משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום, הרצתי טוני הוק 3 בפעם הראשונה היום, ונוכחתי לדעת שהוא משום מה לא מסכים לעלות עם רזולוציה יותר גבוהה מ640*480. אני יודע שתגידו "אז תשחק ברזולוציה הזאת", הבעיה היא שראיתי מערכות יותר חלשות (P4 עם Geforce2MX) רץ על 800*600. המפרט שלי הוא: Amd t-bird1.4 Asus a7v 133 Asus GeForce2 V7700 Deluxe 32mb 256 RAM GENREIC CAS3 גירסה של דטונייטור היא 28.32 וDirectX8.1 מותקן. בנתיים זה רק במשחק הזה (quake 3,ut וכו' עבדו בסדר). מישהו יכול לעזור?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק בגירסה של רילודד ואחרי השלב הראשון המשחק קורס.. מה לעשות איך אפשר לתקן את זה? אה וכל החנונים פה שחושבים שאני יקנה את זה שבו בשקט!!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כשאני יוצא מ-UT (הראשון, לא 2003), אז המשחק נסגר והכל, אבל המוזיקה של המשחק ממשיכה להתנגן ברקע, והדרך היחידה לסגור אותה זה ע"י CTRL+ALT+DEL. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני משחק sof2 עם adsl ניסיתי ליצור שרת אבל משום מה הוא לא מצליח הוא רק יוצר לי אותו ברשת מקומית??? לפני זה היה לי מודם 56k והצלחתי ליצור שרת (כך שאני יודע ליצור שרת במשחק), עוד משהו מוזר זה אחרי שהכנסתי את השם שלו הוא רושם לי (בתוך המשחק) "UDP" ואחריו את השם של השרת שהכנסתי מה לעשששששותת??????
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי באטלפילד 4 שעובד רגיל אבל שאני לוחץ על הכוונת (לחיצה ימנית בעכבר) אני לא רואה את הכוונת והרובה עומד בהלכסון לכיוון שמאל כזה - דיי מטריף כי אני לא רואה לאיפה אני יורה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 41 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כל משחק שאני נכנס אליו הוא מראה שהוא טוען מגיעה למשחק ונתקע לפני כמה ימים הכל היה בסדר והמחשב שלי הוא חדש למשל GTA4 סיימתי אותו ועכשיו אני מפעיל אותו הוא עושה loading וזהו לא עובר את זה ככה גם בgodfather 2 ועוד כמה משחקים והכרטיס הגרפי של הוא g-force 9800 GTX והוא מעודכן ובסדר גמור עכשיו מה יכול להיות מקור הבעיה ומה אפשר לעשות!?!? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב p3 800, 256SDRAM, geforce2 mx200 64MB. לפני יומיים רק שמתי את הכרטיס הנ"ל (היה לי TNT2). מאז כל משחק שדורש פעילות גרפית בינונית ומעלה, עולה, עובד חלק למספר שניות, ואז נתקע. אחרי משהו כמו 30-40 שניות, המשחק משתחרר לכמה שניות, ואז נתקע שוב... ניסיתי את המשחקים max payne 2 fifa 2003 mtv celebrety death match. ניסיתי גם לבדוק משחקים שכן עבדו חלק על הכרטיס הקודם וגם הם פעלו לא טוב, אותה הבעיה שציינתי למעלה... ניסיתי את mechwarrior4 משחקים קלילים וישנים פועלים טוב. ניסיתי את אלסטומניה DXBALL mortal kombat4 מישהו יכול לעזור??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... ומאז אני לא יכול לשחק יותר
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשלושה משחקים...פיפא 07, היטמן וHeroes of Might and Magic V. הבעיה שיש לי בהיטמן ופיפא זהה, הנה התמונה של הבעיה בהיטמן (רק של היטמן כי זאת אותה בעיה שיש לי בפיפא): הנה הבעיה שיש לי בHeroes of Might and Magic V: הנה המפרט של המחשב שלי: מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz כרטיס מסך: GeForce FX 5200. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא מצליח להיכנס לgta_sa זה רושם לי grand theft auto sa requires at least directx version מה זה אומר??
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק painkiller אבל אני לא מצליח להיכנס אחרי ההתקנה... הבעיה היא שאחרי שאני מכניס את הדיסק מחשחק ולוחץ על כניסה למשחק המחשב רושם את זה: אין כוננים וירטואלים פתוחים בזמן שאני מפעיל את המשחק... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש... מה הבעיה, ומה אני צריך לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תגידו זה רק אצלי? תמיד שאני נכנס אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא זה כבר התחיל לעצבן אותי...(וכן סימנתי את הכניסה האוטומטית) כל פעם אותו סיפור....זה התחיל מאז שהיו התקפות האקרים על הבאטל לוג וכאלה...
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למשחק TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS אבל מופיעה לי שגיאה כבר הרבה זמן ולא עוברת. שילמתי על המשחק כמובן הכל חוקי וזה כבר עבד ולא רק ששיחקתי אלא גם ברשת. לא מצאתי שום איזכור
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
היי כבר ניסיתי 3 פעמים אבל אני ינסה שוב ..... קניתי גינרלס וגינרלס זירו מקורי התקנתי אותו ושאני מנסה להיכנס אז מופיה התמונה של הטעינה בהתחלה תמונה של המשחק זה מחכה חצי דקה ואז נעלם ולא עושה כלום...... יש לציין תמפרט שלי אולי הבעיה שם intel 6750 2.66+OC 3.5 ati 4870 512 4 giga ram osz win vista אני מאוד מאוד מבקשעזרה למה שילמתי על המשחק 100 שקל וזה ממש מעצבן שאתה צריך לזרוק אותו בגלל בעיה מסויימת במחשב עשיתי את כל העידכונים ניסיתי לשנות רזולציה וכלום לא עוזר.........אני מזה נואש בא לי לשבור תדיסקים זה פ]שוט עושה כאילו טוען ואז יוצא בלי שום אירור (טעות) וזה עוד יותר מעצבן למה עם הייתה טעות לפחות הייתי יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים ולאיזי בוי תגידי לי אתה בסדר? אני מסביר לך …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הטסט דרייב והוא נתן לי רכב להשכרה נסעתי לאיזה סוכנות בחרתי רכב ומשם נסעתי למשימה הראשונה ובכניסה הוא אומר לי טורניר או תחרות או משהו כזה ואני עושה לו START והוא נתקע מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את המחשק : Battlefield Complete Collection, עכשיו הוא מגיע עם 3 חבילות הרחבה פלוס הבטלפילד 2 עצמו.(4) Special Forces-Euro Forces-Armord Fury. עכשיו התקנתי בהתחלה רק את בוטלפילד 2 הרגיל וישר פתחתי משתמש בשם ARNAV0N, לפני שהתקנתי את כל שאר ההרחבות. עכשיו כשאני נכנס לשרת, או בבטלפילד 2 או בספיישל פורסס, זה ישר יוצא לי ומראה לי: http://img507.imageshack.us/img507/6984/84068876bb2.jpg אולי זה בגלל הכינוי או משהו כזה ? ועוד בעיה, כשאני מתקין את 2 ההרחבות האחרות -Euro Forces וArmord Fury, זה כותב לי את זה בסוף ההתקנה:http://img507.imageshack.us/img507/3172/46633918ui5.jpg ואחרי שהתקנתי את הפאטץ' 1.4 הזה שכתוב שם אני מנסה להתקין מחדש וזה כותב אותה …
