עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by MODI,

קניתי לפני איזה שעתיים את הBF2 דלוקס, ואחרי איזה חצי שעה הוא קרס לי לשולחן עבודה ללא כול הודעת שגיאה בדמו זה גם היה ככה אבל כול איזה 10 דקות ד"א, איך אני מוצא שרתים ישראליים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Battlefield man,

מישהו יודע אם יצא -battlefield 3 או שיצא משהו אחר???????

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

Just Cause 3 in development - report Just Cause 3 Release Date Rumored Just Cause 3 'set for 2012' - rumour

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם steam וorigin מקבלות prepaid?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomi1234,

אני אישית התחלתי אבל היה מאוד משעמם אז ישר עברתי למולטי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by commandos 3,

זה משחק לא יפה 1 היה יותר שווה!!! [tt][/tt]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by galh_5,

תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

בד"כ אני נכנס לשרת אירופאי אקראי עם פינג 75+-... יש שרתים טובים ספציפיים שאתם מכירים, ושאני יכול לשחק איתכם? גם סרברים ישראליים הם אופציה, חוץ מהעובדה ש"עבודת קבוצה" זה לא מושג בלקסיקון של הישראלים, אבל שיהיה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by etay93,

היי לכולם קניתי את המשחק לפני שבוע בערך ואני בהלם עד כמה הוא טוב זה פשוט לא הגיוני. בכל מקרה רציתי לשאול שתי שאלות לגבי הנשקים : 1. הבנתי שיש רמה שאני מגיע אליה ואז לא משנה אם אני ברוסים או באמריקאים אני יכול לבחור איזה נשק שאני רוצה , זה נכון ? אם כן איזה רמה צריך להגיע ? 2.האם במשחק יש נשקים שנחשבים לחזקים יותר ? או שזה עניין רק של יתרונות וחסרונות + העדפות ? תודה על העזרה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אחרי שסדרת Battlefield זכתה להצלחה מרשימה כשבחרה לחזור אל העבר, נראה שגם במותג המתחרה מתכננים מהלך דומה שיזכיר לנו איך ומדוע הוא קיבל את שמו לכתבה

11. Started by NOSTREDAMUS,

דרך BATLE.NET או שרת אחר ? אם כן איך זה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן! באילו מודים אתם ממליצים להשתמש באובליביון? באילו מודים אתם משתמשים? האם יש דרך לכפות הפעלת מוד בלי להשתמש ב-Launcher המעפאן? :-*

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני בטוח שלרבים מכם יש באקלוג של לפחות כמה עשרות משחקים שרכשתם אבל עדיין לא שיחקתם בהם. מעניין אותי איך אתם מחליטים במה לשחק? אני משתמש בקובץ אקסל שבו אני מעדכן את שמות המשחקים, השנה שבה יצאו, הז'אנרים, ציון לפי metacritic.com ואורך משחק טיפוסי לפי .howlongtobeat.com. "האלגוריתם" שבו אני משתמש כרגע הוא להעדיף משחקים קצרים ועם ציונים גבוהים (כי אין לי מספיק זמן לשחק ואני כן רוצה לסיים משחקים) או משחקים ישנים מתוך סדרות משחקים (כי לפעמים יש קשר עלילתי, וכי יותר קשה לחזור ממשחק עם גרפיקה איכותית לאחד מיושן). בינתיים זה די עוזר, אבל אשמח לשמוע על רעיונות אחרים, במיוחד כאלה שדורשים פחות עבודת תחזוקה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Evil Activities,

שלום לכם! ראיתי מזמן שיש חנות מאנגליה/בריטניה אם אני לא טועה שמוכרת משחקים בזול אני זוכר שמאוד הרבה אנשים קונים משם משחקים והם מביאים אותם לארץ אני לא זוכר בדיוק איזה חנות זאת, מישו יכול להזכיר לי? יש מצב שזה האתר הזה? GAME.CO.UK???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Persona 5 הוא משחק תפקידים אפל, ממכר ומיוחד שאסור לכם לפספס לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by A.Iniesta,

התקנתי את המשחק על מערכת שאמורה להריץ אותו בצורה יחסית טובה - p4 1.7 512 mb ddr radeon x1600 pro אבל מה, המשחק עובד לאט ונתקע כל רגע כאילו חסר לו fps, שמתי על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות שאפשר, ועדיין אותם תקיעות כל רגע. שמעתי שיש פאצ'ים למשחק, מהם והאם הם יכולים לפתור את הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Chango,

המשחק רץ לי ממש לא טוב אם 20 fps המפרט שלי כרטיס מסך gtx 650 מעבד i7 ram 8 בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עשיתי חיפוש ולא ראיתי שזה פורסם פה, האם למישהו יצא לשחק? משחק סימולטור של משאיות\רכבים , שמדמה חילוץ ואספקה של חומרים ודברים שונים, משחק לא קל עם המון משימות חשיבה, אבל מדהים! גם הגראפיקה יפיפיה:

19. Started by ofer_mat,

יש לי בעיה נורא מוזרה Empire Earth כל כמה זמן הוא מרסט לי את המחשב. זה לא קורה לי עם אף משחק שלי. ו... זה משחק מקורי. יש לי XP דרך אגב וה EE מעודכן ל גירסה 1.04 עם כל תקוני הבגים שלהם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by H.I.V,

שמעתי שהוא יצא למחשב אז איך הוא?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yossi1981,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם סטארקראפט ולקרוע אותם יש פה מישהו? יש לי נסיון של כמה חודשים בבטל נט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NaNdoS,

אני מקבל FPS נמוך מאוד (avg 15) שאני על 800X600X16Xall-set-to-low מישהו יכול להסביר את התופעה? ברשותי gf2 gts 32, 1g athlon, 256mb

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by segevgabay,

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas לא תומך WS ופעם ראיתי שנתנו כמה קבצים שיאפשרו שהוא כן יתמוך. מי שהוא יודע איפה אני מוצא את הקבצים האלו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המשחק הוא משחק עסקים + אסטרטגיה והוא כולל משתתפים מכל העולם. הסיבוב החדש נפתח לפני יום והוא כולל פרסים שווים למנצחים xbox360. יש בריתות ישראליות במשחק אז שווה להצטרף! www.windsofconquest.com סרטון הירשמות:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by alon p,

היי, אני מחפש סימולטור ששיחקתי בו כשהייתי קטן יותר. זה היה סימולטור של מלחמת העולם השניה, עם כמות מכובת של מטוסים (מכול הסוגים) היו שם גם טנקים, אונית מלחמה גיפים וכול מני כאלה. אני זכור שהיו בו 3 צבאות שנלחמו וזה היה משחק כאילו אתה חלק ממלחמה גדולה מאוד ע המון בסיסים שמחולקים על כמה יבשות והיה אפשרות להתחיל מבסיס על נושאת מטוסים, את זה אני זוכר הכי טוב המשחק היה גם מולטיפלייר המוני והיית יכול לשחק כחלק ממערכה גדולה ולארגן משימות וכול מני כאלה. אני חושב אבל לא בטוח בטוח שאחד מהמילים של השם היו ACE, וראיתי שיש סימולטור בשם ACE COMPAT אבל זה לא מה שאני מחפש.. ואני גם חושב שזה היה 2, כאילו משחק המשך. הפרטים קצת מבולבלים, אבל אני ישמח מאוד אם מישו יוכל לעזור לי. תוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.