משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הפופולריות וההצלחה של משחקי הוידאו מהוות הוכחה לכך שכמעט כל פעולה יכולה להיות מהנה יותר כשהיא נתפסת כחלק ממשחק ומאתגר - וזה משהו שכבר קורה בכל מקום מסביבנו, ממש עכשיו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
נובמבר או אוקטובר - אלו שני החודשים בהם תעשיית המשחקים מאמינה ש- Nintendo תשיק את קונסולת הדור-הבא מביתה. נינטנדו, כהרגלה, לא פצתה את פיה, אך היא הרשתה לעצמה להשתעשע קצת בהודעתה האחרונה לעיתונות. הכוונה העיקרית של ההודעה הוא לספק עבור קהל המעריצים תאריכים מדויקים לגבי מספר כותרים שיגיעו לחנויות ברבעון הרביעי של שנת 2006 - אותו רבעון בו ה- Wii לבטח תושק. אך למרות שזה נראה כך, נינטנדו טוענת שההודעה בעצם מכילה קוד, שפיצוחו יחשוף את תאריך ההשקה של הקונסולה. מי שלטענתו פיצח את הקוד הוא אתר Gaming Target, ששם לב כי החברה היפנית מוציאה משחק בכל יום שני באותו הרבעון, מלבד ב- 27 בנובמבר, ה- 20 בנובמבר וה- 2 באוקטובר. התאריך הראשון מתרחש מספר ימים לאחר "יום שישי השחור", הנחשב ליום …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמי יובל ואני מנהל מולטי גיימינג גדול בישראל. לאחרונה התחלנו להתרחב למשחקים נוספים ואנחנו מעוניינים להקים קבוצה גם ב- LoL . שימו לב יש כמה קריטריונים: 1)קבוצה קיימת בלבד שרצה לפחות 3 חודשים ביחד. 2)הצלחות מוכחות 3)אנשים עם ראש טוב שמחפשים לשחק בכיף ולא לעשות בעיות 4)קבוצות שמתכננות לשחק לפחות בשנה הקרובה מי שחושב שהוא מתאים מוזמן ליצור איתי קשר בצורות הבאות: 1)הודעה פרטית פה (פחות מומלץ) 2)כניסה למירק שלנו #PwR-Gaming ב- quakenet תודה יובל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סינים: רוסים: ארצות הברית: יצא גם מידע חדש בנוגע לכל ה-Specs: ככל שתתרמו יותר לסקוואד שלכם, נגיד תחמושת, ריפוי, תיקון רכבים וכו', תשיגו עזרים לפי הסדר הבא: חלק ראשון ההתקפה תקבלו ספרינט, ואז תחמושת, ואז רימון ואז נפילות רכות יותר. חלק שני ההגנה שריון שיגן עליכם ביריות על החזה, קאבר שיפחית Supression, פלאק שיפחית פגיעה מפיצוצים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1063475 http://www.wouldyoukindly.com/left-4-dead-2-dlc-the-passing-announced/ כנראה שמוציאים תוספת לL4D2 בשם The Passing שתכלול פגישה בין השורדים מהמשחק הראשון,נשמע נחמד. התוספת תכלול מוד חדש,זומבים *לא נפוצים* חדשים,אינפקטד חדשים,נשקים חדשים\melee,ועוד דברים.. רק נקווה שלא יבקשו על זה עוד כסף
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היגעתי לאיזה אבן כזאת שאני מבקש מישאלה להיות עשיר ואז הכל נופל עליו והוא מת... מה זה הסוף המסריח הזה? משהו מוזר ביותר... יש שם משהו אחר שאני צריך לעשות מישהו יודע?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המשחקים האלה בטוחים מבחינת וירוסים, רוגלות וכדומה? חבר שלי אמר לי שזה יכול לעשות הרבה וירוסים אבל הוא לא מי יודע מה מבין...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי דקה שתיים במשחק PB מעיף אותי ל-5 דקות וכותב לי שזה בגלל "Ignoring MD5Tool Queries" המשחק: battlefield 3 ה-PB מעודכן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי שנעלו לי את האשכול הקודם אבקש ממכם.. לא לרמוז כלום בקשר להיכן אפשר להשיג את המשחק!! למי שלא מעודכן עדיין כפי הנראה הופץ בטא של HL2 לרשת.. אני לא יודע אם התמונות אמיתיות אבל הנה תמונות מהבאט http://www.neowin.net/staff/creamhackered/halflife2/ *למנהלים פעם הבאה שאתם נועלים לי דיון אבקש לדעת את הסיבה. מהאשכול הקודם הסקתי שהוא ננעל כתוצאה של WAREZ..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לחזור לשחק בCSS,התקנתי את המשחק דרך הדיסקים,הורדתי את העדכון(נים),עכשיו שאני נכנס למשחק ומנסה לשחק באינטרנט הוא נתקע על Sending client information משהו כזה ושאני מנסה נגד הבוטים הוא נתקע על Initializing game data ,שאני מנסה להכנס לאפשרויות הוא מצפצף ונתקע. מישהו יודע מהי הבעיה? עריכה-הבעייה הייתה בכרטיס קול,עידכנתי דרייברים והרבה יותר דברים עובדים עכשיו ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הזה לא מזמן COMMANDER AND CONQUER (הראשון) בהורדה חינמית. ואז גיליתי שיש למשחק הזה גם תוספות שיצאו חצי שנה אחרי אז חשבתי שאם אפשר היום כבר להשיג את המשחק הקודם שלו אז אולי גם אפשר את התוספות (שגם בנוי על אותו גרפיקה) השם המלא של המשחק הוא:COMMANDER AND CONQUER COVERT OPERATIONS יש דרך להוריד את המשחק?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגירסה החדשה לסדרת משחקי הכדורסל המובילה בשוק קוצרת הצלחות גדולות עם מכירות שיא בשבוע הראשון להשקה לכתבה: http://hwzone.co.il/משתלם-להיות-בודד-בפיסגה-מכירות-של-4-מיל/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה מראש דן
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי דיווחים, הייתה דליפה של סרטון gameplay של משחק Harry Potter עולם פתוח RPG שנמצא בשלבי פיתוח (?) הרבה מהסרטונים שהפיצו כבר נמחקו כנראה בגלל זכויות יוצרים. בסרטון הזה ש ChiGuy הכין, הוא מדבר על ה LEAK וגם מראה קטעי וידאו ותמונות. New Open World Harry Potter Gameplay Footage LEAKED האם זהו המשחק שכל חובבי הארי פוטר בעולם ציפו לו? מה דעתכם על זה? הייתם משחקים בו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, לא מצאתי שום דבר מועיל. אז איך המשחק? מה מי מו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק לא מופיע לי באוריגין . אני חייב עזרה . אני מפעיל אותו רק דרך הקיצור דרך שנוצר לי בשולחן עבודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שובו של הג\'די והאימפריה מכה שנית מתעוררים לחיים במשחק מלחמת הכוכבים של יוצרי באטלפילד, שהשקתו מתוכננת לנובמבר הקרוב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%97-%d7%94%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%a8-star-wars-battlefront-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%95%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%91%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%9e/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-