עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי לבדוק כמה הריגות אני צריך בשביל לשחרר את כוונת X3בשביל המגנום והיה כתוב veteran battlepack מה זה אומר? ואיך אני משיג את זה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by barlevi321,

אהלן! יש לי שאלה בקשר לגויסטיק למחשב , קניתי גויסטיק למחשב שלי והתקנתי אותו , הוא מזהה לי אותו בלי בעייה . השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים בדרך כלל עובדים עם גויסטיק ? ואיך אני בעצם מפעיל את הגויסטיק במשחק מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by מיתר עבוד,

אז כן אני עובד כבר שבועיים על טורניר lan אז עלות ההרשמה 20 סנט והפרס 3 דולר לכל שחקן בקבוצה המנצחת אם אתם מעוניינים אנא תמלאו את הפרטים clan name: players ranks: steam group link: captain steam link: captain skype:

4. Started by NOSTREDAMUS,

דרך BATLE.NET או שרת אחר ? אם כן איך זה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Yamabushi,

-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Tomerico,

טוב אני נאלץ לפתוח עוד תראד על aa (למרות שלר רציתי) סיימתי את הסנייפר סקול (שתי משימות) ואין לי לאיפה להמשיך :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Symbore,

אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ofer_mat,

משהו יודע אך להתגבר אל הגבלת יחידות ב Empire Earth

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הטלן יש לי GTA3 ואני משתמש ב GFTI4200 בWIN98 וכשאני משחק בGTA יש מן מריחות(TRAILS) אחרי הגופים. יש פתרון??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dj_horse,

שלום! אני צריך עזרה בלהפעיל את המשחק. יש שגיאה בויסטה כל פעם שמנסים להפעיל את המשחק על RAILWORKS PROC. האם מישה יכול לעזור לי איך לפתור את זה? [br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 19:25:37 מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא פתרון לבעיה?או מכיר לחילופין סימולטור רכבות אחר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yakir4u,

יש לאחי הקטן את המשחק בלי פרימיום ואני רוצה לקנות לו את ההרחבות אבל המקום היחיד שאני מוצא בו מכירה זה אמזון והם רוצים פי שש(30$) מהמחיר שהוא קנה את המשחק מישו מכיר איזה מקום אמין וזול לקנות ממנו את ההרחבות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מנסה לשחק איזשהו משחק ומקבל הודעת שגיאה out of range.מה זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 3pac,

הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אתם יכולים להביא לי את התאריך הכי מצומצם שיש למשחקים הבאים... שאני רושם מצומצם הכוונה מחודש עד ליום , דוגמא: הכי מצומצם : 11.11.07 ,פחות מצומצם: איפשהו בנובמבר, הכי פחות מצומצם: נובמבר או דצמבר אבל תגידו לי את התאריך הכי מצומצם שהחברה פירסמה ...אם יש בדיוק את היום בחודש אבל אתם זוכרים רק את החודש אז אל תביאו, אבל אם אמרו שהמשחק יצא בחודש נובמבר נגיד אבל לא נתנו יום - אז תכתבו נובמבר טוב אלו המשחקים: Half Life 2: Episode Two Crysis Call of Duty 4: Modern Warfare Soldier of Fortune החדש !!! תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן! באילו מודים אתם ממליצים להשתמש באובליביון? באילו מודים אתם משתמשים? האם יש דרך לכפות הפעלת מוד בלי להשתמש ב-Launcher המעפאן? :-*

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by thedarkron,

Ha taverna shel Soloing thedakron soloing masterdrigger shoit ssnik thedarkronמאשר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pc student,

הי חברה זה אני אני רציתי לשאול אמכם לגבי משחקי מכוניות 2004 hhhheeeeelllllllllpppppppppppppp! please

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ~BaRaK~,

ת'רד המלצות מודים ת'רד זה נפתח במטרה לשיתוף מודים שאתם ממליצים עליהם. מה זה בעצם מודים? מודים הם תוספות למשחקים קיימים שמפותחים ע''י מעריצים. התוספות האלה יכולות לבוא לידי ביטוי כמשחק שנבנה על המנוע של המשחק המקורי, כמפות, נשקים, דמויות חדשות ועוד. דוגמא טובה למוד מאוד מוצלח היא counter strike שיצא כמוד למשחק Half life והוא משחק מאוד פופולארי גם אחרי יותר מ 10 שנים אחרי יציאתו. מי שלא מכיר מודים או לא העז לנסות, יוכל להיחשף כאן לנושא המופלא הזה. לכל המלצה תוסיפו תיאור, קישור, מאיזה משחק המוד, תמונות בגודל נורמלי והוראות התקנה אם אין קובץ התקנה לאותו מוד. כל מוד שאתם ממליצים עליו חייב להיות מוד שאתם ששיחקתם בו. אתרים מומלצים למודים (תציינו גם אתרים מומלצים שלכם ואני י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לחברי הפורום! אני מעוניין לקנות את המשחק BF3, אבל חייב לדעת כמה דברים לפני. 1. אילו הגבלות חלות על הסריאל? יש ברשותי עותק מקורי של GTA IV שהסריאל נחסם לאחר שהתקנתי את המשחק יותר מחמישה פעמים. האם גם על באטלפילד חלה הגבלה זו? 2. האם יש מספר מחשבים מוגבל שעליהם אפשר לעשות אקטיבציה לסריאל? 3. איך בכלל עובד עניין האונליין במשחק בכל הנוגע לשימוש בסריאל. האם מדובר בחשבון של EA שאני יוצר ואליו אני קושר את הסריאל? ואם כן, אם המשחק מותקן על המחשב שלי, האם אני יכול ללכת לחבר שלי, להתקין על המחשב שלו את המשחק עם אותו הסריאל כמובן, ואז להתחבר לחשבון שלי ולשחק שם אונליין? 4. מצאתי את המשחק ב- PCGAMES במחיר 195 שקלים. האם זהו המחיר הזול ביותר בארץ לעותק פיזי של המשחק? (לא סריאל בל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה צריך לעשות, בכדי שאני אראה את הפינג של השרתים באתר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by NiMo1771,

אני לא מצליח להבין איך המשחק הזה עובד.. יש לי משתמש והורדתי את המשחק מהאתר שלהם, פתחתי כרטיס שחקן וקניתי מכונית התחלתי להסתובב בעיר, ראיתי אנשים אחרים.. אבל איך אני נכנס לצ'אט? או משתתף במירוץ? או פותח רשימת חברים? ניסיתי לעשות מה שכתוב בתיבת העזרה אבל זה לא פועל דרך אגב, גם ESC לא עובד, אני צריך לצאת מהמשחק דרך ALT F4 שום דבר לא מופיע על המסך חוץ מהמכונית והסביבה, גם לא הספידומטר איך מפעילים את המשחק הזה? ??? לא משנה, כבר הסתדרתי עם מה שלמעלה אבל איך אני משתתף במירוץ? אני לוחץ join ולא קורה כלום בצ'אט אני רואה שאני יחיד בחדר מתוך 50 שחקנים אפשריים. איך נכנסים לחדר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by huber,

אז ככה... שיחקתי לי במשחק הזה עד שלב מסוים ואז נתקעתי באיזושהי משימה. שלחתי את ה SAVE'S של המשחק (שממוקמים במסמכים שלי תחת GTA3 USERS FILES) לחבר, הוא העלה את השמירה שלי, עבר את המשימה ושלח לי אותם בחזרה. העתקתי את הקבצים החדשים לסיפריה ושמח וטוב לב ניסיתי להפעיל את המשחק... הנבלה לא עלה! רואים את הלוגו של החברה על הדסקטופ (ה R הכחול עם הכוכב) וזהו. הסרתי את המשחק, הסרתי כל קובץ שקשור אליו מהדיסק הקשיח, הסרתי רת כל המפתחות ברג'יסטרי שקשורים אליו והתקנתי מחדש. תנחשו מה? - שום דבר, אותה הבעיה... ד"א - כשאני בודק ב WINDOWS TASK MANAGER תחת PROCESSES אני כן רואה את הקובץ GTA3.EXE. מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים