משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שמעו כשאני מנסה להפעיל את המשחק אז הוא רושם לי את ההודע הזאת..למה זה קורה? critical error (הכותרת) general protection fault history:configui<-initengine
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התקנתי את שני הדיסקים אני בא ללחוץ על אייקון המשחק והוא לא נכנס ומבקש להירשם ליו פליי..נרשמתי ועשיתי רגיסטר ואז נפתחה הודעה שיו פליי לאנצ'ר הפסיק לפעול...אני נואש מה עושים?? בעיה אחרת יש לי גם במקס פיין 3 כפי שציינתי באשכול אחר בפורום
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
אני מתקין את המשחק ואז כשאני לוחץ על האייקון של המשחק במקום להיכנס למשחק הוא רוצה שאני ארשם ליופליי..אני נרשם וכל פעם קופצת לי הודעה כשאני צריך לנסות להתחבר מהאונליין...לא יודע מה זה אונליין אבל נכנסתי לאתר של יוביסופט נרשמתי משם וגם שם לא עזר..אני נווואש
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנשים אני חייב עזרה!!! התקנתי פיפא 2006 והוא לא עולה לי הוא רושם לי את ההודעה הזאת please insert the correct cd-rom, select ok and restart application ולמה רשום אישור אחרי שלוחצים אישור הוא יוצא מהמשחק..
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק משני מקומות שונים בשני המקרים קיבלתי 2 קבצי DVD...חילצתי את שניהם לתיקיה אחת ואני בא ללחוץ על האייקון של המשחק בתוך תיקיית הקראק..הוא מראה סימן חושב ולא נפתח..מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי את גריד וכאשר אני רוצה להפעיל אותי הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק..כל פעם..מה עושים? וגם התקנתי את קרייסיס וכאשר אני מפעיל אותו המסך נהיה שחור ולא אומר כלום רק אחרי כמה זמן הוא אומר לי שהוא נאלץ להיסגר..מה עושים? מפרט בצד.. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
בנדוד שלי הביא לי דיסק מקורי של COD 4 , אני מנסה להתקין ובאמצע ההתקנה מופיעות לי שגיאות כאלה: http://www.up2il.co.il/users/public/be61cod4error.jpg http://www.up2il.co.il/users/public/4f5aerror2.jpg פעם קודמת ניסיתי והופיעו שגיאות אחרות , מה לעשות ? אני מת לשחק במולטי..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב חברים התקנתי על מחשב את המשחק שרשמתי בנושא. ההתקנה עברה בסדר, אך הוא לא מצליח להריץ אותו ומוציא הודעה שווינדווס מנסה למצוא פתרון. כמובן ללא תוצאה. המחשב שלי הוא DUAL CORE 2 E6600 כאמור סוקט 775 כרטיס מסך GT9400 מערכת הפעלה ווידוס 10 64 ביט עם 8 GB ראם זכרון בדרישות המשחק כתבו שצריך כרטיס GTX460 ומעבד I3 האם לדעתכם מכאן נובעת הבעיה? כלומר אי תאימות של הכרטיס מסך? או גם המעבד?! האם יש טעם לדעתכם לרכוש רק כרטיס מסך תוך תקווה שזה יספיק... כמו כן, האם הכרטיס GTX יתאים לתושבת PCI שיש לי בלוח אם? הלוח אם הוא GIGABYTE דגם GA-P35-DS3R ויש עליו PCI EXPRESSX16 סלוט תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום בשבוע האחרון התקנתי אותם (RAGE וגם את BRINK) ויש לי בעיה ממש מוזרה , ברגע שאני מתחיל את המשחק עצמו המשחק פשוט קופא וכל דבר לוקח שנים עד שהוא קורה , המחשב שלי ממש סבבה והוא בסה"כ בן שנה (משמע נחשב מחשב חדש דנדש למשחקים האלה) רק שתבינו לוקח לו חצי דקה להעלות את התפריט כדי לצאת מהמוד של המשחק (וחשוב להגיד זה קורה רק במשחק עצמו) התפריט בהתחלה עולה מצויין וככה גם ההקדמה ... אני אשמח לעזרתכם (כבר התקנתי מחדש דרייברים ...) תודה רבה עריכה: אני אחדד את השאלה שלי האם ישנה עוד תוכנה חוץ מ directx שצריך עבור המשחקים האלו? אני מריץ משחקים אחרים כמו NBA2K13 בצורה חלקה לגמרי וגם את SKYRIM לכן אני לא מבין מה הבעיה בכל מקרה יש מבצע בSTEAM על RAGE רק ב 10$ תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני בא לשחק אז מופיע לי כן או לא שזה שואל אם אני רוצה הפעיל ב-safe mod או לא ואז בשניהם שאני לוחץ המשחק כאילו בא ואז נתקע וחקתי והתקנתי כמה פעמים והתקנתי את כל התוכנות שהמשחק מבקש מה עושים? תודה
