עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by giliboy,

לכל מי שאמר שהיא לא יצאה אז היא כן !! המשחק הוא על שני דיסקים! יש לי את הראשון ואני מוריד את השני!! iso !!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by coch,

בוקר טוב לכל אלו שהתגעגעו ל New Vegas - יש חדשות משמחות.. מוד שעבדו עליו שנים סוף סוף זמין. נראה מעולה, מקבל פידבאק מעולה ברשת ואני מפנה לזה את הסופ"ש הקרוב בוודאות. זה קמפיין חדש לגמרי שהוא בעצם Prequel שמתרחש אחרי האירועים של המשחק השני. לא צריך להוסיף מעבר לזה כדי לא להרוס למי שמתכוון לשחק. ממליץ בחום לכ הגיימרים הצעירים שלא יצא להם לשחק ב New Vegas לרכוש את המשחק ולשחק בו.. פנינה אמיתית ולדעתי שנות אור טוב יותר מ Fallout 4 מכל הבחינות. California יהיה פתוח חינם לכל מי שמתקין את Vegas, כמוד נפרד. שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sgt_flippy,

מתי יש בקרוב איזה תערוכה או כנס של משחקי מחשב?

4. Started by StorM FighteR,

משחק השנה של 2004/2005 הוא: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Far cry Call of duty HL2 NFSU 2 Sims 2 Cs 1.6 The chronicles of Ridic

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הרגתי את כל מי שמצאתי ושחררתי את השומרים המהופנטים בקומה הכי תחתונה. מה עוד צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הורדתי מ GAME-TRAILERS שלושה סרטוני GAMEPLAY של המשחק היפה הזה וזה פשוט נראה מעולה ! לכל מי שלא ראה את זה.. או שראה את זה באיכות מעאפנה , ממליץ לכם להוריד, לצפות וכמובן להביע דעה כאן - http://www.gametrailers.com/game/2577.html אני אישית ממש אהבתי שם המון אלמנטים. לדוגמא כשרואים במקומות מסויימים את הדמות צד שלישי כשמציצים מעבר לפינות וכדומה.. אהבתי את הקטע שהם עברו לשיטת COD-2 שאומרת שאם נפגעת תפוס מכסה וחכה שיחזור הכח. אהבתי כמובן את הגרפיקה המעולה של המשחק ואת האפקטים המעולים שהם הכניסו שם כמו הפיצוצים וכשזורקים רימון.. אהבתי את הקטע שאי אפשר לתפוס מכסה מאחורי גדר מעץ כי היא פשוט מתפרקת שיורים עליה (בצורה מאד מרשימה אגב..) בקיצור , תצפו ותביעו דעות! *להוריד את שלושת ה W…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מסנה להפעיל את המשחק עשיתי את כל הדברים שצריך ושאני מעלה את המשחק הוא מנסה להעלות אותו ואז אחרי כמה שניות זה רושם לי שיש תקלה וזה צריך ליסגר אני לא יודע מה יש לו מי שהו יכול לעזור לי??

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ראיתי באיזה שרת שעשו את זה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מקורי אז לא לנעול (יש לי את הקופון) וזה לוקח לזה ממש המון זמן 1050 דקות!?!?חחח חשבתי שיש להם שרת טיסן שיוריד לי על מקסימום מהחיבור שלי... כמה זמן לקח לכם להוריד ואיזה חיבור יש לכם לאינטרנט??1000 דקות זה המון יחסית?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yyy123,

איך המשחק למחשב SOMA? זה משחק אימה,אני יודע. הוא משחק טוב? ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Joe Blow,

שלום, אמנם פרסמתי שאלה זו בפורום משחקים אל נראה לי שפורום זה מתאים יותר נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 התקנתי אתמול את הגרסה העדכנית ביותר של VIA 4 in 1, את הגרסה האחרונה של AGP GART, את 686B bug fix, ואפילו את ה IDE miniport האחרון אך כל זה לא פתר את הבעיה. ניסיתי את כל הגרסאות של ה drivers של Asus החל מגרסה 14.62a וכלה ב 28.80 וכשכל זה לא עזר ניסיתי גם את גרסאות ה reference של nVidia - שום דבר לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. משחקיה של חברת Sega, משחקי סדרת Watch_Dogs ועוד רבים אחרים ממתינים לכם ב-Steam עם הנחות של עשרות אחוזים לכתבה

13. Started by GameGems,

CUT ALL THE THINGS!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays

15. Started by מיתר עבוד,

אז כן אני עובד כבר שבועיים על טורניר lan אז עלות ההרשמה 20 סנט והפרס 3 דולר לכל שחקן בקבוצה המנצחת אם אתם מעוניינים אנא תמלאו את הפרטים clan name: players ranks: steam group link: captain steam link: captain skype:

16. רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by navk2,

1. יש לי בעיה גרפית בפייבל... ----------------------------------------------------------------------- למה זה ? וזה לא דרייברים 99.9 למה הורדתי אותם מהאתר הרישמי לפני שבוע ! (הכוונה לאדום שמסביב למפלצת...) 2. האם פני צלקת יעבוד אצלי טוב ? שאני אומר טוב אני מתכוון ל 800*600 טקסטורות בינויות בלי AA ו- AF*4 . המפרט שלי שם <<<<<<

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הפופולריות וההצלחה של משחקי הוידאו מהוות הוכחה לכך שכמעט כל פעולה יכולה להיות מהנה יותר כשהיא נתפסת כחלק ממשחק ומאתגר - וזה משהו שכבר קורה בכל מקום מסביבנו, ממש עכשיו לכתבה

19. Started by bagetrek,

שלום שלום למישהו יצא לשחק את המשחק החדש ? מבלי לאכול את הראש איך המחשב לא מריץ את זה על איכות הכי גבוהה עם FPS יציב וטוב מבלי להתאמץ יותר מידי ? אז כנראה שלא , משהו לא מסתדר לי במשחק הזה , אני רוצה לקנות אותו השבוע , אבל משום מה הייתי חייב לנסות לשחק בפרוץ ( כן מה לעשות ) ושם הבנתי שהסיפור לא פשוט כמובן גם אחרי חיפוש ברשת הבנתי שהמצב אצל אנשים עם מערכת HIGH-END אותו דבר נ.ב חשבתי שאולי משהו אצלי במערכת לא בסדר כאן לדוג' http://www.carmageddon.com/forum/topic/26685?page=2 איזה באסה .. מרגיש לי כמו הדרישות של GTA IV לעומת התכלס במציאות ..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, יצא לי לשחק היום במשחק הזה והאמת שהוא דיי חמוד ומגניב ורציתי לשתף אתכם המשחק, בלי לפרט יותר מידי, הוא בעיקר פתירת בעיות ופאזלים (חידות כאלה כמו שיש נגיד ב PRINCE OF PERSIA) ואקשן ויריות קצת מגוף שלישי. אתם משחקים במשחק את BLITZ, רובוט כתום וחמוד שתקוע באיזה מעבורת חלל נטושה. כשהמעבורת מותקפת על ידי רובוטים אחרים מהחלל משימתכם היא להשמיד אותם ולשמור על המעבורת. לעזרתכם ניצב איזה רובוט טכנאי שבונה לכם כלי נשק חדשים כל פעם ומוסיף לכם נשקים וכלים לארסנל.. המשחק כולו בנוי על עקרונות פיזיקה מורכבים ביותר כמו כוחות משיכה, משקל לחפצים וכו'.. ומלווה כולו בהומור והרבה שטויות .. המשחק די קל ופשוט וייסב הנאה לשחקנים המתחילים אך גם יצחיק ויאתגר לפעמים את הגיימרים הכבדים שב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Greg#,

שלי זה SMG, מה הקלאס החזק שלכם ?(תחרותי)

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by EAD,

אז אני יודע שמשחקים כמו UNREAL 3 וכמו Mass Effect ועוד תומכים בפיסיקה. מישהו התנסה עם זה? לקח משחק כמו Mass Effect יחד עם כרטיס סטייל 260 או 280GTX או משהו כזה, ובדק איך זה נראה ואיך הביצועים ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, כל פעם אחרי שאני מגיע לירושלים לדבר עם באראו (Memory3) אז השחק יוצא וכותב נתקל בבעיה ועליו להיסגר.. מה אפשר לעשות במקרה הזה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.