משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
איך המשחק למחשב SOMA? זה משחק אימה,אני יודע. הוא משחק טוב? ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.
-
כאשר אני מנסה להוריד משחקים מהאינטרנט לפעמים יש אותם משחקים פעם ב ISO ופעם ב RIPD מה ההבדל בינהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני רוצה לדעת אך אני מפעיל ומאיפה אני מוריד מודים של CRYSIS? ושמעתי על איזה מוד יפה קוראים לו LOST WORLD RETUREN אני חיפסתי ולא מצאתי הורדה אך אני מוריד אותו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצירה החדשה פרי מוחו הקודח של האדם אשר הביא לנו את Metal Gear Solid מאבדת את הבלעדיות המוחלטת עבור ה-PlayStation 4 - עוד לפני ההשקה הרשמית לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הרשמת קבוצת LEMON SLIDE לHWZONE לאן . חן DARUX מסליתי steam_0:1:22587897 ארטיום ANGELSOLE קרסנוב steam_0:0:2586402 דין RAPIDER גפני steam_0:0:38416732 תומר INVADER אלגריסי steam_0:0:2586402 גל ZESTY דדון steam_0:1:41860941 תמונה של ה STEAM ID http://imageshack.us/photo/my-images/689/2011122300002j.jpg/ אני RAPIDER מאשר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום למישהו יצא לשחק את המשחק החדש ? מבלי לאכול את הראש איך המחשב לא מריץ את זה על איכות הכי גבוהה עם FPS יציב וטוב מבלי להתאמץ יותר מידי ? אז כנראה שלא , משהו לא מסתדר לי במשחק הזה , אני רוצה לקנות אותו השבוע , אבל משום מה הייתי חייב לנסות לשחק בפרוץ ( כן מה לעשות ) ושם הבנתי שהסיפור לא פשוט כמובן גם אחרי חיפוש ברשת הבנתי שהמצב אצל אנשים עם מערכת HIGH-END אותו דבר נ.ב חשבתי שאולי משהו אצלי במערכת לא בסדר כאן לדוג' http://www.carmageddon.com/forum/topic/26685?page=2 איזה באסה .. מרגיש לי כמו הדרישות של GTA IV לעומת התכלס במציאות ..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני נאלץ לפתוח עוד תראד על aa (למרות שלר רציתי) סיימתי את הסנייפר סקול (שתי משימות) ואין לי לאיפה להמשיך :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין איך המשחק הזה עובד.. יש לי משתמש והורדתי את המשחק מהאתר שלהם, פתחתי כרטיס שחקן וקניתי מכונית התחלתי להסתובב בעיר, ראיתי אנשים אחרים.. אבל איך אני נכנס לצ'אט? או משתתף במירוץ? או פותח רשימת חברים? ניסיתי לעשות מה שכתוב בתיבת העזרה אבל זה לא פועל דרך אגב, גם ESC לא עובד, אני צריך לצאת מהמשחק דרך ALT F4 שום דבר לא מופיע על המסך חוץ מהמכונית והסביבה, גם לא הספידומטר איך מפעילים את המשחק הזה? ??? לא משנה, כבר הסתדרתי עם מה שלמעלה אבל איך אני משתתף במירוץ? אני לוחץ join ולא קורה כלום בצ'אט אני רואה שאני יחיד בחדר מתוך 50 שחקנים אפשריים. איך נכנסים לחדר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לינק להורדה לפאצי 1.01 לג'נרלס הרגיל (חיפשתי בגוגל ויש לי גירסה מקורית , אין לינק באתר ברשמי)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי delay מאוד מעצבן בעכבר כשאני משחק במשחק הזה מישהו יודע אולי איך מסדרים את זה כי זה ממש הורס את כל הכיף במשחק תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי היום בתוכנה בשם Game Jackal שבודקת את סוג ההגנה של הדיסקים של המשחקים שלכם ויוצרת לכם על המחשב מעין פרופיל עבור כל משחק, שמאפשר להריץ אותו בלי הדיסק בכונן. התוכנה חוקית לגמרי (היא כמובן עולה כסף), ונועדה לעבודה עם משחקים מקוריים - פשוט כדי לחסוך את החיפוש של הדיסק המתאים והחלפתו בכונן. אל תגררו את הדיון הזה ל-warez בבקשה, כן, אני יודע שיש גם דרכים אחרות לשחק בלי הדיסק המקורי... :-X http://www.gamejackal.com
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש משחק ממש חזק. אני בילתי מנוצח אתם מוזמנים להלחם בדמות שלי http://kianda-gracie.mybrute.com
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגתי את כל מי שמצאתי ושחררתי את השומרים המהופנטים בקומה הכי תחתונה. מה עוד צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם העידכון 1.2 שוחרר לרשת לPC ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יהיה פריצה למשחק.. ומתי יהיה אפשר להוריד אותו.. אני מחפש עליו דברים וזה ניראה כאילו הוא עדיין לא יצא בכלל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כחצי שעה התקנתי תמשחק Hitman Blood Money משחק ממש יפה כמו כולם בסידרה אפילו יותר טוב ובקיצור הינה צלמתי פה תהגדרות של הוידאו של הגרפיקה בבקשה: http://i18.tinypic.com/2mo80nr.jpg ועכשיו רציתי לשואל אתכם עם אפשר לשנות שם משהו בגרפיקה כדאי שאני יראה יותר טוב כי למה קנית כרטיס מסך יחסית נחמד X1950XT זה אמור להפעיל אותו בהגדרות די גבהות אז בבקש תגידו לי מה לשנות אני רוצה לשחק בגרפיקה איכותית הרבה יותר תודה מראש לעוזרים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משחק בדום כרגע כי אף פעם לא ממש יצא לי לשחק בו. רוב המשחק בחושך, ואני יורה במפלצות על עיוור, אני אפילו לא יכול לראות לאן אני רואה. מה שכן גם המשחק חשוך מדי וזה קצת מבאס. לכן רציתי לדעת אם ישנו איזשהו מוד שעושה את המשחק בעל יותר אור, ולא מוד של פנס על הנשק.. ואם אין ברירה, אז גם פנס. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יצא לי לשחק היום במשחק הזה והאמת שהוא דיי חמוד ומגניב ורציתי לשתף אתכם המשחק, בלי לפרט יותר מידי, הוא בעיקר פתירת בעיות ופאזלים (חידות כאלה כמו שיש נגיד ב PRINCE OF PERSIA) ואקשן ויריות קצת מגוף שלישי. אתם משחקים במשחק את BLITZ, רובוט כתום וחמוד שתקוע באיזה מעבורת חלל נטושה. כשהמעבורת מותקפת על ידי רובוטים אחרים מהחלל משימתכם היא להשמיד אותם ולשמור על המעבורת. לעזרתכם ניצב איזה רובוט טכנאי שבונה לכם כלי נשק חדשים כל פעם ומוסיף לכם נשקים וכלים לארסנל.. המשחק כולו בנוי על עקרונות פיזיקה מורכבים ביותר כמו כוחות משיכה, משקל לחפצים וכו'.. ומלווה כולו בהומור והרבה שטויות .. המשחק די קל ופשוט וייסב הנאה לשחקנים המתחילים אך גם יצחיק ויאתגר לפעמים את הגיימרים הכבדים שב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי רוצה לבחור מכונית ואומרים לי שצריך להוריד אותה מהאינטרנט מה זאת אומרת
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-