משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
כי אין לי מושג אני מפעיל את המשחק, הוא עולה ונכנס למשחק פתאום יוצא ממנו ואומר לי שקרתה תקלה לא יודע ואז יוצא לי מהמשחק...מישהו יודע מה זה?? או אם הכרטיס שלי נתמך בכלל? ואם הוא לא אז אפשר איך שהוא להפעיל את זה כי אני מת לשחק במשחקק בתודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה סתם סרטון שאני וחבר שלי העלנו הנה: אם בא לכם תעשו לייק תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי יש תוכנות או משהו שאני צריך להוריד או זיכרון או משהו אחר? יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגהרצ' 64 זיכרון פנימי כרטיס מסך וודו 3000 האם אני צריך לקנות או להוסיף משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיכיתי למשחק הזה התאכזבתי לשמוע על הבאגים האם כעת בהנחות הבלאק פריידי המשחק שווה רכישה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את המשחק שיהיה ידני? התקנתי הת המשחק בציפיה אליו שיהיה כמו ה NFS RUN שהיה ממש טוב לדעתי אבל בנתיים ממש התאזבתי מזה שלא הצלחתי להגדיר גיר ידני ואחרי 5 דקות יצאתי העצבים מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה? או שככה המשחק?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתקעתי בשלב הזה: http://rotter.net/User_files/nor/3d20af1b110dc4a6.gif אצלי לא רואים ככה חשוך. זה השלב שקוראים לו ground הרגתי את כל האנשים שעל הקרקע ,ויש למעלה על המגדל 2 צלפים וניסיתי להרוג אותם עם רובה צלפים אבל לא הצלחתי עם אני מיתקדם הם יורים בי מה צריך לעשות????????? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני לא יודע עם המערכת שלי תפעיל אותו אז תגדיו לי אם הוא יפעיל ועל איזה איכות לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L מעבד intel e5200 box כרטיס מסך:geforce 9500 1GB זיכרון:2GB 800Mhz ספק כוח :gyro 500w ps044 ג'נרי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
א. אין לי בעיה מבחינת דרישות מינימום, ב. המשחק עולה ( התפרטים )הכל טוב ויפה, וכשאני בוחר new game ואת הרמה הקו של הטעינה מתחיל ופתאום אני חוזר לתפריט הראשי :'( :'( :'( plz hlp m8's
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משחק בדום כרגע כי אף פעם לא ממש יצא לי לשחק בו. רוב המשחק בחושך, ואני יורה במפלצות על עיוור, אני אפילו לא יכול לראות לאן אני רואה. מה שכן גם המשחק חשוך מדי וזה קצת מבאס. לכן רציתי לדעת אם ישנו איזשהו מוד שעושה את המשחק בעל יותר אור, ולא מוד של פנס על הנשק.. ואם אין ברירה, אז גם פנס. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש משחק עתיק בשם BomBax(אני חושב שככה כותבים) אודה לכם מאוד אם תוכלו למצוא לי אותו...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז בגלל שכבר משעמם לשחק את אותם המפות חשבתי על להוסיף לגאטרים ורק לגאטרים ! מפות חדשות שכבר היו והורידו אותם שתי המפות הם : Express Plaza מוזמנים להצביע !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מדיון מקדים על DARK SOULS 2, דיון על כך שהפורט של DARK SOULS לPC לא יהיה טוב, ודיון שאלה על ביצועים במחשב חלש, לא מצאתי שום דיון רציני על המשחק. המשחק יושב אצלי מאז שהוא יצא ונותר ללא שימוש. הסיבה? השלט XBOX360 לPC התקלקל, והשליטה במשחק עם עכבר ומקלדת נוראית. לאחרונה חשבתי בכל זאת לנסות לראות אם אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר, ומצאתי שהמשחק שחיק ברמה טובה מאוד עם שילוב כמה MODS. אז הנה מדריך קצר. MODS חובה: DSFIX אם יש לכם את גרסת STEAM שיצא לה עדכון קטן, תורידו את הגירסה האחרונה (2.01 נכון לעכשיו). אם יש לכם גרסה אחרת שאינה קיבלה את העדכון, תורידו 1.9. http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix שלפו את הקבצים לתיקיה בה נמצא קובץ ההרצה של המשחק, וערכו את הקוב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב בחנות steam מצויין בדרישות המערכת המנימליות למשחק, שהמעבד יהיה I5 4400. המעבד אצלי הוא I5 2500 3.3 GHz . שאר המיפרט אצלי הוא מעל המנימום - 16G RAM + כרטיס מסך geforce 970 על חלונות 10 מישהו יודע אולי \ יש לו ניסיון, אם המשחק יעבוד אצלי על המחשב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a1-%d7%94%d7%a8%d7%a9/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי יודע איך קוראים למשימה שאני טס שם אם מטוס אל שלט או משהו אני לא ממש הבנתי אבל שי משימה כזאת נכון? ???
