משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. בינתיים מצאתי את train your brain with Dr. Kawashima. מישהו מכיר עוד דברים דומים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט אם להתקין על המחשב החדש שלי את ה-Windows XP או את ה-Vista. למה? בגלל שאני אשחק בהרבה משחקים ואני לא יודע אם הם ירצו על הויסטה, ז"א אם הם יתמכו בו. מה דעתכם? המחשב החדש יוכל להריץ בוודאות עם מפרט כזה את המשחקים הכי חדשים. אני בינתיים חושב שאתקין XP. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני מעוניין לקנות את המשחק BF3, אבל חייב לדעת כמה דברים לפני. 1. אילו הגבלות חלות על הסריאל? יש ברשותי עותק מקורי של GTA IV שהסריאל נחסם לאחר שהתקנתי את המשחק יותר מחמישה פעמים. האם גם על באטלפילד חלה הגבלה זו? 2. האם יש מספר מחשבים מוגבל שעליהם אפשר לעשות אקטיבציה לסריאל? 3. איך בכלל עובד עניין האונליין במשחק בכל הנוגע לשימוש בסריאל. האם מדובר בחשבון של EA שאני יוצר ואליו אני קושר את הסריאל? ואם כן, אם המשחק מותקן על המחשב שלי, האם אני יכול ללכת לחבר שלי, להתקין על המחשב שלו את המשחק עם אותו הסריאל כמובן, ואז להתחבר לחשבון שלי ולשחק שם אונליין? 4. מצאתי את המשחק ב- PCGAMES במחיר 195 שקלים. האם זהו המחיר הזול ביותר בארץ לעותק פיזי של המשחק? (לא סריאל בל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה מין גלים על המסך והגראפיקה על הפנים... אולי בגלל שלא התקנתי DX9 ? אבל גם ככה הכרטיס שלי (ושל 90% ממכם לא תומך בזה, זה משנה ?) כאן זה נראה פחות או יותר בסדר, אבל במשחק הכל ענקי כאילו זה ב-640*480... גם את העכבר אני לא רואה בתפריט, חוץ מבפינה השמאלית למעלה שאם אני מזיז אותו קצת משם הוא נעלם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-מעבד 1.5 ג`יגה -384 מגה זיכרון -כרטיס גרפי מרמת GeForce 3 או ATI 8500 ומעלה (כולל ה-GeForce 4 MX) -2 ג`יגה מקום פנוי אלה הדרישות של דום 3. אני חושב שאני מדבר בשם כולם שזה מפתיע לטובה! בנוסף לדרישות הנמוכות של HL 2. ברור שאלו רק דרישות מינימליות כדי להפעיל את המשחק אבל זה גם טוב. אולי היצרנים והמתכנתים הבינו שהם רצים מהר מדי וכל אחד מנסה להשיג את השני ובסוף אף אחד לא נהנה מזה, במיוחד לא השחקנים. אני שוקל לא לחקות לכרטיסי המסך של הדור החדש (MID-END) ולקנות לי היום R9800P, כי כנראה שזה יחזיק הרבה יותר זמן ממה שחשבתי (בבקשה על תעבירו לדיון הגדול של דום)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני חושב. עדיף שהיא תהיה מאנגליה, או איזור קרוב, בשביל דמי משלוח נמוכים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק ב-2 כל יום כל היום... מתי ייצא שלוש?!?! ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, כמו בשנה שעברה גם השנה אני צריך המלצות למשחקים ל lan party. לכולנו יש מחשבים חזקים, אנחנו בסה"כ 6 אנשים. לא מעניין אותנו גרפיקה או משחק חדש... חשוב לנו שיהיה כיף, זה הכל. First person shooters \ 3rd person shooters \ cars race וכו',. לדוגמא משחקים שאנחנו משחקים עכשיו וממש נהנים : Half life 1 (תשלבו את זה עם אלכוהול וזה אחד המשחקים הכי מצחיקים שיש) C&C generals \ UT \ Quake \ CS \ Rollcage משחקים מרוצים אקשן יהיה נחמד (שאפשר לירות אחד על השני סטייל רול קייג') תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ועוד כמה חברים התחלנו לעבוד על צ'אנל גיימינג חדש, שהנושא העיקרי שלו הוא MW3 אשמח מאוד אם תעשו לייקים סאבים ותשאירו תגובות, הערות או כל מה שעולה לכם בראש תודה רבה חבר'ה! מקווה שתהנו! http://www.youtube.com/user/Ri5eClan?feature=g-upl אנחנו חדשים בפורום הזה אז אנחנו מקווים לפגוש חברה מביני עניין ונחמדים </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא ראיתי דיון רשמי, ואני מתאר לעצמי שאני לא היחיד כאן שלא התעניין ב GRID 2 בעיקר בגלל שהחליטו להסיר את מצלמת תא הנהג. לפחות מצאתי סיבה טובה לנסות אותו - מוד פשוט שמוסיף את המצלמה המדוברת (בינתיים למספר רכבים, אבל מתעדכן בתדירות). בסך הכל מחליפים קובץ xml של המצלמות לכל מכונית וזהו. ה-cockpit הרי כבר מובנה במשחק (בכדי שנראה משהו מבעד לחלון או כשעפה הדלת), אומנם חוסך בפוליגונים, הטקסטורות ברז' גרועה, והמראות לוקות בחסר, אבל המודים האלו רק בתחילת הדרך, וגם ככה פחות מתמקדים בפנים הרכב כשנוהגים, במיוחד כשיש פילטר DOF ופנים הרכב מטושטש וחשוך. http://www.racedepartment.com/forum/resources/cockpit-cam-mod.346/ צריך להרשם בכדי להוריד, אבל זה שווה את זה. יש שם עוד מודים למ…
-
שלום רב, חזרתי שוב לשחק בג'נרלס, ויש לי גם את ה- Zero Hour וגם הישן, ניסיתי לשחק עם חבר שלי בישן במולטיפלייר, דרך האמשחק הכנסנו אי פי וניסינו להתחבר אני אליו והוא אליי ולא הצלחנו הוא רשם "Conecction time out" השאלה שלי היא, זכור לי שפעם שהייתי מחשק היה תוכנה שנקראה Kali, היא עדיין קיימת? ואם כן מה הגירסא הכי עדכנית שלה? וזכור לי גם שאחרי ההתקנה או במהלכה היה צריך להגדיר כל מיני דברים שקושרים לחחבור אינטרנט ועוד כל מיני דברים. מישהו יכול להגיד לי מה הגירסא הכי חדשה של התוכנה, להזכיר לי איך משתמשים, ואיזה הגדרות צריך לשנות בהתקנה או אחרייה, תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל FPS נמוך מאוד (avg 15) שאני על 800X600X16Xall-set-to-low מישהו יכול להסביר את התופעה? ברשותי gf2 gts 32, 1g athlon, 256mb
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ התקנתי את המשחק לפני כמה ימים...וכל שעה ככה שאני משחק במשחק אני מרגיש את הראש שלי מסתובב כמו לא יודע מה! זה קשור למשחק? כי שיחקתי ב Quake4 כמה שעות ולא קרה לי כלום, כל פעם שאני משחק בHalf life 2 זה קורה :-[ זה קשור לקרינה או משהו? אם אני ישב הרבה לשחק בזה זה יכול להזיק לי לעיניים או משהו?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכולם בבדיקה זה איטי?... פשוט הסירטונים נתקעים לי לפעמים וגם הPERFOMANCE TEST היא עובדת לאט... אבל אני מקבל 76 FPS 33 FPS MINUM.... על הגדרות מקסימום כולל AA ו TEXATURE DEATIL ULTRA... על 1280X1024... איך זה טוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!
-
התקנתי את המשחק על מערכת שאמורה להריץ אותו בצורה יחסית טובה - p4 1.7 512 mb ddr radeon x1600 pro אבל מה, המשחק עובד לאט ונתקע כל רגע כאילו חסר לו fps, שמתי על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות שאפשר, ועדיין אותם תקיעות כל רגע. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק, מהם והאם הם יכולים לפתור את הבעייה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו יצאו כל המשחקים של EA-SPORTS (אלו שמחדשים כל שנה), אבל למה לא יצא NBA LIVE 2002??? חוץ מזה לפלייסטיישן הוא כבר יצא מזמן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק בoblivion ואני רוצה להיות סוג של גנב אבל שיכול להרוג גם.... אז חשבתי ללכת לdark brotherhood כדי להיות שם אסאסין ואז אני יהיה חזק בלחימה אבל איך אני יכול לשלב בזה גם גנב....למשל אם אני רוצה לגנוב דברים ולמכור אותם...איך אפשר למכור אותם מחוץ לגילד של הגנבים חשבתי ללכת על הגזע שנראה כמו הנמר איך אתם ממליצים לי לשלב בין גנב למישהו שיכול להלחם (לוחם בסגנון אסאסין עם סכין או משהו כזה) הרעיון הכללי הוא של דמות שמתגנבת וגונבת ויכולה לעשות גם נזק (לא צריך איזה לוחם חזק שיכול להלחם ב40 לוחמים בו זמנית אלא אחד על אחד) אם לא הבנתם תשאלו ואני יסביר שוב.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סרטון טרי מציג לנו את הטכנולוגיות החדשות שמפתחת NVIDIA במסגרת מיזם ה-GameWorks שלה, ובהתבסס על DirectX 12 לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שחקתי אהבתי חייב להשיג איך?????????????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-