום וחוץ מזה הבנתי שיש עוד באגים) זה אומר לי COULD NOT RETRIEVE VERSION NUMBER! INSTALLATION WILL BE ABOTRED מישהו? עריכה: מה לעזאזל????? אני לוחץ על האייקון של המשחק... הUPDATER נפתח לי ואני עושה לו NO (כי זהל א עובד במילא כמו שכתוב למעלה) וזה מתחיל לטעון את המשחק וקורס!!! המשחק עבד לפני שעתיים בערך... לא עשיתי שום שינוי לשום דבר שקשור למשחק. יש לכם מושג מזה יכול להיות????

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. היי, כל פעם אחרי שאני מגיע לירושלים לדבר עם באראו (Memory3) אז השחק יוצא וכותב נתקל בבעיה ועליו להיסגר.. מה אפשר לעשות במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kalanitv2,

שלום צריכה בבקשה עזרה במשחק הנ"ל השלב שבו נתקעתי הוא באחד הספרים the detective שם יש מכתב שבו צריך להכניס אותיות במקום האותיות המצויינות מישהו יכול לעזור בבקשה אני לא יכולה להתקדם בגלל זה תודה

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by eranmor,

המשחק מקרטע בצורה עצבנית... ממש בקושי זז על משחקים אחרים כמו UT2003 המשחק עובד חלק אז למה מקרטע שם???????? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by Lanzar,

הורדתי את המשחק מ LIONETWORK ואני מפעיל אותו על 1280X1024 אני שם כל משחק ברזולוציה הזאת ואין לי שום בעיה בחיים רציתי לדעת מה הבעיה יכולה להיות ( חשבתי שאוליי זה בעיה כמו ב DEUS 2 שצריך PATCH אוליי... ) ראו מפרט שלי בצד

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by sgt_flippy,

שאני בשלב של נוד אני ממשיך קצת עם החיילים , ופתאום זה נתקע לי ומוציא את ההודעה הבאה (לינק מצורף) מה לעשות? נ.ב אני מדבר על c&c הישן(95) ו לא החדש. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by idanmal,

אז ככה לפני שבוע קניתי מחשב לפי המפרט שאתם רואים בפרופיל שלי, התקנתי את כל הדרייברים הכי עדכניים שיש ואז עברתי לשלב של להתקין משחק בחרתי ב-call of duty 2 כדי לבדוק מה המחשב שווה ואיך זז ואז נתקלתי בבעיה כאשר אני משחק במשחק הסאונד נתקע על מצב מסוים למשל כאשר השחקן פגוע הוא מתנשף בכבדות וזה אמור להעלם כאשר תופסים מחסה או נחים לרגע הבעיה שזה לא עובר הוא ממשיך להתנשם ולהתנשף ואני נפסל גם במהירות ..... השערות:או בגלל שהוספתי כרטיס קול creative audigy 2 חוץ מזה שיש לי על הלוח אם המובנה כמובן שניטרלטי את המובנה ולא התקנתי את הדרייבר שלו , או שאולי זה בגלל הdual core או שאני כבר לא יודע כי לפי דעתי זה לא מהמשחק כי התקנתי אותו כמה פעמים ואצל חבר הוא עובד פצצה..... בבקשה עזרה מי שי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sd1,

היי יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי 5 כל פעם שאני עושה במשחק RESUME GAME אז המסך מגיע להתחלת המשחק ואז הוא יוצא ורושם לי הודעה DIREXT EROR ממה הבעיה הזו יכולה להיות? אני מיואש כבר יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by sd1,

יש לי בעיה במשחק קול אוף דיוטי5 אני עושה לו RESUME GAME ואז הוא טוען ואחרי זה הוא רושם לי את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=vimyztztcwk2.jpg יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by ofir38,

המשחק לא נפתח.. ברגע שאני לוחץ עליו נפתח חלון ורשום windows היה צריך לסגור תוכנית זו.. ויש לי אפשרות ללחוץ על אל תשלח דו''ח שגיאות ותשלח דו''ח שגיאות.. ממה זה יכול להיות הבעיה הזו? המחשב שלי לא מספיק טוב בשביל להריץ את המשחק?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by shlomom,

שלום, האם מישהו נתקל בבעיה של רגישות במשחק Camgoo (מבוסס מצלמה) קשה לי מאוד לשחק במשחק הזה כי הרגישות שלו היא מאוד נמוכה. קשה לי מאוד ללחוץ על ה V או ה X בהתחלה העיגול מתחיל להתמלא ואז מפסיק ושוב מתחיל. וגם במשחקים הם לא ממש מגיבים לתנועות לפעמים מצליח ולפעמים לא. יש למישהו ניסיון עם זה או ידע איך להתגבר על זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by edi17,

אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.