משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי הביא לי Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PS2) אכשיו... זה פועל אם הרבה מאוד לאגים! ראיתי בסרטונים,שלהם אין לאגים ( ה PS2 עמד הרבה זמן ולא נגעתי בן הרבה זמן) אז מה הבעיה או ה DISK או ה PS2? :'( :-[
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי לפי כמה ימים ואני משחק בזה לא מעט בכלל הייתי אומר שהמשחק נכנס לספקטרום של סימולטור אתה נוסע בסוגי משאיות שונים ומבצע משימות של העברת סחורות ברחבי אירופה לפי מה שאני רואה הסוגים של המשאיות והמודלים מדוייקים מהמציאות עם חברות אמיתיות וכו ויש שם מגוון גדול במשחק גם במשאיות וגם בסחורות שאתה מעביר הנהיגה עצמה הייתי אומר אחד הסימולטורים היותר מוצלחים שהולכים לכיוון המציאותי למשל השילוט בכבישים הוא אותו שילוט שאפשר למצוא במציאות ההתנהגות של הרכבים מסביבך מרגישה נורמלית עם רכבים שעוקפים אותך נוסעים מסביבך כולם נראים דגמים אמיתיים כולם מאותתים וכו אפשר לשחק מהרבה זווית משחק כולל מתוך התא נהג שמשתנה ממשאית למשאית ולא כמו משחקים אחרים במשחק הזה יש מראות שממש עובד…
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
למישהו יש את הדמו או את המלא ? רציתי לדעת אם כשהשחקן שלי מת אז הלך לי כל המשחק ? אי אפשר להחזיר אותו ? צריך להתחיל הכל מהתחלה ?!
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Lord of the rings the battle for middle earth 2, והמשחק הוא בגודל של 6 ג'יגה, שאני מנסה להעתיק אותו למחשב, הוא נותן לי שגיאה כזו : There is not enough space on the disk. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך קוראים לתוספות? איזו תוספת הכי טובה? מה יש בכל תוספת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם שיחקתי באיזה משחק ואין לי מושג איך קראו לו! זה נוסטלגיה משהו גאוני! אני רוצה לדעת איך קוראים לו כי זה מחרפן אותי. אני זוכר את כל המשחק אחד לאחד. בכל מקרה צריך לגרום לכל מיני פעולות לקרות. נותנים לך כל מיני אביזרים (נדנדה, כדור באולינג/טניס/כדורסל, מאוורר, מספריים, טרמפולינה וכו...) בכמות מוקצבת שניתן לקבוע בעצמך איפה ואיך להציב אותם ויש כאלה שהם קבועים מובנים במשטח (תלוי בשלב). כל האביזרים נמצאים בצד ימין, משחקים עם העכבר, גוררים אותם למשטח המרכזי ומשחקים איתם. בסופו של דבר לוחצים על הפעלה וזה גורם לרצף אירועים לקרות (מסוע מופעל, מפיל כדור באולינג על הנדנדה, הנדנדה מקפיצה כדור שנמצא בצידה השני שפוגע במספריים והם נסגרות, וצריך לחבר גומיות בין מסועים וכו...) 90% שהמ…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום! לפני איזה יומיים קניתי את דל פיירו ליובנטוס וזה היה בפוקס! רציתי לקנות אותו.. אבל לא הבנתי איך עשיתי את זה..! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)אם אני רוצה לקנות את בופון או כל שחקן\שוער אחר לקבוצה שלי אז אני צריך למכור את השחקן\שוער הנוכחי שלי? אם כן אז איך ולמי? 2)איך אני קונה ומוכר שחקנים?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הרבה שנים שאני שומע על המשחק אבל עקב היותו ענתיקה למדי לא יצא לי לקנות אותו. לאחרונה רכשתי את המשחק במסגרת חבילת גדולי הD&D של כל הזמנים למחשב מגיים סטופ ושיחקתי בו פעם ראשונה. כרגע הגעתי ל Curst ולקחתי הפסקה קצרה. אז למה המשחק מאכזב? כי הוא מוצג בתור משחק תפקידים למחשב אבל מדובר למעשה בספר וירטואלי או משחק חשיבה טקסטואלי עם קצת קרבות ופאזלים שמפריעים באמצע לשטף העלילה. שיחקתי בעבר ב: The witcher , Baldur's gate, Neverwinter nights, Kotor, Swtor, Wow, ועוד רבים וטובים של משחקי "תפקידים" או "רוצה להיות משחק תפקידים" למיניהם. הבעיה העיקרית בטורמנט היא שמצד אחד יש עלילה פשוט פסיכוטית מבחינת העומק והעניין שהיא יוצרת ומצד שני המשחקיות והגיימפליי פשוט גרועים מתחת לכל ביקורת…
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1)אני רוצה לדעת בבקשה איך אני ממלא חיים באמצע משימה בGRAW 2-??? 2)ומדוע לפעמים יש לי לוחמים שהם בצד שלי שאני לא מצליח להזיז אותם?? בבקשה עזרה דחופה תודה
