עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amit27,

תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ran_giladi,

לגבי המשחק הזה אני מתלבט הרבה זמן. ורציתי לשאול האם הוא כדאי לקנות אותו (אני שחקן FPS שאוהב יותר SLOW PASE בסגנון של ARMA רק לא עד כדאי כך איטי) אז ציון היתתם נותנים למשחק מאחד לעשר. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני מחפש איזשהו אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים חוקיים בכסף כמובן משהו בסגנון של סטים יש אתר כזה? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. לפי דיווחים, הייתה דליפה של סרטון gameplay של משחק Harry Potter עולם פתוח RPG שנמצא בשלבי פיתוח (?) הרבה מהסרטונים שהפיצו כבר נמחקו כנראה בגלל זכויות יוצרים. בסרטון הזה ש ChiGuy הכין, הוא מדבר על ה LEAK וגם מראה קטעי וידאו ותמונות. New Open World Harry Potter Gameplay Footage LEAKED האם זהו המשחק שכל חובבי הארי פוטר בעולם ציפו לו? מה דעתכם על זה? הייתם משחקים בו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Abyssus,

אהלן חברה מחר בשעה 2 בצהריים יום שבת יתקיים הגמר בין ANNOY ל GHOSTS בטורניר 3על3 בחסות GSKILL. יהיה סטרים על ידי posix קובי , להגיע

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by overload,

תגידו מה הקטע עם השלב האחרון של מאקס פיין 2?!? כל המשחק יש שלבים מעולים עם מקוריות ועיצוב מדהימים! כולם 100% כיף טהור! ופתאום צצ לו משום מקום השלב האחרון! שבו צריך לרוץ בסיבובים חצי שעה ולירות בברגים של הגג. איזה שלב ג-ר-ו-ע ! ! ! לא האמנתי שזה אמיתי,חשבתי שזה עוד חלום של מקס, אני לא מבין את זה למה עשו אותו כל כך עלוב. שמתי לב גם שבאף כתבה שראיתי לא אמרו מילה אחת על השלב, כאילו הוא היה רק בגרסה שלי, אני הייתי מוריד למשחק לפחות חצי נקודה על החוסר מאמץ שהושקע בשלב הזה, שהוא צריך להיות השלב הכי חשוב במשחק. אולי זה רק אני? מה אתם חושבים? לא נראה לכם מוזר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שובו של הג\'די והאימפריה מכה שנית מתעוררים לחיים במשחק מלחמת הכוכבים של יוצרי באטלפילד, שהשקתו מתוכננת לנובמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-star-wars-battlefront-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%9e/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomerbd,

אני צריך לינק להורדה לפאצי 1.01 לג'נרלס הרגיל (חיפשתי בגוגל ויש לי גירסה מקורית , אין לינק באתר ברשמי)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Rise<3,

אם אהבתם תעשו לייק

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KingYes,

לא מצאתי איזה אשכול רישמי על המשחק.. אז פתחתי את האשכול הזה. בגדול.. יש קובץ של הגדרות שלפני שמפעילים את המשחק.. שמה אתה מגדיר את המקשים + רזולוציה. האם יש דרך יותר טובה לערוך את ההגדרות (אפקטים, AA, שאנדואו)? האם המשחק הזה בכלל תומך ב-GAMEPAD? כי זה לא נראה לי. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה עם אפשר אתרים עם מודים ומפות לGTAVC בנוסף לזה עם אפשר בבקשה אתר שאפשר להוריד שמירה של 100אחוז תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

קיבלתי את המשחק GIANTS, שו זולט? מה זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Eliyahu_,

שלום,יש לי בעיה... אני משחק WARCRAFT 3 בGARENA,יש שמה אחלה של פינג,ממש טוב,אבל כשמגיע קרב גדול הFPS במהלך המשחק יורד ועושה לי תקיעות ממש רציניות שלא נותנות לי לשחק כמו שצריך,אולי מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי: -לעשות REINSTALL. -להגביר את האינטרנט+חבילת גיימרים(5MB אינטרנט). -לנקות את המחשב מהיסוד. ונתתי כבר את הנתונים של המעבד וכרטיס המסך שלי לפורום אחר ואמרו שיש לי מחשב חזק מדי לWARCRAFT 3. נ.ב.: זה לא קורה בתוכנות אחרות וגם לא בBNET,ואני ממש צריך את GARENA.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Galit17,

המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מתוך הכתבה על ASUS פה באתר: " ...תחנת המשחקים הזו כוללת מעבד Core 2 Extreme, דיסק קשיח בנפח 1TB, זיכרון בנפח של עד 8GB, ו-3 כרטיסי 8800 Ultra בתצורת 3 Way SLI."

