משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יודע שאולי לחלק זו תהיה שאלה מטופשת ( כי הם מכירים ) אבל אני מת מת למצוא איזה SHOTER חלליות / מטוסים כזה תלת מימדי שהצפיה היא מעל המטוס שיורע על אוייב באוויר וביבשה כמו שהיו משחקי מכונה לא מחפש סימולטור מורכב אלא הנאה שדל ירי תרנגולות ילדותי מידי בשבילי - מחפש משחק מתקדם יותר תודה מראש לכל המלצה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה עזרה ב TEKKEN 5-לא מצליך לעבור את הזקן ה בן ז**נה הזה ב STAGE 9 STORY MODE :'( :'( :'( :'( PLZ?! איך עוברים אותו? אני משחק עך EASY!! ויש לי עבר ב TEKKEN מה זה כאילו שמתי על ULTRA HARD או משהו :-[
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אביב ופתחתי ערוץ יוטיוב אני עדיין חדש אבל אני מאמין שבעזרתכם אני ישתפר מקווה שתהנו תנו לייק וסאב עם אהבתם הקישור http://youtu.be/UE2l3PHHYoE
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.theverge.com/2019/3/19/18271702/google-stadia-cloud-gaming-service-announcement-gdc-2019
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: 64 VISTA מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz, 3399 Mhz, 4 ליבות, 4 מעבדים לוגיים כ.מסך ATI Radeon HD 4870 X2 דרייבר 8.12 זיכרון 4 GB משחק מקורי!, אחרי שהכנסתי ת'קוד רשום לי :התחברתה בהצלחה(משהו בסיגנון רק באנגלית) ואחרי שאני לוחץ על NEXT רשום לי שהוינדוס מזהה תקלה..והמשחק אפילו לא עולה...נפתח לי חלון שרשום שיש תקלה(אין פירוט שמסביר ) ויש לי אופציה ללחוץ על "סגירת תוכנית" עזרה דחוף !! מישהו יודע למה זה לא עובד לי..... :s07: :'( :'( [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני שמתי לב מכם ששואלים שאלות אם המשחק הזה יעבוד בדרישות המערכת במחשב שלי אם המשחק זה יופעל במחשב וזה וזה אז הנה הלינק לאתר שיבדוק לכם את הדרישות המערכת ויגיד לכם אם תוכלו לשחק במשחק או שלא וכמובן ממליץ לכם רכיבים וכ'ו לשדרוג המחשב. אתר די טוב ושימושי ! לינק : http://www.srtest.com/ אני בטוח שיש פה מכם שמכירים את זה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם חיבור לסרברים של המשחק. שאני נכנס לאתר ומחפש סרברים בחיפוש הראשון הכל תקין. אבל אחריי רענון אחד פתאום כל החיבור של הפינג נעלם ומבמקום שיהיה לי חיבור פינג לכל סרבר מופיע לי - דוגמה: סרבר 50 Ping סרבר - Ping יש לי ראוטר VVG2000 של חברת בזק הגדרתי כבר את כל הפורטים של המשחק. עדכון:..הוספתי תמונה ברגע שאני מרענן את הדף קופץ חלון באנטי וירוס [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנית ה-Xbox Game Pass בדרכה לחלונות 10 באופן רשמי, ותספק תחרות ישירה ל-Origin Access של EA שכבר פועלת בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את שני הדיסקים של GTA 3, הם בקבצי bin את הדיסק הראשון של המשחק הצלחתי להתקין בלי לצרוב והדיסק השני הוא הכל מוזיקה איך אני מתקין את הדיסק השני בלי לצרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני שמח להכריז, בשם NOM Gaming, על גיוסם של שני שחקנים מעולים לקבוצת ה-Starcraft 2 שלנו - - NOMOmer - Terran - הישראלי השני שהגיע ל-GrandMaster! (אחרי Osho). שוכן בארה"ב ומשחק בשרתים שם. - NOMCtrlAltDefeat - Zerg - שחקן הזרג הישראלי שזכה בסדרת הטורנירים של NOM לחודש דצמבר ושיחק ב-Showmatch נגד WhiteRa, וגם ניצח את הטורניר האחרון של HWZone. NOM Gaming (וכמובן שאני) מאוד מתרגשים מתוספת