משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהכרטיס מסך שלו הוא דיי חלש - Geforce 930mx אני כרגע מריץ משחק (Madden NFL 19), ביצועי המשחק סבבה לגמרי (פחות מתחשב בגרפיקה וכו') עכשיו השאלה: האם כרטיס מסך נמוך ליחסי יכול לפגוע בgameplay של משחק? כלומר, לא בגרפיקה, אלא כוונתי שיש מצב שבכרטיס מסך אחר חווית המשחק תהיה אחרת? (שאלתי נוצרה שככה זה קצת נראה לי שאני מעלעל בסרטוני היוטיוב על משחקי הנוכחי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי כח להתחיל לחפור בכל הדיון של BF3 לראות האם אנשים מרוצים וכו'. אז אמרו לי - האם אתם מרוצים? האם אין באגים/בעיות חיבור מעצבנות שגורמות לכם להתחרט על היום שקניתם את המשחק? האם הוא זורם וכיפי? למדתי מ COD BO לקח לא לקפוץ על משחק במכירה קבוצתית ולכן לא השתתפתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר אנשים מחפשים משחקים ישנים, גם אני אנסה את מזלי... אני מחפש איזה משחק ישן, היו בו 4 דמויות שאפשר לבחור מהן, אחת בחורה אם אני לא טועה... המשחק הוא 3rd person beat 'em up. אם אני לא טועה זה מין קו-אופ כזה, כשיש בוטים שישחקו את שלושת השחקנים האחרים (אבל תמיד יכול ליהיות שזיכרוני מטעה בי ) ואני אפילו חושב שהיה אפשר לשחק כמה שחקנים ביחד... אני לא זוכר יותר מידי פרטים עליו, אבל כמה כבר 3rd person beat 'em ups אתם מכירים? המשחק מתרחש בזמן מודרני, בסביבה אורבנית -אם זה עוזר במשהו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממליץ לכולם משחק כיף שמעביר את הזמן ומאתגר מאוד הינה לינק כנסו דרכו ותרשמו http://www.travian.co.il/?uc=ilx_40449 המטרה של המשחק לבנות עיר על שמכם לכבוש שטחים להלחם וכו' משחק מדהים וממכר !!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בכמה אתרים את העידכון של HL מגירסה 1109 ל1110 ואני לא מוצא או שההרודה נדפקת או שמשהו אחר קורה. בבקשה תביאו לי לינק לעידכון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלטפורמת המשחקים התייאשה מלנסות להציל את Greenlight, ומכריזה על שיטה חדשה לגמרי להפצת כותרי אינדי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. יש לי בעיה גרפית בפייבל... ----------------------------------------------------------------------- למה זה ? וזה לא דרייברים 99.9 למה הורדתי אותם מהאתר הרישמי לפני שבוע ! (הכוונה לאדום שמסביב למפלצת...) 2. האם פני צלקת יעבוד אצלי טוב ? שאני אומר טוב אני מתכוון ל 800*600 טקסטורות בינויות בלי AA ו- AF*4 . המפרט שלי שם <<<<<<
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משחק FLIGHT SIMULATOR ממש טוב אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לחזור לשחק בCSS,התקנתי את המשחק דרך הדיסקים,הורדתי את העדכון(נים),עכשיו שאני נכנס למשחק ומנסה לשחק באינטרנט הוא נתקע על Sending client information משהו כזה ושאני מנסה נגד הבוטים הוא נתקע על Initializing game data ,שאני מנסה להכנס לאפשרויות הוא מצפצף ונתקע. מישהו יודע מהי הבעיה? עריכה-הבעייה הייתה בכרטיס קול,עידכנתי דרייברים והרבה יותר דברים עובדים עכשיו ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אסור לדבר על זה אני מצטערת אני פשוט סקרנית לדעת אם הסרבר זה כמו של WOW ואז זה בלתי אפשרי לפרוץ.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.
-
יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את FAR CRY 2 . והמשחק קורס בלי שום הודעה כל איזה 10 דקות. לפעמים סתם, לפעמים כאשר אני בתהליך שמירה. המפרט שלי הוא: ati radeon 5850 i5 8 gb ram win 7 64 bit זה לא בעיה של ראם / כרטיס מסך. אני דיי בטוח שפשוט צריך פיקס למשחק. אני עם דרייברים הכי חדשים, ועדכון 1.03 למשחק'. בבקשה עזרה, אני מתחרפן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המבצע החדש של מפתחת הליבות הגראפיות יספק לכם בחירה חינמית בין Assassins Creed Syndicate ל-Rainbow Six Siege, אם תבחרו לקנות כרטיס GTX 970 או טוב ממנו לכתבה: http://hwzone.co.il/תמיד-לפנק-קנו-כרטיס-מוביל-של-nvidia-וקבלו-כו/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את הכותרים הבולטים מארץ השמש העולה שהחליטו לוותר על השקה מחוץ לגבולותיה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ד"א הם ריקים =) אף אחד לא משחק? וחוץ מזה הפינגים שלי לשרת 70 80 זה הגיוני? יש לי יותר נמוכים בגרמניה חח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטונים של אנשים עושים פעלולי אופנועים ב GTA sanandreas 1) http://www.youtube.com/watch?v=MF4H1Ut9jLU 2)http://www.youtube.com/watch?v=aokmMDnzPqI 3) LOL: http://www.youtube.com/watch?v=ymBfJ3bqW70 http://www.youtube.com/watch?v=7NEvvO9Ie0M זהו מקווה שנהנהתם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ת'רד המלצות מודים ת'רד זה נפתח במטרה לשיתוף מודים שאתם ממליצים עליהם. מה זה בעצם מודים? מודים הם תוספות למשחקים קיימים שמפותחים ע''י מעריצים. התוספות האלה יכולות לבוא לידי ביטוי כמשחק שנבנה על המנוע של המשחק המקורי, כמפות, נשקים, דמויות חדשות ועוד. דוגמא טובה למוד מאוד מוצלח היא counter strike שיצא כמוד למשחק Half life והוא משחק מאוד פופולארי גם אחרי יותר מ 10 שנים אחרי יציאתו. מי שלא מכיר מודים או לא העז לנסות, יוכל להיחשף כאן לנושא המופלא הזה. לכל המלצה תוסיפו תיאור, קישור, מאיזה משחק המוד, תמונות בגודל נורמלי והוראות התקנה אם אין קובץ התקנה לאותו מוד. כל מוד שאתם ממליצים עליו חייב להיות מוד שאתם ששיחקתם בו. אתרים מומלצים למודים (תציינו גם אתרים מומלצים שלכם ואני י…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק בBF3 אך ורק בMP, אחרי שהכרטיס מסך הקודם מת (9800 GT יהי זכרו ברוך) החלפתי לGTX560. במפות כמו CASPIAN BORDER כשאני מסתכל למרכז המפה אני רואה ריצודים שונים וכתמים, לפעמים עד רמה של כמעט כל המסך שחור וכל מה שאני רואה זה את הכלי נשק מרחף באוויר. לפעמים החלפה מרובה לאקדח פותרת את הבעייה לפעמים היא חוזרת כשאני חוזר לרובה. כשאני מסתכל לכיוונים אחרים הכל נראה תקין. דרייבר מעודכן ישר מהאתר של nVIDIA לא פתר את הבעייה. גם לא להוריד את הגרפיקה לרמה הכי נמוכה. בתקופת ה9800 מעבר לגרפיקה ברמה של מדיום פתרה את הבעייה. ב560 לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לצאת מזה. מישהו מכיר או נתקל בתופעה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק SWAT 4 עברתי 4 שלבים והוא אינו מציג יותר עוד שלבים ברשימה. מה זה אמור להביע? השאלה מכוונת למי שיש את המשחק ומי שיודע תשובה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-