עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Shoko,

דרישות מערכת: MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Pentium 4 3.0 Ghz / AMD XP X2 4200+ 1.5 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0 compatible card / nVIDIA® GeForce 6600 / ATI Radeon® X1300 DirectX® 9.0 compatible sound card >=64kbps Internet connection with low latency Cable/DSL speeds for multiplayer Keyboard, Mouse RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2) / Microsoft® Windows® Vista Processor type : Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+ 2.0 GB RAM 6 GB available hard drive space 256 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForc…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yakir4u,

קנית את המשחק דרך הסטים עשיתי לו שיתקין הוא מריץ לי את העלייה הראשונה לפני הפעלה הוא מבקש להתקין פיזיקס של נוידיה כשהכרטיס מסך שלי הוא HD7850 פעם אחת לא נתתי לו להתקין המשחק לא עובד אמרתי מה יש להפסדי אני יתן לו להתקין ועדיין זה לא עובד יש איזה בעיה עם המשחק הזה שהוא לא תומך בכרטיסים של AMD ()

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Roeebaeloha,

היי לא הבנתי מה פירמו היום בבאטלוג על חודש פאברואר מישהו יוכל להסביר לי על מה מדובר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MisterL,

אממ התקנתי את המשחק לפני כמה ימים...וכל שעה ככה שאני משחק במשחק אני מרגיש את הראש שלי מסתובב כמו לא יודע מה! זה קשור למשחק? כי שיחקתי ב Quake4 כמה שעות ולא קרה לי כלום, כל פעם שאני משחק בHalf life 2 זה קורה :-[ זה קשור לקרינה או משהו? אם אני ישב הרבה לשחק בזה זה יכול להזיק לי לעיניים או משהו?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by pantera,

אם זה מעניין מישהו אז הטורניר התחיל http://www.twitch.tv/srkevo1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TeaTime,

השנה קצת הקדמתי את הפוסט המסורתי של "משחקים מעולים שאתם לא משחקים בהם" (לשנים קודמות לחצו פה ופה). השנה תעשיית האינדי קיבלו אור זרקורים גדול מבד"כ עם braid לXBLA וWorld of goo למחשב ולWII, שני משחקים עצמאיים שיושבים בכבוד בין כל הכותרים עתירי התקציב. הפוסט הפעם מגיע בעיצומה של חלוקת הפרסים ולכן יש לכם זמן להתרשם מהמשחקים בזמן הכרזות הזוכים. לרוב המשחקים יש גירסאות טרייל שתוכלו לשחק בהם, וכרגיל המחיר הממוצע נע בין 15-20 דולר. תמורה טובה יותר לכסף לא תמצאו בכותרים הגדולים והיוצרים ראויים לתמיכתכם. בלי תוספות נוספות לכו לאתר http://www.gametunnel.com/ למידע נוסף ופרטים על הזוכים

7. מפתח חובב וחרוץ יצר שילוב מדליק בין משחק האינדי המדמם ליצירת המופת של וואלב, ואתם יכולים לחוות את התוצר שלו באופן חינמי לגמרי לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ושחקו-המשחק-החינמי-שמשלב-בין-half-life-2-ל-hotline-miam/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MishaK,

לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aviv23,

מי שרוצה סרברים הכי טובים בארץ שירשמו ReTaLin # 84.95.247.29:20007 NePToon # 194.90.39.169:20050

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by AB,

מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MECLAREN,

שלום רב חברים !!! מרוב געגועים למשחק הקלאסי GENERALS ZERO HAOR החלטתי להוריד ולהתקין הכל פעל כשורה אך כשרציתי לשנות את הרזולוציה מ800*600 ל1600*1200 המסך הראה רק שחור עם סאונד. הגעתי למצב שאני מסיר ומתקין מחדש אך שום דבר לא השתנה. לצורך העניין אני עובד עם טלויזיה LCD 32" אוליי זה קשור אבל אם תוכלו לעזור אני אשמח וגם יודה(אוליי אפשר לשנות את רזולוציית המשחק מחוץ למשחק) על כל פנים ניסיתי לשנות את ההגדרות אצלי במחשב אבל זה לא כ"כ עזר, תודה רבה ושבת שלום!!!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלושת הימים הקרובים בחנות של הפלטפורמה המקוונת יציעו לכם הנחות לא רעות לרגל ההשקה המתקרבת ל-Fallout 4, ובנוסף על המשחקים של Codemasters ו-Adult Swim לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-השבוע-של-סטים-fallout-מירוצים-ומשחקי-אינ/

13. Started by Chevy,

http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אחרי שסדרת Battlefield זכתה להצלחה מרשימה כשבחרה לחזור אל העבר, נראה שגם במותג המתחרה מתכננים מהלך דומה שיזכיר לנו איך ומדוע הוא קיבל את שמו לכתבה

15. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות שלט למחשב שיוכל להתחבר אל-חוטית אבל גם יוכל לעבוד על ה-Nvidia shield שלי. ראיתי את השלט של האקס בוקס וואן אבל הבנתי שהוא יכול לעבוד רק כאשר מחובר עם כבל והשלט של הפלייסטישן 4 הוא גרוע ולא נוח יש את האפשרות לקנות גם מאמזון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IlanF,

מוד נחמד למי שאוהב לההרג הרבה פעמים... המוזיקה נחמדה ומתאימה לסצינות האקשן הרבות במוד ;D כמה תמונות: קישור להורדה: http://files.filefront.com/Half+Life+2+Extreme+Singleplayer+Mod/;6545118;;/fileinfo.html המטרה (לפחות בפרק הראשון): לשרוד התקפות אוייבים. חדר קטן וסגור, ומאות של אוייבים שבאים מכל פינה...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. למי שיש את הקודים אשמח מאוד אם יתן לי <לא./>

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני קצת לא שייך לכאן אלא עוזר לילד נכה שזה כל מה שיש לו לעשות המשחק מגיע עם קונסולה עם הרבה מתגים וידיות ועבד אצלו עד היום על וינדוס XP עכשיו יש לו מחשב חדש עם ווינדוס 7 לא יודע איזו גרסא 32 או 64 הביאו לי לנסות להפעיל את זה ולי יש 7 64 והמשחק עולה ולא מקבל פקודות מהקונסולה כמובן שהרצתי אותו בתאימות לXP וגם ל98 ושום דבר לא עוזר באתר של מיקרוסופט כתוב שהמשחק פשוט לא נתמך ב7 מה האופציות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by The Dom,

כמעט סיימתי את 2 הקמפיינים הראשונים (נשארה לי המשימה האחרונה של הNOD) ואז החלטתי לעדכן את המשחק. כול השמירות שלי נמחקו..... יש קוד שמקפיץ שלבים? (כי ממש אין לי כוח להתחיל הכל מחדש) (ד"א המשחק מקורי)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by stone cold,

מישהו שיחק במישחק כבר? דרך אגב פה הביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/pc/sim/darkstarone/review.html?sid=6155759

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

מתי יוצא FIFA 2011? אם בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asili,

אני מת לקרוע ישראלים אז אם יש פה שחקינים שרוצים שלק עכשיו שיגידו ונשחק

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by San Sanych,

Rooster: ISR OpPc LunaticRedEyes TheShadowSS Xìîí SËCHONZ SUB: FB QWIPZA אני Xìîí מאשר הגעה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אזז ככה המשחק החדש יצא היום לא ידוע לי בדיוק מתי הוא יתומכר בארץ וגם לא אכפת לי לכל אלו שרוצים תמשחק עוד היום תישלחו הודעה אלי לפרטי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. כל פעם אני מנסה להתקין וברגע שהוא מסיים לאתחל את ההתקנה הוא יוצא ממנה לא משנה מה עשיתי הוא לא מצליח להתקין.. וניסיתי אפילו את הדמו זה קורה מיד אחרי שהוא מתחיל להתקין את הדרייבר של AGEIA.. תודה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים