משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
כשאני מנסה להיכנס למשחקים שהם לא ברשת כמו hl2,episode 1 זה נכנס לתפריט הראשי אבל כשאני טוען שלב זה נתקע באמצע ולא מגיב...וכשזה עוד פעל לפני כמה זמן זה לא נתן לי לשנות הגדרות אחרי שניכנסתי למשחק(וגם באפיסוד אחד אין לי אפשרות של hdr מלא...) וכשני מנסה להיכנס לcss אז זה נתקע באמצע הטעינה ואומר שהוא לא מזהה את ה-user id או משהו כזה... ניסיתי פעם להתקין מחדש אבל זה לא עזר... מה לעשות?זאת תוכנה ממש מעצבנת...
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בלאק אופס 2 תחרותי? איך נכנסים, ממה מתחילים, מה עושים? נהנים לשחק בלאק אופס 2 בפאבליק? תמיד מגיעים לתוצאות גבוהות, או לפחות נהנים מהמשחק? חשבתם על להתקדם ולשחק במשחק יותר מאוזן, תחרותי ומקצועי? זה המקום בשבילכם, באשכול זה אעבור על כל פרט ופרט בדרך שלכם אל התחרותיות והמקצועיות, מהדברים הבסיסיים ביותר כמו כניסה לטימספיק ועד לדברים המתקדמים יותר כמו פתיחת קלאנים, קאפים, גאטרים וטורנירים. חוקים תחרותיים, ותחרותי בבלאק אופס 2: קוד נתפס כמשחק תחרותי כבר מהמשחק הראשון, מה ההבדל בין תחרותי ולצורת המשחק בה אתם משחקים כיום? ההבדל הוא עצום, דבר ראשון המשחק נעשה בSEARCH AND DESTROY, עם הגבלות בנשקים ובעוד דברים שונים על מנת ליצור איזון וסוג של "ספורטיביות", …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להכין סרטון של טופ 10 פראגים ממשחקים ישראלים בלבד ממה שהולך עכשיו בקהילה (גאטרים או קאפ אם יהיה),קוד 4 בלבד. כל שחקן יכול להופיע פעם אחת בלבד. מי שמעוניין בדבר הזה שיתחיל להקליט בגאטרים או בקאפים אם יהיו ולשלוח לי את הדמו לסטים: orik888 או בטיאס. אם לא תהיה תמיכה בזה אני ארד מהתכנית הזאת. אני מתכנן לאסוף דמואים מהחודש הקרוב בערך אז תתחילו להקליט. channel: http://www.youtube.com/user/blbbEdits עריכה: בשם של הדמו צריכים להיות מצוינים שם המפה והראונד.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
המשחק הוא CONFLICT DESERT STORM 2 לא מצליח לעשות לו UNINSTALL, לא דרך "התחל", לא דרך לוח הבקרה/הסרת או הוספת תוכנה ולא דרך הקובץ שבתקיית המשחק..... למישהו יש רעיון ????? תודה.aaaaaa32
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני גר בחיפה, בגראנד קניון באנג לא פתוחים......יש עוד חנות שמוכרת את far cry במחיר הזה חוץ מבאנג?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק במולטיפלייר בקול אוף דיוטי 2 (לא קניתי אם אתם מבינים..) ושאני ניכנס לסרבר מסויים זה אומר לי ככה: **** Has been kicked via punkbuster ושאני מבטל את הפאנקבאסטר זה אומר לי שאני צריך להפעיל אותו אותו דבר גם במישחק war Rock שאני ניכנס לאיזה שהוא סרבר מעיפים אותי ויש אותה שגיאה כמו בקול אוף דיוטי מה אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו סדר גודל של כרטיס המסך שמספיק להריץ את המשחק באיכות גבוהה בצורה חלקה. אני יודע שקשה לשפוט כשמשחקים מול ה AI כי ה AI צורך משאבי מעבד רבים ומשפיע על ה FPS, אבל נגיד במצב sandbox, עם מאות יחידות על המסך ובגרפיקה באיכות מקסימלית - מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי בעיה קניתי משחק הטירה הנאצית ושיחקתי בו ברשת הכל טוב ויפה אבל פתאום ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לשרתים זה כותב לי invalidcdkey המשחק הוא מקורי! עכשיו ניסיתי להתקשר להדארצי והם אומרים לי להתקשר לחברות של השרתים ולהגיד להם את זה!!!!!!! זה כל כך מעצבן ואין לי מושג מה לעשות עכשיו בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן מנסה אבל אני לא מצליח לעשות מישו יודע איך? אני מתכוון בתחרות