משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים רכשתי מחשב חדש, פנטיום 4, 1.7GHZ עם 512RAM וכרטיס מסך מובנה של אינטל (82845G, אם זה עוזר). ניסיתי להתקין את טומב-ריידר 4 עליו, אבל למרות שאני מאמין שהוא עונה לדרישות (ועלה על המחשב הקודם שהיה לי שהיה ישן וחלש משמעותית) הוא לא עובד. מערכת ההפעלה היא XP (גרסה בייתית) באנגלית, ולאחר ההתקנה כמפעילים את המשחק - או את ה-setup, מיד מופיעה הודעת שגיאה לדיווח על תקלות "tomb4.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." החתימה של השגיאה: AppName: tomb4.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: tomb4.exe ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0008d843 יש למישהו רעיון מה התקלה, ומה אפשר לעשות כדי לזכות לראות את לארה קרופט מפזזת על המסך?…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשמנסים להריץ את קובץ ההתקנה מופיעה ההודעה הבאה: unable to locate exported function registerserviceprocess in Kernel32.dll what to do...? המשחק אגב עובד אצל מישהו אחר... תודה, חציל
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הורדתי את הדמו . . . ( קובץ ראר ) . בתוך הוינראר זה מראה מלא תיקיות של המשחק ואין קובץ setup . אז העתקתי לשולחן עבודה . . . ואני לא מוצא דרך להפעיל את המשחק . . . אם משהו יודע ויכול לעזור לי אודה לו מאוד !
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה... אני בא להתקין ואחרי שהוא טוען את מסך ההתקנה קופצת לי ההודעה הבאה http://img407.imageshack.us/my.php?image=xzcza0.jpg אם מישהו יכול לתת בבקשה פתרון תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין שני דמואים האחד זה הניו יורק טייקון והשני זה החדש ה-TIME משהו אבל כל פעם שאני מפעיל מופיעה לי התמונה שהוספתי ואני עושה מה שכתוב ועדין לא עובד מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי את המשחק ביום שישי בפריק, וציפיתי לשחק במשהו טוב בסוף שבוע הזה. בינתיים כל מה שקרה זה שאני מקבל מהסטים הודעה שהסידיקי שלי בשימוש, שזה לא יכול להיות כי המשחק מקורי ולא נרשמתי עדיין לסטים עד אז. יש דרך לתקן את זה? אני אצטרך להחליף עותק? אם זה מה שסטים עושה, עדיף כבר בלי. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אם אין לי את המשחק האורגינלי (יש מהורדה מהאינטרנט)אני לא יוכל לשחק בהרחבה????
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק ומקבל הודעת שגיאה שadvap132.dll לא נימצא באיזה שהוא קשר דינמי אם מישהוא יודע איך לפתור את זה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אז ככה,הורדתי את המשחק מהטורנט,הורדתי קראק,והורדתי את התוכנה Origin,ובכל זאת כשאני מפעיל את המשחק נפתח לי הOrigin ורושם לי - To play BF3,you must first active it in your origin account.מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק כפי שאתם רואים בתמונה ובאמצע ההתקנה זה נותן לי את ה-ERROR הבא: מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הפעלת ההתקנה של Age Of Empires III, כשהחלון של ה-InstallShield טוען, עולה לי ההודעהunable to install installshield scripting :1607 runtime הדבר לא קורה רק עם המשחק הזה אלא גם עם תוכנות שונות. מה פשר הדבר הזה? ממה זה נובע? למה זה קורה רק לי? ובבקשה, כיצד ניתן לפתור את זה? צירפתי תמונות של המקרה. בנוסף, לאחר התקנת המשחק CrashDay, כשאני מריץ אותו נפתחים לי שתי תוכניות בTaskMananger האחת בשם של המשחק והשנייה בשם "Black". המסך לא עולה ל-Full Screen אלא נשאר במסך שחור מצומצם, אולם אני שומע את כל הSound של המשחק.. לאחר כמה בדיקות גיליתי שכשעושים endtask לתוכנית בשם "black" אני מסוגל לראות את המשחק בתוך החלון הקטן, אך רק לכמה שניות ואז המשחק יוצא והחלון…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בהתקנה זה מבקש ממני 2 סריאלים.. שמתי אותם. אחרי שאני מתקין אני שם את הקראק, נכנס למשחק ואז הוא רושם לי COULDNT VERIFY MEDIA. הורדתי עדכון למשחק, אני בא להתקין זה רושם לי שזה לא מוצא את התקיה ולא שיניתי את המיקום שהוא רצה להתקין בהתחלה. מה אני אמור לעשות?