עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לגו ממשיכה בנסיונותיה להשתלט על העולם הדיגיטלי - הפעם בעזרת משחק חדש שמתיימר להיות גירסה משופרת ללהיט האינדי Minecraft, שמושק בהפתעה וזמין כבר עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%92%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-minecraft-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא משחקי מחשב. (לא מצאתי איפה אפשר לשאול) אני יודע שיש הרבה משחקים כאלה. מחשבה\אסטרטגיה\פנטזיה בקלפים. יש איפשהו חנות אונליין?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. נהניתם מ-Cities: Skylines שהפך למשחק בניית הערים הפופולרי והאהוד ביותר בסביבה? חבילת ההרחבה תראה לכם מה קורה בעיר שיצרתם גם במהלך שעות הלילה לכתבה: http://hwzone.co.il/חבילת-ההרחבה-ליורש-הגדול-של-simcity-תגיע-בעוד/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם! יש לי מחשב שהכרטיס מסך שלו הוא דיי חלש - Geforce 930mx אני כרגע מריץ משחק (Madden NFL 19), ביצועי המשחק סבבה לגמרי (פחות מתחשב בגרפיקה וכו') עכשיו השאלה: האם כרטיס מסך נמוך ליחסי יכול לפגוע בgameplay של משחק? כלומר, לא בגרפיקה, אלא כוונתי שיש מצב שבכרטיס מסך אחר חווית המשחק תהיה אחרת? (שאלתי נוצרה שככה זה קצת נראה לי שאני מעלעל בסרטוני היוטיוב על משחקי הנוכחי)

6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%a9%d7%9c-respawn-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%a7%d7%a9%d7%95%d7%a8-%d7%9c-titanfall/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by J.Dog-Christ,

המשחק יצא ממש לא מזמן [ב14 לחודש], עוד לא יצא לPC אבל יצא לכל הקונסולות. מה אתם אומרים הוא יצא לPC [ומתי?] ואם כן, יש לנו יורש ראוי לCOD2? עד כמהש אני מבין בס"כ שיפרו קצת את הגראפיקה, הוסיפו קצת אקסטרות לעלילה של COD2 והוציאו משחק חדש, על המולטיפלייר לא שמעתי יותר מידי פרטים עדיין.[גם לא חיפשתי] -ג'ו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רואה מין גלים על המסך והגראפיקה על הפנים... אולי בגלל שלא התקנתי DX9 ? אבל גם ככה הכרטיס שלי (ושל 90% ממכם לא תומך בזה, זה משנה ?) כאן זה נראה פחות או יותר בסדר, אבל במשחק הכל ענקי כאילו זה ב-640*480... גם את העכבר אני לא רואה בתפריט, חוץ מבפינה השמאלית למעלה שאם אני מזיז אותו קצת משם הוא נעלם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by danield51,

יש בעיה להריץ משחקים בוינדוז 7 או שזה בעיה רק אצלי?? זה לא מפעיל לי הרבה משחקים...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by coch,

בוקר טוב לכל אלו שהתגעגעו ל New Vegas - יש חדשות משמחות.. מוד שעבדו עליו שנים סוף סוף זמין. נראה מעולה, מקבל פידבאק מעולה ברשת ואני מפנה לזה את הסופ"ש הקרוב בוודאות. זה קמפיין חדש לגמרי שהוא בעצם Prequel שמתרחש אחרי האירועים של המשחק השני. לא צריך להוסיף מעבר לזה כדי לא להרוס למי שמתכוון לשחק. ממליץ בחום לכ הגיימרים הצעירים שלא יצא להם לשחק ב New Vegas לרכוש את המשחק ולשחק בו.. פנינה אמיתית ולדעתי שנות אור טוב יותר מ Fallout 4 מכל הבחינות. California יהיה פתוח חינם לכל מי שמתקין את Vegas, כמוד נפרד. שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by commandos 3,

זה משחק לא יפה 1 היה יותר שווה!!! [tt][/tt]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן! באילו מודים אתם ממליצים להשתמש באובליביון? באילו מודים אתם משתמשים? האם יש דרך לכפות הפעלת מוד בלי להשתמש ב-Launcher המעפאן? :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

אפשר לשחק משחק רב משתמשים ברשת הביתית בגרסת ה Beta ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by t d,

שלום אתמול תקפה אותי נוסטלגיה כשנזכרתי במשחק שהייתי משחק מזמן מזמן (לפחות 15 שנה), אולי מישהו יוכל לעזור לי למצוא את שם המשחק: אתה בחור עם ג'ינס ומעיל וכובע עם פנס עליו, אתה מטייל בתוך הפירמידות במצרים, יש לך שני כוחות, אתה יכול לעשות מגן צהוב כזה לכמה שניות ואז הנחשים והעכבישים לו מזיזים לך, ואתה יכול לירות יריאה צהובה כזו מהפנס בכובע וזה עושה להם STUN, היו הרבה משולשים בשלבים שהיית צריך לירות בהם בזוית נכונה בשביל לפגוע בכפתורים מסויימים בין כל השלבים יש פאזלים. זה כל מה שאני זוכר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Symbore,

אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Battlefield man,

מישהו יודע אם יצא -battlefield 3 או שיצא משהו אחר???????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SpitFire,

ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/badct/misc/stuff/doomIII_gameplay.avi למה אתה מחכה ?! תלחץ כבר !!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by PhoenixBoy,

רציתי לדעת, במידה והמחשב שלי קולט את הדיסק של הסוני 2 אז איך אפשר להפעיל אותו? אני צריך אמולטור... או כל דבר אחר שיפעיל אותו כי ככה סתם הוא לא פועל. כי המשחקים של הסוני סבבה אבל אני לא סובל את השלטים האלו אני אוהב את המקלדת והעכבר שלי שאיתם אני במחשב כל היום הכי נוח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pitosi,

ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by H.I.V,

שמעתי שהוא יצא למחשב אז איך הוא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shaldagon,

נראה מושקע. נראה טוב.. סוף סוף משחק נורמלי, סופר מושקע עם סופר מציאותיות כמו שאני אוהב. מדהים. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103158.html?playlist=featured

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז מי שלא יודע, אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמנו בכל הקשור לניהול מוסך עם דגש על הרכבה, פירוק ותיקון רכב על כל חלקיו. כיום המשחק לא תופס כבר על VISTA ו 7, למרות כמה תגובות מיוטיוב שחולקות עלי. רציתי לדעת, אחרי חיפוש נרחב, אם בזמן הרב שעבר מאז שיצא, מישהו לקח(ו) על עצמו שחזור משחק טוב שכזה, שהקדשתי לו חופשים גדולים שלמים. http://www.gearheadgarage.com/index.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Idanp,

יש לי בעיה מוזרה במישחק הFPS פשוט תקוע על 30 לא משנה מה אני עושה הוא לא זז מ30 שמתי הכל על LOW 640*480 נישאר על 30 שמתי הכל על HIGH 1280*1024 16AF 6AA עדיין תקוע על 30 מישהו יודע מה הבעיה?(מפרט בחתימה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המשחק הוא משחק עסקים + אסטרטגיה והוא כולל משתתפים מכל העולם. הסיבוב החדש נפתח לפני יום והוא כולל פרסים שווים למנצחים xbox360. יש בריתות ישראליות במשחק אז שווה להצטרף! www.windsofconquest.com סרטון הירשמות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nitro_6,

אחרי דקה שתיים במשחק PB מעיף אותי ל-5 דקות וכותב לי שזה בגלל "Ignoring MD5Tool Queries" המשחק: battlefield 3 ה-PB מעודכן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים