עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by itai_1813,

אני יודע שזה משחק ישן אבל פתאום התחשק לי לחזור ולשחק בו, הורדתי את המשחק מהאתר הרשמי וראיתי שהוא עושה לי בעיות (Agent Error) ואני לא מצליח לראות גם שחקנים אחרים בתזוזה, לכן נכנסתי לפורום ועשיתי חיפוש וראיתי שהרבה רשמו שהגרסא הזאת של המשחק מלאה בבעיות ועדיף להוריד של IJJI, וכך עשיתי, התקנתי את המשחק ואח"כ כשלחצתי על האייקון הוא הביא אותי לדף של GUNZ באתר של IJJI אז לחצתי על PLAY LIVE והוא ביקש הרשמה. אני מקווה שעד עכשיו עשיתי בסדר ואם לא בבקשה תתקנו אותי, ובנוסף מה בדיוק אני אמור לעשות אחרי שנרשמתי (אחרי שזה הגיע למייל). תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את המשחק המדהים הזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OferS18,

שלום פורום hwzone היקרים, אני לא בטוח שאני במקום הנכון בשביל השאלה הזו אבל אני אשאל בכל זאת ואם אני לא בפורום הנכון אני אשמח אם תתקנו אותי, השבוע קניתי את המשחק הנ"ל ולמרות שהתקנתי אותי פעמיים רבות ועשיתי תיקון התקנה כמה פעמים אני לא מצליח להפעיל את המשחק ,בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, המשחק נדלק עם מסך שחור ורושם הודעה של aciv has stopped working, Windows is looking for a solution ואז המשחק נסגר וזה לא אומר לי כלום. יש לי וינדוס 8 ומחשב שחזק מספיק בשביל להריץ את המשחק ככה שלא מובן לי מה יכול לגרום לבעיה זו. אשמח לתשובה , תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המפתחת והמפיצה המיתולוגית שסייעה לנו לקבל נכסי צאן ברזל כמו סדרת Duke Nukem, Wolfenstein 3D, ו-Max Payne חוזרת לחיים ומציעה אוסף של 32 כותרים המותאמים למחשבים מודרניים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%92%d7%96-%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8-3d-realms-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תערוכת Gamescom מאחורינו, עונת ההשקות הגדולה של השנה לפנינו - וזה זמן מעולה לעשות סיכום של הכותרים המעניינים אותם אתם מוכרחים להכיר לכתבה

6. Started by First Squad,

http://www.companyofheroesgame.com/ אחד המישחקים של הקיץ. ד"א הדמו שוקל פאקינג ג'יגה וחצי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מפתחי הכותר הייחודי Rime הצהירו כי יסירו את הגנת הקבצים המוכרת במידה וזו תיפרץ - ונאלצו לעמוד במילה שלהם הרבה יותר מהר מהמצופה לכתבה

8. http://www.gamespot.com/ps2/action/theshield/review.html?sid=6164473&tag=recent_updates;title;2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avnernir,

איך אני יכול לשחק משחק שנמצא על DVD בלי להכניס אותו כל פעם לכונן?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. The Elder Scrolls 6 הוא אמיתי ונמצא בפיתוח - אך יגיע רק אי שם בעתיד, אחרי משחק חדש ומסתורי אחר לכתבה

11. Started by Dror Arasheven,

מאיפה מומלץ לרכוש . ומשהו יודע מה אני מקבל בגרסת apex ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. טריילרים http://www.gametrailers.com/game/4640.html דמו להורדה http://www.gamershell.com/download_23017.shtml

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עידןאופיר,

היום התחילה המכירה מוקדמת למשחק מישהו כאן קנה?אני קונה בבוקר שאני יהיה בבית מה אתם אומרים יהיה מוצלח כמו 1.6?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by soldier,

מישהו יודע איך אני יכול לקנות אכשיו בארץGhost Recon Advanced Warfighter PC ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תוכנית ה-Xbox Game Pass בדרכה לחלונות 10 באופן רשמי, ותספק תחרות ישירה ל-Origin Access של EA שכבר פועלת בתחום לכתבה

