עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא משחקי מחשב. (לא מצאתי איפה אפשר לשאול) אני יודע שיש הרבה משחקים כאלה. מחשבה\אסטרטגיה\פנטזיה בקלפים. יש איפשהו חנות אונליין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Mon6ooSe,

לא חיפשתי בשום פורום ולא חשבתי לחפש, זה עלה לי ישר לראש מהטריילר הראשון שיצא לפני כמה חודשים ידעתי ישר מי הם חלק מהשחקנים שעליהם עשו FACE RECOGNITION ו התאמת קול, הראשון שאני ידעתי בלי בכלל לשאול שאלות ולחפש זה IRISH אם מישהו מכם ראה את הסידרה "Boardwalk empire" בטוח הוא מכיר את השחקן - Michael. K. Williams ששיחק את תפקיד Chalky White. תמונה שלו ושל השחקן - http://www.bf-blog.cz/wp-content/uploads/2013/07/bf4-michael-williams-irish-718x210.jpg השני בסידרה זה "PAC" שהוא השחקן השני שרואים במשחק "BF4" ובטריילר הראשון - השחקן "Andrew Lawrence" התמונה האמיתית: http://i.imgur.com/moNpivd.jpg?2 התמונה מהמשחק: http://cdn.bf4central.com.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/…

3. Started by טל אזולאי,

שאני לוחץ על 3 זה עושה מצב איטי כזה ואני יכול לפוצץ את כולם .. אז שאני יורה זה יוצא ממש מגעיל כזה מטונף ייריות מטונופות הרבה .. .. זה הורס לי את כל ההנאה .. מה זה יכול להיות ? [attachment deleted by admin]

4. Started by DanDan10,

הורדתי משחק של מקאזה והופתעתי לראות שהסיומת של הקובץ היא .bin למישהו יש מושג איך אני פותח את הקובץ הזה? תודה מראש דן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yossi21,

יש לי מנוי אצל בליזארד, כאשר אני נכנס לחלון של המשחק ומקיש שם את פרטי המנוי אני מקבל הודעה שישנו פאטצ' זמין למשחק ושהמשחק הולך להתעדכן. אני לוחץ אישור, זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה: Diablo III has stopped working מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן חבר'ה, ב Orange Box יש לי שלוש התקנות כל אחת בפני עצמה: *Half - Life2 *Half - Life2 Episode One *Half - Life2 Episode Tow רציתי לדעת באיזו דרך הכי כדאי לעבור על הסדרה? תמיד הייתי בטוח ש hl2 זה אפיסוד 1, עכשיו אני רואה שזה משחק בפני עצמו. מה הולך שם בעצם? האם ה אפיסוד 2 כולל הכל ביחד ? אני מודע לזה שהראשון זה המשחק והשניים האחרים זה חבילות הרחבה אבל מה זה אומר בעצם? זה משחק בפני עצמו או פשוט שלבים נוספים למשחק? תודה והמשך יום נעים. נ.ב למי שתוהה למה אני משחק בזה התשובה היא שאני עם פנטיום 4 (478) וכרטיס מסך agp geforce 6200 אני מאמין שזה מסביר ת'מצב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kudu,

שלום יש משחק ממש חזק. אני בילתי מנוצח אתם מוזמנים להלחם בדמות שלי http://kianda-gracie.mybrute.com

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by yonizaf,

איזו חנויות משחקים מקוונות ידועות לכם, שאפשר להוריד משם משחקים ולהתקין ללא צורך בקליינט (בסגנון סטים) או בחיבור אינטרנט קבוע כדי לשחק? (רצוי שגם לא יהיה צורך באינטרנט לצורך ההתקנה, אבל עם זה אולי אפשר להסתדר) מה שאני מכיר: - gog.com, אבל אין שם מבחר גדול - Humble store - זה לא חנות של ממש, אלא ווידג'טים שיוצרי משחקים יכולים לשלב באתר שלהם, אבל יש מי שיצרו אינדקס, למשל http://pcgamingwiki.com/wiki/Humble_Store - GamersGate - אין קליינט, אבל תוכנית ההתקנה שלהם דורשת אינטרנט. מישהו יודע אם הם מגבילים מספר התקנות? - עד כמה שידוע לי ל Green Man Gaming יש הגנת DRM כלשהי, לא ידוע לי מה טבעה. למישהו יש ניסיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Iko89,

מישהו יודע אם העידכון 1.2 שוחרר לרשת לPC ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Roeebaeloha,

שלום בתאריך 27.11.13 קניתי באטלפילד 4 דלוקס אדישן(עותק פיזי שלושה דיסקים) התקנתי את הבאטלפילד על המחשב של אחי ולאחרונה רכשתי מחשב שאליו אני רוצה להעביר את הבאטלפילד רציתי לשאול איך אני עושה זאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום בירצוני לירכוש את המשחק דיאבלו 3 מהאטר של BLIZZARD הבעיה שאני לא מבין מה קורה אחרי הרכישה,כלומר העם אני מוריד את המשחק דרך האינטרנט מאיפו אני מקבל את הרישיון,העם בעתיד אוכל להתקין אותו שוב וכו... אשמח לקבל עזרה ממישהוא שניסה בעבר ויכול לתת לי הדרכה בתודה מראש לכולם והמשך יום טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nitro_6,

אחרי דקה שתיים במשחק PB מעיף אותי ל-5 דקות וכותב לי שזה בגלל "Ignoring MD5Tool Queries" המשחק: battlefield 3 ה-PB מעודכן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by t d,

שלום אתמול תקפה אותי נוסטלגיה כשנזכרתי במשחק שהייתי משחק מזמן מזמן (לפחות 15 שנה), אולי מישהו יוכל לעזור לי למצוא את שם המשחק: אתה בחור עם ג'ינס ומעיל וכובע עם פנס עליו, אתה מטייל בתוך הפירמידות במצרים, יש לך שני כוחות, אתה יכול לעשות מגן צהוב כזה לכמה שניות ואז הנחשים והעכבישים לו מזיזים לך, ואתה יכול לירות יריאה צהובה כזו מהפנס בכובע וזה עושה להם STUN, היו הרבה משולשים בשלבים שהיית צריך לירות בהם בזוית נכונה בשביל לפגוע בכפתורים מסויימים בין כל השלבים יש פאזלים. זה כל מה שאני זוכר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המשחק שהתחיל כמשחק דפדפן והפך לאחד מהמשחקים המצליחים ביותר ב XBOX LIVE חוזר הבייתה למחשב האישי. החודש Trials Evolution צפוי לצאת למחשב בגירסה מיוחד. Trials Evolution יצא שנה שעברה ל XBOX LIVE והיה הצלחה גדולה (ממוצע של 90 ב Metacritic ומכר מאוד יופה), RedLynx עשו עבודה מדהימה והוסיפו יוצר שלבים, אדגרים חדשים (חלקם אפילו לא על אופנוע) והוציאו את המשחק מהמוסך בו הוא היה עד היום לעולם הפתוח. המשחק האחרון בסדרה שיצא למחשב היה Trials 2 שיצא ב 2008, מאז RedLynx היו תחת חוזה עם MS ויכלו להוציא את המשחק רק ל XBOX 360. לפני כשנתיים המפתחת נקנתה על ידי UBISOFT ונחמד לראות שזו בחרה סוף סוף להחזיר את TRIALS הביתה Trials Evolution: Gold Edition מפותח על ידי Ubisoft Shanghai תחת פי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by First Squad,

ניראה מה הוא שווה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shnord,

שלום, חבר שלי משחק בבטה של Wow, אז הוא העביר לי את המשחק דרך מירק, וכעט אני משחק בשרת בטה אחר (לא של בליזרד), אז החלטתי להביא לכם קצת תמונות(כנסו לקישור). http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200404101130545090&user=shnord (כדאי לכם למהר, אני מוחק את זה עד מחר)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

לפניכם טיפים חשובים לצליחת מכירות דקם חורף של Steam טיפ #1 - הגדירו לעצמכם תקציב בין אם הוא קטן או גדול, חשוב שתדעו כמה אתם הולכים להוציא בימים הקרובים על משחקים. באמצעות תקציב מוגדר מראש לא תתקלו בהפתעות בחשבון האשראי שלכם. יש המון משחקים ולא מעט פיתויים, ממש כמו בסופר. לא לרוץ ולרכוש כל דבר שיש עליו הנחה גדולה. טיפ #2 - קנו רק משחקים בהם תשחקו במכירות קדם חורף של Steam צפויים להימכר לא מעט משחקים בעלי ציונים גבוהים בהנחות ענק. אמנם, לא כל המשחקים יהיו לטעמכם. לפני רכישת משחק ודאו כי המשחק מתאים לסגנון שלכם. בדקו סקירות משתמשים ב-Steam ומשחקיות ביוטיוב. אם יש משחק חדש שנראה לכם מתאים אך תשחקו בו רק בעוד זמן רב - עדיף להמנע מרכיש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by megastorm,

יש לי את המשחק המלא Need for Speed Underground ואני שיחקתי הרבה ב Underground mode ועכשיו יש לי רק אפשרות אחת של מסלול race ושאני מנסה להכינס אליו הוא אומר לי you dont have enagh reputasion to enter this race needed 1 ויש לי מוניטין 1 אני לא יכול לעשות כלום מישהו מכיר את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ranrubin1,

המשחק לא מופיע לי באוריגין . אני חייב עזרה . אני מפעיל אותו רק דרך הקיצור דרך שנוצר לי בשולחן עבודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. העדכון בעל המספר המחייב 6.66 הופך את כל התכנים המוספים לחינמיים לחלוטין - ותהיה לכם הזדמנות לבחון אותם ללא עלות בסוף השבוע הקרוב, גם אם לא רכשתם את הכותר מעולם לכתבה

23. Started by josi,

שלום יש לי את המשחק יוריס רבנג' ומה שקורה זה שלאחר ההתקנה אני מנסה להפעיל את המשחק והוא נכנס עושה מסך שחור ויוצא. אותו דבר קורה לי גם ברד אלרט 2. בדקתי את כל האפשרויות מדרייבר חדש לכרטיס מסך ועד התקנת דירקט איקס -הגרסה החדשה ביותר. המערכת שלי היא: intel p4 3.0 fx5200 512RAm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=//1072721 אני לא יודע איך מאריו עבר את זלדה לעזזל אבל הסרטון נחמד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.