עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 47,

יש איזו שהיא תוכנה ללינוקס שמאפשרת להריץ שרת למשחק, בלי להתקין אותו(או שעם להתקין אותו)? אם זה חשןב כל כך, אני רוצה להריץ שרת של UT2003 ושל MOHAA. תודה לכל המגיבים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by hardgore1,

הי, אשמח להמלצות, שיהיה כולל: -שרת ענק עם מפה - יקום ענק, עדיפות לשלנו (כוכבים ומרחק בינהם, חוקי פיזיקה). -רב משתתפים (עדיפות לשילוב בין pc לקונסולות). -שיהיו הרבה אפשרויות, כמו משימות, תחרויות, קרבות ועוד.. נגיד כמו gta אבל בין כוכבי : ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by huber,

ב 18 לחודש גם מי שאין לו קונסולה יוכל סופסוף להינות מהמשחק הנפלא הזה! http://www.gamershell.com/news_63124.html

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. amd barton 2500@3200 512mb ddr400 radeon 9600 np מחפש משחק שיעבוד במפרט הזה, שיהיה מהנה ולא ימאס אחרי 2 דקות מרוצי רחוב יתקבלו בברכה, shooter הרבה פחות בברכה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הכירו את המיזם שרוצה להביא את העולם של Red Dead Redemption אל תוך העולם של GTA V לכתבה

6. Started by kokoki,

כרגע יש לי מנוי ל- origin access, אם אני מבטל את המנוי המשחקים נשארים לי בספרייה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by PuG3o6,

המשחק נורמלי או מה? חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by carock,

מישהו יודע מתי יהיה פריצה למשחק.. ומתי יהיה אפשר להוריד אותו.. אני מחפש עליו דברים וזה ניראה כאילו הוא עדיין לא יצא בכלל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ron Steinmetz,

היי, הכנתי סרטון סקירה על הגליל ואיזה אביזרים לשים עליו.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזה תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IlanF,

וידאו שנתקלתי בו אתמול וכהמשך לכתבה שפורסמה פה באתר לפני כמה ימים looking good

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by BIGMAN,

שלום לכולם ! יש לי בעיה במשחק Jagged Alliance 2 Gold לא ידוע למה כל פעם שאני מנסה לעבור סהקטור במחשק (חלק ... מי ששחק יודע על מה אני מדבר... :saint: ) אז בהתחלה חשבתי שזה בעיה במחשב או משהו כי לא מזמן קניתי חדש... מעבד P4 2.4G דגם ה- 533MHZ זיכון 512 DDR דגם ה- 333MHZ של SAMSUNG דיסק קשיח 60 GB דגם 7200 RPM של W / S כרטיס מסך ATI Radeon 8500 128DDR לוח אם Ac97 Intel 845G/533 DDR מארז USB P4 כרטיס קול SB LIVE 1.5 של Creative אחר... צורב 8X צריך להחליף.... CD-ROM אין מושג מסך 21 אינט של CTX ואז ראיתי שכול המחשקים האחרים עובדים חלק אז לא היה הגיוני ..... ואז חשבתי אולי אני צריך איזה עדכון לJA2 אבל לא מצליח להוריד אותו אפילו מהאתר הרישמי.... http://www.Jagge…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות דקם חורף של Steam טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בימים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה. טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו במכירות קדם חורף של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים אך תשחקו בו רק בעוד זמן רב - עדיף להמנע מרכיש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Battlefield man,

מישהו יודע אם יצא -battlefield 3 או שיצא משהו אחר???????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה: *Half - Life2 *Half - Life2 Episode One *Half - Life2 Episode Tow רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק? תודה והמשך יום נעים. נ.ב למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ron321321,

אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חדשות מאכזבות לחובבי משחקי התפקידים - צמד המשחקים הגדולים שמפתחת Bethesda Game Studios לא יככבו בתערוכת הגיימינג המרכזית של השנה לכתבה

19. Started by myDGB blws,

אם אפשר מישהו שממונה עליהם לדבר איתי בדחיפות על שטויות שהם עושים על קאפ עם פרסים של 5 אלף שקל. פתחתי כבר תנושא והם הבטיחו שיטפלו בזה ושאני ימחק תנושא אך הם שיקרו והינה אני שוב. steam:yonaben100 Teamspeak : blws עדיף שנדבר בTS כי יש הרבה מה לומר על הניהול הכושל (ברמה מפחידה) של המנהלים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה הדרישה העיקרית של אלף בd&d זה תבונה+כוח? זה לא אמור להיות עם כבר תבונה+זריזות מה התמונה הקלאסית אלף חותך למישהו את הראש עם חרב (בשביל זה צריך כח במ"ד) או אלף ממאה מטר צולף לגובלין מכוער בראש עם קשת יפה?(דוגמה lotr) זריזות מביאה בונוסים לירית קלעים וכח לחרבות זה קצת מוזר שהדרישה העיקרית השניה של אלף זה כח ולא זריזות!!!!!! מאוד מוזר!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

קיבלתי את המשחק GIANTS, שו זולט? מה זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הרגתי את כל מי שמצאתי ושחררתי את השומרים המהופנטים בקומה הכי תחתונה. מה עוד צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי 3 קוואסטים ואני לא רואה אותם במפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
    • 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matan_18,

קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים