עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא מזמן התקנתי WIN חדש, והיום התקנתי גם סטים. פתחתי את התוכנה, ועשיתי להתחבר לחשבון קיים. כשהתבקשתי להכניס את היוזר המקלדת כאילו לא עבדה, ויכולתי להכניס רק מספרים. כתבתי את הניק בתוכנה אחרת, העתקתי אותו והדבקתי בסטים. בסיסמא אותו סיפור, רק שאי אפשר לעשות קונטרול V ולהכניס את הסיסמא. אני יודע בוודאות את המשתמש והסיסמא, והם נכונים (אין מצב שהסיסמא היא רק מספרים או משהו כזה). מישהו יודע מה לעשות? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ציפינו המון למשחק המדהים הזה. והנה אנחנו משחררים את הגיימפליי הראשון בעברית. מתחילים את המשחק בשנת 395 לספירה עם הויזיגותים. מנסים לשרוד כעם עקור מאדמתו ולנדוד ברחבי העולם - עד שנמצא מקום לראוי לבנות בו בית. עד אז אנחנו מנסים לשמור על הגינות ולשחרר עמים אחרים תוך כדי שאנחנו שורפים יישובים רומאים! חעחע. שיהיה לכולם צפייה מהנה ותעשו לייק סאסקרייב שידחוף אותנו לשחרר עוד פרקים בהקדם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by B.D.B,

[ltr]they were much better a decade ago... look at #8... #6 is pretty funny as well...[/ltr] [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by parker8,

פשוט תורידו ותתקינו: (הסדר אינו משנה) http://www.nbalive.org/portal/download/750 http://www.nbalive.org/portal/download/751 http://www.nbalive.org/portal/download/752 http://www.nbalive.org/portal/download/753 http://www.nbalive.org/portal/download/754 האתר NBA LIVE.ORG הוא זה שפיתח את הפאטצ' והוא זה שאחראי עליו. תהנו!!! נ"ב מחכה לתגובות...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by barlevi321,

אהלן! יש לי שאלה בקשר לגויסטיק למחשב , קניתי גויסטיק למחשב שלי והתקנתי אותו , הוא מזהה לי אותו בלי בעייה . השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים בדרך כלל עובדים עם גויסטיק ? ואיך אני בעצם מפעיל את הגויסטיק במשחק מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by matan_18,

קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הפופולריות וההצלחה של משחקי הוידאו מהוות הוכחה לכך שכמעט כל פעולה יכולה להיות מהנה יותר כשהיא נתפסת כחלק ממשחק ומאתגר - וזה משהו שכבר קורה בכל מקום מסביבנו, ממש עכשיו לכתבה

8. Started by FatherBoard,

אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ראיתי באיזה שרת שעשו את זה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bjnhv,

יש לי מחשב ישן והמון זמן לא שיחקתי. לאחרונה התפנה לי זמן ושיחקתי כמה משחקים שפתחו לי את התאבון לעוד. שיחקתי וויצר 1+2, fallout3 כולל ניו ווגאס. elderscrolls - oblivion+skyrim. - מחפש משהו בסגנון. מה אתם ממליצים שיכול לרוץ על הכרטיס שלי (מעבד Q6700)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by avishai220,

חחח ניסיתי לשחק על הבוקר וקיבלתי את השגיאה הזו the game has not been unlocked ואני רואה שהסרברים ריקים כנראה שיש להם בעיה EA חח והתמיכה רשום לחכות שעה +

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by First Squad,

ניראה מה הוא שווה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by megastorm,

יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! :hi: יש לי את חבילת ההרחבה הזו לאובליביון, ואני לא יודע איך להתקין אותה. :-\ יש לי מן עידכון כזה שהופך את אובליביון מ1.0 ל 1.1. ויש גם כל מיני הרחבות. השאלה היא איך בדיוק אני מתקין אותן, כי כשאני מנסה ידנית, אז זה לא מזיז כלום, והעידכון נעצר לי אחרי 4% בטענה שהוא לא מצא את הקבצים הישנים של אובליביון, אפילו ששמתי את העידכון וההרחבות בתיקיית המשחק. אני אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה ויוכל לומר לי כיצד להתגבר עליה, או איך בכלל להתקין את ההרחבה. תודה רבה ושבוע טוב !! :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Joe Blow,

שלום, אמנם פרסמתי שאלה זו בפורום משחקים אל נראה לי שפורום זה מתאים יותר נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 התקנתי אתמול את הגרסה העדכנית ביותר של VIA 4 in 1, את הגרסה האחרונה של AGP GART, את 686B bug fix, ואפילו את ה IDE miniport האחרון אך כל זה לא פתר את הבעיה. ניסיתי את כל הגרסאות של ה drivers של Asus החל מגרסה 14.62a וכלה ב 28.80 וכשכל זה לא עזר ניסיתי גם את גרסאות ה reference של nVidia - שום דבר לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by doorman,

הגעתי לקטע של האוניה, אני צריך למצוא את המטען של הנשק הביולוגי ואני לא מוצא אותו, ישנם חדרים שאני לא מצליח להכנס אלהם. מצאתי כמה כרטיסי כניסה והשתמשתי בהם. בקומת המגורים (איפה שכל המיטות של המלחים) ישנה דלת עם ידית עגולה (כמו דלת בצוללת) ואני לא מצליח לפתוח אותה... מישהו יודע איך לעבור את השלב המעצבן הזה ? תודה The Doorman

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה זה rep שרשום מתי שאתה משחק באינטרנט זה כתוב בצד אז אני רוצה לדעת מה זה ואיך מעלים את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזה תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. חברת Origin PC מצאה דרך מיוחדת ומרשימה לחגוג את עשר שנות קיומה לכתבה

21. Started by Roeebaeloha,

שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yamabushi,

-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by IlanF,

וידאו שנתקלתי בו אתמול וכהמשך לכתבה שפורסמה פה באתר לפני כמה ימים looking good

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by crowbar87,

Company of Heroes: Modern Combat Mod תאריך יציאה: 13.3.12 אתר: http://www.moddb.com/mods/company-of-heroes-modern-combat http://moderncombat.blacksandstudio.com/ תיאור (לקוח מעמוד הMDB): ביקורת: Company Of Heroes : Modern Combat Mod Review מפות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שנכנסים לבחורה ההיא האמצע המקלחת ואחרי זה חסלתי את כל השומרים ואני לא מצליח לצאת משם מה עושים כדי לגמור את השלב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים