עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני בטוח שלרבים מכם יש באקלוג של לפחות כמה עשרות משחקים שרכשתם אבל עדיין לא שיחקתם בהם. מעניין אותי איך אתם מחליטים במה לשחק? אני משתמש בקובץ אקסל שבו אני מעדכן את שמות המשחקים, השנה שבה יצאו, הז'אנרים, ציון לפי metacritic.com ואורך משחק טיפוסי לפי .howlongtobeat.com. "האלגוריתם" שבו אני משתמש כרגע הוא להעדיף משחקים קצרים ועם ציונים גבוהים (כי אין לי מספיק זמן לשחק ואני כן רוצה לסיים משחקים) או משחקים ישנים מתוך סדרות משחקים (כי לפעמים יש קשר עלילתי, וכי יותר קשה לחזור ממשחק עם גרפיקה איכותית לאחד מיושן). בינתיים זה די עוזר, אבל אשמח לשמוע על רעיונות אחרים, במיוחד כאלה שדורשים פחות עבודת תחזוקה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lerhand,

שלום רב אני מחפש משחק עתיק בשם BomBax(אני חושב שככה כותבים) אודה לכם מאוד אם תוכלו למצוא לי אותו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם אני הורדתי מפות חדשות למשחק c&c generals ואיפה אני אמור לשים אותם אני מתחרפן כבר מהמפות הרגילות נ.ב יש שם ספריה של UserData ואחר כך maps ואני שם אותם שם אבל במשחק אני לא רואה אותם הם לא מופיעות לי בטפריט

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Symbore,

אז נתקלתי ב-sine mora והמשחק פשוט מדהים!!!1!.. ברצינות, מאוד אבל מאוד אהבתי את המשחק ולצערי הוא מאוד קצר. אז כן יש בו הרבה מקום למשחקיות חוזרת אבל עדיין הייתי רוצה עוד המלצות למשחקים בסגנון.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by navk2,

אני משחק משחק,מסיים מפה כלשהיא, הולך ל BFHQ ורשום לי שם הכול על 0 למרות שאני יודע שהישתמשתי ועזרתי, וגם הרמה לא עולה ! והכנתי משתמש ! (אני לא על הדפולט)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by GOM(h)z,

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1063475 http://www.wouldyoukindly.com/left-4-dead-2-dlc-the-passing-announced/ כנראה שמוציאים תוספת לL4D2 בשם The Passing שתכלול פגישה בין השורדים מהמשחק הראשון,נשמע נחמד. התוספת תכלול מוד חדש,זומבים *לא נפוצים* חדשים,אינפקטד חדשים,נשקים חדשים\melee,ועוד דברים.. רק נקווה שלא יבקשו על זה עוד כסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BobCaT,

אהלן התקנתי מאפיה ואז זה מעלה את כל ההגדרות של הגראפיקה וקול אז שמתי על TRUECOLOR רוזלוציה 1024X768 וזהו עשיתי לשמור את ההגדרות והתחלתי לשחק והמשחק ממש מקרטע וזה מעצבן אני בXP PRO אם זה עוזר למשהו.. תודה לעונים גיא

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כנס QuakeCon השנתי מתקיים ממש עכשיו - ולצידו תוכלו למצוא הנחות על כלל כותריה של חברת האם Bethesda בפלטפורמת הגיימינג המרכזית לכתבה

9. Started by Ron321321,

אוקי אני הורדתי את המשחק לוינדוס 7 אבל כשאני משחק זה עובד לי לאט רציתי לדעת למה זה קורה או אם אפשר לתקן את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Chango,

המשחק רץ לי ממש לא טוב אם 20 fps המפרט שלי כרטיס מסך gtx 650 מעבד i7 ram 8 בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mMmSaK,

שלום לכולם מה קורה? הכל טוב? יופי רציתי לדעת אם המחשב הנוכחי שיש לי יכול להריץ כמו שצריך את המשחק windows 7 64 intel core i5 haswell 3.0GHz AMD Radeom 7790 1GB הזיכרון אצלי זה בעייתי כזה הוספתי עוד 4GB לא באותו תדר: 4GB 1600 4GB 1333 דהיינו 8GB 1333 תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים!! :cheesy:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Instant victory allyourbasearebelongtous Instant defeat somebodysetusupthebomb ניגנבתי כשראיתי את זה! 8)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לגו ממשיכה בנסיונותיה להשתלט על העולם הדיגיטלי - הפעם בעזרת משחק חדש שמתיימר להיות גירסה משופרת ללהיט האינדי Minecraft, שמושק בהפתעה וזמין כבר עתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%92%d7%95-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-minecraft-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by pitosi,

ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ~BaRaK~,

חבילת ההרחבה שתשנה את הסוף של המשחק, תשוחרר ב-26 ליוני (יום שלישי) בחינם דרך אוריג'ן. החבילה תשקול קרוב ל-2GB. http://www.masseffect.com/about/extended_cut/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Los,

אהלן הורדתי והתקנתי את Tropico 3 Demo ורוב הזמן המשחק רץ לי ב 30-20 FPS ולפעמים זה פחות מזה. המערכת שלי אמורה להסתדר לא רע עם המשחק GTX285+Q9450 3.2 אני מריץ את המשחק על ההגדרות ULTRA על רזולוציה לא כל כך גבוהה 1440X900. האם מישהו נתקל בבעיה או שזה בכלל באמת משחק כבד??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. המשחק זז מהר מדי למרות שהפריים לימיטר פועל, מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. פשוט אין על הדיסקים התקנה בשפה האנגלית זה הגיוני לעוד מישהו זה ככה זה צריך להיות ככה זה לא הגיוני

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mironm,

יש לי בעיה קניתי משחק הטירה הנאצית ושיחקתי בו ברשת הכל טוב ויפה אבל פתאום ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לשרתים זה כותב לי invalidcdkey המשחק הוא מקורי! עכשיו ניסיתי להתקשר להדארצי והם אומרים לי להתקשר לחברות של השרתים ולהגיד להם את זה!!!!!!! זה כל כך מעצבן ואין לי מושג מה לעשות עכשיו בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avielq5w,

אהלן חבר'ה. שיחקתי לפני כמה שנים בTomb Raider שיצא ב2013 ומאוד אהבתי... אני רוצה לקנות את ההמשכים וראיתי שיש 2 המשכים וגם יצאה גרסה בשם "Rise of the Tomb Raider 20 Years Celebration" היא כוללת בפנים את Shadow of the Tomb Raider ואת Rise of the Tomb Raider שבהם לא שיחקתי? ניסיתי להבין קצת מגוגל אבל לא לגמרי הבנתי במה מדובר. אשמח לעזרה בנוסף, יש לי גם PS4 PRO וגם מחשב שאני מאמין שיריץ די טוב. יש הבדלים בין הגרסאות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. משחקים ששיחקתם ונהנתם. אני בדיוק קניתי כרטיס מסך חדש (לא 9800GTX), רוצה להשלים פערים. סיימתי את קמפיין כדור הארץ בSUPREME COMMANDER, את קרייסיס ואת COD4.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי 3 קוואסטים ואני לא רואה אותם במפה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Galit17,

זה הדבר היחיד שמצאתי אבל לא רשום איך מפעילים את הקודים, מישהו יודע? Release Date : 25-03-2007 ISO By : VITALITY Release Type : TRAINER Game Genre : FPS Release Notes: For v1.0, no updates copy over the Hatred crack Unpack the trainer Run Before or during the game PAUSE the game! Enable/Disable Cheats NUMPAD1 - Infinite Health NUMPAD2 - Infinite Sprint/Stamina NUMPAD3 - Give 999999 Money NUMPAD4 - 0 Noise/Visibility Bars NUMPAD5 - Mass Kill ON NUMPAD6 - Mass Kill OFF NUMPAD7 - Infinite Ammo NUMPAD9 - Disable All Fixed and added a couple of things. I am releasing this for one reason and one reason only as the CH people have already done a fine job on this game. The reas…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Shaldagon,

נראה מושקע. נראה טוב.. סוף סוף משחק נורמלי, סופר מושקע עם סופר מציאותיות כמו שאני אוהב. מדהים. http://www.gametrailers.com/player/usermovies/103158.html?playlist=featured

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.