משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי המשחק COMMAND & CONQUER 3 יוצא ?!?! למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם? ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי את MW3 בחנות ואני לא מצליח להתקין את המשחק זה כותב לי this steam account already owns the product containd in this offer ראיתי שדחו את היציאה של המשחק אבל למה הם לא נותנים לי לשחק בסינגל עד שזה יצא בעוד 4 ימים זה לא יעשה לי בעיות להתקין ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! היום אני בא להראות לכם את הסרטון הראשון בערוץ (סרטון היכרות) הערוץ:http://www.youtube.com/user/AvielGames הסרטון:http://www.youtube.com/watch?v=5ZxEGTzM9OY לייק ו... SUB
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש לינק ל far cry אבל לא בגיסה של dvd אני צריך חלקים . תודה למי שיעזור לי למצוא
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יצא הפאטץ' החדש 1.6, כמובן סטים לא איחר ועדכן את המשחק. אבל מה, כרגיל כבר, הפאטץ' החדש הורס לי את המשחק. אז בזבזתי את ה12 שעות האחרונות במחיקת והתקנת מודים בנסיון למצוא את המקור לקריסה שלי. המשחק קורס ברגע שאני יוצא החוצה לעולם הפתוח, ואפילו כשאני מתחיל משחק חדש. כל זה לא הלך כשהמשחק קרס גם כשהתחלתי משחק חדש *בלי מודים בכלל*, אז כבר אמרתי לעצמי שזה כנראה משהו בהגדרות, נבדוק מה קורה אם אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי נמוכות. ואיזה פלא! המשחק לא קורס! מיד התחלתי להעלות את ההגדרות אחת אחת ולראות איזה מהן גורמת לקריסה. מה מסתבר? ההגדרה שגורמת לקריסה היא איכות טקסטורות. ברגע שאני מגדיר אותה לגבוה - קריסה. נמוך או בינוני המשחק עובד... מה שמעצבן עוד יותר ששיחקתי עד עכשי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תקוע שם בהתחלה איפה שיש דלת שניסגרת ואחרי זה עוד דלת ואיזה אישה מחכה יל בצד השני אבל אי אפשר לפתוח את הדלת כי צריך מפתח! ואני גם לא יכול לחזור כי הדלת השניה לא ניפתחת ואני תקוע שם! :-\ איך עובדים? זה עוד בהתחלה בהתחלה אחרי שאני ניכנס דרך הפתח באמבטיה ומשם אני הולך קצת ניכנס לחדר ושם אני תקוע :-\
-
מה בדיוק עושים שם עליתי על המדרגות והתחלתי לירות מרחוק על יושבי האוניה אבל קיבלתי אחרי חצי דקה שהמשימה ניכשלה מה בדיוק עושים שם? והאים אני צריך לחכות שמשהוא יקרא ואחרי כן לירות עליהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקורי אז לא לנעול (יש לי את הקופון) וזה לוקח לזה ממש המון זמן 1050 דקות!?!?חחח חשבתי שיש להם שרת טיסן שיוריד לי על מקסימום מהחיבור שלי... כמה זמן לקח לכם להוריד ואיזה חיבור יש לכם לאינטרנט??1000 דקות זה המון יחסית?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע ניתן לשחק רק ב NEXON.COM כאמור אנחנו לא יכולים לשחק, צריך KSSN. לפי אין שזה ניראה הם קרובים להוציא גירסה באנגלית ל NEXON.NET. ככל הניראה הם יעשו מה שהם עשו עם COMBAT ARMS ויחסמו את אפריקה אסיה ואירופה אבל אולי לא. אני אישית מעדיף את TRS שפתחו את המשחקים הקודמים אבל הם עובדים על משחק אחר וניראה כאילו כל הזכויות על המשחק נישארו בידי VALVE (למה NEXON???). http://www.youtube.com/watch?v=OfT4A5fql_0 זה ניראה כמו שילוב של CS עם COMBAR ARMS אבל ניחיה וניראה אולי אפילו נוכל לשחק בזה עוד כמה שנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את פיפא 14 ואני שם לב שהשחקנים הרבה יותר איטיים ומגיבים באיטיות מאשר בפיפא 13. זה ממש מציק, אי אפשר לשחק ככה! זו בעייה בהגדרות או שלכולם זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי טורנט למשחק MK11 premium edition (קובץ RAR ששוקל 70GB משום מה כשברשת כתוב המשחק שוקל 35 גיגה), לאחר החילוץ אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי חשבון ה STEAM שלי ולא משנה איך אני מנסה לפתוח את המשחק, נפתח לי שוב ושוב עמוד רכישת המשחק דרך STEAM. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתוח את המשחק ה*נחמד* הזה?? אולי אני צריך להוריד גם Crack או לבצע פעולה כזו או אחרת? רב תודות לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סרטון טרי מציג לנו את הטכנולוגיות החדשות שמפתחת NVIDIA במסגרת מיזם ה-GameWorks שלה, ובהתבסס על DirectX 12 לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי במחשב משחק שנמצא בקובץ עם סיומת MDF, דוגל הקובץ 6 ג'יגה. אני לא מצליח לפתוח את הקובץ, מישהו יודע איך אני עושה את זה? (אגב, יש לי גם קובץ זהה בגודל 8KB עם סיומת MDS) תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה? אז הנה סתם סרטון שאני וחבר שלי העלנו הנה: אם בא לכם תעשו לייק תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק לPC, הגדרתי ברזולוציה 1280 1024 (יש לי מסך שהוא 5:4) אבל הוא עדיין פועל ב16:9(יש פסים בצדדים) אפשר איכשהו לסדר את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם אני משחק ברשת בcall of duty war zone יש לי בעיה שמההתחלה הייתה קיימת עם הFPS נמוך, זה אף פעם לא יציב אבל תמיד נמוך זה יכול להיות 60 70 והמקסימום עד 120 FPS ( לפעמים יש ירידות גם מתחת ל60 אבל לכמה רגעים ומתייצב לרוב זה סביב ה100) עכשיו קצת נתונים.. הציוד שלי ברמה גבוה מאוד מסך 2K 27 אינצ' G-SYNC nvidia עם 144 hrz מחשב חדש עם כרטיס מסך RTX 2080 super מעבד amd ryzen 9 3900X זיכרון RAM 32G ועוד.. אז אני לא רואה סיבה לקבל FPS כלכך נמוך!!! ניסיתי המון טיפים דרך היוטיוב וכלום לא עזר, ראיתי גם ביוטיוב אנשים עם מחשב ומסך פחות טובים משלי עם 250 FPS יציב מאוד ממש אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלושת הימים הקרובים בחנות של הפלטפורמה המקוונת יציעו לכם הנחות לא רעות לרגל ההשקה המתקרבת ל-Fallout 4, ובנוסף על המשחקים של Codemasters ו-Adult Swim לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-השבוע-של-סטים-fallout-מירוצים-ומשחקי-אינ/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שלא היה מעודכן או לא ידע או סתם לא היה לו אכפת ולהתעניין ולשאול אנשים מהנבחרת. נבחרת ישראל עלתה לשלב רבע גמר Country Championship 2013 הלא הוא היורו של קול אוף דיוטי. ישראל עלתה מהשלב בתים כקבוצה מקום ראשון אחרי -תיקו עם נבחרת טורקיה -ניצחון על נבחרת נורבגיה - ניצחון טכני על נבחרת אנגליה בשלב הבא ישראל תפגוש את נבחרת צרפת, שעלתה שניה מהבית שלה ולפי התוצאות שלה היא נבחרת פחות טובה מישראל, אך בשלב שאחרי לישראל יש סיכוי לפגוש את הפייבוריטית של הטורניר, נבחרת גרמניה, אבל לא נרוץ קדימה וקודם כל נעבור את המשחק הקרוב בהצלחה פרטים לגבי המשחק יהיו בהמשך בדיון מפני עצמו. הרוסט של הנבחרת: Lafa blws rhino centix divine fano GolanNz Lynch sEEdy *אין חשיבות לסדר ה…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוד נחמד למי שאוהב לההרג הרבה פעמים... המוזיקה נחמדה ומתאימה לסצינות האקשן הרבות במוד ;D כמה תמונות: קישור להורדה: http://files.filefront.com/Half+Life+2+Extreme+Singleplayer+Mod/;6545118;;/fileinfo.html המטרה (לפחות בפרק הראשון): לשרוד התקפות אוייבים. חדר קטן וסגור, ומאות של אוייבים שבאים מכל פינה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון. בינתיים מצאתי את train your brain with Dr. Kawashima. מישהו מכיר עוד דברים דומים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי המלצות למשחקי תפקידים טובים אבל שיהיו חדשים לא ישנים מימי קום המדינה אני מחפש משחקים בסגנון שאתה גיבור שעולה רמות ושאתה יכול לבחור דמות בין קוסם לוחם וכדומה.. אבל לא חייב.. תודה מראש!