16. יש באפשרותי לארגן לנו שרת פרטי וגדול ל 20-35 אנשים באינטרנט זהב , המחיר הוא 4 דולר לחודש. אנחנו נקבל התחיבת שהם לא ינתקו אותנו לפחות במשך שנה (אנחנו יכולים לעזוב מתי שרוצים). מי שמעונין שישאיר פרטים פה או בפרטי . ההזמה פתוחה כמובן לכולם. היות ואני משתמש בקשרים שלי בחברה אני מבקש רק אנשים רצניים. מקווה שתרצו שאני יכסח אותכם כל היום. לילה טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כנראה שאולי יש עוד אחד בגילי בפורום שממש שיחק וגמר את המשחק המקורי(למרות שיש אותו כיום לאייפד ואייפון). אבל אם אתם מחשיבים את עצמכם כגיימרים שאוהבים פלטפורמרים(משחקי קפיצות דו מימדיים עם קצת חשיבה)- זה ממש, ממש חובה לפחות לראות את הסרטון ולהחליט לבד. מה יש במשחק? גרפיקה מדהימה, מוסיקה מהמלחין המקורי של המשחק בקומודור/אמיגה ומשחקיות מתוחכמת ומאתגרת מאוד. זול 50 שקל וזה אצלכם. גם אפשר לשחק בדמו ולראות בעצמכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Trol,

שלום, הבעיה שלי זה במהלך התקנת המשחק, יש לי את שני הדיסקים, וכשזה מגיע ל 100 אחוז במהלך ההתקנה זה פותח את ההודעה הזאת: http://img502.imageshack.us/img502/6343/247cl.jpg אני מכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ על "OK" זה פותח לי עוד פעם את ההודעה שאני צריך להכניס את הדיסק הרביעי, וכשאני לוחץ Cancel זה מבטל את כל ההתקנה, מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yonib5,

איפה אני יכול למצוא את המשחק Quake הישן והטוב? חיפשתי באתר "מסע אל העבר" והוא לא נמצא שם... כמובן אני מדבר על המשחק הישן הישן זה שהיה מקביל ל"דום" ול"טירת הנצים" תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by EdenC,

שלום, התקנתי את המשחק,ואז רציתי להפעיל אותו, ועלה לי משהו כזה של STEAM,איך אני מתחיל לשחק? והאם במשחק הזה חייב אונליין או שאפשר נגד המחשב? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. במשחקים רבים יש בעיה שהם קלים, או אינם מספיק קשים. זו אינה הבעיה בWARCRAFT 3. אני משחק בגרסה הרגילה REGION OF CHAOS, גרסה 1.00. יש שם איזה שלב של בני האלמוות ,שלב 4 אולי, (אם תרצו אתם לכם את השם המדויק) שהוא פשוט קשה לבל יתואר, וכנראה פשוט בלתי אפשרי למעבר. אני חושש, שאולי זה משהו שפטץ יכול לסדר? פשוט ממה שהבנתי מאוד מסובך להתקינו, בגלל זה אני מעוניין לדעת אם הפטץ קשור פה, או שאני פשוט צריך להשתפר? אני לא רגיל לכזה קושי מטורף מWARCRAFT 2.

23. כל שלב יש סרטון מעצבן ובכלל אם אני נפסל זה מתחיל שוב מההתחלה. איך לעזאזל אני מפסיק את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DivineS,

טוב אז כמו שאלדור Fadida כבר אמר נפתח צ'אנל קהילתי, מטרת הצ'אנל היא בטווח הארוך במידה ויהיה מספיק צפיות להשיג כמה כסף שרק אפשר מהצ'אנל ולהשקיע אותו בחזרה כפרסים לקהילה, אבל חוץ מהכסף זה בעיקר הפעילות וההנאה של האנשים בקהילה. כרגע אני העורך היחיד של הצ'אנל אנחנו בינתיים מחפשים עוד שני עורכים שיעזרו בלערוך ולעלות סרטונים חדשים על בסיס יומי. בצ'אנל הולכים לעלות סרטונים של שידורי הגמר בקאפים ופראגים בעיקר אבל אם יהיו דברים מתאימים שלא קשורים רק לקוד גם יהיה אפשר לעלות אותם. המטרה בצ'אנל היא לא רק לעלות סרטונים שהעורכים מכינים אלא כל אחד שהכין סרטון על איזה פראג שהיה לו או לקלאן שלו יכול לבקש מאחד העורכים (נכון לעכשיו רק אני) או Fadida רשות לעלות את הסרטון שלו לצ'אנל הקהילתי כ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by erezuz,

אני שמתי לב מכם ששואלים שאלות אם המשחק הזה יעבוד בדרישות המערכת במחשב שלי אם המשחק זה יופעל במחשב וזה וזה אז הנה הלינק לאתר שיבדוק לכם את הדרישות המערכת ויגיד לכם אם תוכלו לשחק במשחק או שלא וכמובן ממליץ לכם רכיבים וכ'ו לשדרוג המחשב. אתר די טוב ושימושי ! לינק : http://www.srtest.com/ אני בטוח שיש פה מכם שמכירים את זה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.