משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
היי חברים ! אני חייב להוריד משחקים וסרטים מלאים ואני לא יודע מאיפה... יש לי אינטרנט מהיר ואני רוצה לנצל אותו , אם תוכלו לתת לי בבבקשה .......
-
סתם מתעניין אם משהו עדיין משחק בזה באותה תקיפות שאני
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה אני לא יכול להשתמש בדמות שלי בסינגל פלייר בבטל.נט? פעם היה אפשר... לא? מידע בבקשה... תודה מראש, תומר אורן.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני 500 ימים בערך, באוגוסט 2010, גיליתי שיש ערוץ IRC לישראלים שאוהבים סטרקרפט. מאז הערוץ חווה עליות ומורדות. בתחילה הערוץ ריכז את כל הפעילות של סטרקרפט בישראל, לאחר זמן מה מנהלי הזרגלינג פתחו ערוץ משלהם ובשלב מסוים בליזארד שחררו פאץ' שאפשר לפתוח ערוצי צ'אט בתוך המשחק. אך הערוץ לעולם לא נסגר והכל בזכות האדם אשר פתח אותו, Rez. בימנו הערוץ פעיל בעיקר בשעות הערב, או כאשר מתרחש טורניר גדול כפי שאפשר לראות בגרף הבא: הצ'אט בערוץ נסוב סביב הדברים החמים שקורים בעולם הסטרקרפט (בזכות הבוט שמדווח ישירות מטוויטר), תוצאות של טורנירים, סטרימים של מקצוענים, מה אושו עושה בכל רגע נתון, הדבר המשעשע/מעצבן שקרה למישהו היום בלאדר, הטורניר הישראלי שמתרחש ברגע מסויים ועוד הרבה נושאים שוני…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היו כאלה שאמרו ש ACTIVISION יורידו חלק מה- GORE אבל כניראה ש SOF לא יהיה המשחק היחיד שלהם שיציג דם מרשים ביותר http://www.gametrailers.com/player/44140.html http://www.gametrailers.com/player/44142.html יש גם HD. ניראה מדהים והרבה יותר מהנה מ GTA4.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני לא יודע אם בדיוק זה הפורום המתאים אבל.. טוב תראו - התחלתי לשחק ב STALKER ואם אני עושה את ההגדרות כולם למקסימום אבל את התאורה ל STATIC LIGHTS אז המשחק עובד חלק ושמתי לב שהזכרון הוירטואלי מגיע לבערך 850 אבל אם אני שם על Dynamic Lights הזכרון עולה ל 1200 והמשחק מקרטע בטירוף הכרטיס מסך שלי טוב וגם המעבד אבל הבעיה היחידה זה הזיכרון שהוא גיגה אם אני אגדיל ל 2 גיגה האם זה יפתור את הקרטועים? - האם העובדה שהזכרון הויראולי יותר גדול מהזכרון מעידה על הקירטועים?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני הולך להיות עם בנדוד לשי בן ה14 מיום חמישי עד שבת כי הוריו בחו"ל... הוא מאוד רוצה ללכת למסיבת רשת הזו, אבל לי אין ממש מה לעשות שם, כי אני כבר לא טוב בCS כמו פעם ואני גם לא אוהב את שאר המשחקים שם. בגלל שאני דיי NOOB בכל הקטע של מסיבות רשת, רציתי לשאול אם בכלל או אנשים בפורום בפרט, ישחקו שם משחקים אחרים. אני למשל אוהב משחקי אסטרטגיה יותר מFPS אז למשל ג'נרלס, WH40000 וכו' בתודה!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
2 hours qued downloading the 1.36BG file at the amazing rate of 45KB/s (25% of my downstream bandwide) after 8 hours I have it a 350 and something megabyte corrupted file thanks a lot fileplanet! fileplanet really pisses me off every new demo/beta that comes out they buy and make an exclusive. if that's not enough they hardly have any servers with hardly any bandwide (per user anyway) and lets not forget the stupid quing thing. the funny thing is that they think anybody will pay 36$ a year for their fast servers. sound like a good deal right? let me remind you those servers serve demos and betas. like what the fuck?! anyway did anybody see the file planetside_beta.exe hos…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אומרים שהוא משחק אסטרטגיה שמתרחש בחלל ,בזמן אמת ,להבדיל מ GALACTIC ו MASTER OF ORION האגדי . http://www.gamespot.com/pc/strategy/sinsofasolarempire/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שיחקתי ב: toy soldiers Defense Grid: The Awakening Orcs Must Die cursed treasure prison planet Anomaly: Warzone Earth Unstoppable Gorg לא אוהב לשחק ברשת ומעדיף משחקי סולו יש עוד המלצות? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
