משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להיזכר באיזה משחק. הייתי בטוח שזה Call of Duty: World at War, אבל אחרי צפייה בסרטונים הבנתי שזה לא הוא. המשחק מתחיל בזה שהדמות שלך, בגוף ראשון, זוחלת ברחובות סטאלינגרד יחד עם איזה בחור רוסי מבוגר שמדריך אותך לאורך המשחק. מזכיר מאוד את הסרט אויב בשער. יש קטעים שזכורים לי במיוחד, כמו למשל שהנאצים מגלים אותך בתוך בית ואז מעלים את כל הבית באש עם להביורים, ואתה יחד עם המדריך שלך בורחים משם. עוד משימה שאני זוכר - אתה מנסה להוריד צלף גרמני שכל פעם יוצא מחלון אחר, קרב אחד על אחד כזה. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק השנה של 2004/2005 הוא: ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Far cry Call of duty HL2 NFSU 2 Sims 2 Cs 1.6 The chronicles of Ridic
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני צריך המלצות למשחקי CO-OP , משהו בסגנון של L4D למי שמכיר... לא מחייב זומבים ושטיות כאלה... זה המפרט (זרקו שמות של משחקים, אני אבדוק כבר אם זה יעבוד): amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק , הטמפ' לא חריגות עזרה בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
OMG! ההמשך לאחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי אי פעם!!!!!!11 HOLY COW!!!!!!! לינק לטריילר: http://www.gametrailers.com/player/24386.html
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אין לי כח להתחיל לחפור בכל הדיון של BF3 לראות האם אנשים מרוצים וכו'. אז אמרו לי - האם אתם מרוצים? האם אין באגים/בעיות חיבור מעצבנות שגורמות לכם להתחרט על היום שקניתם את המשחק? האם הוא זורם וכיפי? למדתי מ COD BO לקח לא לקפוץ על משחק במכירה קבוצתית ולכן לא השתתפתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא האם ניתן להשתמש בזה לכרטיסי מסך של ATI כדי לא להפסיד FPS כשמפעילים VSYNC... אני זוכר שהיה פה באתר פעם משהו על זה אבל בחיפוש לא עולה לי שום דבר משום מה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd barton 2500@3200 512mb ddr400 radeon 9600 np מחפש משחק שיעבוד במפרט הזה, שיהיה מהנה ולא ימאס אחרי 2 דקות מרוצי רחוב יתקבלו בברכה, shooter הרבה פחות בברכה
-
הורדתי מ GAME-TRAILERS שלושה סרטוני GAMEPLAY של המשחק היפה הזה וזה פשוט נראה מעולה ! לכל מי שלא ראה את זה.. או שראה את זה באיכות מעאפנה , ממליץ לכם להוריד, לצפות וכמובן להביע דעה כאן - http://www.gametrailers.com/game/2577.html אני אישית ממש אהבתי שם המון אלמנטים. לדוגמא כשרואים במקומות מסויימים את הדמות צד שלישי כשמציצים מעבר לפינות וכדומה.. אהבתי את הקטע שהם עברו לשיטת COD-2 שאומרת שאם נפגעת תפוס מכסה וחכה שיחזור הכח. אהבתי כמובן את הגרפיקה המעולה של המשחק ואת האפקטים המעולים שהם הכניסו שם כמו הפיצוצים וכשזורקים רימון.. אהבתי את הקטע שאי אפשר לתפוס מכסה מאחורי גדר מעץ כי היא פשוט מתפרקת שיורים עליה (בצורה מאד מרשימה אגב..) בקיצור , תצפו ותביעו דעות! *להוריד את שלושת ה W…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמור היה לצאת מישחק בשם S.T.A.K.L.E.R או משו בסיגנון פשוט ברח לי השם השמועות אמרו על מנוע גרפי מדהים...מישו יודע משו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בכמה אתרים את העידכון של HL מגירסה 1109 ל1110 ואני לא מוצא או שההרודה נדפקת או שמשהו אחר קורה. בבקשה תביאו לי לינק לעידכון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הגיע כבר לשלב הזה ויכול לעזור לי בבקשה מה אני צריך לעשות כדי לשחרר את קני מהחבלים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם בפורום פה יש שחקני מאדן אז תגיבו פה שנוכל לארגן משחקים ביננו מדי פעם, ואם יהיו הרבה אולי גם לעשות ליגה (תלוי בהיענות כמובן). אני בכל מקרה משחק מאדן מ- 2004. כרגע בעונה שלישית עם האטלנטה פלקונס במאדן 2006. עונה ראשונה: זכייה בסופרבול עונה שניה: מקום שני ב- NFL (הפסדתי לאינדיאנפוליס קולטס) כרגע ב- off season של העונה השלישית וקצת בפיגור תקציבי... ;D
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גדלתי על המשחק הזה ורק עכשיו גיליתי את השם המלא שלו.. יש דרך לקנות אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב cd key Command & Conquer Renegade למיש שמכיר ואני מעלה אותו ל FTP טס ייאלה תגיבו ותתנו את ה סי די קי ביייייייי קבלו איזה קובץ פצצה תיראו
-
היי אנשים , לפני 3-4 חודשים קניתי את BF2 , שיחקתי קצת , מאז הפסקתי. היום התקנתי אותו שוב , התקנתי את ה 1.3. אלו הנתונים של המחשב שלי : Amd 3500 \ 512X2 \ X850 XT |\ MSI k8n platinium בכל מקרה , אני משחק על הגדרות של 1024\768 רוב הדברים שם נעים בין medium ו high את ה dynamic shadow הורדתי לגמרי. מה שמוזר לי , המשחק כאילו עובד חלק לרגעים מסויימים. אבל מידי פעם יש כמו תקיעה של חצי שניה כזה... כל כמה שניות יש את התקיעה הזאת , שמים לב לזה במיוחד אם מסתכלים על הריצפה תוך כדי ריצה , אז לפעמים רואים שממש לרגע קטן אחד יש את התקיעה הזאת , וזה קורה כל הזמן. הכרטיס מסך מגיע ל 70-75 מעלות , ועובד עם הדרייברים הכי חדשים. יש לכם רעיונות איפה הבעיה? דרכים לשיפור? זה ממש ממש מרגיז לשחק …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לחזור לשחק בCSS,התקנתי את המשחק דרך הדיסקים,הורדתי את העדכון(נים),עכשיו שאני נכנס למשחק ומנסה לשחק באינטרנט הוא נתקע על Sending client information משהו כזה ושאני מנסה נגד הבוטים הוא נתקע על Initializing game data ,שאני מנסה להכנס לאפשרויות הוא מצפצף ונתקע. מישהו יודע מהי הבעיה? עריכה-הבעייה הייתה בכרטיס קול,עידכנתי דרייברים והרבה יותר דברים עובדים עכשיו ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדרת Final Fantasy המפורסמת עם כותרים לקונסולות, תגיע בקרוב גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%92%d7%99%d7%99%d7%aa-final-fantasy-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לי יש את המשחק, מי שרוצה את הקופון לקנות את המשחק מוזמן לבקש, הקופון יעבוד רק עד ה30 לחודש אז אם אתם רוצים אותו תמהרו להגיד לי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאין אפשרות להפעיל את האון ליין או שאני פשוט לא מוצא את זה זה לא הגיוני עזרה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-