עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RDvd,

למי שעשה פריאורדר... אני כבר מוריד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by geigera,

שלום התקנתי pes 2014 ויש לי בעיה כשאני מנסה לשחק. הוא לא מוצא קובץ dll מסוים. איפה אני יכול לקבל עזרה? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by abav,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sooliman,

קניתי את הראשון ממש איך שיצא ולא יצא לי לקנות את ההרחבות בגלל הצבא והכל.. עכשיו אני רוצה.. ואני רואה שאפשר לקנות את כל המשחקים ב150 ש"ח שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את ההרחבות.. אפשר לקנות את כל החבילה ולהשתמש בהרחבות כדי להמשיך את החשבון שיש לי כבר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aron_l11,

חייב cd key Command & Conquer Renegade למיש שמכיר ואני מעלה אותו ל FTP טס ייאלה תגיבו ותתנו את ה סי די קי ביייייייי קבלו איזה קובץ פצצה תיראו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב פה תביא תוצאות שלכם בסוף כול מישחק וביכלל תדברו על המישחק. קבלו איזה תוצאה: תגידו מתי אני מקבל ADVANCED MEDIC? ויש איזה מדריך לכול המדליות וכאלה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הגירסה החדשה לסדרת משחקי הכדורסל המובילה בשוק קוצרת הצלחות גדולות עם מכירות שיא בשבוע הראשון להשקה לכתבה: http://hwzone.co.il/משתלם-להיות-בודד-בפיסגה-מכירות-של-4-מיל/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by IlanF,

Loadout הוא משחק Shooter מגוף שלישי חינמי שמתמקד בקסטומיזציה מטורפת של נשקים (בהמשך גם של השחקן עצמו), אפשר ליצור במשחק בערך כל נשק העולה על רוחכם. המשחק כרגע נמצא בביטא סגורה ומתוכנן ליהיות משוחרר בנובמבר השנה. הרשמו עכשיו לבטא ב http://www.loadout.com כמו כן, Alienware מחלקים 10,000 מפתחות לבטא הסגורה. כל מה שצריך לעשות הוא להרשם לאתר שלהם: http://www.alienwarearena.com/giveaway/loadout-closed-beta-key-giveaway מהרו לפני שיגמר!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מפתח חובב וחרוץ יצר שילוב מדליק בין משחק האינדי המדמם ליצירת המופת של וואלב, ואתם יכולים לחוות את התוצר שלו באופן חינמי לגמרי לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ושחקו-המשחק-החינמי-שמשלב-בין-half-life-2-ל-hotline-miam/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שניצל,

הגיע הזמן לעוד באנדל: https://www.humblebundle.com/ רק Psychonauts היה מספיק כדי להפוך את זה למומלץ במיוחד, ו-Stacking/Costume Quest הם תוספות נחמדות גם כן. Brutal Legend גם אמור להיות טוב, אבל דורש תשלום של לפחות 8$.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by sagim194,

אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הרגתי את כל מי שמצאתי ושחררתי את השומרים המהופנטים בקומה הכי תחתונה. מה עוד צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Galit17,

זה הדבר היחיד שמצאתי אבל לא רשום איך מפעילים את הקודים, מישהו יודע? Release Date : 25-03-2007 ISO By : VITALITY Release Type : TRAINER Game Genre : FPS Release Notes: For v1.0, no updates copy over the Hatred crack Unpack the trainer Run Before or during the game PAUSE the game! Enable/Disable Cheats NUMPAD1 - Infinite Health NUMPAD2 - Infinite Sprint/Stamina NUMPAD3 - Give 999999 Money NUMPAD4 - 0 Noise/Visibility Bars NUMPAD5 - Mass Kill ON NUMPAD6 - Mass Kill OFF NUMPAD7 - Infinite Ammo NUMPAD9 - Disable All Fixed and added a couple of things. I am releasing this for one reason and one reason only as the CH people have already done a fine job on this game. The reas…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shiran69,

שלום!!! ההורים שלי קנו לי בדיוטי פרי ps2 הדק עם זיכרון 8mb 2 ג'יסטיקים רוטטים אם חיבור usb ויצאות לשחק עם עוד מכשיר. הלכתי לחנות ששם מוכרים את המכשירים האלו ושאלתי אם אפשר להרכיב ציפ הם אמרו שלא שאין עוד למכשיר החדש את הציפ הוא אמר לי לחכות עוד חצי שנה!!!!! וגם הוא אומר שעל המכשיר הדק אי אפשר להוסיף דיסק קשיח ושעדיף את הישן!!! מה אתה אומרים להחליף את המכשיר או להשאיר אותו (על תשכחו שכל משחק עולה 300 ש"ח) ומה אתה אומרים על המכשיר שקניתי אם הוא טוב?? ואם כן להחליף אז איפה כי אני לא מצאתי ואם אפשר אז תתנו לי את הכץובץ של החניות אני מאוד ישמח!!! שירן (בת)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by noiZE,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by reuven61,

המחשב שלי מתאים לדרישות מינימום של המשחק ובכל זאת זה זז קטוע. (מפרט בצד)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אסטרטגיה להמונים: סדרת המשחקים המצליחה של Creative Assembly וסגה זמינה להתנסות חינם ב-Steam בסוף השבוע הנוכחי. ויש גם הנחות, כמובן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%95-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-total-war-%d7%91%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sEEdy,

טוב חבר'ה אז בוא נראה כמה קבוצות פעילות ורציניות יש לנו פה באמת בקהילה שכל אחד יכתוב את שם הקבוצה ואת השחקנים ואם הקבוצה פעילה. Reason-Gaming קבוצה פעילה GolanNz blwz Divine sEEdy Bullet eyalKrEmbo יאאלה חבר'ה להתחיל לרשום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by B.D.B,

22. יש לי מסך samsung 931b 5ms ושיחקתי devil may cry 4 והקצב ריענון במשחק מוגדר על 60 ושזה על 60 ה fps מוגבלל עד 60 ושאני מעלה במשחק את הקצב ריענון של המסך ל 75 אז המקסימום fps על 75 ולא הפעלתי v sync גם לא בדרייבר למה זה קורה?? ה fps שלי מוגבלל לקצב ריענון של המסך? למה זה קורה?

23. לאחר קרוב לחמש שנות פיתוח ויותר משנה של בדיקות ציבוריות, משחק המירוצים שמתיימר להחזיר עטרה למחשב האישי זמין לרכישה בגירסה מלאה ורשמית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%aa%d7%a0%d7%99-assetto-corsa-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%91%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%92/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by etay93,

שלום לכולם עד עכשיו שיחקתי תמיד רק בסינגל פלייר במשחקי cod אבל אני רוצה להכנס גם למולטיפלייר. אני רוצה לקנות את את mw3 ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עדין כמות רצינית של שחקנים במולטי 2.האם בדרך כלל אחרי שיוצא משחק חדש השרתים בישן מתרוקנים ? 3.איך המשחק עובד בדרך כלל ? חלק ? אני מודע לזה שיוצא black-ops 2 חודש הבא אבל אם יש קהילה אני מעדיף לקנות את mw3 שגם יעלה לי פחות. כדי להתנסות במולטי . ושאלה אחרונה ראיתי שבסטים ניתן להזמין את המשחק ב60 דולר ובאיבי ב20-25 יש לזה הסבר הגיוני ? תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.