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה משחק אני יכול לשחק עם עוד מישהו בLAN (אם המשחק לא מקורי)??? כי יש לי עכשיו גם קרייסיס 1 מקורי וגם BFBF2 ובטוח אפשר שלשחק עם עוד משיהו אם יש דרך כל שהיא לשחק עם מישהו בLAN רק תגידו אני יוריד כל משחק(יריות אני רוצה)חחח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, התעצבנתי לגלות שהמשחק Darksiders לPC זה פורט מחורבן מהX360 (לא ידעתי, קניתי דרך humble bundle). ניסיתי לשחק עם שלט של PS2 שמחובר עם מתאם USB למחשב אבל המצלמה פונה אל השמיים ולא משה משם. הדרך היחידה לשחק זה עם עכבר ומקלדת. יש דרך בכל זאת להפעיל את זה עם שלט PS2 שמחובר עם USB? ואם לא, האם יש שולטים תואמי X360 למחשב בזול או שאני חייב לקנות את השלט של מיקרוסופט שמתאים לX360 וPC (אני מתכנן לקנות X360 יום אחד אבל לא בקרוב וזה עדיין יקר לאללה)? מבדיקה קצרה כאן וכאן (קישור מKSP במקור) נראה שהשלטים המזוייפים הם על הפרצוף ולא שווים את החיסכון. אז מה לעשות? לקנות בKSP\IVORY שלט מקורי ולקוות שהוא באמת מקורי או שיש פתרון. ועוד שאלה, יש לי עכשיו חלונות 8 מותקן ואני יודע שקיימ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך שאני נכנס למשחק הוא נסגר ויוציא לי לדסקופ בלי שום הודעה.....יש למישהו פיתרון או שנתקל בבעיה?!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מת לשחק כבר במשחק הזה ! אז למרות שקשה לי להאין שיש דבר כזה, אם מישהו יוכל לומר לי מאיפה אני יכול להוריד או שאולי יש איזה גרסאת אלפא\בטא. הכל יתקבל . תודה מראש לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
phantasy סוף סוף הוציא את הסרטון הזה. [h=1]mYinsanity District Prague LAN[/h]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני יחסית חדש באתר.. אני לא בטוח שזה בידיוק מתאים לפה או לחומרה.. אז סליחה מראש.. ועכשיו העיקר.. : יש לי כרטיס מסך רידון 9800 פרו של MSI .. והורדתי את המשחק .. הדמו הבעיה היא שהמשחק לא עובד ממש חלק.. גם על גרפיקה פחות טובה.. אז השאלה שלי מה ההגדרות הממומלצות שאני יכול להשים שהמשחק יהיה ברפיקה טובה ויעבוד טוב.. או אם כדאי לעשות אוור קלוק לכרטיס .. ? תודה לעוזרים.. ויום טוב..!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מדובר במשחק איזומטרי שמשלב תפקידים-פעולה בסגנון דיאבלו עם הישרדות בעולם שורץ זומבים. לעומת משחק דומה כמו Dead State שהוא משחק טקטי ואיטי יותר (ועם גרפיקה הרבה פחות טובה) פה המשחק מהיר הרבה יותר (כמו משחקי H&S, למשל Zombie Shooter 2) וגם משעשע יותר מאשר קודר. אלמנטים של ההישרדות במשחק יכללו את הצורך לדאוג לאוכל והשתייה לדמות וגם לישון. כתבות על המשחק: http://www.gamefront.com/how-to-survive-e3-preview-top-down-arpg-meets-zombie-survival-sim/ http://www.technologytell.com/gaming/113692/e3-2013-how-to-survive-in-the-zombie-apocalypse/ http://www.gamrreview.com/preview/90184/how-to-survive-is-survival-horror-with-a-capital-survival http://gamerhorizon.com/e3-2013-h…
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי שבDX10 המשחקים מסתמכים יותר על הכרטיס מסך ופחות על המעבד. זה נכון? ואם כן, יש לי כרטיס מסך 3850 HD ומעבד p.4 3.00 ghz, כדאי לי לעבור לDX10? תודה לעוזרים! אלון
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הדמו של המשחק הנהדר הזה שעומד לצאת בקרוב - שוחרר להורדה, למי שלא מבין אומנם המשחק די "מועתק" מהכותר האחרון פיפא 2005, אבל המשחק עצמו מבוסס על טורניר ליגת האלופות 2004-2005 תחרות הכדורגל הגדולה ביותר בעולם עם 32 הקבוצות הכי טובות ביבשת אירופה. המשחק מציע שלל חידושים כמו שריקות על נגיעת יד, הימנון ליגת האלופות בעליית השחקנים לכר הדשא, 235 קבוצות מכל העולם כולל מכבי ת"א וכנראה גם קבוצת מכבי חיפה, ופשווט תורידו בשביל לראות באמת מה המשחק הזה מציע... לינק להורדה: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Champions/CHAMP05_PC_E-Demo_007.exe תהנו ותבלו, במיוחד לחובבי הענף
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי. יש לי כמה משחקים מקוריים שהעטיפות והכיתוב מאחורה באנגלית... את רד-אלרט 3 קיבלתי עם הכל בעברית מאחורה, על פי מה זה נקבע? מעניין אותי לדעת כי אני מעדיפה באנגלית [בלי סיבה מיוחדת]... תודה
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כמאט בכל הגירסאות של אי ספורט יש את האפשרות המצוינת הזאת ? העם יש אותה במשחק יורו ? כי אני לא שם לב ... וחייב להיות כזה דבר .
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זאת המשימה שצריך להרוג את ג'ימי פגורינו נוסעים על האופנוע בחוף ואז קופצים עם רמפה למסוק של ליטל ג'ייקוב ורומן זה אומר ללחוץ SHIFT שמאלי שוב ושוב כדי לעלות למסוק וזה מה שאני עושה אבל זה לא מטפס למסוק מישהו יודע מה צריך לעשות בקטע הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-