עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Dark_Phantom,

אחרי שעברתח את השלב הראשון והלא קשה במיוחד ואני בוחר בדמות מסוימת שאני רוצה לשחק איתה בשלב אחר, אני מצליח לשחק רק עם סם....מעצבן מאוד... לאחר קריאה של מדריך למשחק התברר שזה קורה לעוד אנשים...מה הבעה לעזעאזל? יש למישהו פתרון?

2. Started by Blackend,

אז יש לי בעיה עם המשחק! אני מתחיל להפעיל אותו ובסרטונים יש סאונד בשניה שהוא מגיע למניו אין יותר סאונד וגם במשחק אין . למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by 3pac,

הרבה זמן לא שיחקתי בGTA ברשת , עכשיו אני בה להפעיל זה נכנס אבל שאני לוחץ להכנס לסרבר זה לא עושה כלום , משהו שמע על בעיה כזאת ? ויכול לעזור בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by liav12,

הכל עובד טוב ורגיל אבל כשאני מנסה להכנס לאפשרות של advanced כדי לבחור רזולוציה ואיכות משחק הוא פשוט אומר לי שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית ויוצא לי מהמשחק... למישהו יש בעיה כזאת גם? או פתרון? אני כרגע משתמש ב GF2 לאחר שהקודם נשרף...שווה בכלל לקנות כרטיס מסך חדש או שתהיה לי את אותה בעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by talkfir,

שלום,ברשותי המשחק SETTLERS 3,וברצוני לשחק באינטרנט במשחק.נאלצתי להוריד קובץ עידכון ל1.60 (יש לי 1.20) לאחר הורדת הקובץ עידכון והתקנתו,אני מפעיל את המשחק ולפתע נתקל בהודעה הבאה: Kernel32 call does not point into KERNEL32.dll. Virus or incompatible Systemanalyzer detected! (#3000) יש לי נורטון 2002 מעודכן,אז זה אין שום וירוס..חיפשתי גם את הקובץ בתיקית המשחק וב 2 הדיסקים של המשחק,אך לא מצאתי אותו..חשבתי אולי הוא חסר או משהו. מה עושים?? אנא עזרה!! תודה רבה, טל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Bug2000,

כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by mb7,

אני משחק ב SOF2 הורדתי קודים בשביל המשחק אמורים לכתוב אותם בלחיצה על ~ כאשר אני כותב הוא אומר לי שהוא לא יכול להפעיל את הקודים {שהם "לא זמינים" } ??? למה , איך אפשר לפתור את הבעיה , יש טרינר לSOF2 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IPIP,

אני יורה על האויבים ואין כוונת אדומה אני יורה ולא קורה כלום הם לא מתים בשלב הראשון הכל היה טוב זה התחיל בשלב השני ככה הכוונת צריכה להיות שמכוונים את הנשק לאויבים (אדומה) http://www.fastup.co.il/images/22913059.jpg הכוונת לבנה אני יורה עלהם ולא קורה כלום http://www.fastup.co.il/images/9176939.jpg למישהו זה קרה ? עם כן אז אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by mironm,

שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Stalker,

יש לי בעיה בגרפיקה של ספלינטר סל, יש בגים כאלה. למשל במקום לראות קופסא הם הפרטים המלאים שלה אני רואה כל מיני פסים שחורים עליה ... מישהו יודע מה הבעיה ?! יש לי Msi GF 4 ti-4400 ו

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by uriel_237,

כשאני בא להתקין את המשחק הוא אומר לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=wkjjq2zyjdmi.jpg תכנסו ללינק ותגידו לי מה אני יכול לעשות??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ben_amitai,

הבעיה שלי היא כזאות: הגעתי למסימה האחרונה (אני חושב) אחרי שניטרלתי את הפצצה במערה הזאות המשחק פשוט... לא יודע איך להסביר את זה, המשחק לא מגיב אבל כשאני נכנס למנהל המסימות הוא מראה לי שהוא פועל בסדר. איך שאני מנטרל את הפצצה זה מה שאני רואה : [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by nadav1379,

אני משחק CS 1.6 והיום רציתי לשחק אז פתחתי את ה steam וזה לא נותן לי להתחבר זה רושם לי could not connect to steam network this could be due to a problam with your internt connection, or with the steam network. please visit www.steampowered.com for more info." אני נכנס לאתר ואני לא יודע מה אני צריך לעשות שם אולי מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

הוא מראה לי את התמונה הזאת: וככה זה יכול להישאר שעות. מה עושים ? :'(

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by EliranB,

הבעיה נמצאה ב2 המשחקים (CS:S ו DOD:S ) מצורפות תמונות על הבעיה 1. 2. ידוע לי שהבעיה היא בVAC והמערכת טוענת שהשתמשתי בCheats אבל אף פעם לא שיחקתי עם צ'יטים למי אני יכול לפנות בקשר לזה ? חיפשתי אי מייל באתר ובFAQ והיה רשום שלגבי הנושא לא תנתן תמיכה באי מייל בתודה מראש לכל העוזרים אלירן

