משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את ההודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כן, כן. אני יודע שזה משחק ישן אבל זה לא מוריד מערכו "הגבוהה". בכל אופן לבעיה. רכשתי את המשחק האמיתי של RED ALERT2 לפני יותר משנתיים ואף פעם לא הבנתי למה כאשר אני בא לשחק ברשת המשחק חוזר לי למסך הראשי! ז"א, לא נותן לי לשחק במשחק הראשי! מה לעשות? אולי יש איזה פצ' לתקן את זה? *עדכנתי את המשחק לגירסה 1.6 דרך המשחק עצמו... (בכדי לשחק באינטרנט). בתודה מראש. VerJil
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכנתי את הBF 2 דרך האינטרנט והתקנתי את ה SPECIAL FORCES ועכשיו שאני מנסה להפעיל את המשחק (ספיישל פורסס) הוא לא עובד לי ומראה גם את הבעיה הבאה: וגם BF הרגיל כותב את אותה הבעיה... נ.ב - איך אני מבטל את ה REFRESHOCK הזה(יש לי LCD..)?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הי חברים. הגעתי למשימה של סין , המשימה השלישית , אבל איך שאני מעלה אותה , המסך נכבה והוא מאבד את סיגנל אליו. האם מישהו נתקל בבעיה? התקנתי את פאצ' 1.02 וזה עדיין לא עוזר , אני לא יכול להמשיך לשחק במשחק!!! עזרה בבקשה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברים , אני על סף יאוש. אני במשימה לפני אחרונה (קינסשאה - חלק 2) ומשום מה כל פעם שאני רוצה לטעון מחדש SAVE שלי (כלומר לעשות LOAD) , המשחק עף. ניסיתי להתקין שוב וזה לא עזר , חיפשתי בפורומים ולא ממש מצאתי תשובות. מישהו מכיר את הנושא?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק.. אבל כשאני מעלה אותו.. אז לא רואים תמונה... וזה בכל רזיולוציה.. מה הבעיה ?? ואיך פותרים אותה??
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
נניח שאני יורה אז אחרי 5-4 שניות אני רואה את היריות אותו דבר בהליכה ובתזוזה הכל קורה אחרי כמה שניות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני שיחקתי כמה ימים במשחק ועכשיו שאני מנסה לפתוח אותו הוא מציג לפניי הודעה כזאת: תכנסו לmm
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, הורדתי לפני יומיים AMERICA'S ARMY ואמרו לי שצריך לעשות אימונים לפני שמשחקים ברשת. התקנתי את המשחק והתחלתי לעשות את האימונים עשיתי את האימון הראשון שצריך לצלוף בעמדות גוף של בן אדם ושגמרתי אות האימון, המחשב כתב לי שאני מוסמך ולמטה יש לי או לעשות שוב פעם או לשמור ועוד משהו אני לא זוכר. עשיתי לו שישמור והוא לא גומר לשמור מעל חצי שעה השארתי אותו שישמור והמחשב פשוט לא גומר. בבקשה תענו לי מה הבעיה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני כבר פרסמתי פה פעם בעיה שהייתה לי בבטלפילד 1942, ועדיין יש לי, ונראה לי שהחמירה.. אני אספר הכל מהתחלה: יש לי את בטלפילד 1942 המקורי, והתקנתי אותו על המחשב (בלי שום פאטץ', עדיין לא הייתה לי רשת בבית אז). כשהייתי עוד חדש למשחק (כי רק לפני איזה חודשיים קניתי מחשב חדש), הייתה משנה כל מיני אפשרויות. פעם אחת, שיניתי אפשרויות של התצוגה כשהייתי באמצע המשחק, ובדיוק בשנייה שבה נגמר המשחק - המחשב הפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי, וניסיתי, וגיליתי, שזה אכן בגלל ששיניתי אפשרויות תצוגה, זה קרה לי רק כשהייתי עושה את זה. התקנתי את הפאטץ' הכי חדש, 1.6, וחשבתי שהכל הסתדר. שיחקתי ב-Singal Player בבטלפילד 1942, בדרך של Campaign (למי שמכיר), ותמיד, כשהיה נגמר שם המשחק, אפילו לא הייתי משנה אפשרוי…
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כשאני מתחיל לשחק במשחק, כל המשחק קופץ. יש לי Ge-Force 2 Mx 200 64Mb דרייברים הכי חדשים. עזרו לי בבקשה לגלות מה הבעיה כאן....
