עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BeBest,

אהלן, אני מחפש דרך להפעיל את המשחק במסך אחד ובמסך השני להמשיך לעבוד כרגיל (דפדפן, מיילים וכו'). בעיקרון הצלחתי בערך - המשחק פועל במסך אחד ובמסך השני הדפדפן, אבל ברגע שהמשחק מאבד את הפוקוס הוא קופא עד שאני מחזיר אליו את הפוקוס (לוחץ על החלון של המשחק). יש איזושהי שיטה לעשות את זה? AMD 7970 עם Catalyst 13.1 ניסיתי עם משחקים כמו Rocksmith, FIFA 13, Assassin's Creed... באף אחד מהם לא הצלחתי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כותר הפעולה התחרותי המצליח של Valve זוכה לגרסה חדשה שתאפשר לכם להתנסות במה שיש לו להציע ואף לצפות במקצוענים משחקים - ללא תשלום כלל לכתבה

3. הפרק החדש בסדרה הייחודית והמוזרה של סגה עשוי להיות המוצלח ביותר עד היום - וכזה שבכל מקרה ממש לא כדאי לכם לפספס לכתבה

4. Started by Electric Boom,

מאמר ממצה ששופך קצת אור על הנושא, כי הרבה כאן אולי לא לגמרי מבינים מה זה אומר כותר שהוא פורט. http://www.bit-tech.net/gaming/2009/08/18/the-problem-with-porting-games/1

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש במשחק לבחור 5.1, אבל לדעתי זה אנלוגי, כי הרסיבר שלי לא רואה שום סראונד במצב הזה. האם יש דרך להגיד למשחק שיוציא את הסאונד מה SPDF? לא מצאתי אופציה כזו. זה משחק שאמור להיות בדולבי דיגיטל לדעתי. זה המינימום שאפשר לבקש...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הפרק החדש בסדרת הדגל של יוביסופט נחוש לשכנע אותנו שהפארסה של Unity לא תחזור על עצמה, עם סרטון משחקיות ארוך במיוחד. האם הוא גם מרשים במיוחד? בואו לצפות ולהחליט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/45-דקות-של-סיור-מרהיב-בלונדון-של-המאה-ה-19-ב/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Matan22494,

שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kletsman,

מישהו מכיר משחק מעניין יכול להיות גם ישן למשחק quest/ שצריך לדבר עם אנשים ולמצוא חפצים ולחבר חפצים וכו' תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by XDude,

התקנתי את המשחק והכל טוב ויפה ההתקנה הלכה חלק... אבל שאני מעלה את המשחק אז המשחק נתקע אחרי המסך שרשום שם המשחק ואחריו אני חושב שצריך לעלות התפריט של המשחק... המשחק נתקע ועולה לי הודעה - http://img204.exs.cx/my.php?loc=img204ℑ=17go.png עידכנתי את המשחק וגם בלי עידכון לגירסא 1.3 עדיין לא פעל... למישהו יש פתרון? מפרט המחשב - מעבד intel 2400c 512 זיכרון RADEON 9700 80 גיגה XP Pro SP1

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gal555,

שלום לכולם אני צריך המלצה למשחקי FPS משחקים שכבר שיחקתי בהם:prototype,COD 4,FARCRY2,cod5,crysis,crysis warhead,left 4 dead ויש עוד שאני לא ממש זוכר אני מעדיף מישחקי יריות ופעולה או שזה אותו דבר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tronado,

התקנתי את המשחק והוא עבד טוב למרות שהמחשב הוא מתחת לדרישות מינימום היום התקנתי את הpatch 1.03 וכשאני מפעיל את המשחק הוא מעלה מסך שחור וחוזר לחלון הראשי של המחשב ויוצא מהמשחק למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by waizman,

אני מחפש בנרות כבר ה-מ-ו-ן זמן את המשחקים Spy Hunter (מרוץ מכוניות ע-ת-י-ק) Transformers (מעין חלליות) ואת Maximum Carnage (ספיידרמן - הגרסה עם וונום)... את 2 המשחקים הראשונים שיחקתי עם מחשב XT ישן, אז קשה מאוד למצוא אותם, אבל את השלישי היה לי לא מזמן. אם למישהו יש אותם או יודע מאיפה להשיג - צרו איתי קשר באייסיקיו (מספר 122768787), או דרך הפורום. נ.ב. אני מ-מ-ש שונא אימולטורים, אז תשכחו מזה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by firemebad,

