משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לשחק בUnreal Tournament 2004 בלי לשחק ברשת (משימות רגילות) ? או שזה רק ברשת ואין אפשרות לשחק רגיל? תודה, שיר.
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, בפי מספר שאלות. לפני כשבוע החלטנו כמה חברים, לשחק את המשחק הנ"ל ברשת. (דרך ההימצ'י) כל עוד אנחנו משחקים 4 אנשים, הכל עובד בסדר. כשאנחנו מכניסים אדם חמישי הכל מסתבך, לאגים מטורפים. החלטנו לחפש פתרון, והפתרון שנקרא הכי טוב, הוא להשכיר שרת-משחק, לאכסן עליו את המשחק, וככה לפתור את הבעיה. ולשאלות, זה באמת יפתור את הבעיה? כמה זה צריך לעלות? על מה צריך לשים לב? יש לכם רעיון יותר טוב? פירסמתי את התרד במקום הנכון? אשמח לקבל כל טיפ בעיניין. תודה מראש, Henz.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק טוב בסגנון diablo או dungeon siege וגם המלצה למשחק טוב בסגנון של gothic 3(שיחקתי בoblivion וfallout 3) תודה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בערך... אין לו גרפיקה ממש יפה אבל הוא רץ בסדר והמחשב שלי עובר את כל הדרישות המומלצות שלהם שמה.... ובכל זאת הוא טוען מלא זמן!!! QUICK LOAD לוקח איזה כמעט דקה ולעיתים יותר.... אין לי מושג למה הוא טוען כלכך הרבה אבל זה לא ככה בתוך המשחק רק עד שהוא טוען את השמירה... זה ממש הורס את כל המשחק..... חוץ מזה הוא בסדר... (ראיתי משחקים עם גרפיקה יפה פי כמה וטוענים בשניה)... BUENA VISTA [החברה שעשתה את המשחק] צריכים ללמוד עוד קצת לפני שהם מוציאים משחק כזה ועל זה הם עוד רוצים שאנשים ישלמו 300 שקל [קצת בהגזמה אבל משהו כזה] טוב שצרבתי את זה על דיסק רב פעמי ולא על רגיל (לקחתי מחבר שלי) בקיצור אני הייתי נותן לו מ1 עד 10: 4 ... בעיקר בגלל שאין כמעט שום דבר שמכפה [COVER אני לא…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל את 2, הבעיה היא שאף פעם לא סיימתי את הראשון. מישהו יכול להסביר לי את העלילה של 1 ומה קורה בסוף? (הספקתי קצת אחרי שהמארינס מגיעים...) תודה רבה=]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניתן לרכוש מסטים: http://store.steampowered.com/app/1250/ Genre: Action Developer: Tripwire Interactive Publisher: Tripwire Interactive Release Date: 14 May 2009 Languages: English Single-player Co-op עמוד הבית - http://www.killingfloorthegame.com / אפשר להתרשם מטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/49292.html About the Game Killing Floor is a Co-op Survival Horror FPS set in the devastated cities and countryside of England after a series of cloning experiments for the military goes horribly wrong. You and your friends are members of the military dropped into these locations with a simple mission: Survive long enough to cleanse the area of the fa…
-
- 42 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (הגיע הזמן...), את ה-dx והכל... ועדיין, גם כשאני מנסה להפעיל את המשחק על הרזולוציה הכי נמוכה והגדרות התצוגה הכי נמוכות, הוידאו קופץ ואיטי פחד (הסאונד בסדר, והוא מסתיים הרבה הרבה לפני הוידאו), והמשחק עצמו איטי וקופצני... למי מכם שמתכוון להגיד לי ש-mx440 זה כרטיס גרוע ושאני חייב להחליף, אלא אם למשחק הספציפי הזה יש בעיה עם כרטיסים כאלה, אני מודה לו מראש על תשובתו.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מאוד אהבתי את המשחק האחרון Resident Evil 4 הפעם לוקחים אותנו לאפריקה ,הגרפיקה הרבה יותר מציאותית מקווה שתוך זמן קצר נקבל גם גירסה ל PC טיזר: http://www.gamevideos.com/video/id/9984
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את המשחק אבל לא קיבלתי סיריאל לסטים אלא את המשחקים עצמם. למה זה ככה? רשום באתר שכל מי שקונה מלפחות 1$ מקבל סיריאל לסטים אני קניתי בדולר וזה לא ככה. למי אני צריך לפנות?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אנשים. אז ככה, לאחר שעות רבות של משחק במולטיפלייר של הדמו של BF : Bad Company (ועדיין לא נמאס) בא לי על משחק רשת למחשב (מלא כמובן). אני מחפש משחק FPS, שיהיה מהנה, שיעביר את הזמן ושיהיו בו מספיק משתמשים (אשמח לקבל גם המלצות על משחקי גוף שלישי העונים לדרישות הנ"ל). עכשיו בא החלק שקצת מגביל את האופציות - אני צריך שהוא יהיה חינמי, רק עכשיו קניתי 360 ו-LCD, אין לי כסף למשחקים . אז... למישהו יש רעיונות? