עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כל פעם כשאני נכנס לאיזה שהוא רכב לא משנה איזה , כמעט לא רואים כלום על המסך חוץ מהמכוניות עצמם לכמה שניות , ואז אני צריך לנחש לאיפה אני נוסע ואחרי כמה שניות זה מסתדר. זה לא קורה כל הזמן , אבל רוב הפעמים. לעוד מישהו זה קרה ? יש פתרון ? (ועשיתי חיפוש..). * יש לי RADEON 8500.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום, ברשותי כ.מסך HD7970 וכאשר אני מפעיל AA קצת יותר מתוחכם ממה שלבליזרד יש להציע עם המשחקים שלה, כל המשחק נראה זוועה ומטושטש להחריד ומתעוות למדי (כולל תפריטים למיניהם והכיתוב, ממש הכול). האם יש דרך לדאוג שה-AA יפעל רק על המשחק ולא על התפריטים? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  3. Started by karelson,

שלום, אני לא יודע איפה הייתי צריך לפרסם את שאלתי או פה במשחקים או בחומרה,עימכם הסליחה. יש לי מערכת הפעלה XP , מחשב 4200+ AMD וכרטיס מסך X1650 PRO. התקנתי את המשחק black & white 2 והוא עובד לאט ויש הרבה עיוותי גרפיקה פיקסלים שמטעותים, או צורות מוזרות שפתאום מופיעות. וכ"ו. ישנם גם SIMCITY2 ו SIMS 2 שעובדים בסדר גמור? האם למישהו יש רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MadCat125,

שלום חברה...! התקנתי כרטיס מסך חדש GEFORCE 6600 ויש לי מחשב P4 2.8 . 512 RAM עכשיו במשחק עשיתי AUTO DETECT PREFOMENCE סבבה? הוא בדק ושם לי הכל HIGH. הפעלתי..חצי שעה טעינה ואז סרטון. ופתאום המחשב נכנס למצב של STAND-BY הוא כאילו כבוי, אבל הוא דלוק...והבעיה שאי אפשר לעשות כלום...רק ריסט. שיניתי הכל ל-MEDUIUM ועוד פעם זה קרה... עכשיו שמתי על LOW והוא פועל כמו שצריך... השאלה היא : מה הבעיה, מה גורם לזה, מה ניתן לעשות, זה בסדר?????

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם יש לי מחשב מעבדE8400 4G זיכרון DDR2 667 כרטיס מסך X1950 PRO 512MB 256BIT בכל המשחקים אין לי בעיות עם זה קרייסיס ועוד מלא משחקים כבדים, שמתחיל המשימה הראשונה רואים את הסרט ואת הסרט רואים מצויין איך שמתחיל המשימה בספינה רואים הכול ירוק מגעיל כזה ומטושטש מישהו יודע ממה זה? דרייבר מעודכן להכי חדש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by KaPuT,

המשחק מעודכן מפרט בצד

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by KaPuT,

המפרט בצד dx9 מותקן הדרייבר הוא 40.72 4in1 מותקן

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by IPIP,

המשחק עובד חלק על הגדרות גבוהות אבל יש בעיה עם הפרטים של החפצים מרחוק: למשל הארגזים האלה שאני מתקרב http://www.fastup.co.il/images/1302165.jpg שאני מתרחק http://www.fastup.co.il/images/76453291.jpg הטרקטור הזה שאני מתקרב http://www.fastup.co.il/images/73205326.jpg שאני מתרחק http://www.fastup.co.il/images/15712823.jpg הפרטים פשוט נעלמים שמתרחקים וזה בעוד דברים למשל: הידיות של הרכב חלקים קטנים של הדשא מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Nakion,

ששלום לכולם שאני פותח את המשחק (אחרי שהתקנתי אותו מחדש כי החלפתי מחשב) הגרפיקה נהיית לי בהירה מדי ומטושטשת כזאת ניסיתי להתקין את המשחק מחדש וזה לא עזר אשמח לפתרון תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by benams,

היה לי את המשחק הזה מהיום שהוא יצא והוא תמיד עלה לי טוב וראו את הכל רק עכשיו לא רואים לי את הבנות שמזניקות את המירוץ מה אני אמור לעשות?? זה מעצבן

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אזזז כככההה כנראה בעיה אם הדריור האחרון של ATI וזה לא כיף ככה לשחק את המשחק הזה יש לי מן כזה קווו כזה שחור עווה שיוצא לי מדמיות במשחק מה לעשות אולי עוד מישהו ראה את זה??. קבלו תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Dilbert Marker,

ממ לחבר שלי יש בעיה בדום 3, והוא ממש משתגע: "בזמן המשחק יש הרבה נקודות לבנות כאלה שמפוזרות... לפעמים בקושי מבחינים בהן ולפעמים הן בלתי נסבלות.... רוב הזמן הן ממש מפריעות.... לפעמים הן גם משנות צבע אם נגיד יש שינוי צבע פתאומי ברקע.... יש לי רדאון 9800 פרו של ג'יגהבייט, וחוץ מהבעיה הזאת המשחק פועל מצויין... מה אני אמור לעשות?! ניסיתי לעדכן דרייברים ודירקט אקס... לא עבד... והבעיה הזאת קורה רק בדום 3." מישהו נתקל בבעיה הזאת? הצעות לפתרון הבעיה יתקבלו בברכה. אם הדיון צריך להיות בתמיכה טכנית או בתצוגה וגרפיקה, תסלחו לי ותעבירו.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by B-man,

לחבר שלי יש מחשב: P-4 2ghz Gforce 4 TI4200 128mb 245DDR מתי שמפעילים את המשחק אצלו אז הכל כזה מגעיל הכל ריבועים לא רואים כלום !! הכל לבן כחול כזה ! אתה מזיז את העכבר אבל אתה לא יודע מה אתה עושה אתה יכול ללחוץ ולהיכנס לכל מיני מקומות אבל כלום !!! מישהו יודע מה הבעיה ? מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by gal_6,

קניתי מחשב עם הכרטיס מסך x800gt התקנתי דום 3 כדי לראות את הגרפיקה הגרפיקה יפה באמת אבל מסביב לדמויות ולכל הדברים ששם כמו עמודים וכל זה רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה מסביב..וההגדרות על high מה עושים בבקשה תעזרו לי!!!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by masterb,

א. אין לי בעיה מבחינת דרישות מינימום, ב. המשחק עולה ( התפרטים )הכל טוב ויפה, וכשאני בוחר new game ואת הרמה הקו של הטעינה מתחיל ופתאום אני חוזר לתפריט הראשי :'( :'( :'( plz hlp m8's

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by nokobik,

הדמו עלה לי, שיחקתי בו איזה פעמיים כבר ופתאום שניסיתי להעלות אותו עוד פעם הוא לא עולה ולא קורה כלום. הוא גם לא מופיע ב-PROCESSES ולא רושם שום הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה כזו? מפרט: Athlon XP 2500+ 512MB DDR ATI Radeon 9800Pro ** עריכה ** הסתדרתי, מתברר שהעדכון של MS מספר KB917422 גורם לבעיה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by Dym,

המשחק עף בחזרה לווינדוס במקרה הטוב, ומאתחל את המחשב במקרה הרע... וגם אי אפשר להעלות משחק ששמרתי (עף החוצה). המחשב מספיק חזק והדרייברים מעודכנים. ממה שהספקתי לשחק די נהניתי, ואפילו התקנתי את heroes 3 המצוין שוב. מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? האם ידוע על עידכון לדמו שאמור לצאת בקרוב (יש לי את גירסת 0.9)?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by composite,

שלום... לאחר כמה חצי-דקה או דקה במשחק, במחצית הראשונה, המשחק פתאום מתחיל לרוץ ב- Slow Motion מוזר. זו לא ירידה ב- FPS! הכל חלק, רק איטי בטרוף... ניסיתי לעשות הכל, לשחק עם כל ההגדרות: High ו- Low, לבטל ולאשר Frame Skipping ו- Wait for V-Sync, עידכנתי דרייברים. אפילו הורדתי ReForce והפעלתי אותו עם ה- V-Sync, וזה עדיין לא פעל. יש לי 6800GT, ויש לציין שעד לבעיה המשחק רץ חלק להפליא. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by DS,

אז ככה,הורדתי את הדמו של סיריוס סאם 2 כדי לנסות לפני שאני קונה את המלא. עכשיו בשלב של הדמו(שהוא השלב האחרון של המשחק המלא אני חושב) צריך להשלים את החלק האחרון של המדליון. אחרי שמצאתי את המפתח אני נכנס ואז אומרים לי להוריד את הגשר. לחצתי על F והוא התחיל לרדת ואחרי זה הוא עלה! מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by goma,

אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine אני מבקש שתעזרו לי! תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by 47,

התקנתי את הדמו של המשחק ואז כשאני מדליק אותו הוא עושה לי מה שקורה כששמים רפרש יותר מדי גבוה ממה שהמסך מאפשר. ניסיתי להוריד את הREFRESH RATE ולשנות רזולוציות אבל כלום לא עזר!

23. Started by ולרי88,

כל הזמן שאני נכנס לדמו של פיפא 06 קיצר אז התפריט מתחיל לקפוץ לבד... אני לא מבין מה זה ..אבל הבנתי שיש לו בעיות אם דברים אלחוטיים..יש לי עכבר אלחוטי אז הוצאתי אותו ואז זה לא קופץ יותר .. איך אני יכול לשחק מבלי להוציא את העכבר..!?????????????

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. Started by evy,

חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטים ועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.