עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מתקין אחד ממשחקי ההרחבה זה אומר לי שהמישחק שלי הוא לא up to date טוב אז הוא מתקין תפאץ' של 1.11 ניראה לי. ואז אני עושה NEXT וזה כותב לי את זה: (העלתי תמונה) ואז אני עושה OK ואז זה פשוט חוזר על עצמו אז הוא מבקש סיריאל אני שם ואז זה אומר שוב UP TO DATE אני עושה אוקיי שוב הוא מתקין וזה פשוט חוזר על עצמו ואין לי מה לעשות......

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

3. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by DORAZABI,

במקס פיין יש לי 4 דיסקים אני מכניס את הראשון מתקין ואז נגמרת ההתקנה..והוא לא מבקש דיסק שני..כל מה שהוא התקין לפי מה שראיתי זה רק שפות.וכשאני מכניס את הדיסק השני הוא לא נותן אופציית התקנה...יש בו DATA 3 אייקון ועוד משו..מה עושים? כמו כן יש לי בעיה גם בהפעלת FAR CRY 3 מקורי,התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש חייב עזרה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by adirnasri,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  6. Started by orlando,

אני מנסה להתקין אתהמשחק JTF ויש לי 150 גיגה פנויים בכונן D ולמרות זאת הוא נותן הודעה שאין מקום פנוי מה הבעיה שלו

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  8. Started by ym224,

לא מזמן ניסיתי להתקין את אלדר סקרולס3: מורווינד. וכשבאתי להתקין בדיוק כשזה סיים את ההתקנה הקטנה הזאת של האינסטול שילד בהתחלה ההתקנה לא נפתחה והייתה הודעה שהיה כתוב בה שהגרסה של הר.פי.סי סטב(RPC STUB) לא מותאמת או משהו כזה... משהו יודע מה זה אומר? או איפה אני יכול להוריד גרסא יותר חדשה של הRPC STUB?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by Axel Foley,

כאשר אני מנסה להתקין משחק די ישן בחלונות XP אני מקבל הודעת שגיאה: מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by Armageddon1,

כשאני מתקין את המשחק בסוף ההתקנה מופיעה לי הודעה error 1628 אם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל ויכול לתת לי הסבר ופתרון אני הודה לו מאוד . תודה.

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  11. iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by spot,

מדובר על משחק הילדים: cars the video game. בעת נסיון התקנת המשחק (מקורי) מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. זה מתרחש כל הזמן בעת נסיון התקנת המשחק, יש לציין שבעבר המשחק עבד אך לאחר פירמוט שבצעתי למחשב מתרחשת השגיאה בהתקנה. יש לי ווינ אקס פי. המפרט שלי: amd athlon 3000 1 ג'יגה זכרון geforce 6600gt לוח אם של ג'גבייט למישהו הפתרונות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yakim Peled,

הי, הילד שלי הוריד כל מיני משחקים. הוא מנסה להתקין אותם אבל הם לא רצים. מניסיוני אני יודע שרק קבצי EXE הם קבצי הרצה ואלו אכן רצים אבל הוא טוען שאפשר להתקין גם קבצים מסוגים אחרים. האם יש איזו תוכנה מיוחדת שמאפשרת הרצת קבצים שכאלו? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by sofix4,

ניסיתי להתקין פלייט דימולטור X וגם NFS CABRON, ובשניהם, אחרי אמצע ההתקנה, מופיעה שגיאה דומה: מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by AleXtazi_054,

יש לי פנטיום 3 WIN XP PRO אחרי הפורמט שעשיתי התקנתי WIN XP PRO והורדתי כל מיני עדכונים של MICROSOFT ואחדתי את הדיסקים D ו C ביחד אני נתקל בהודעות מסוג זה במשחקים כמו STRONGHOLD,MEDAL OF HONOR,COMMANDOS 3...לפני הפורמט המשחקים האלה עבדו מצויין! ראו תמונה מצורפת מישהו יודע מה הגורם לזה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

