משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
מחר ( בלאת ברירה בגלל מחירי המשחקים כיום ) אני הולך לקנות משחקים הכי חדשים ב25 ש''ח כל אחד והנה המשחקים שאני הולך לקנות תגידו מה עדיף מה לא למה והאם כדאי לשנות: freedom force alien vs predetor 2 sof2 gta3 pc baw creature isle ואחרון חביב soul rever 2 אנא הביעו את דעתכם ובבקשה על תיצלבו אותי בגלל שאני קונה משחקים בצורה הזאת אבל אני חייב בגלל המחירים ואני גם קונה משחקים במחיר מלא לפעמים המשחקים האחרונים שקניתי במחיר מלא הם: CIV3 EMPIRE EARTH
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חייב cd key Command & Conquer Renegade למיש שמכיר ואני מעלה אותו ל FTP טס ייאלה תגיבו ותתנו את ה סי די קי ביייייייי קבלו איזה קובץ פצצה תיראו
-
שלום שמי דין וכפי שכולם מכירים אותי Equinox , אני שחקן וותיק מאוד בקהילתכם עוד מימי bfbc היום כשאר רציתי להתחבר לשרת הדיבור גיליתי להפתעתי אני מורחק לצמיתות משרת הדיבור של הקהילה אני אשמח אם מישהו יוכל לדון איתי בדבר ולתת לי מענה ופירוט מדוע הורחקתי משרת הדיבור מכיוון שבסיבת ההרחקה כתוב "מפרסם קהילות מתחרות ! + סיבות עבר" איני יודע דבר מה בנושא ואשמח להסבר מפורט בתודה דין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה. אני במשימה הראשונה (כן כן) בKingdom שאתה צריך להביא 500 תושבים לעיר. בניתי 4 בתים והכל היה בסדר, 70 אנשים. הבעיה מתחילה שאני בונה בתים אחרים חוץ מארבעת הבתים האלה- זה נשאר על low desirability בכולם!אפילו שאני בונה לידם מקום עבודה + באר+ מעצב את המקום קצת.בכל זאת-כלום! אפילו ניסיתי לבנות בית ממש קרוב לארבעת הבתים האלה (שמתפקדים מצוין) ועדיין אף אחד לא רוצה לבוא :-\ גם שאני מנסה לבנות בתים זה כותב לי שהdesirability של האזור היא יותר מדי נמוכה למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? גם לפעמים יש תקיעות במשחק, תקיעות לא מובנות שרק אחרי כמה שניות הוא חוזר להיות בסדר. לעוד מישהו זה קורה? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני נאלץ לפתוח עוד תראד על aa (למרות שלר רציתי) סיימתי את הסנייפר סקול (שתי משימות) ואין לי לאיפה להמשיך :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היגעתי לשלב שנכנסים לבחורה ההיא האמצע המקלחת ואחרי זה חסלתי את כל השומרים ואני לא מצליח לצאת משם מה עושים כדי לגמור את השלב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק שמשלב בין רוק כבד, פעולה, הומור ואסטרטגיה מוצע חינם למשך היומיים הקרובים בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משום מה אני לא יכול לקנות דרך סטים. קניתי דרך CJS והם אומרים לי שה CDKEYS יגיעו רק ביום השחרור 1. מישהו קנה מ CJS וקיבל אולי CDKEY כבר? 2. יש אתר אחר שאתם יודעים בודאות שאם אני קונה עכשיו אני מקבל CDKEY כדי לעשות PRELOAD?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי VOODOO 4 4500 הורדתי את הPATCH המשחק פועל זה נראה מסריח. יש דרך לשפר את הגרפיקה מבלי לגעת בSETING כשאני משנה משהו בזה המשחק נתקע. :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי כח להתחיל לחפור בכל הדיון של BF3 לראות האם אנשים מרוצים וכו'. אז אמרו לי - האם אתם מרוצים? האם אין באגים/בעיות חיבור מעצבנות שגורמות לכם להתחרט על היום שקניתם את המשחק? האם הוא זורם וכיפי? למדתי מ COD BO לקח לא לקפוץ על משחק במכירה קבוצתית ולכן לא השתתפתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.
-
יש איזו שהיא תוכנה ללינוקס שמאפשרת להריץ שרת למשחק, בלי להתקין אותו(או שעם להתקין אותו)? אם זה חשןב כל כך, אני רוצה להריץ שרת של UT2003 ושל MOHAA. תודה לכל המגיבים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=//1072721 אני לא יודע איך מאריו עבר את זלדה לעזזל אבל הסרטון נחמד
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מישהו זוכר את המשחק root (לפחות נדמה לי שככה קראו לו), שהיה בערך בתקופה של Heretic (הראשון) ? משחק יריות מגוף ראשון (נו, doom-like) שהיה לפי מה שאני זוכר ממש מגניב יחסית לאותו זמן.. היתה בו אפשרות לשימוש בשתי הידיים לנשיאת נשקים (כמובן כאלה שאפשר להחזיק ביד אחת - שני אקדחים למשל..).. יש למישהו מושג מה עבר על המשחק הזה ? יש סיכוי שהוא Abandonware ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בכמה אתרים את העידכון של HL מגירסה 1109 ל1110 ואני לא מוצא או שההרודה נדפקת או שמשהו אחר קורה. בבקשה תביאו לי לינק לעידכון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כבר 2 פאצ'ים שונים של 1.3 אבל אף אחד מהם לא מתקין
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, משחקי STEAM (או משחקים בכללי) שהם EU ONLY יעבדו בארץ אם קונים אותם ברשת? לדוגמא: https://www.g2play.net/category/31072/call-of-duty-infinite-warfare-eu-steam-cd-key כתוב בפירוש שמשחק יעבוד רק עם IP אירופי, האם ישראל אכן נחשבת? נ.ב. הכוונה בלי חוצצי VPN וכד'. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני לוחץ על 3 זה עושה מצב איטי כזה ואני יכול לפוצץ את כולם .. אז שאני יורה זה יוצא ממש מגעיל כזה מטונף ייריות מטונופות הרבה .. .. זה הורס לי את כל ההנאה .. מה זה יכול להיות ? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו אני צריך להעביר את אנשי העיר .. הצלחתי כבר להעביר 2 קבוצות של אנשים אבל אני נתקע עם הקבוצה השלישית. כשאני בא לקחת את הקבוצה יש מעין טנק שיורה טילים אבל אי אפשר להשמיד אותו , יש לי את הרובה טילים ולא משנה כמה אני יורה הוא לא נהרס .. מה לעשות? רותם.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק עם חבר שלי ופתאום זה מוציא אותי מהמשחק ונתן לי באן: אני בחיים לא השתמשתי בהאקים ואני לא מבין למה זה הביא לי.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצאתי תמונה אבל אני זוכרת שהוא נראה משהו כזה,יש שני יצורים והם צריכים להרוג אחד את השני. יש במשחק הזה משהו גם כמו דמקה ואז היצורים נלחמים בזירה כמו שציירתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי משעמם אז החלטתי לערוך משהו קטן של קוד 8 אז מקווה שתאהבו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ביקשו ממני להתקין מינקראפט לאחיין שלי ילד בן 10, ראיתי שיש 2 גירסאות גירסת וינדוס 10 וגירסה קלאסית, איזה גירסה כדי להתקין לילד שרק מתחיל לשחק בזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחקי S.T.A.L.K.E.R יזכו סוף כל סוף ליורש אמיתי ורשמי מבית היוצרים המקוריים - אי שם בתחילת העשור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-