היי האם יש לכם המלצות ל - SHOOTHERS ממלחמת העולם הראשונה ? כל המשחקים שנתקלתי בהם עד עכשיו עסקו רק במלחמת העולם השניה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Fadida,

המשחק היה מעניין, בהצלחה בפעם הבאה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by אבירן,

שלום לכולם אחרי שכבר הבנתי שיצא פרואבולושין 2014 לפי אס פי אני צריך המלצה על המשחק,שווה לקנות אותו? יש שינויים לטובה מהמשחק של לפני שנה ושנתיים? אולי בכלל עדיף כבר פיפ"א?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/good-old-games-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by David :o,

הכותרת אומרת הכל הביקוש עליכם , כמו שהיה בגהוסט על אותו הסגנון , השאלה אם אתם רוצים להריץ את זה או שלא כמובן שיש יתרונות וחסרונות אבל לדעתי בעיקר יתרונות אם יהיו יותר מ20 הצבעות ל כן/לא היקבע אם כן או לא

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yakirmizrahi,

לא מזמן קניתי מחשב עם מפרט הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC GIGABYTE GA-P55-US3L ₪536 ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - GAMING SERIES SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL COOLERMASTER CM 690 SEASONIC 500W : SS-500E SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME רציתי לדעת איך מטרו 2033 יעבוד עם מפרט כזה? דרך אגב יש לי מסך של סמסונג fullhd! האם הוא יעבוד על הרזולוציה הכי גבוהה או שיהיו קצת לאגים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SilentBob,

משחק האסטרטגיה הטוב ביותר של שנת 2012 זכה להמשך ישיר שמנסה לשמור על הנוסחה הממכרת אבל גם להימנע מלהפוך לכפיל של קודמו. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים 20 שנים עברו מאז מאורעות המשחק הראשון, אבל למרות המאבק העיקש שלנו, החייזרים הצליחו להשתלט על כדור הארץ. במהלך הזמן הזה הם שכנעו את האנושות שהם פועלים לטובתה, ובכך השיגו אחיזה בממשלות העולם וגרמו לפירוק של XCOM, הארגון הבינלאומי ללוחמה בחייזרים. רק מעטים נותרו שמוכנים להלחם למען סילוקם והחזרת השליטה לבני האדם, רק שכל הקבוצות הללו מפולגות ומפוזרות על פני העולם. וכאן אתם נכנסים לתמונה, בתור ה-Commander, המפקד העליון, תצטרכו לנהל את מה שנותר מXCOM שבינתיים הפך לצבא גרילה קטן שכולל רק כמה אנשי צוות ומספר מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 3emi,

אני כבר איזה 4 שעות מנסה בסך הכל להנות קצת והמשחק הזה פשוט גורם לי לבכות כל מה שאני רוצה זה לטוס קצת באיזה מטוס או מסוק מעל האי אבל האופציה היחידה שזמינה לי היא ה SHOWCASE ושם נכנסתי למסוק GUNSHIP ו מטוס אבל המשימות האלו כל כך נוראיות אני בקושי מצליח לבצע חצי פעולה שם שעות של סבל דבר ראשון המשימה הראשונה שאני מעלה מדברים אליי באיזה שפה מוזרה נשמע לי הונגרית חוץ מזה לא מוסבר כלום בכלל דבר שלישי אי אפשר לירות עם המקלדת וצריך להרים את היד במיוחד לעכבר כדי לירות בזמן שאתה מנסה לטוס בסוף שיניתי את המקשים שיהיו במקלדת אבל גם ככה אין באמת מה לירות פה כי זה בנוי ככה שכל מה שאתה עושה זה להעלות רשימה של מטרות לבחור אחת ולהגיד לטייס משנה לירות ואם אתה כן יורה הרגישות של הכל …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by בלבולה,

אני לא מבין מזה ה-target האלו וכל חצי שנייה הורגים אותי שם. הצלחתי להרוג שניים. אבל אני לא מבין את הפרנציפ של איך משחקים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש 2 משימות שאין בהם לאין ללכת במפה אחת אני מקבל מהקזינו והשני מהאות D(זה שבחדר כושר) שנהם אומרים לי לסוע צפונה ו.... מה עושים !!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MisterL,

....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אם מישהו יכול לעזור לי בפרטי [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים