עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מפעיל את המשחק, עולה חלון שחור ואחרי כמה שניות אני נזרק לדסקטופ ומקבל מין מסך כחול כזה קטן שאומר ש"הכרטיס מסך והמעבד לא מתאימים" או משהו כזה... (אם צריך אני אעלה תמונה) עידכנתי את המשחק עם הפאטצ' הכי חדש, (אחרי שגם לפני זה הבעיה קרתה)- גירסה 1.3. ראוי לציין שהצלחתי להפעיל את המשחק בווינדוס XP. אשמח לפיתרונות/רעיונות. תודה לעוזרים מראש GigaDude

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. Started by Necessary_Evil,

(המשחק מקורי...) כשלוחצים play מופיעה ההודעה הבאה: an assertion failed in ChDimm.cpp at line number 599 Programmer says: Unable to Open BIF:\data\Hd0GMosc.bif מה עושים? הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עזר... תודה, חציל

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Shadowman,

התקנתי את המשחק, כשהפעלתי הייתה הודעת שגיאה שחסר הקובץ d3dx9_25.dll הורדתי והעתקתי אותו ל system 32 עכשיו הוא לא מראה שחסר הקובץ הזה אבל, בכניסה למשחק עושה צליל ויוצא מהמשחק. מה זה d3dx9_25.dll למהל א היה לי אותו? ומה הבעיה של המשחק הזה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by roi503,

התקנתי מיקודם תמישחק Call of Duty 2 וכאשר אני מנסה להפעיל את המישחק מוצגת לי הבעיה הנ"ל: direct ha riscontrato un errore irreversibile.trova una possibile soluzione tra le domande frequenti per directx לפי מה שאני יודע מותקן אצלי direct 9C אני מישתמש בווינדוס XP SP2 מה הבעיה? לאחר שמוצגת הודעה זו נפתח דף שנימצא בנתיב: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\Docs\TechHelp\Tech Help\Information\DirectX.htm עם שאלות ותשובות העלתי לכאן: http://roi.kuchi.be/DirectX.htm תודה..

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by yotamoo,

שלום מה נשמע יש לי את Championship Manager 4, וחלונות XP. כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: Error:0x000D: Unable to open full screen mode ביקרתי באתר החברה, תחת (תקראו את שאלה 9)FAQ: http://community.sigames.com/1/OpenTopic?a=tpc&s=21019056&f=66919117&m=5571901826 ואמרו שם שתריך לוודא שהרזולוציה היא לפחות 1024*768 והצבע הוא-23bit. אלו בידיוק ההגדרות שלי, ולכן אני לא יודע איך לפתור את הבעיה. בקיצר זאת הבעיה שלי, ואם מישהו יודע איך לפתור אותה אז בבקשה שיגיב... ויהיה מגניב

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by Holy,

החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by A1eX,

קניתי את הדיסק המקורי, התקנתי את הסטים, והבעיה שהמשחק לא עולה וניתקע על המסך Preparing to launch call of duty. מה עליי לעשות? עריכה - עכשיו שמתי לב שבSTEAM זה ניתקע על 45%...

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by Dante_9,

אני על מעבד AMD 3000 754, לוח K8NS PRO וכרטיס מסך Leadtek 6600GT ואני עובד עם Forceware 71.24 ההתקנה עברה חלק בלי בעיות אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה הבאה בלי אפשרות לעשות כלום

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by shalbik,

שלום לכולם במחשב שלי יש 4870 ומערכת ויסטה 64 עם DX10 ומשום מה בתוך LOTRO (למי שלא מכיר LORD OF THE RINGS ONLINE ) האפשרות של רינדור DX10 אפורה ואינה ניתנת להפעלה. מוזר לי מאוד משום שזה אמור לפעול. חיפשתי ברשת פתרונות ולא מצאתי. אשמח לפתרון!!! תודה.

10. אז כמו שמצויין בכותרת, אני מפעיל את המשחק, ישנם סרטוני החברות, סרטון הפתיחה ואז מסך ה-Loading הלבן עם ה-5 קוביות. שלוש קוביות ראשונות נדלקות ואז נתקע. עדכנתי כבר DirectX ודרייברי כרטיס מסך ושום דבר לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by SharKiMaN,

יש מסך שחור ואני שומע צלילים בהתחלה אולם הוא קורס לי מיד הנה מידע מה EVENT LOG Application popup: Fable - The Lost Chapters : Fable.exe - Application Error : The exception Integer division by zero. (0xc0000094) occurred in the application at location 0x00628b89. Click on OK to terminate the program Click on CANCEL to debug the program די מוזר..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by *NightMare,

התקנתי וכל הלך טוב... ושאני מנסה להפעיל אני מקבל הודעה כזאת... מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by liav12,

התקנתי את המשחק וכשאני מפעיל אותו הוא מגיע ל intro של אנוידיאה וישר משם יוצא לדסקטופ. יש לי דרייברים מעודכנים של כרטיס מסך ודירקט איקס ואפילו התקנתי אותם עוד פעם והוא לא מוכן להפעיל את המשחק. עזרה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by gjook,

כשאני מפעיל Ghost Recon Advanced Warfighter 2 הייתה לי הודעה Wed Aug 08 17:29:19 2007 Crash in application version: 29980.2562 Streaming WAV file from bank die_wave not found at path: data/sound/voices/die\die_wave.bank Renderer: threaded Physics : threaded\ נכנסתי לתקייה הנ"ל..וראיתי קובץ כקוראים לו..die_wave.bnk בכל מקרה שיניתי לו את השם לdie_wave.bank נראה לי שהבעיה נפטרה , אבל אז צצה עוד אחת.. Crash in application version: 29980.2562 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? ??? (???) : ??? SCRIPT STACK: data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0) data\menu\menu.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded מה לע…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by naoriko,

שלום רב! רכשתי את המשחק GTA V למחשב לאחר התקנה מלאה של המשחק והרשמה אצל רוקסטאר + הורדה ופתיחת חשבון סטים אני מנסה להיכנס משחק, וקופצת לי הודעה שגיאה ( ראו בתמונה מצורפת ) בבקשה עזרה אני לא יודע מה לעשות :-(

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by moses_23,

אז ככה: לדוד שלי יש את המשחק המקורי (5 דיסקים) ואין לו אינטרנט. כשהוא מסיים להתקין הוא לוחץ על הסמל של הלף לייף ואז ה-Steam עולה ואומר לו להירשם. עכשיו הבעיה שאין לו אינטרנט. ובלי אינטרנט הוא לא יכול להפעיל את המשחק כי ה-Steam לא מאפשר לו. מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mardona,

איזה מרגיז יש לי בעיה שאני נכנס(זה רק מהיום) זה עושה לי את זה אולי זה קשור שהורדתי תוכנה של SPY SWEEPER? ועשיתי בדיקה וזה מחק לי את כל המרגלים למינהם? תתחשבו בי אני כבר שלב 12 בסוף על סף סיום המשחק שאני כבר משחק יותר מחצי שנה אז בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by elif744,

יש לי בעיה בהפעלת המשחק HL2 כל פעם שאני מנסה להפעיל הוא עושה לי את התמונה הבאהיש לציין שהמשחק המקורי) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by ori24,

שלום לכולם, לא מצליח להפעיל את המשחק, זה כותב לי שחסר קובץ בשם XLIVE.DLL,זה פעם ראשונה שאני נתקל בזה. איפה משיגים את הקובץ ואח"כ איפה צריך למקם אותו? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה, הייתי אצל חבר, הוא הראה לי את המוד שלו במקס פיין, מוד קונג פו, ממש נדלקתי על זה.. אז הוא הביא לי את הדיסק, התקנתי, הכל טוב ויפה. אני בא להפעיל את המשחק, פועל, יחד עם המוד, קונגפו גרסה 3.00, אני הולך לטעון משימה, הכל טוב ויפה. ואמצע הטעינה פשוט נסגר כאילו לא היה. יש למישהו המלצה?! מדובר ב WINXP TI4600 AXP 1600+ EPOX 8K3A+ דרייברים 40.72. וכמובן SP1 מותקן. עריכה- שאלה באותו נושא, מהיכן ניתן להשיג את המוד שנקרא truematrix? לא מצאתי בשום מקום. רביד, מהפורומים, השתמש במוד הזה בתמונות של המשחק אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מאיפה ניתן להוריד אותו. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  21. אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

כל פעם שאני מפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה : והורדתי את הפאטצ' והתקנתי אותו, אז למה זה מראה לי את הטעות הזאת? מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. Started by LIOR42,

התקנתי את ה-NBA אבל שאני רוצה להפעיל אותו הוא רושם את ההודעה הבאה PLEASE INSERT THE CORRECT CD-ROM SELECT 0K AND RESTART APPLICATION וזה אחרי שהדיסק נמצא בפנים ???

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  24. אם מישהו יכול לעזור לי בפרטי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by A.Iniesta,

שלום שלשום קניתי את המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד 1 בהתקנה הכול הולך טוב אך כשאני מנסה להפעיל עולה לי הודעת שגיאה בסגנון הזה: speed.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי הנוחות. ואז למטה רשום סגור. איך פותרים בעיה זו??...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.