עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dante_9,

יצאה כבר הודעה רשמית? מישהו יודע?

2. Started by avi2014,

בגלל שהנושא השני הגיע כבר ל50 עמודים שרובם לא עוסק בתמונות/עוסק בהורדות התקנות והשאר. החלטתי לפתוח נושא תמונות מרוכז.....שכל אחד יעלה תמונות מהרכב שלו בזמן אמת או איך שהוא רוצה.... יאלה תנו גזזז!

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by noiZE,

זה לא פעם או פעמיים שהמנהל אלדור "Fadida" נותן לי באן בלילה ואני אפילו לא יודעלמה הוא פשוט צוחק ונותן את הבאן. אני לא עושה לו כלום והוא נותן לי kick מהסרבר ורושם סיבות טיפשיות כמו: Wanta fanta ? או תלך לישון תחזור עוד שעתיים. מקווה שתטפלו בזה

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by GameGems,

הפרק הראשון בכותר ההמשך ללהיט המפתיע משנת 2015 לא הולך לעשות לכם חיים קלים, והולך להעמיד אתכם במצבים שיבחנו את המוסר שלכם לכתבה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  5. משחק האינדי החדש Return of the Obra Dinn כולל מראה "עתיק" במיוחד - אבל זה לא מונע ממנו לזכות באהדת המבקרים והגיימרים כאחד לכתבה

6. אני זוכר את תקופת ה64\32 ביט שמישחקים התחילו להיות תלת מימדים והרבה מהם היו מסריחים על כל מאריו 64 וMGS שיצאו יצאו המון מישחקים מסריחים אבל באותה תקופה ליכתוב 3D על הקופסה היה דבר חשוב גם אם זה אומר שהמישחק שלך זה סופר מן 64 (מישחק גרוע) או משהו דומה אבל היום ליכתוב 3D זה כבר לא דבר חשוב ויש מישחקים 2D או מישחקים אם מישחקיות D2 אבל גרפיקה תלת מימדית שמצליחים מאוד מישחקים כמו טראומה סנטר מישחקים כמו סופר מאריו החדש ועוד הרבה מישחקים אחרים ואני אומר למה הרבה חברות לא חוזרות לפתח את חלק מהמישחקים שלהם בדו מימד? ואם אתם שואלים למה חשבתי על זה היום אז היום ראיתי תביקורת של סוניק ל360 - http://www.gamespot.com/xbox360/action/sonicthehedgehog/review.html?sid=6162205&ta…

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by Andrey22,

אני נכנס ל-NEW GAME ובוחר את השלב הראשון וזה פשוט חוזר כאילו ולחצתי על CANCEL.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by J0n1,

יש את המשחק הנוסטלגי שחופרים באדמה כדי לקחת יהלומים. אז אני זוכר שפעם הייתה גירסא של משחק כזה, שהיו גם פצצות, הגרפיקה הייתי יותר טובה, אבל חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. למישהו מצלצל?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nVIDIA70,

תגידו יש משהוא או חדשות על הנסיך הפרסי 4?...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. באיזה INI בדיוק ובאיזה שורה? אני רגיל לשחק על Invert לגבי המשחק עצמו זה משחק אדיר בדיוק כמו שציפיתי, לפחות עובד לי חלק על המחשב תודה...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני יכול להעביר לחבר את המשתמש של הsteam שלי שהוא יוכל להוריד את המשחקים שאני כבר קניתי? אין פה בעיה של חוקיות אני חושב כי זה כמו שנגיד קניתי דיסק אז אני מעביר את זה למשהו, לא?

12. Started by gman_il,

אחלה אתר שמרכז דילים פחות או יותר מכל האתרים שיש. מומלץ בחום. http://isthereanydeal.com/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by gameplan,

לפי דעתי אחד המשחקים הכי טובים שיצאו אי פעם אם לא הכי טוב.. יש למישהו מושג אם יצא עוד פרק או בכלל דיאבלו 3? אם אפשר גם מקור או משהו תודה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. Started by ilaysk,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ניכנסתי לאימונים ואז יש קטע כזה שאחרי שאתה יוצר לוחמים אומרים לך להרוג תאריות ואז לחזור לעיר כדי להגן עליה... ואני חוזר להגן אליה אני עומד עם הלוחמים אל העיר אבל כלום לא קורה ??? צריך עזרה

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  15. Started by gabbay,

מישהו יודע איך עושים ALLY HOOP בתחרות הטבעות?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by asili,

רציתי לדעת איך המשחק כלומר איך הגרפיקה ואיך הוא מבחינת GAMEPLAY הוא כמו GTA3? ממליצים?

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. אני מנסה הכל.. אבל העכבר לא עובד ואני לא יכו ללהסתכל לצדדים לכוון עם הרובה ודברים כאלה בעזרת העכבר רק פעם ב.. ז הפתץאום מסתדר ואז שוב לא עובד.. אני משנה כל הזמ ןדברים שמה בOPTIONS מנס הלשנות מגויסטיק לעכבר + מקלדת וכל מינ ידבירם שזה יעבוד אבל כלום לא עוזר.. מה אפשר לעשות..?

• 5 תגובות
    • 14.4k צפיות
  18. רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

לכבוד המעבר ל F2P ולכבוד זה שמדובר במשחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי הגיע הזמן שיהיה עליו סוג של דיון למי שלא ראה ניתן לשחק בחינם כמה שרוצים ועד איזה רמה שרוצים, ההגבלות היחידות הן בתוכן נוסף ובמספר הסלוטים שיש (ב INVENTORY וכו'). ממליץ לכם לנסות את המשחק, אני וסיימון שיחקנו אתמול והיה נחמד מאוד, חבל שלא מצאנו אחד את השני במפה P= נעשה כמו בדיון של BATTLEFIELD: שם: כינוי של הדמות/דמויות במשחק: סוג שרת: (PVE או PVP) דמות: הגיבור שעליו אתם בססתם את הדמות - hero/villain ======================================================================== שם: נעם שם משתמש בפורום: HuGeMouTh סוג שרת: PVE כינוי: hugemouth דמות: Deathstroke - villain שם משתמש בפורום: SimonSix סוג ש…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by montana,

בס"ד התקנתי תמשחק , הכנסתי תקראק ששוקל 27.5 KB הפעלתי אותו , והתמונה שאני מקבל : יש למישהו מושג מה אפשר לעשות .?

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by Stingray,

למחשב. לא משחקי ספורט,יש לי את פיפא 2007,זה מספיק לי. תודה מראש. נ.ב : עדיף חדשים אם יש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shefi,

bf2 1.21 יצא אין בו שינויים http://www.totalbf2.com/forums/showthread.php?p=757655#post757655 :-\

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by rroonnii,

חשבתי שטוב לרכז סירטונים רשימיים וכן אישיים למקום מסודר. חדש: Wake Island Gameplay Trailer

• 65 תגובות
    • 21.4k צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק rainbow six vegas הבעיה שלי היא שהשמירות האוטומטיות של המשחק רחוקות מידי רציתי לדעת אם יש אפשרות לשמור ידני מתי שאני רוצה? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. http://www.petitiononline.com/xboxil/petition.html נקווה שיצא מזה משהו.

• 7 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.