עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sagi82,

הסבר- AA3 (America's Army 3) הוא משחק אשר פותח ע"י צבא ארה"ב כדי לגרום לאנשים להצטרף אל הצבא האמריקאי. המשחק משוחק בגוף ראשון. המשחק מבוסס על המציאות. כל כלי הנשק: הרובים, הנשקים, הרימונים, רימוני עשן, רימוני הלם ועוד, מובאים מתוך המציאות עד לרמת הכיתוב על הנשק וכל זה כמובן, מלווה בגראפיקה עוצרת נשימה. המשחק, בניגוד למשחקים אחרים, מציאותי מאוד ולכן אתה לא יכול ללכת רוב הזמן באזורים חשופים כי האויב הקצת מנוסה יהרוג אותך מייד. כל המשחק מבוסס על עבודת צוות. במשחק יש צ'אט כתוב. בו תוכל לדבר עם כל השחקנים בשרת או רק אם הקבוצה שלך. יש גם צ'אט של דיבור. לכל מי שיש מיקרופון יכל לדבר עם חבריו לקבוצה וכך לדווח על אוייבים ולפתח תוכניות משחק. ללא עבודת צוות, קשה מא…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by omri_ro,

הם לא פועלים ;D משחקים כדוגמת MONKEY ISLAND1 ו2, DOTT, TRANSPORT TYCOOM ,אני מאמין שגם הקווסטים של דןקררש לא יעלו וכנראה גם עוד כל מיני שטויות שאני מתכוון להוריד.... ניסיתי לשנות את ההגדרות של הזכרון וכל RUN THIS PROGRAM COMBABILITY BLABLABLA...כלום, NADA NIET GORNISHT... אני צריך דיסק דוס עם דרייברים של כ.קול או שאם יש לכם הצעות לשיפור ויעול השירות (עאלק) דברו....! (אגב מישהו יכול להסביר לי למה אני כל הזמן כותב עם נקודות?, אני לא מצליח להגמל מזה....בעעע!....)

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by Condor,

add on מדהים !!!! הדגם המפורט ביותר שראיתי עד כה .... לפרטים נוספים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. מפרט: מעבד: 3000+ AMD כרטיס מסך: 7800GT זיכרון: 1GB סינגל צ'נל מה יכולה להיות הבעיה?

5. Started by Almog Nachshon,

Modern Warfare Community שרת דיסקורד של קהילת MW, השרת מונה כבר כ-80 חברים ואנחנו רק גדלים וגדלים! לכניסה - לחצו כאן! מה יש לנו בשרת: חדרים למולטפלייר חדרים לSpec Ops חדר לבחירת רול חדרי 18+ בקרוב עוד המון דברים מחפשים צוות רציני לשרת שלנו, אנשים אחראיים שיפתחו את השרת עוד!

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Raul,

אפשר בבקשה לינק לפאץ' 1.1 של FAR CRY עם הסבר התקנה.... : תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אנשים אני יודע שאני חולה סימולטורים למרות שהסימולטור אחרון ששיחקתי היה לפני כמה שנים F-22. אני רוצה משחק רציני בעל גרפיקה מצויינת(ולא שנראה כמו איזה גרפיקה מצויירת) וחווית טיסה. מה אתם מציעים???????

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by SHAY951,

אחרי שהתקנתי את זה ונכנסתי כדי לשחק כל התפריט של המשחק היה מחורבש כזה (אחד על השני, והמילים הלא מתאימות ללחצן..) וגם שהתחלתי משחק אחר כך היו כמה חלקים של התפריט למטה שהיו קצת מעוותים או הבהבו באופון מוזר...זה אפילו תקע לי את המחשב אחרי כמה דקות... אם מישהו יודע איך לפתור את זה או יודע למה זה קורה אז שיגיב בבקשה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by naki,

הגדרתי את הגרפיקה עם הGeForce experience, וזה נתן לי מקסימום בכל ההגדרות.. כשאני נכנס לקרב אני מרגיש איטיות כזאת.. אז הורדתי פילטר ל txaa נמוך.. הורדתי פילטרים יותר ממה שה experience. מגדיר.. ואני עדיין חווה קצת איטיות במשחק. למישהו היה התנסות עם המשחק הזה על כרטיס 770? למה אני צריך לצפות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. או ליתר דיוק, אם WoW יוצא בארה"ב בדצמבר, מתי אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Rondh,

שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו

12. Started by יוסי111,

מה נשמע אנשים??? תגידו איך המשחק המגן ראיתי שהוא יצא כבר אתמול... מישהו שיחק כבר כי הגרפיקה נראת פשוט גרוע ממש מגעיל אז מה אתם אומרים ששוה שיחוק The Shield תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  13. אתמול שיחקתי והגעתי לרמה 11... לא שיחקתי כל היום היום(שבת) נכנסתי בצהרים למחשב הידלקתי PB עשיתי check for updates נכנסתי למשחק והכל הלך הייתי צריך שוב לרשום שם והכל

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by David Ell,

שלום לכולם, שמו של המשחק החדש הוא Battlefield Hardline ומפותח על ידי חברה שנקראת Visceral ולא DICE הנה Gameplay עם הסבר ברקע: https://www.youtube.com/watch?v=JELERWnsdeg הנה הסבר על הנשקים, הגאדג'טים וכו': מה דעתכם על המשחק?

• 138 תגובות
    • 20.6k צפיות
  15. תודה לכל המצביעים תודה על התמיכה

• 10 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by ns,

איזה פינג יהי לי עם: 1) ADSL 0.5 2) pentium 3 3)500 MHz 4)384 SdRAm 5)G-Force 2 mx200 64 mega 6)windows 98 ???

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  17. אני מחפש משחקים טובים, מומלץ גם עם גרפיקה נורמלית , למשחקים המבוססים על צוותי SWAT קומנדו וכד' תודה רבה מראש לכל העוזרים =]

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by StablyBlade,

איזה משחק מביינהם יותר טוב???

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by גוגומגוג,

שלום, מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad core 8200 זכרון: 4gb ddr2 כר מסך: nvidia geforce 9800gtx 1gb מערכת הפעלה: win 7 64 bit יש לי בעיה במשחקיי מחשב כבר ב 3 משחקים לאחרונה- fifa12 , pro2010 , bf3 , וכל המשחקים נתקעים אצלי (אחר מספר שניות של משחק קופא לסמפר רגעים וחוזר וכך שוב ושוב). ב PES12 - ניסיתי לשחק עם הרזולוציה ולהוריד את איכות הגרפיקה ל law ועדיין אותה בעיה, שדרגתי את הדריבר של nvidia לאחרון, עשיתי עדכון למחשק ל 1.0.2 - אך שום דבר לא עוזר. האם הכרטיס מסך שלי ממש ממש ישן ולא מחזיק את המשחקים האלו? או שלדעתכם זוהי בעיה אחרת? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by X_Dror,

הי! אני ואח שלי ניסינו לשחק ביחד בהרבה משחקים אבל כמעט תמיד היתה בעיה ברשת שלא יכלנו להיכנס לשרת אחד של השני. למשל היום ניסיתי לשחק ב- Battle For Middle Earth II וכשהייתי במחשב שלי ראיתי רק את עצמי בחדר של ה- Chat אבל במחשב של אח שלי רואים את שנינו. אח"כ כשניסיתי לפתוח שרת אח שלי ראה את השרת שלי אבל לא יכל להתחבר, הוא קיבל שגיאה - "Timed Out", אז ניסינו שהוא יפתח את השרת אבל אז אני לא ראיתי את השרת. המחשב שלי מחובר ישירות לאינטרנט והרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת ללא Router\Switch. אני מרגיש שממש ניסחתי את ההודעה ברמה של ילד בכיתה ג' אבל זה קורה לי לפעמים ולא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות אזל לשיקול המנהלים. תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  22. שלום לכל העולים לשלב הפלייאופס של ליגת HWZONE CSGO! פה תמצאו מתי תשחקו ונגד מי, בשלבי הPlayoffs! כל המשחקים הם BEST OF 1 למעט הגמר שהוא BEST OF 3! אז בלי הרבה דיבורים הנה המשחקים שנקבעו. המנצחים יופיעו בירוק. להלן המשחקים: כל המשחקים יתחילו בשעה 21:00 למעט הגמר. 24/08/2014 ברקט 1: Teletubbis In Action VS. The Oprah Show ברקט 2: OWLS IN UNIFORMS VS. Teamspirit (^המשחק הוקדם ל19:00^) -- 25/08/2014 ברקט 3: Team-Hax VS. Effective5 - 27/08/2014 המנצחים של יום מספר 1 עולים לברקט 4: The Oprah Show VS. TeamSpirit -- 28/08/2014 המנצחים של ברקט 3 נגד המפסידים של ברקט 4: Effective5 VS. TeamSpirit --- משחק הגמר!! - משחק זה יתחיל בש…

23. אתמול נכנסתי כהרגלי ל-IGN והופתעתי לראות ביקורת ל-Football Manager 2009 מהצד האמריקאי של האתר (למי שלא יודע לאתר יש שלוחות בבריטניה ואוסטרליה). בביקורת המשחק נקטל לחלוטין כאשר לטענת המבקר המשחק אינו משתווה ל-PES או FIFA, שלא ניתן לשחק בפועל אלא רק לראות את הקבוצות משחקות ובנוסף לכך המשחק נקטל על הגרפיקה הגרועה לכאורה והחוסר במוזיקה במשחק. ניתן היה לראות שהמבקר (ששמו הוא Avi Burk, נשמע קצת ישראלי) אינו מבין מה הוא מבקר אך בסיומה של הביקורת נדהמתי לגלות שהציון הוא 2.0, ציון נמוך בהרבה מכל ביקורת שקיימת ברשת לגבי המשחק הזה. תוך זמן קצר הביקורת קיבלה כמה מאות תגובות זועמות באתר עצמו ובאתרי משחקים אחרים: http://www.rewiredmind.com/gaming/open-letter-ign-football-manager-2009 h…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by aGGy,

האתר SC2CL שמארגן את ליגת קבוצות ה StarCraft II הגדולה בעולם מחפשת אדמינים! את הפוסט המקורי באתר אפשר למצוא כאן. מי שיכול ורוצה לעזור, תנו יד! מדובר באחד מהאתרים החשובים לקהילה העולמית, קהילה שצריכה עזרה!

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  25. האיראנים האלה, אין סוף איתם אההה?!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.