משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הפרק החדש בסדרת הדגל של יוביסופט נחוש לשכנע אותנו שהפארסה של Unity לא תחזור על עצמה, עם סרטון משחקיות ארוך במיוחד. האם הוא גם מרשים במיוחד? בואו לצפות ולהחליט לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/45-דקות-של-סיור-מרהיב-בלונדון-של-המאה-ה-19-ב/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להיתחבר לחבר שלי אי פי לאי פי איך עושים את זה מישהו יודע מישהו ניסה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין את המשחק COD2 מאיביי, יוצא לי זול בהרבה מלקנות בארץ. רק ששמתי לב שבכל מכירה מצויין הפורמט של הדיסק. אני יודע שבארץ אפשר להפעיל PAL, אבל מה עם NTSC? יהיו לי בעיות תאימות? המשחק למחשב בדיסק DVD.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להפעיל את המוד זה כותב לי שחסרים לי הקבצים הבאים במחשב: -d3dx9_43 -d3dx9_43.dll והם לא חסרים.... מה עושים? להתקין מחדש או משהו בסגנון (זה מה שמומלץ בהודעה)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל ת'משחק אז מוצג לי רק מסך שחור. אני לוחץ על הכפתור שמעלה ת'התחל ויש לי בטסק בר תוכנית עם כותרת "Critical Excepion"... את ההודאה עצמה אני לא רואה, רק את הכותרת שמוצגת בטסק בר. אני לוחץ אנטר וזה נסגר. מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרק החדש בסדרה הייחודית והמוזרה של סגה עשוי להיות המוצלח ביותר עד היום - וכזה שבכל מקרה ממש לא כדאי לכם לפספס לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה המקוון הפופולרי מעוניין להגדיל משמעותית את הקהילה שלו ב-PC בשנה השניה לקיומו, כך נראה - ומוענק חינם לגמרי ולתמיד במהלך השבועיים הקרובים עבור כל אלו שירצו בכך לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
העלילה של Devil May Cry 5 האם היא מספרת עלילה מקבילה על דנטה אחר בתקופה אחרת ומתעלמת משאר הסידרה? או בעצם מהווה תיקון למשחקים הראשונים בסידרה ומספר את הסיפור של לפני DMC3? לא הבנתי איך העלילה של DMC 1-3, של 4 ושל 5 מתחברים... האם יש סדר כרונולוגי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיזם מבצעים של חנות ה-GOG מעניק לכם את כותר ההרפתקאות הקלאסי מבית טים שייפר ללא עלות - בזמן ש-Ubisoft מחלקת את Assassin's Creed Black Flag, כמובטח לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי משחק מסוים שהוא NTSC וברצוני להמיר את הפורמט שלו ל- PAL? האם זה אפשרי באמצעות תוכנה בלבד?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם יודעים גם אני אוהד פיפוש שרוףףף [למי שלא יודע מה זה פיפוש (בושהה ! ) אז http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9] אני הרבה זמן מבקר בקבוצת הפייסבוק הרשמית... ולפתע אתמול נשאלה שאלה מהיוצרים : "כמה שנים תיהיו מוכנים לחכות בשביל משחק פיפוש חדש? שאלה רצינית!" אני לא יודע אם הם באמת התכוונו לזה אבל עדין יש תקווה בכול אופן אם תוכלו לעשות לייק ולרשום תגובה קטנה זה היה נהדר !!! ( http://www.facebook.com/hezi.piposh ) ובטוח יתן ליוצרים מוטיבציה ליצור משחק חדש בתודה תומר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/34801.html
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרפיקה ברמה הכי גבוהה שראיתי איכות משחק אלופה זמן טעינה קצר כל מה שאפשר לבקש כדי לשחק כמו מלך דרך אגב הטלוויזיה היתה LCD 32 HD
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , לא מזמן קניתי את המשחק והתחלתי לשחק ב MP , מעניין אותי איך העניינים עובדים והאם יש קהילה ישראלית למשחק הזה ? אני שם לב שבעקרון הכללי בוחרים mode והמשחק מחפש לך לבד את השחקנים ופותח מפה. האם יש אפשרויות אחרות ? איך אפשר להכיר שחקנים ישראלים , להצטרף אולי לקבוצה וכו'
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות למחוק לגמרי את הפרופיל ב COD MW2 ולהתחיל אחד חדש כאילו ממש עכשיו קנו את המשחק, יש אפשרות כזו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני נכנס להתקנה, וזה כותב לי את מה שכתוב בתמונה מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אביב ופתחתי ערוץ יוטיוב אני עדיין חדש אבל אני מאמין שבעזרתכם אני ישתפר מקווה שתהנו תנו לייק וסאב עם אהבתם הקישור http://youtu.be/UE2l3PHHYoE
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפתחי הכותר הייחודי Rime הצהירו כי יסירו את הגנת הקבצים המוכרת במידה וזו תיפרץ - ונאלצו לעמוד במילה שלהם הרבה יותר מהר מהמצופה לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים. מיזמן לא יצא לי לשחק באיזה מישחק חזק בגלל עבודה החיים וכדומה.אבל כיום יש לי יותר זמן אני אוהב משחקי יריות אקשן דם. אשמח להמלצה מהתותחים שבניכם מספיק יהיה שם המישחק ואני כבר יוריד. המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחק ישן (בערך יצא בשנת 1995) שנראה כמו טטריס אבל קצת שונה.. המסך מפוצל ל-2 חלקים,חלק אחד המחשב משחק וחלק אחר השחקן. במשחק הזה צריך לעשות התאמה של 3 צבעים (אולי 4) ושיש רצף של אותו צבע וצורה אז החלקים מתפוצצים ואז זה מפנה לך מקום בטבלה. המטרה היא לשרוד כמה שיותר זמן עד שהשחקן השני או המחשב נפסל. אבל בגלל ששיחקתי במשחק הזה ממזמן שכחתי את השם שלו ועכשיו אני רוצה שוב לשחק במשחק הזה מישהו כאן מכיר את המשחק הזה ואולי במקרה זוכר גם את השם שלו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אך זה שאין לי סכין? אני גולל עם הגלגלת ואין לי עכבר חיפשתי באפשרויות אם יש איזה כפתור יעודי ואין מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שבוע טוב כולם, יש לי "בעיה".. אחי הקטן רוצה לשחק במשחק אך הוא איך לומר SUCKS! מצד אחד אני לא רוצה למנוע ממנו לשחק אך מצד שני אני לא רוצה גם שיהרוס לי את הסטטיסטיקה. אז רציתי לדעת אם ניתן לפתוח פרופיל נוסף, משתמש שני למשחק?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-