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואז שאני בא לשחק קופצת הבעיה הזאת: http://img181.imageshack.us/my.php?image=5389nn0.jpg איך אפשר לפתור אותה??
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המשחק עובד והכל סבבה, הבעיה היא אחרי שאני יוצא מהמשחק הוא עדיין מופיע כאילו הוא עובד במנהל המשימות דבר שגוזל לי 500,000 KB של שימוש בזיכרון, ואני צריך לסיים את התהליך שלו כדי שהמחשב יעבוד נורמאלי. מה אפשר לעשות? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק בד"כ דרך XFIRE, נכנסתי ואז בדיוק כשהוא נכנס לסרבר (לפנישהוא מציג את ה loading ) >> מסך שחור ויוצא אוטומטית מהמשחק ניסיתי להכנס בלי כלום אלה מהתפריט של המשחק, אותו הדבר מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של המשחק (מקורי) לוחץ על האייקון של המשחק, הכונן מתחיל לעבוד, נהיה מסך שחור כאילו המשחק מתחיל לעבוד אבל אז המחשב חוזר לשולחן העבודה והמשחק לא עולה... תעזרו לי, התחרפנתי כבר...
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ויוצא למסך הראשי.(כל זה קורה מתי שמסך התעינה נגמר,ושאפשר לבחור מקום להתחיל ואיזה נשק) למשהו זה קרה או מכיר את התקלה ויודע מה לעשת שבבקשה יסביר לי איך לפתור אותה
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק ונהייה לי מסך כחול(זה לא הבעיה אני יודע למה זה קורה) וזה קרה יותר מפעם אחת, עשיתי ריסט נכנסתי למשחק, הוא שואל אותי אם אני רוצה להיכנס ב-SafeMode אני אומר לו לא והכל טוב ויפה ואני ממשיך לשחק. הבעיה זה שעכשיו אחרי שעשיתי ריסט אני נכנס למשחק והוא לא זוכר לי שום שמירה. זאת אומרת שאני צריך להתחיל את כל המשחק מההתחלה!!!! ויש את קבצי שמירה!!!! הם נמצאים בתיקייה של המשחק ואני כבר לא יודע מה לעשות!!! אשמח לעזרה אלעד
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
HELP!!! כבר שבועיים אני מנסה לשחק בCOH אך ללא הצלחה יש לי P4 3.00 GYGA זיכרון 1024 7600 GT AGP הוא מעלה הכל בלי בעיה FEAR ,CARBON ,BF2 אבל בCOH משום מה אחרי כמה דקות המסך קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול.עשיתי הכל :עדכנתי דרייברים ,הורדתי רזולוציה ,ביטלתי הכל ברקע .......כלום לא עוזר!! אולי אתם יכולים????????? :kopfpatsch:
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
CSS לא עולה. זה מעלה לי את מסך הטעינה: אחרי זה המסך נהיה שחור, ואז חוזר לאיך שזה היה בהתחלה. בלי מסך טעינה, רק ה-steam דלוק. ניסיתי כבר למחוק את css ולהתקין שוב אבל זה עדיין זה לא עובד... בבקשה תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
-
הבעיה שלי כשאני נכנס למשחק אני רואה מסך שחור אבל אני יכול לשמוע את מוזיקת הרקע. המפרט שלי בקצרה הוא: Q6600 GTX650 3G RAM עדכנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש מספר פעמים ושום דבר לא עזר. אני לא מבין מה הבעיה כי משחקים כבדים בהרבה מהמשחק הזה פועלים היטב. אז מה עושים אנשים יש פתרון לדבר קניתי את המשחק לפני כמה ימים ועד עכשיו לא יכולתי לשחק אפילו פעם אחת זה ממש מבאס עברתי מפורום fxp לפורום הזה כי שעם ילדים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם פה נראה לי יש אנשים אם יותר ידע. תודה מראש לאנשים שמנסים לעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-