משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
ב 18 לחודש גם מי שאין לו קונסולה יוכל סופסוף להינות מהמשחק הנפלא הזה! http://www.gamershell.com/news_63124.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סרטונים של אנשים עושים פעלולי אופנועים ב GTA sanandreas 1) http://www.youtube.com/watch?v=MF4H1Ut9jLU 2)http://www.youtube.com/watch?v=aokmMDnzPqI 3) LOL: http://www.youtube.com/watch?v=ymBfJ3bqW70 http://www.youtube.com/watch?v=7NEvvO9Ie0M זהו מקווה שנהנהתם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! היום אפשר לקנות את המשחק ב 30% הנחה ב - 34.99 יורו בקנייה ב ORIGIN. בעוד מקבלים 30% הנחה על BACK TO KARKAND. זה לא הכי זול, אבל עדיין זאת הנחה נחמדה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שקורה אחרי התקנת האלף לייף, ושאני מנסה להפעיל את המשחק כמובן שעולים מלא ארורים ו-SHITS אחרים... עוד פרט, כאשר אני נעלה את המשחק ואני מנסה ללחוץ על משהו, אני מקבל את הארור הבא בד"כ Can't load gfx.wad
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מנוי אצל בליזארד, כאשר אני נכנס לחלון של המשחק ומקיש שם את פרטי המנוי אני מקבל הודעה שישנו פאטצ' זמין למשחק ושהמשחק הולך להתעדכן. אני לוחץ אישור, זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה: Diablo III has stopped working מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש למישהו ניסיון עם XP 64BIT ומשחקים? אני כרגע בודק את העניין ורציתי לדעת אם יש מישהו שם שמריץ XP 64 ... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים. אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כבר אנשים מחפשים משחקים ישנים, גם אני אנסה את מזלי... אני מחפש איזה משחק ישן, היו בו 4 דמויות שאפשר לבחור מהן, אחת בחורה אם אני לא טועה... המשחק הוא 3rd person beat 'em up. אם אני לא טועה זה מין קו-אופ כזה, כשיש בוטים שישחקו את שלושת השחקנים האחרים (אבל תמיד יכול ליהיות שזיכרוני מטעה בי ) ואני אפילו חושב שהיה אפשר לשחק כמה שחקנים ביחד... אני לא זוכר יותר מידי פרטים עליו, אבל כמה כבר 3rd person beat 'em ups אתם מכירים? המשחק מתרחש בזמן מודרני, בסביבה אורבנית -אם זה עוזר במשהו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיכיתי למשחק הזה התאכזבתי לשמוע על הבאגים האם כעת בהנחות הבלאק פריידי המשחק שווה רכישה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקיה של חברת Sega, משחקי סדרת Watch_Dogs ועוד רבים אחרים ממתינים לכם ב-Steam עם הנחות של עשרות אחוזים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מורטל קומבט העשירי, GTA 5 למחשב, שלל משחקי תפקידים והרפתקה מוזיקלית קסומה - כל זאת ועוד במדור שמרכז עבורכם את כל המשחקים הכי חמים של השבוע למחשבים, לקונסולות ולמכשירים החכמים שלכם! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-gta-v-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-mortal-kombat-%d7%91%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק נורמלי או מה? חחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היכונו לבואו של Stadia: ענקית הטכנולוגיה מספקת לנו פרטים נוספים אודות השירות שמבטיח גיימינג בהזרמה ישירה (כמעט) בכל מכשיר בבעלותכם לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הקישור לקליפ המשחק שלדעתי הוא מדהים. מצאתי אצל אותו בחור מחונן שמשתף בו הרבה ציורי מנגה יפניים מקוריים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קנו לי ליומולדת את המשחק עכשיו בבית יש לי רשת בין כמה מחשבים והוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטנט איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
תגידו מה הקצב ריענון(זה שנמדד ב-59,60,70 וכו')עושה במשחקים?מה יותר טוב שזה גבוה ון נמוך והאם זה משפיע על הביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה..לאחרונה נתקלתי בהרבה מודלים חדשים שאפשר להחליף לקאוונטר סטרייק..לפעמים זה קצת בעייתי..אבל היה מישהו שפתר לנו תבעייה והוציא Pack שלם.. אם מישהו התנסה..שיודיע לי.. אפשר להוריד מהאתר - www.games-fusion.net בכל מקרה..הורדתי..לקחתי פה ושם כמה מודלים , פה ושם כמה ספרייטים , ושינתי את המשחק..משהו בןזונה.. הבעייה רק באה שעכשיו , במשחק שאני משחק אוןליין (לא רשת מקומית) אני מקבל בקונסול Sprite : No such frame 1 מישהו מכיר תבעייה? המשחק משחק טוב , רק שזה מעצבן בקונסול... אנא עזרו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות דקם חורף של Steam טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בימים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה. טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו במכירות קדם חורף של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים אך תשחקו בו רק בעוד זמן רב - עדיף להמנע מרכיש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, לא מצאתי שום דבר מועיל. אז איך המשחק? מה מי מו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזו שהיא תוכנה ללינוקס שמאפשרת להריץ שרת למשחק, בלי להתקין אותו(או שעם להתקין אותו)? אם זה חשןב כל כך, אני רוצה להריץ שרת של UT2003 ושל MOHAA. תודה לכל המגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אפשר מישהו שממונה עליהם לדבר איתי בדחיפות על שטויות שהם עושים על קאפ עם פרסים של 5 אלף שקל. פתחתי כבר תנושא והם הבטיחו שיטפלו בזה ושאני ימחק תנושא אך הם שיקרו והינה אני שוב. steam:yonaben100 Teamspeak : blws עדיף שנדבר בTS כי יש הרבה מה לומר על הניהול הכושל (ברמה מפחידה) של המנהלים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-