-
אז כן בקרוב יתקיים טורניר קטן ישראלי שאני עובד על הכנתו כמה זמן והייתי שמח אם משהו כאן יהיה מוכן לתרום 5-10 דולרים כמובן שיקבל קרדיט כל לייב ובכל דבר שיהיה קשור לטורניר אם אתם מוכנים תוסיפו אותי בסקייפ:dhdplays
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את פיפא 14 ואני שם לב שהשחקנים הרבה יותר איטיים ומגיבים באיטיות מאשר בפיפא 13. זה ממש מציק, אי אפשר לשחק ככה! זו בעייה בהגדרות או שלכולם זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
איפה שהוא באזור יציאת CRYSIS 3 הפסקתי לשחק ולעקוב,אז אשמח לקצת מידע על משחקים חדשים ושווים ששווה לבדוק רצוי כאלה שיעבדו סביר על הגדרות בינויות לפחות במערכת הבאה: AMD PHENOM 2 955 @ 3.8GHZ HD5850 באוברקלוק בינוני 8GB Ram תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא סימולטורי טיסה אך אין לי מספיק ניסיון בתחום על מנת להחליט על קנייה בתחום זה כי הבנתי גם כי משחקים מסוג זה שונים משמעותית ממשחקי ARCADE אליהם הייתי רגיל, ולכן יש לי צורך במשחק סימולטור טיסה בגרסאת דמו על מנת שאוכל להרגיש קצת את אופי הז'אנר המדובר. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי להורדות הרלוונטיות. תודה מראש, מאג'י.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי מישהו שיש לו את המשחק אוריגינל אבל כבר לא משחק בו יותר יוכל להביא לי את הסידי קיי שאני אוכל לשחק ברשת ? אין לי פשוט כסף לקנות את המשחק הזה וממש בא לי לשחק באינטרנט. אם למישהו יש אז שישלח לי בבקשה לפרטי. תודה ענקית מראש !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבילת ההרחבה שתשנה את הסוף של המשחק, תשוחרר ב-26 ליוני (יום שלישי) בחינם דרך אוריג'ן. החבילה תשקול קרוב ל-2GB. http://www.masseffect.com/about/extended_cut/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה עוד גיימפליי הפעם של BO2 42-2 בTDM 6V6! מקווה שתיהנו ותודה לכל הצופים הלינק: http://youtu.be/lVgM81zaG4M
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה. אני במשימה הראשונה (כן כן) בKingdom שאתה צריך להביא 500 תושבים לעיר. בניתי 4 בתים והכל היה בסדר, 70 אנשים. הבעיה מתחילה שאני בונה בתים אחרים חוץ מארבעת הבתים האלה- זה נשאר על low desirability בכולם!אפילו שאני בונה לידם מקום עבודה + באר+ מעצב את המקום קצת.בכל זאת-כלום! אפילו ניסיתי לבנות בית ממש קרוב לארבעת הבתים האלה (שמתפקדים מצוין) ועדיין אף אחד לא רוצה לבוא :-\ גם שאני מנסה לבנות בתים זה כותב לי שהdesirability של האזור היא יותר מדי נמוכה למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? גם לפעמים יש תקיעות במשחק, תקיעות לא מובנות שרק אחרי כמה שניות הוא חוזר להיות בסדר. לעוד מישהו זה קורה? תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-