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן כולם, פרסמתי את השאלה גם בפורום "תמיכה טכנית", ולא הצליחו לעזור לי שם (אמרו לי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך) וזה לא עזר. ננסה גם כאן. בזמנו שיחקתי בלי בעיה ב PES 5, עד שיום אחד, עם הפעלת המשחק, אחרי השלב של המסכים הראשוניים (KONAMI, ADIDAS וכו'), נהיה מסך שחור, לא שומע סאונד, והיישום הופך ל" Not Responding ". אני לא זוכר שעשיתי שינוי במחשב שעלול היה לגרום לזה. עם יציאת PES 6 הסרתי את 5, התקנתי את 6, ואותה בעייה בדיוק. מערכת - P4 2.6 Celleron, 512 RAM, כרטיס מסך Gforce 6600 LE עם הדרייבר הכי מעודכן שיש - של Winfast. יש רעיונות? ממש בא לי לשחק בזה... :-\
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעלה את המשחק ואז אני מקבל הודעת שגיאה כמו פה בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק המלא (גרסת DVD) המשחק מתחיל בסדר וכשאני יוצר משחק חדש והמשחק מתחיל להטעין פתאום המסך כבה (הנורה שלו מראה שהוא ממש נכבה ושזה לא סתם מסך שחור ) ואז אני חייב לעשות ריסטרט מהכפתור של המחשב. איך אפשר לגרום למשחק לעבוד כרגיל? יש לי WinXp pro ודרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אהלן הורדתי בורדרלנדס ואני מת לשחק בו עשיתי כל מה שצריך לעשות - התקנתי עם דיימון טולס, העברתי את הקראק עכשיו מופיעה לי השגיאה הזו: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
טוב אז יש משחק ממש ישן בשם NETSTORM שאני רוצה לשחק בו. כמובן שהוא לא רץ סתם ככה אז ניסיתי בCOMPATIBILITY MODE לסוגים השונים וכו' וזה עדיין לא עוזר. אז ניסיתי RUN AS ADMINISTRATOR ואז זה עובד. הבעיה היא שהוא "מכריח" אותו לרוץ בחלון ממש ממש קטן. משהו כמו שמינית מהגודל של המסך שלי (יש לי 22). למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי הירוס 3 (heroes 3) וכל פעם שאני מריץ את המשחק אני מקבל תדו"ח שגיאות הזה ומיד אחריו הודעת שגיאה הזאת: כבר ניסיתי להוריד ממקורות אחרים ובכל פעם הייתה אותה בעיה... איך אני פותר את זה?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחרונה ישנם משחקים שאני מתקין והמשחק מדלג על סרטונים כאילו לחצתי על מקש או שהתפריט נבחר לבד- על הראשון שהוא נמצא בו, יש למישהו רעיון למה זה יכול לקרות??? וזה לא בעיה של חומרה- יש לי מקלדת דנדשה- מכאנית, כרטיס 7970 וזה קורה גם במשחקים חוקיים שיש לי. עזרה בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב, כשאני מפעיל משחקים אז רובם נתקעים לאחר מספר דקות. והדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לאתחל מחדש..(לא רק המשחקים החדשים, אפילו gta 2..) לפני כמה שבועות התקינו לי מאוורר חדש על המעבד ולפני שבוע החלפתי כרטיס מסך... הרצתי גם את התכנה mem test וגם בה לא היו שגיאות המפרט שלי הוא כזה amd athlon xp 1800+ radeon 9550 128 mb 128 bit 256 mb במהירות 133 מגהרץ (זה מה שלוח תומך)... :-[ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לפני כשבוע הורדתי את המחשק... אצל חבר שלי שי לו פנטיום 3 700 עם גי פורס 4 זה עובד ואצלי יש אי אם די 2500 עם גי פורס 2 64 מגה זה לא עובד האם מישהוא יכל לתת לי עצות מדוע זה לא עובד ופתרונות המשחק דורש מינימום 32 ככה שאני לא מבין מה הבעיה תודה מראש יוסי
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני קניתי אתמול את המשחק ואני לא מצליח להתחבר למשתשמ שלי במשחק אני אומנם מצליח להתחבר לאתר ככה שאין בעיה אם הסיסמה או השם משתמש, אבל למשחק משום מה נאי לא מצליח. הנה תמונה של הבעיה שלי: http://www.siz.co.il/my/q3ytncziwmyx.png תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-