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב, אני קניתי תמשחק בגרסה dvd, ויש לי dvd במהירות 16 וכשאני מתקין את המשחק, נפתח לי הודעת שגיאה, הינה תמונה: http://img204.echo.cx/img204/6762/150015001488151315013xt.jpg בבקשה אחים שלי, תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה...הורדתי את המשחק מהביט טורנט..וזה השם שלו 12.09.04.Lord.Of.The.Rings.Battle.For.Middle.Earth.DVD-HOODLUM כמובן זאת גירסה DVD...ולי אין צורב DVD.... אני משתמש בדיימון טולס... ושאני בא מתקין עובר את הכמה אחוז באותו קטע כמה פעמים ניסיתי...הוא עושה לי את הבעיה הזאת אז מה אני עושה?...מה לא בסדר??.. הנה הקובץ NFO של המשחק...(של קבוצת השיחרור) *עריכת המודר - הInfo צונזר משום שהיו שם סריאלים למשחק , אסור לדבר על ווארז בפורום!*
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק הדף של האחוזים עולה לי ואז זה רושם את ההודעה הבאה http://www.fresh.co.il/dcforum/Multimedia/16363.html אני ממש חייב את המשחק תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב אז ככה .. כל פעם שאני מגיע ל80 אחוז התקנה של המשחק עולה לי החלון הבא : מישהו יודע אולי מה העיה :s05: תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
באמצע ההתקנה זה עושה לי שגיאה בקשר לקובץ וידאו אחד ואי אפשר להמשיך את ההתקנה בלעדיו הקובץ נקרא: clip25.vp6 והוא נמצא בקובץ ראר בשם: 0compressed למישהו יש את הקובץ הזה או יודע באיזה דיסק הוא נמצא בגירסאת הדיסקים? תודה לעזורים
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויש תבעיה הזאת ניסתי לשנות תהגדות ל 16BIT וזה לא הצליח מישהו יודע מה הבעיה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים, אז כמו שאומרת הכותרת , אני לא מצליח להתקין את הפאטצ' האחרון לGTA IV לקראת סוף ההתקנה, המחשב מודיע ש "GTAIV_TU5.exe has stopped working" עם כל הפאטצ'ים על לאחרון לא הייתה שום בעיה. את המשחק הורדתי מאתר שבו רכשתי סיריאל מה שאומר שהוא חוקי ויש לי חשבון והכל. זה ממש מבאס והמשחק כרגע עובד פריים אחר פריים בצורה מעצבנת בעליל מה שלא קרה לפני התקנת הפאטצ'ים הקודמים. כל עזרה תתקבל בברכה! מצורף מידע מערכת System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: G41M-ES2L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 3070MB RAM Page File: 1785MB used, 4582MB available Dir…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש פה ... אני מקווה להסתדר פה טוב... ;D יש לי battlefield 2...הוא עובד לי מצוין ואני משחק בו כמה ימים כבר... עכשיו אני כבר רואה שרוב הסרברים של הרנקד עברו כבר לגירסה של 1.02 ונשארו רק 22 סרברים של רנקד ! :s05: התקנתי 1.02 ושאני נכנס למשחק מופיע לי מסך שחור ואז זה חוזר לי לווינדוס.... ניסיתי גם להתקין קודם את 1.01 ואז את 1.02 אבל זה לא עזר.... בבקשה בבקשה תעזרו לי ! בבקשה זה כל כך חשוב...
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הפאצ' 1.3 של Far Cry תיראו מה הוא כותב לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק משני דיסקים שהורדתי המשחק עולה יפה בלי קראק או פאצ ישר ככה אחורי התקנה, אבל המשחק זז עם מן תקיעות כאלו מרגיזות ועם fps נמוך ואין לזה שום קשר למערכת שלי כי חזקה מספיק בכל מקרה הבנתי שצריך לשים פאצים הורדתי אותם אבל אי אפשר להתקינם יש יזהrockstar games socieal not found error משהו כזה בכל מקרה הבנתי שצריך לשנות משהו regedit ונכנסתי כמו שכתבו ואין בכלל את הספרייה של rockstar מה עושים אני רוצה לשחק חלק ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מצאתי פורום מתאים יותר מזה, למרות שהבעיה הזאת מתאימה לפורום תמיכה טכנית(לא של חומרה). אז ככה, בכל פעם שאני מתקין משחק, גם על משחקים שהוצאתי 200+ ש"ח בשביל עותק מקורי, וגם על הורדות פרטיות, אני מקבל הודעת שגיאה עם הכותרת CRC Error, הינה תמונה: בנוסף לזה, אם אני מוריד קובץ rar ששוקל 50+ מגה ואני מחלץ מתוכו את התוכן אני מקבל הודעה זהה "ארכיון מקולקל". אני שוב יגיד, זה קורה תמיד, אני אפילו ניסתי להתקין במחשבים אחרים בשביל לראות אם מדובר בדיסק פגום, אבל התשובה שלילית. אני אודה מאוד מאודד למי שיעזור לי, זה פשוט משגע אותי.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-