עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

סדרת Final Fantasy המפורסמת עם כותרים לקונסולות, תגיע בקרוב גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-final-fantasy-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ofra,

לחברי הפורום שלום רב! במהלך כל היום אני בחיפוש אחר המשחק טאקי ברשת משום מה לא צליחה להוריד אותו מאף אתר וכשכבר שלחו לי אותו אז אני רואה שלא ניתן לשחק ללא ה- IP של מישהו אחר......בבקשה למי שמבין בזה אשמח לקבל סיוע כי מעוניינת מאד לשחק בתודה מראש עפרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DEMON HUNTER,

סיפרו לי שיש פקודה או משהו כזה מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by passanger57,

יש לי PS2 עם ציפ' ואני מחובר לפלזמה בחיבור COMPONNET מה עדיף משחקים ב PAL או ב NTSC - בחלק מהמשחקים בNTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN לדוגמה GOD OF WAR בPAL רואים אותו מצוין אבל במשחק בגירסת NTSC יש אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ואז התמונה בפלזמה היא פשוט פזג ( האם אין ב PAL אפשרות ל PROGRESIVE SCAN ) ??? אז מה עדיף ?????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שנכנסים לבחורה ההיא האמצע המקלחת ואחרי זה חסלתי את כל השומרים ואני לא מצליח לצאת משם מה עושים כדי לגמור את השלב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ice2k,

שלום... אני כבר הרבה זמן לא מצליח לעבור קטע מסויים במשחק (המצויין) HALF LIFE2. אני לא זוכר את שם השלב אבל זה לאחר שפרימן נכנס לכלא בו מוחזק המדען השחור , והבת של המדען עוזרת לגיבור דרך המצלמות. הקטע הוא כשיש שני מזדרונות משני הצדדים ויש שלושה תותחים קטנים שצריך להציב בהם , לאחר שמסדרים את התותחים מתחילים לזרום חיילים משני צידי כל מסדרון.. ופה אני פשוט לא מצליח לעבור, אני כל הזמן נהרג . אפילו ניסיתי להוריד את הרמה של הקושי.. יש איזו טקטיקה או משהו שיכול לעזור לי ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Tal Kapah,

http://www.youtube.com/watch?v=OpZOMLkNDLs&feature=youtu.be

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by miaoo673,

בעקרון יש לנו מחשב משרדי. לא גרוטאה, אבל משרדי (AMD 4800x2, 2GB RAM) עם כרטיס מסך משולב מסוג 7100gs. ניסיתי את Carmageddon 2 והוא עובד סבבה. יש מצב למשחקים קצת יותר מתקדמים, כמו HL הראשון ודומיו? אולי אפילו משהו מהמילניום הנוכחי? ז'אנר מועדף - FPS/אקשן. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Joe Blow,

שלום, אמנם פרסמתי שאלה זו בפורום משחקים אל נראה לי שפורום זה מתאים יותר נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 התקנתי אתמול את הגרסה העדכנית ביותר של VIA 4 in 1, את הגרסה האחרונה של AGP GART, את 686B bug fix, ואפילו את ה IDE miniport האחרון אך כל זה לא פתר את הבעיה. ניסיתי את כל הגרסאות של ה drivers של Asus החל מגרסה 14.62a וכלה ב 28.80 וכשכל זה לא עזר ניסיתי גם את גרסאות ה reference של nVidia - שום דבר לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lazy-bones,

שלום לכולם לאחרונה נגלה לפני עולם המודים לGENERALSZH ומצאתי מוד ממש מגניב(לפחות ככה זה נשמע) מוד של המזרח התיכון, מלחמה בין ישראל לסוריה וכאלה. http://commandandconquer.filefront.com/file/MidEast_Crisis_Promotional_Trailer;67140 רק יש בעיה, הורדתי את הקובץ, וגיליתי שזה קובץ MOV , איך אני יכול להשתמש בקובץ כזה כמוד?!?! אשמח לקבל תשובה אני ממש רוצה לבדוק מה המוד הזה שווה (ואם תהיתם, אז גם אף נגן סרטים לא מנגן אותו) תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Toxin II,

http://www.tombraiderchronicles.com/underworld/demo.html מבלי להרחיב יותר מדי, הדמו למשחק החדש בסדרת טומב ריידר. עם מנוע גראפי משודרג, שכולל את כל מה שאתם יכולים לצפות ממשחק בשנת 2008. מוריד עכשיו. אשמח לחוות דעת מכל מי שהוריד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שמתי לב בזאפ שיש אותו רק בגרסת ה-DVD. אי אפשר לרכוש אותו בגרסת דיסקים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות שלט למחשב שיוכל להתחבר אל-חוטית אבל גם יוכל לעבוד על ה-Nvidia shield שלי. ראיתי את השלט של האקס בוקס וואן אבל הבנתי שהוא יכול לעבוד רק כאשר מחובר עם כבל והשלט של הפלייסטישן 4 הוא גרוע ולא נוח יש את האפשרות לקנות גם מאמזון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Kenny,

היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שאלתי היא מה מהות התפקיד, איפה ניתן ללמוד זאת, האם שווה בגילי ה"מופלג" (31) להכנס לתחום הזה (אגב אני נשוי + 1), פשוט אחותי שעובדת בחברה מסויימת והיא טוענת שזה מתאים לי ושיש תפקיד פנוי במשבצת הזו אך איני יודע מה הדרישות, ומה עלי לדעת בשביל לעבוד בתחום הזה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by דולפין 3,

הולכים לפתח לזה המשך?? מישהו שמע על משהו???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה למציאת סרברים למשחקי מולטיפלייר בסגנון של The All Seeing Eye תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by LaMotta,

יש לי כבר רשימה חלקית, שכוללת את סאגת הwastelands, הלא היא wastelands+fallout1&2, פליינסקייפ (אני יותר אוהב את פולאאוט, אבל רק בקצת. פליינסקייפ הוא בהחלט מהמשחקים המדהימים שהיתה לי הזכות לסיים), מורווינד (סוף סוף אני אוכל לסיים כמכשף, וגם לשחק בטריביונל ובלאדמון), ואולי הגות'יקים(עוד לא שיחקתי). אכן, אין באלדורס גייט ברשימה. אני אמנם מעריץ ענק, אבל אני חושב שכבר טחנתי את כל הסדרה, מכל כיוון אפשרי... אז אני מחפש המלצות למשחקי תפקידים נוספים מהסוג הזה - עמוקים, חכמים, ארוכים, מסובכים, ומספקים - כלומר לא דיאבלו ודאנג'ן סיג'. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כלי חדש, המבוסס על דגימה מתגלגלת של כחצי מיליון ממשתמשי Steam, מעריך עבורנו את מכירותיו של כל משחק בחנות ה-PC הדיגיטלית הפופולרית בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/steam-spy-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amiel18,

כולם מוזמנים לצפות בשידורים של נבחרת ישראל מול נבחרת שוויץ במסגרת Clanbase NantionCup XV! שידור ישיר: http://www.twitch.tv/IGAIsrael תביאו חברים! צפייה מהנה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by K0sTa,

מיפרט: sapphir ati radeon9550 256 mb 768 ddram 166 mhz intel p4 2.4 Ghz 533 fbs יעבוד חלק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by idan oren,

היי שיחקתי בבטא של באטלפילד 4 ואחרי כ 10 דקות המחשב קרס לי אז הורדתי הגדרות למינימום ועדיין זה קורה מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.