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום הסתובבתי קצת באתר gamespot לראות מה חדש בעולם משחקי המחשב, ולפתע ראיתי בין המשחקים ברשימה Bad Boys 2 ! נכנסתי לקישור, ולא היה שם שום פירוט וסנאפ שוטס מהמשחק, רק רשום שחברת Empire Interactive עובדת על משחק נושא חדש על הסרט שלפי דעתי היה [glow=red,2,300]מעולה[/glow] !!! מישהו מכם ראה את זה!? נשמע מעניין! רשום שהמשחק מתרחש בגוף שלישי... תאריך הוצאת המשחק לא ידוע עדיין. ;D רגע אבל רשום ככה : Empire Interactive is working on a game based on the[glow=red,2,300] upcoming film [/glow] featuring Will Smith and Martin Lawrence. זה אומר שהכתבה פורסמה לפני שהסרט יצא לקולנוע בכלל, יכול להיות שבוטלה עשיית המשחק? או שזה נורמלי להוציא משחק נושא על סרט שכבר לא בקולנוע? לא מ…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי את הדמו של Lost Planet (רק האל הטוב יודע למה..) וחמש דקות לתוך המשחק כל העסק נתקע. הייתי צריך לעשות reset למחשב (!!!) וב-event viewer נאמר לי ש-nv4_disp נכנס ללופ אינסופי. מישהו יודע משהו על זה? פישפשתי קצת בגוגל, אבל יש יותר מדי מידע שם, ורציתי לדעת אם מישהו כבר עבר את העניין ויכול לתת לי סיבה + פתרון (זה לא חזר שוב, וממילא העפתי את הדמו לקיבינמט, אבל עדיף להיות מוכן) מפרט מימין.. תודה, -דרור
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה לכמה אנשים כזה TRACKER שמראה תניקוד שלהם זמן ששיחקו וכאלה,איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למשחק אסטרטגיה חזק שלא יהיה מהפשוטים משחק עם קצת מורכבות ושיביא לי אתגר אמיתי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לא ראיתי פה נושא אחר של פורים אז פתחתי אחד. פורים חלף לו, והגיע הזמן לספר למה התחפשתם. אני הייתי נינג'ה. אני יודע, לא מקורי כ"כ, אבל שיהיה... אבל יש כאלה שלקחו את נושא התחפושת עד הסוף! הייתי בכנס הארוקון 2013 והיו שם כמה חבר'ה שהשקיעו והתחפשו לדמויות מעולם הגיימינג. לינק: http://www.games.co.il/article9388.html מה דעתכם? ולמה אתם התחפשתם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק Need for speed underground 2, ושההתקנה מגיעה ל-91% בערך יוצאת הודעה שאומרת שיש בעיה להעתיק את הקובץ SDAT.VIV... יש לי אפשרות לבטל את ההתקנה או לנסות להעביר את הקובץ (retry)... אם אני לוחץ retry אז ההתקנה ממשיכה עד 100% ואז זה כותב את זה כל שנייה לא משנה כמה אני לוחץ retry. אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני ישמח לשמוע! תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, סיימתי כבר את כל המשחקים על המחשב שלי פעמיים ואין לי כבר במה לשחק. למישהו יש רעיונות למשחקים טובים? אני פתוח להכל חוץ מלמדע בדיוני כאלה כמו אנריל וזה...,ומפחידים. תודה "שימו לב שלא ציינתי קנייה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך x1800xt 512 מעבד כפול ליבה 3800 אי אמ די ו 2 גיגה זיכרון האם הטסט הזה של פייר החדש משקף את המערכת המשחק על המקסימום שלו והאם אפשר לשחק חלק אם התוצאות האלו תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום האנגלית שלי לא משהו והייתי שמח אם הייתה אופציה לעצור את המחשב בעת שיחה עם דמויות כדי לקרוא בקצב שלי... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בדוק שכבר מישהו ראה את זה ואולי אפילו פרסמו את זה כאן.. אבל אין לי מושג ולא עולה כסף לפרסם שוב - http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479 מצחיק וחמוד..
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הי חברה אז Tabula Rasa יצא לשלב הבטה שלו ויצא לי הכבוד לשחק בו מדובר בMMORPG יפה אם סיפור SCI-FI אפי. אז כך כמה רשמים מהירים: גרפיקה: טוב+ (יפה אבל לא הכי מתוכקמת) קול: נחמד מוזיקה טובה אבל אין דיבוב בכלל, אפקטים רגילים (-). משחקיות: לא רע בכלל, לא משהוא חדשני אבל הם לקחו את רוב הדברים הטובים ממשחקים אחרים וישמו אותם במשחק כמו מערכת דמות לא מסובכת שאפשר לישלוט בערכים במדויק בלי יותר מידיי כאב ראש. מי שרוצה רקע וסקירה של הבטה יש לינק (למה לעבוד קשה) קרדית :GameSpot http://www.gamespot.com/pc/rpg/tabularasa/news.html?sid=6176825&mode=top
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ושם משחק לא עובד לי, יכול להיות שזה בגלל הכרטיס מסך המובנה (Intel® 82945G Express Chipset Family) ? נ.ב אני עוד מעט מחליף תלוח אם שלי ללוח אם בלי כרטיס מובנה ולוקח 1950PRO אבל בנתיים אני בכל זאת רוצה לשחק אפילו אם זה על הרמה הנמוכה ביותר.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-