הטבעות לא במשחק רגיל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב החמישי אם אנני טועה ( במסיבת כריסמס בהרי האלפים ) וכאשר אני מנסה לקחת את התלבושת של אחד משומרי הראש שהרגתי המשחק מתעופף לוינדוס. לא תמיד זה קורה, אבל זה קורה רק שמנסים להחליף תלבושת עם אחד משומרי הראש. נראה כמו באג. אודה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן.. אני ממש מצפה כבר למשחק החדש שעומד לצאת, ופשוט נראה לי מוזר שעד עכשיו שיחררו את הדמו רק ל- 360 ולא למחשב. הסיבה היא שהמשחק יוצא ב- 13 לנובמבר שזה עוד שבועיים וחצי בערך. מישהו יודע האם יש סיבה מסויימת ל"עיכוב"? תודה וסוף שבוע טוב, עודד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק ממש קטן (5mb) ומצחיק שנתקלתי בו: http://www.ragdollsoft.com/ragdollmasters/ זהו shareware, בכל מקרה לי יש את הגרסא המלאה. המשחק ממש כיף, לא יותר מ-4 כיוונים (לחצנים) והולכים מכות. 1 נגד מחשב \ 2 נגד מחשב \ 1 נגד 1 הוא מגיע בלי gravity אבל במלא אפשר לכוון את זה... בעקרון אתם שולטים רק בראש ובכך גורמים לגוף לתת מכות ולעשות תרגילים מאולתרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
---------------------------------------------------------------------------- קודם כל ,אדמינים - אל תבהלו! זהו תר חוקי לכל. הגרסה שעליה אני מעלה את נושא ניתנת ל15 יום באופן חוקי מחברת EPIC! --------------------------------------------------------------------------- אז ככה לכל מי שהתנסה עם הגרסה הזאת יש לי שאלה אליכם: הורדי את הגרסה הזאת ב-65 קבצים של 15MB ועכישו יש לי בעיה בלהתקין אותה.. זה לא משחק שבא בפורמט ISO או BIN אלא זה פשוט לקחו את תוכן הדסיק וקיבצו אותו לקבצי RAR! אני מקווה שעד כאן ברור. טוב אני לוקח את הקובץ הראשון נפתח WINRAR ושמה תיקה בשם UT2003 אני לוחץ עליה ועשה לה EXTRACT (מקווה שכולם מסכמים איתי) אך זה רושם לי מלא ERRORS! WRONG METHOD. ניסיתי גם לפתח את זה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בואו לקרוא על עוד דילים מעולם הגיימינג שזמינים ממש עכשיו, ולא כדאי לכם להחמיץ לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן באמת http://www.fileplanet.com/promotions/supremecommander/open/landing.aspx
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
גמרתי את המשחק MW3. היה לי את כל השלבים פתוחים עם התוספות של המסכים המיוחדים. העניין הוא שפרמטתי לא מזמן ועכשיו אין לי את השמירות של השלבים וסתם מידי פעם בא לי לשחק בשלבים היפים במשחק. מישהוא יכול לעזור לי עם save games שייפתחו לי את השלבים שוב או יודע מאיפה משיגים?...אין לי כוח לגמור את כל המשחק מחדש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה כאשר אני משחק נגד המחשב ומגיע למצב שנשאר למחשב רק מלך...ישר המחשב מודיע לי על תיקו??? (זה משחק מובנה בויסטה**) **מצטער אם זו שאלה טיפשית-אני רק מתחיל בכל הנושא של השח-מט**
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
כדאי להוריד את המשחק הזה: http://www.gamespot.com/pc/sports/premiermanager20062007/index.html
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני יודע שבטח כבר מליון פעמיים שאלו את זה שמתי לב לפני ששאלתי עברתי פה יותר מעשרים דפים אבל לא מצאתי את התשובה יש לי חלונות אקס פי כרטיס מסך 4500 וודו פנטיום 4 1600 זיכרון כ500 ומשהו ואני לא מצליח לראות כתוביות במשחק כניראה יש איפה פץ או משהו כזה והבן שלי שיגע לי תמוח אני מבקש אם מישהו יכול לעזור אני יודה לו מאוד תודה מראש לכל מי שינסה להסביר או לכוון
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-