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לא משנה לאיזה שרת אני לא מצליח, כשאני נכנס לשרת ובוחר קבוצה עוברות כמה שניות\דקה ואז המסך ניהיה שחור ואני חוזר לתפריט הראשי. עכשיו יש רק שרת אחד שאני מצליח להכנס אליו בלי בעיות וזה שרת של חבר שלי שאני מתחבר אליו עם כתובת איי.פי. עכשיו הספקתי לתפוס את ההודעה שאני מקבל שניה לפני שהמסך ניהיה שחור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי את המשחק halo combat evolved מותקן אצלי על המחשב וגם אצל אחי במחשב אחר (2 מקוריים) אנחנו יכולים להיכנס לשרתים אחרים שאנשים פותחים אבל בתנאי שכל אחד בנפרד משחק אם אני נכנס ואז אני אומר שיכנס מהמחשב שלו לשרת שאני נמצא הוא לא יכול אבל אם אני/הוא פותח שרת אז אנחנו יכולים להיכנס אחד לשני ולשחק ביחד מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ששנינו נוכל לשחק ביחד בכל שרת ששחקנים פותחים?? מקווה שהבנתם
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק מאפיה 2 הוא עולה לי בצורה מוזרה שאני רואה מין עירבוב של צבהים כזה אדום כתום ואני רואה את שולחן העבודה ברקע השאלה היא אם זה מה שקורה שהדרישות אולי לא תואמות את המחשב או שהמשחק לא טוב?? גם קורה שהמשחק כאילו נכנס..עולה מסך שחור ואז הוא חוזר חזרה לשולחן עבודה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הורדתי את המוד 1.5 MIDEAST CRISIS דרך התוכנה MODTOASTER אני מפעיל את המוד וכשאני נכנס לSINGEL PLAYER אי אפשר לבחור שום צד,לא את ישראל וגם לא את סוריה,רק משימות הSKRIMISH פתוחות הנה הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המוד דרך NMM וניסיתי גם התקנה ידנית. בשני הפעמים הFollowers שלי לא מחכים ולא עוזבים אותי. אני אומר להם wait here והם עדים הולכים אחרי וכשאני אומר להם לעזוב אותי, אחרי שאני רושם בקונסול את הפקודה show playerfollowercount אני עדין מקבל ערך 1. מישהו ניתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקנתי את המוד של דה וורס והוא אכן מרשים אבל הוא עשה לי בעיית תצוגה. כשאני מסתכל קדימה הכל מטושטש אלא אם אני מתקרב לאותו מקום ואז הוא מתחדד ואז החלק הרחוק שוב מטושטש...כשאני מרים את העכבר למעלה הטישטוש נעלם אבל ברגיל זה נשאר..זה מקשה על העיניים וגם כשרוצים להילחם באנשים ופתאום הם מיטשטשים..מישו יכול לעזור לי? (זה לא קשור להגדרת הבלור במשחק)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את המוד יחד עם המשחק זה עושה Loading וברגע שזה מסיים את הטעינה הוא פשוט יוצא החוצה מהמשחק ולא אומר מדוע... יש למישהו מושג איך פותרים את זה?...שמעתי שזה מוד ממש יפה ואני מת לנסות.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי נכנס לMP-SA משחק קצת ואז זה נתקע הוא חייב לעשות ריסט ואז זה כותב לו : http://img129.imageshack.us/img129/8346/52326557wj3.jpg מה הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מקורי והכל קניתי בקיצור אני רוצה לשחק וכל הזמן אני אחרי 5 שניות ניזרק מהשרתים ומקבל הודעה שיש בעיה עם PUNKBUSTER הזה אז עידכנתי את המישחק עידקנתי את הפאנקבאסטר הזה וזה עדיין ממשיך איך אני מפעיל אותו לעזזל בבאופשנס של המולטי הPUNKBUSTER על YES הוספתי גם את המישחק בתוכנה הזאתי שלו ועידכנתי זה קורה הרבה יותר מידי לפעמים אבל אני כן מצליח בלי בעיה לשחק ושמתי לב שבמשימות שפועלות אין את השם של התוכנית של פאנקבאסטר אולי זה בגלל זה?... מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-