השחקנים המעולים האלה ל-Roster שלנו, ומאוד מקווים שנוכל להוביל את Omer ו-CAD להישגים נוספים ביחד עם שאר הקבוצה שלנו. בפרק הבא של רביעי עם גבינה, ב-15/2, נכיר לכם את Omer ו-CAD וגם נדבר קצת על הטיסה שלנו למחרת לצרפת, בה אני, NOMBlight, NOMPlato, וקבוצת ה-MW3 שלנו, נוסעים להתח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה רזולוציה אתה ממליצים לשחק משחקים חדשים כדוגמאת Far Cry. יש לי מחשב חזק מאוד שאין לו בעיה להריץ משחקים ברזולוציה גבוהה. קאונטר סטרייק למשל אני משחק ב 800X600.. יש שחקנים מקצועיים שאפילו משחקים ב 640 X 480. אני חושב שאני אשחק ב 1024 768.. אולי 1280 1024, מסקרן אותי איך אתם משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תערוכת Gamescom מאחורינו, עונת ההשקות הגדולה של השנה לפנינו - וזה זמן מעולה לעשות סיכום של הכותרים המעניינים אותם אתם מוכרחים להכיר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.companyofheroesgame.com/ אחד המישחקים של הקיץ. ד"א הדמו שוקל פאקינג ג'יגה וחצי.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי pentium 4 1.8 radeon 9600 pro בלי OC, דרייברים אחרונים 5.6 אני משחק על HIGH דיטייל, 1024*768*32 draw distance בערך על שליש. הפריים הממוצע הוא 24..... :s05: אולי יש משהו שאפשר לעשות בנידון או שאני צריך להחליף את מחשבי :'(
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במשחקים רבים יש בעיה שהם קלים, או אינם מספיק קשים. זו אינה הבעיה בWARCRAFT 3. אני משחק בגרסה הרגילה REGION OF CHAOS, גרסה 1.00. יש שם איזה שלב של בני האלמוות ,שלב 4 אולי, (אם תרצו אתם לכם את השם המדויק) שהוא פשוט קשה לבל יתואר, וכנראה פשוט בלתי אפשרי למעבר. אני חושש, שאולי זה משהו שפטץ יכול לסדר? פשוט ממה שהבנתי מאוד מסובך להתקינו, בגלל זה אני מעוניין לדעת אם הפטץ קשור פה, או שאני פשוט צריך להשתפר? אני לא רגיל לכזה קושי מטורף מWARCRAFT 2.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק ישן (בערך יצא בשנת 1995) שנראה כמו טטריס אבל קצת שונה.. המסך מפוצל ל-2 חלקים,חלק אחד המחשב משחק וחלק אחר השחקן. במשחק הזה צריך לעשות התאמה של 3 צבעים (אולי 4) ושיש רצף של אותו צבע וצורה אז החלקים מתפוצצים ואז זה מפנה לך מקום בטבלה. המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן עד שהשחקן השני או המחשב נפסל. אבל בגלל ששיחקתי במשחק הזה ממזמן שכחתי את השם שלו ועכשיו אני רוצה שוב לשחק במשחק הזה מישהו כאן מכיר את המשחק הזה ואולי במקרה זוכר גם את השם שלו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
The Elder Scrolls 6 הוא אמיתי ונמצא בפיתוח - אך יגיע רק אי שם בעתיד, אחרי משחק חדש ומסתורי אחר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו XBOX360 ורציתי לדעת איזה איזור עדיף לקנות PAL או NTSC? מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לקנות אכשיו בארץGhost Recon Advanced Warfighter PC ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://stage6.divx.com/members/386050/videos/1112168 לא מזמן פורסמו תמונות של כיביכול משחקיות באיכות מזילת ריר אבל אם תיבדקו טוב תסירטון ותיראו תפיצפוצי משחקיות בטרילר תיראו שהגרפיקה אומנם טובה אבל לא טובה כמו בתמונות שפורסמו בקיצור כמו שאני הערכתי המשחק לא ישפר עד כדי כך תגרפיקה ועכשיו צריך ליראות איך יצא "משבר" שגם בו יש לי הרבה ספקות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-