עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by stingeR-,

ביממה האחרונה יצאו שני משחקים מאוד מ מצופים! Unreal Tournament 2004 Far-Cry שני המשחקים יהיו בחנויות היום\מחר! אנשים! תהנו! וגם אני יהנה תגובות!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Rise<3,

אם אהבתם תעשו לייק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by assafcohen1,

יצאו גרסאות של God of war I וגם God of war II למחשב??????? להלן תמונה http://i40.tinypic.com/se9ldl.png

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה הדרישה העיקרית של אלף בd&d זה תבונה+כוח? זה לא אמור להיות עם כבר תבונה+זריזות מה התמונה הקלאסית אלף חותך למישהו את הראש עם חרב (בשביל זה צריך כח במ"ד) או אלף ממאה מטר צולף לגובלין מכוער בראש עם קשת יפה?(דוגמה lotr) זריזות מביאה בונוסים לירית קלעים וכח לחרבות זה קצת מוזר שהדרישה העיקרית השניה של אלף זה כח ולא זריזות!!!!!! מאוד מוזר!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Arik.G,

מחפש משחקים ללאן הבא עם חברים. לא ממש הבנתי האם אפשר לארגן את זה בלי הצורך שכל מחשב יהיה מחובר לאינטרנט ול STEAM. עד היום הינו מחברים כל מחשב לסוויטצ', אחד פותח משחק וכולם מתחברים אליו ומשחקים. זה אשפרי ב MW2 וBLACK OPS?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YakovEQW,

שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by fragon,

שחקן בשם REX מחלק 5 מפתחות לקבוצה שתעבור למשחק הזה. לינק: http://forums.warchest.com/showthread.php/38834-Extraction-key-giveaway-for-2-teams! GL מי שרוצה מי שרוצה לנסות את מזלו שיכנס ל #extraction במירק וישאל בערוך הכללי, לאנשים יש עודפים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by corteX,

תהנו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מסך samsung 931b 5ms ושיחקתי devil may cry 4 והקצב ריענון במשחק מוגדר על 60 ושזה על 60 ה fps מוגבלל עד 60 ושאני מעלה במשחק את הקצב ריענון של המסך ל 75 אז המקסימום fps על 75 ולא הפעלתי v sync גם לא בדרייבר למה זה קורה?? ה fps שלי מוגבלל לקצב ריענון של המסך? למה זה קורה?

10. Started by sooliman,

קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב פה תביא תוצאות שלכם בסוף כול מישחק וביכלל תדברו על המישחק. קבלו איזה תוצאה: תגידו מתי אני מקבל ADVANCED MEDIC? ויש איזה מדריך לכול המדליות וכאלה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ranyr,

אני תקוע בשלב route kanal על ההתחלה יש חדר עם סולם שמוביל לחדרון עם איש מת ולמטה יש דלת נעולה והרבה ארגזים וחביות שתיים נפיצות אני לא יודע איך להיתקדם מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה פיספסתי????

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לאחר קרוב לחמש שנות פיתוח ויותר משנה של בדיקות ציבוריות, משחק המירוצים שמתיימר להחזיר עטרה למחשב האישי זמין לרכישה בגירסה מלאה ורשמית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%aa%d7%a0%d7%99-assetto-corsa-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%92/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pc student,

הי חברה זה אני אני רציתי לשאול אמכם לגבי משחקי מכוניות 2004 hhhheeeeelllllllllpppppppppppppp! please

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הגירסה החדשה לסדרת משחקי הכדורסל המובילה בשוק קוצרת הצלחות גדולות עם מכירות שיא בשבוע הראשון להשקה לכתבה: http://hwzone.co.il/משתלם-להיות-בודד-בפיסגה-מכירות-של-4-מיל/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ran_giladi,

לגבי המשחק הזה אני מתלבט הרבה זמן. ורציתי לשאול האם הוא כדאי לקנות אותו (אני שחקן FPS שאוהב יותר SLOW PASE בסגנון של ARMA רק לא עד כדאי כך איטי) אז ציון היתתם נותנים למשחק מאחד לעשר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The Dom,

כמעט סיימתי את 2 הקמפיינים הראשונים (נשארה לי המשימה האחרונה של הNOD) ואז החלטתי לעדכן את המשחק. כול השמירות שלי נמחקו..... יש קוד שמקפיץ שלבים? (כי ממש אין לי כוח להתחיל הכל מחדש) (ד"א המשחק מקורי)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by B.D.B,

[ltr]they were much better a decade ago... look at #8... #6 is pretty funny as well...[/ltr] [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

קיבלתי את המשחק GIANTS, שו זולט? מה זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-lords-fallen-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a4%d7%a8/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לאיזה משחק גרפיקה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BIGMAN,

שלום לכולם ! יש לי בעיה במשחק Jagged Alliance 2 Gold לא ידוע למה כל פעם שאני מנסה לעבור סהקטור במחשק (חלק ... מי ששחק יודע על מה אני מדבר... :saint: ) אז בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב או משהו כי לא מזמן קניתי חדש... מעבד P4 2.4G דגם ה- 533MHZ זיכון 512 DDR דגם ה- 333MHZ של SAMSUNG דיסק קשיח 60 GB דגם 7200 RPM של W / S כרטיס מסך ATI Radeon 8500 128DDR לוח אם Ac97 Intel 845G/533 DDR מארז USB P4 כרטיס קול SB LIVE 1.5 של Creative אחר... צורב 8X צריך להחליף.... CD-ROM אין מושג מסך 21 אינט של CTX ואז ראיתי שכול המחשקים האחרים עובדים חלק אז לא היה הגיוני ..... ואז חשבתי אולי אני צריך איזה עדכון לJA2 אבל לא מצליח להוריד אותו אפילו מהאתר הרישמי.... http://www.Jagge…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Abyssus,

אהלן חברה מחר בשעה 2 בצהריים יום שבת יתקיים הגמר בין ANNOY ל GHOSTS בטורניר 3על3 בחסות GSKILL. יהיה סטרים על ידי posix קובי , להגיע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by overload,

תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Joli,

החלטתי לא מזמן שאני רוצה להתחיל לשחק במולטי של ה COD. ואני מתלבט בי ה - BO2 ל - MO3.. ורציתי לשאול על איזה מהם אתם הכי ממליצים (בשכלול המחיר אם אפשר) בנוסף רציתי לשאול אם ידוע לכם על מבצעים לכבוד השנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.