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by yossi555555,

מה אני עושה אם יש לי בעיה עם השירות של STEAM? שלחתי להם יותר מחמישה מכתבים והם פשוט לא עונים לי. לגבי החלפת משחק MW2 ל MW3 הם ענו לי בחיוב אבל ביקשו ממני לאשר את הזיכוי לארנק שלי שלחתי אישור והם פשוט לא עונים כבר שלושה ימים מה עושים? יש רשות מחוקקת באינטרנט שנמצאת מעל האתרים הללו אם מישהו מקבל שירות לקוי כמו בעולם האמיתי? בנוסף הדרך היחידה לתקשר איתם היא דרך האתר שלהם מישהו מכיר דרך ישירה אגב פניתי ל VALVE והם כתבו לי תודה שפנית אלינו יש לנו מאות אלפי פניות ביום נקווה שנוכל לעלות לך.... עיזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by AliceInChains,

כאשר אני הורג משהו במשחק הוא פשוט קופא במקום ולא צונח לרצפה משהו נתקל בזה פעם?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by 2130TOMER,

תקשיבו קניתי הגה חדש והכול (של לוג'יטק משהוא טוב ) אני מחבר אותו כול מישחק הוא עובד רק שאני מדליק את הטסט דרייבר נאדה שום דבר לא עובד אולי צריך לשנות שם בהגדרות ? תודה לעוזרים :'(

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by Ametrine,

המשחק עבד סבבה עד לחלק שהייתי במהרה עם המכשפה מחוץ לעיר ומאותו רגע שיצאתי כל המשחק נהיה כמו מרוח ומטושטש כאילו הדמות שיכורה. למרות שהמשכתי לשחק וזה לא חוזר למצב הננורמאלי. אם אני עושה LOAD אחורה הכל בסדר ככה שזה לא קשור להגדרות או לכרטיס אבל המשכתי לשחק דיי הרבה וחבל לי לעשות LOAD רחוק. למרות שזה ממש הורס את המשחק שזה מטושטש כל כך. מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. Started by ohadedwi,

שלום רב לכולם! את המשחק Thief -Deadly Shadows , קניתי לפני 5 שנים, והתקנתי אותו על המחשב הישן שלי ברזולוציה 800X600 למחשב המדובר היה מעבד AMD Athlon 1.83 Ghz וכרטיס מסךNvidia 5200 fx 5 שנים אחרי יש לי מחשב חדש, בו התקנתי את המשחק שוב, רק שהפעם המשחק על רזולוציה 1600x1200 ועל ההגדרות הכי גבוהות של המשחק. Intel 2 Core Q6600 8M, NVIDIA 8800GT G92 512M הבעיה היא שאין קול פתאום לא במשחק ולא בתפריט, ונעלמו לי כיתובים מהמסך (לשים לב לתמונות). הוספתי תמונות כדי להמחיש, שלושת התמונות הראשונות הם מהמחשב הישן, ושלושת התמונות הבאות הן מהמחשב החדש. תודה לכל העוזרים, דרך אגב הורדתי את ה Patch 1.1 וזה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  22. שלום היום התחלתי לשחק ב Toca race driver 3, ושמתי לב שהמקשים לא כל כך מגיבים. כלומר אני לוחץ על גאז, ואז לזמן בין עשירית שנייה לשנייה הוא עושה מה שצריך ואז כאילו אני מפסיק ללחוץ. ככה זה גם בקשר לימין/שמאל/רוורס. אבל הבעיה רק בזמן מירוץ, לא נגיד בתפריט או משהו. איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. שלום, התקנתי את המשחק לא מזמן, ועד היום המשחק עבד ללא בעיה, לא התקנתי שום דבר נוסף, ופתאום סתם ככה כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מעלה לי הודעת שלח אל תשלח. לפני זה הוא עוד עלה למשחק ובאמצע האינטרו נתן לי את ההודעה הזו, וכעת בכלל הוא לא מוכן להכנס למשחק.. מישהו מכיר עוד את התקלה? כבר עברתי חצי משחק וזה נהיה מעצבן...

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by tania131,

טוב אז ככה, ידיד שלי קנה את המשחק , והספיק לשחק בו כמה ימים, ועכשיו יש לו בעיה שכשהוא לוחץ על PLAY המחשב עושה לו RESTART ..מה יכולה להיות הבעיה ? המשחק עבד לפני כן בסדר ופתאום זה לא עובד לו...

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Bug2000,

יש לי WINDOWS XP וכרטיס מסך MX 400 וזה עובד מראה את המשחק כל כך לא ברור עם רבועים ענקיים בצבע דחור בקושי רועים משהו אז חשבתי לי אולי יש איזשהו PATCH ? אם כן תנו לי בבקשה לינק בסדר?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.