משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מהם המשחקים הכי מומלצים כיום? נגידי 3-4 משחקים מומלצים ולא כבדים מדי נגיד ברמה של call of duty
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ב BF3 שאני בא להיכנס לסרבר זה ניכנס ואז יוצא וזה כותב לי אתזה ame disconnected: something went wrong. עם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לחזור לשחק בCSS,התקנתי את המשחק דרך הדיסקים,הורדתי את העדכון(נים),עכשיו שאני נכנס למשחק ומנסה לשחק באינטרנט הוא נתקע על Sending client information משהו כזה ושאני מנסה נגד הבוטים הוא נתקע על Initializing game data ,שאני מנסה להכנס לאפשרויות הוא מצפצף ונתקע. מישהו יודע מהי הבעיה? עריכה-הבעייה הייתה בכרטיס קול,עידכנתי דרייברים והרבה יותר דברים עובדים עכשיו ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, שמי שון, אני משתמש חדש בקהילה, עם השאיפה להרחיב ולפתח את תחום הסימולציה הצבאית (MilSim או "מילסים"). הנני נציג ומנהל של קלאן בינלאומי עם שורש ישראלי חזק הקרוי Task Force Wolfpack (או TFWP) שמשחק ב-ArmA 3 - הסימולטור הצבאי מבית Bohemia Interactive. אנו מחפשים להרחיב את אוכלוסית הקלאן שלנו דרך כל מקור קהילת גיימינג בארץ ובעולם, במטרה לגייס שחקנים ותיקים וחדשים כאחד בעלי עניין מאוד חזק בתחום וב-ArmA 3 בפרט. להלן פרטים על הקלאן: אודותינו Task Force Wolfpack הינה קבוצת משחק ב-ArmA 3 אשר נוסדה בספטמבר 2017 ע"י מספר שחקנים ותיקים עם ניסיון וממוצע של עשר שנים יחד בתחום המשחקים הטקטיים והסימולטרי טיסה, כולל ArmA, Squad, Project Reality, DCS וכיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להיזכר באיזה משחק. הייתי בטוח שזה Call of Duty: World at War, אבל אחרי צפייה בסרטונים הבנתי שזה לא הוא. המשחק מתחיל בזה שהדמות שלך, בגוף ראשון, זוחלת ברחובות סטאלינגרד יחד עם איזה בחור רוסי מבוגר שמדריך אותך לאורך המשחק. מזכיר מאוד את הסרט אויב בשער. יש קטעים שזכורים לי במיוחד, כמו למשל שהנאצים מגלים אותך בתוך בית ואז מעלים את כל הבית באש עם להביורים, ואתה יחד עם המדריך שלך בורחים משם. עוד משימה שאני זוכר - אתה מנסה להוריד צלף גרמני שכל פעם יוצא מחלון אחר, קרב אחד על אחד כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אסטרטגיה להמונים: סדרת המשחקים המצליחה של Creative Assembly וסגה זמינה להתנסות חינם ב-Steam בסוף השבוע הנוכחי. ויש גם הנחות, כמובן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%95-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-total-war-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם מוזמנים לצפות בשידורים של נבחרת ישראל מול נבחרת שוויץ במסגרת Clanbase NantionCup XV! שידור ישיר: http://www.twitch.tv/IGAIsrael תביאו חברים! צפייה מהנה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd barton 2500@3200 512mb ddr400 radeon 9600 np מחפש משחק שיעבוד במפרט הזה, שיהיה מהנה ולא ימאס אחרי 2 דקות מרוצי רחוב יתקבלו בברכה, shooter הרבה פחות בברכה
-
הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרשמת קבוצת LEMON SLIDE לHWZONE לאן . חן DARUX מסליתי steam_0:1:22587897 ארטיום ANGELSOLE קרסנוב steam_0:0:2586402 דין RAPIDER גפני steam_0:0:38416732 תומר INVADER אלגריסי steam_0:0:2586402 גל ZESTY דדון steam_0:1:41860941 תמונה של ה STEAM ID http://imageshack.us/photo/my-images/689/2011122300002j.jpg/ אני RAPIDER מאשר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-נערך- השרת קצת איטי אבל בסוף ההורדה זה משתלם הגרסה הזאת היא DX9 כי זה גרסת הדגמה מהימים בהם עוד לא היה כרטיס DX10 אבל מה זה משנה יש 10 שלבים וגרפיקה מדהימה!!!! nimtahtem
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו האלף לייף 2 ועוד משחקים שעובדים על מנונע הסורס לא יעבדו טוב עם מנוע כפול ליבה?(amd 3800 am2) והאם זה נכון שאמור לצאת לזה תיקון בקרוב ועד אז מה אפשר לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני כבר הרבה זמן לא מצליח לעבור קטע מסויים במשחק (המצויין) HALF LIFE2. אני לא זוכר את שם השלב אבל זה לאחר שפרימן נכנס לכלא בו מוחזק המדען השחור , והבת של המדען עוזרת לגיבור דרך המצלמות. הקטע הוא כשיש שני מזדרונות משני הצדדים ויש שלושה תותחים קטנים שצריך להציב בהם , לאחר שמסדרים את התותחים מתחילים לזרום חיילים משני צידי כל מסדרון.. ופה אני פשוט לא מצליח לעבור, אני כל הזמן נהרג . אפילו ניסיתי להוריד את הרמה של הקושי.. יש איזו טקטיקה או משהו שיכול לעזור לי ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ת'רד המלצות מודים ת'רד זה נפתח במטרה לשיתוף מודים שאתם ממליצים עליהם. מה זה בעצם מודים? מודים הם תוספות למשחקים קיימים שמפותחים ע''י מעריצים. התוספות האלה יכולות לבוא לידי ביטוי כמשחק שנבנה על המנוע של המשחק המקורי, כמפות, נשקים, דמויות חדשות ועוד. דוגמא טובה למוד מאוד מוצלח היא counter strike שיצא כמוד למשחק Half life והוא משחק מאוד פופולארי גם אחרי יותר מ 10 שנים אחרי יציאתו. מי שלא מכיר מודים או לא העז לנסות, יוכל להיחשף כאן לנושא המופלא הזה. לכל המלצה תוסיפו תיאור, קישור, מאיזה משחק המוד, תמונות בגודל נורמלי והוראות התקנה אם אין קובץ התקנה לאותו מוד. כל מוד שאתם ממליצים עליו חייב להיות מוד שאתם ששיחקתם בו. אתרים מומלצים למודים (תציינו גם אתרים מומלצים שלכם ואני י…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה אני מנסה להכנס לשרת וזה פשוט נתקע על JOINING SERVER ולא קורה שום דבר. קודם זה היה עושה לי את זה בחלק מהשרתים ועכשיו זה עושה לי את זה בכולם. ניסיתי לבטל את הפיירוול וזה לא עזר... פיתרון למישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אסור לדבר על זה אני מצטערת אני פשוט סקרנית לדעת אם הסרבר זה כמו של WOW ואז זה בלתי אפשרי לפרוץ.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שיחקתי בבטא של באטלפילד 4 ואחרי כ 10 דקות המחשב קרס לי אז הורדתי הגדרות למינימום ועדיין זה קורה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור היה לצאת מישחק בשם S.T.A.K.L.E.R או משו בסיגנון פשוט ברח לי השם השמועות אמרו על מנוע גרפי מדהים...מישו יודע משו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-