16. Started by buga,

כן כן אני יודע זה נשמע מוזר אבל יש לי בעיה בהתקנת משחקים של EA. הבעיה התחילה לפני כחודש כאשר שמתי להתקנה את המשחק סימס 2 אבל במהלך ההתקנה ההתקנה פשוט נתקעה ולא המשיכה. מקורות מוסמכים מסרו לי שברגע שכביכול נתקעה לי ההתקנה היה אמור להופיע לי מסך שבו אני צריך להחליף לדיסק 2 אבל זה לא קרה המסך הזה לא הופיעה. בפעם השניה זה קרה לי עם המשחק LOTR- attle for middle earth וגם פה ההתקנה אינה מעבירה אותי לדיסק השני. מישהו מכיר דרך לעשות העברה ידנית? או כל פיתרון אחר לבעיה? זה דווקא מוזר מאוד כי פעם הכל עבד לי סבבה.

17. Started by Elikookoo,

אני מנסה להתקין כמה משחקים ובהתקנות של רובם אני מקבל בעיה של CRC Error ואיזה פירוט לא ממש מובן הנה הבעיה- קרה לי בנתים ב Assassin's Creed[^^^],Far Cry2,War,Warrock תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by tomerbd,

כשאני מתקין את המשחק הוא אומר לי שהוא לא מצליח להעתיק קובץ מסויים, יש לי מספיק מקום בדיסק, הדיסק של המשחק לא שרוט או מלוכלך וניסיתי בעצמי להעתיק את הקובץ והצלחתי. תמונה: (מצטער על האיכות פשוט רציתי שזה יהיה קובץ קטן) תודות לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by composite,

שלום. זו ההודעה שקופצת: מדובר ב- Windows XP Pro SP2 מעודכן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. Started by avivlevy,

התקנתי Battlefield 2 Demo בכונן D עכשיו אני צריך להתקין את הפאץ 1.2 אבל ה לא מוצא לי תמשחק כי הוא כנראה לי מחפש בכונן D מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  21. Started by .nimiking.,

ניסיתי להתקין את הפאץ' של tower wizard, שמתי את הקבצים בתיקיות הנכומות(DLCfrostcrag.bsp וDLCfrostcrag.esa בתיקיה D:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion\Data ואת DLClist.txt נD:\Program Files\Bethesda Softworks\Oblivion). כשאני פותח את המשחק אני לא מקבל שום פתק או קווסט ואני לא מוצא את המגדל במקום שהוא אמור להיות. מישהו יודע מה אני אמור לעשות כדי שהפאץ' יפעל ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  22. כשאני מתקין את המשחק מדיסק דיוידי אני מקבל ב69% הודעה שיש בעיה להעתיק את קובץ "!?smig.txt" מה אני צריך לעשות אני מחכה למשחק הזה כבר חודש... תודה מראש לכל עוזר!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shodan,

הנהיגה לא עובדת חלק זה לא קרטוע ,יש כמו מעצורים אוטומטים שאתה מאיץ עם הרכב נראה כמו באג זה קרה למישהו? מה עושים? זה מוציא את ההנאה מהמשחק שיחקתי את הקודם וזה לא היה כך,שיחקתי ויס סיטי בפליסטישן וזה לא היה כך

24. Started by WRX,

שלום...! אז ככה... אני נכנס לשחק CS וזה לא משנה אם זה באינטרנט או אם זה ברשת אני משחק כמה זמן ופתאום בא לי לראות שרתים אחרים או סתם לצאת לתפריט של השרתים וכשאני רוצה לחזור למשחק המשחק ניתקע והברירה היחידה היא לעשות ctrl + alt + delete ולצאת ל windows אם אתם מכירים פיתרון כל שהוא לבעיה שלי אז אני ישמח לשמוע. נ.ב למי שמשחק CS הניק שלי ב CS זה Ossama Bin Laden :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Chymes,

לפני שנתיים רכשתי את המשחק Dungeons&Dragons Online. מאחר והמשחק לא היה בשל והמחשב הישן בקושי עמד בדרישות המינימום ביטלתי את החשבון אחרי חודש. מאז חלפו שנתיים והחלטתי לראות מה השתנה במשחק. הבעיה שאני לא זוכר את שם המשתמש ולא יכול להפעיל את החשבון. ניסיתי לשלוח מייל לחברה, אבל כדי לשלוח מייל (דרך מערכת פנימית של החברה) אני חייב שם משתמש. מה עושים בכזה מצב?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.