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sol@rWind,

האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by YakovEQW,

שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by corteX,

תהנו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נהניתם מ-Cities: Skylines שהפך למשחק בניית הערים הפופולרי והאהוד ביותר בסביבה? חבילת ההרחבה תראה לכם מה קורה בעיר שיצרתם גם במהלך שעות הלילה לכתבה: http://hwzone.co.il/חבילת-ההרחבה-ליורש-הגדול-של-simcity-תגיע-בעוד/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DXT,

אם בפורום פה יש שחקני מאדן אז תגיבו פה שנוכל לארגן משחקים ביננו מדי פעם, ואם יהיו הרבה אולי גם לעשות ליגה (תלוי בהיענות כמובן). אני בכל מקרה משחק מאדן מ- 2004. כרגע בעונה שלישית עם האטלנטה פלקונס במאדן 2006. עונה ראשונה: זכייה בסופרבול עונה שניה: מקום שני ב- NFL (הפסדתי לאינדיאנפוליס קולטס) כרגע ב- off season של העונה השלישית וקצת בפיגור תקציבי... ;D

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tovtov,

בוקר טוב, יש לחבר מחשב P4 1.5GHz עם זיכרון 256 יש לו כרטיס מסך GF2 MX200 זיכרון 32MB הוא לא מצליח לשחק ב NBA במחשב שלו. המשחק רץ מאוד לאט ממש ב slow motion יש לו את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך אבל זה לא עוזר. הוא עובר ב WIN98 לי יש מחשב הרבה יותר ישן (פנטיום 800 עם כרטיס מסך TNT2) ואצלי המשחק טס. מה יכולה להיות הבעיה? תודה, יוסי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yamabushi,

-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בואו לקרוא על עוד דילים מעולם הגיימינג שזמינים ממש עכשיו, ולא כדאי לכם להחמיץ לכתבה

24. Started by Vidati,

המשחק שוחרר סוף סוף, אני מקווה שעשו עבודה טובה עליו ושלא ניקבל מוצר לא אפוי.. אבודים: המשחק מאת: יובל בירב 29/07/2007 מכורים ל"אבודים"? בתחילת השנה הבאה תוכלו להכנס לנעליו של אחד הניצולים, לחקור את האי המסתורי בעצמכם ולפגוש בכל הדמויות המוכרות, במשחק הוידאו החדש המבוסס על הסדרה. בכנס הקומיקס הגדול בעולם, קומיקון 2007, הוצג לראשונה סרטון מתוך המשחק החדש. לפי הסרטון, אנחנו נגלם את אחד מניצולי טיסה 815 שהתרסקה על אי טרופי אי שם באמצע האוקיינוס השקט. נוכל לחקור את האי המסתורי ומלא הסודות, לשוחח ולשתף פעולה עם הדמויות המוכרות מהסדרה, ולנסות להתמודד עם הסכנות הרבות שאורבות לנו. לדברי חברת Ubisoft, מפיצת המשחק, על השחקן יהיה להלחם בכמה סכנות ואוייבים שפגשנו בסדרה, וכ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by m0tek,

אוקיי חברה..לאחרונה נתקלתי בהרבה מודלים חדשים שאפשר להחליף לקאוונטר סטרייק..לפעמים זה קצת בעייתי..אבל היה מישהו שפתר לנו תבעייה והוציא Pack שלם.. אם מישהו התנסה..שיודיע לי.. אפשר להוריד מהאתר - www.games-fusion.net בכל מקרה..הורדתי..לקחתי פה ושם כמה מודלים , פה ושם כמה ספרייטים , ושינתי את המשחק..משהו בןזונה.. הבעייה רק באה שעכשיו , במשחק שאני משחק אוןליין (לא רשת מקומית) אני מקבל בקונסול Sprite : No such frame 1 מישהו מכיר תבעייה? המשחק משחק טוב , רק שזה מעצבן בקונסול... אנא עזרו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.