נכנסתי למשחק.. חשבתי סתם משחק לא משהו.. בסוף תראו איזה הגדרות אף פעם לא ראיתי X16 בAA וגם אף פעם לא ראיתי לבחור SHADER בקיצור למישהו יש קצת מידע על המשחק איך הוא?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו כמות החדשות המעניינות מעולם המשחקים בימים אלו היא פשוט אדירה, אז ללא הקדמות מיותרות, קבלו נא את חלק ב' בכתבה שתנסה לסכם לכם את כל מה שחם, במקום אחד נוח וממצה. גם היוצרים של Unreal Tournament קופצים על עגלת ה-MOBA שנת 2016 מסתמנת כמו השנה שבה יפרוץ ובגדול ז'אנר האקשן-MOBA, תודות לכותרים כמו Overwatch של בליזארד, Battleborn של Gearbox ו-LawBreakers של קליף בליזינסקי ו-Boss Key Productions. עתה ניתן להוסיף עוד מתמודד משמעותי לרשימה הזאת של כותרים אשר מאפשרים לכם לבחור 'גיבו'ר ייחודי ולהתחיל לחסל את המתחרים שלכם בשליטה ישירה (בניגוד לשליטה דמוית RTS במבט-על בכותרי MOBA…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ממתי יש שם כרישים ?! מה הוא עושה ?! זה לא קוד. (זה אצלי במחשב) עריכה: אני מעלה קובץ אבל הוא לא מעלה לי אותו אז הבאתי תתמונה בזיפ . בזיפ יש גם תמונה של צב ים וגם ראיתי דגים !
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אז ככה לחבר שלי נקנה מחשב חדש ואיתו הגיעה מערכת הפעלה ויסטה, הוא התקין AA והמשחק לא פעל לו, בעיה בpunkbaster אז רציתי לראות אם גם אצלי בויסטה יש את אותה הבעיה [פעם ראשונה שאני מפעיל את המשחק בויסטה, תמיד שחקתי בXP] לאחר שאני בוחר בקבוצה ובנשק מופיעה לי הודעת הKICK הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/6180/pbscu0.jpg עכשיו, לי אין בעיה לשחק בXP אבל לחבר שלי אין את המ''ה הזאת ולכן אין באפשרותו לשחק.. תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. אח של חבר שלי קנה את המשחק "The Sum of All Fears". אתמול בערב המשחק פעל, והיום, שהוא ניסה לשחק במחשב עלתה לו שגיאה של "שלח/אל תשלח" לנתיב הבא- C:\DOCUME~1\owner\LOCALS~1\Temp\appcompat.txt מה עושים? ניסינו למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש במקום אחר, זה מעלה את אותה שגיאה. תודה, אודי.
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי RAVEN SOFT (ידועה ממשחקים כמו Q4 , SOF , MARVEL ULTIMATE ועוד הרבה משחקים טובים) עובדת על משחק חדש מסידרת Wolfenstein של ID. כתוב שב 2005 הם הודיעו על הגירסה ל XBOX, אנחנו ב 2007 ועד היום לא ראיתי שום מידע על המשחק חוץ מזה שהוא יצא גם למחשב.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א(ס)-סלאם עליכום, במשחק הנ"ל, אם למשל מוסיפים לרכב ספוילר, ובמקום למשל, כמה תוספים ממתכת, לחבר חלקים מקארבון, האם תהיה לזה השפעה על הביצועים כמו במציאות, או שזה נטו למראה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אינני מרבה להשתתף בפורום משחקים אך הפעם הייתי חייב: המשחק הזה manhunt - הוא משחק חולני ביותר - אם הוא היה חדש ופורץ דרך הייתי מבין אבל הוא בעצם POSTAL עם רמת אלימות גבוהה הרבה יותר. לאתר המשחק: http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html הייתי רוצה לשמוע תגובות שלכם למשחק ולהתרשמות הכללית ממנו.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-